-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
CARυοθραύστηςΣωστός...
Και έχω παρατηρήσει όμως, ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και γράφουν καλύτερα πράγματα...μήπως συνηθίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων;
Ο καιρός γαρ εγγύς;
-
Η συζήτηση αρχίζει και παίρνει μεταφυσικό-φιλοσοφικό χαρακτήρα!
Νομίζω ότι και άλλες φορές, η μετάβαση δεν γινόταν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά κάπως ομαλά. Την πρώτη φορά, θάψιμο και θεοποίηση του προκατόχου, τη δεύτερη φορά λίγο καλύτερα και μετά από λίγο καιρό, τοποθέτηση στο πάνθεον της αυτοκίνησης...
-
Δεν καταλαβαίνω πράμα...
-
Φραγκοδίφραγκα:
Το Golf V GTi κάποτε υπέστρεφε σε σχέση με το Type-R και ξαφνικά, αφού στρογγύλεψαν τα σχόλια, το GTi έγινε ο βασιλιάς, μια και αρχίσαμε να αποζητάμε ανέσεις και όχι αγωνιστική συμπεριφορά.
Το ΜΧ-5 πιστεύω ότι στην αρχή θεωρήθηκε 'ασαφές, πλαδαρό κλπ.', αλλά σιγά-σιγά θα ξεχάσουμε το MkII και το MkI. Το ίδιο νομίζω ότι είχε γίνει και στην προηγούμενη γενιά.
Μερικές φορές, οι αλλαγές επιθυμούν λίγο χρόνο για να αφομοιωθούν από τους ειδικούς και, ίσως περισσότερο ίσως λιγότερο, από το κοινό...
-
από τους ειδικούςΑυτό ίσως θα έπρεπε να κάνεις φραγκοδίφραγκα γιατί πολύ απλά οι ειδικοί είναι ελαχιστότατοι.........
-
Ειδικοί είναι αυτοί που εργάζονται στον ειδικό Τύπο (ή τουλάχιστον πολλοί από αυτούς). Ειδικοί είναι οι μηχανικοί των εταιρειών, ειδικοί είναι οι δοκιμαστές κλπ. Το ζήτημα είναι να βρούμε τους μη στρατευμένους ειδικούς...
Ο Πατέλος όταν μιλάει για τη σειρά των MX-5, για μένα θεωρείται ειδικός πάντως. Οι Άγγλοι επίσης όταν μιλάνε για μια συγκεκριμένη εξέλιξη και όχι για συγκρίσεις ανάμεσα σε μοντέλα όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος 'αγάπης' σε κάποιον από τους ανταγωνιστές.
-
Φραγκοδίφραγκα:Το Golf V GTi κάποτε υπέστρεφε σε σχέση με το Type-R και ξαφνικά, αφού στρογγύλεψαν τα σχόλια, το GTi έγινε ο βασιλιάς, μια και αρχίσαμε να αποζητάμε ανέσεις και όχι αγωνιστική συμπεριφορά.
To GTi έγινε βασιλιάς μόλις αποσύρθηκε το Type-R, δεν νομίζω ότι ακόμα και τώρα τίθεται θέμα σύγκρισης..
-
Δεν με νοιάζει όμως ποιος είναι ο βασιλιάς σε κάθε κατηγορία, αλλά το πώς στρογγυλεύουν οι απόψεις και πώς αλλάζουν οι γνώμες. Και οι γνώμες για το GTi άλλαξαν, ακόμα και όσο το Type-R ήταν ανέπαφο και εν ενεργεία.
Νομίζω έχεις ακούσει και εσύ τη στιχομυθία, αν όχι, στείλε μου πμ...
-
Τα παιδιά που δοκίμασαν το νέο ΜΧ-5 στήν πίστα πάντως,δέν φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι όταν το συγκρίνανε με το προηγούμενο
Μάλιστα το ετοιμάζουνε για χειροποίητη μπιλστάιν -
Bilstein δεν έχει ούτως ή άλλως;
-
Bilstein δεν έχει ούτως ή άλλως;Αλλα τα μάτια του λαγού,άλλα της κουκουβάγιας
Ο 'γιατρός' που το εξέτασε,μπορεί στήν αρχή να θαύμασε τήν ορατή ποιότητα τών μπιλστάιν που φοράει,αλλά απ'ότι είδαμε όλοι μας,χρειάζεται αρκετά σκληρότερα για να μή γέρνει
-
Άλλαξε ο προσανατολισμός του, μάλλον;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα παιδιά που δοκίμασαν το νέο ΜΧ-5 στήν πίστα πάντως,δέν φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι όταν το συγκρίνανε με το προηγούμενοΠοια παιδιά;
-
Οι γνωστοί πιστοσερράκιδες,και ο τύπος που το είχε αγοράσει
-
A, ναι, o miataman.
Εμένα το αμάξι πάντως, ούτε μαλακό μου φάνηκε, ούτε τίποτα. Λίγο πιο σφιχτό και απότομο σε σχέση με το NBFL, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα miata με τα όλα του.
Οδηγήστε το κι εσείς και μετά αποφασίζετε αν θέλει κάτι ή όχι. Ο miataman έχει τους λόγους του (απόλυτα σεβαστοί), αλλά η επιθυμία/γούστο ενός ανθρώπου δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως ευαγγέλιο από το οποίο δεν αποκλίνουμε ποτέ. Καθένας με τα γούστα του και τις απαιτήσεις του!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
αλλά η επιθυμία/γούστο ενός ανθρώπου δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως ευαγγέλιο από το οποίο δεν αποκλίνουμε ποτέ. Καθένας με τα γούστα του και τις απαιτήσεις του!
Ναί βρε σύ,αλλοίμονο άμα χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα μέχρι τελικής πτώσεως βρε.
Αυτό εννοούσα και εγώ.'είπανε έτσι εκείνα τα παιδιά',δέν σημαίνει ότι 'έτσι πρέπει να πούμε όλοι μας'
Μία γνώμη κάποιου που το οδήγησε στήν πίστα ανέφερα,και τήν δοκιμή στήν ράμπα που έκανε ο 'γιατρός' όπου φάνηκε μα θέλει λίγο σφιχτότερο αμορτισέρ,από τήν βύθιση που βλέπαμε με το μάτι
-
Κανένα πρόβλημα, Ανδρέα! Απλώς, στη δική σου (ή έστω στου miataman) γνώμη ότι χρειάζεται λίγο σφιχτότερο αμορτισέρ, έρχομαι να προσθέσω και τη δική μου γνώμη ότι...δε χρειάζεται
-
Μήπως έχετε άλλους προσανατολισμούς εσύ και ο miataman;
Για μένα που θα το ήθελα για απλά σβέλτες (και όχι του θανατά, μιας και δεν είμαι χεράς) βόλτες, μήπως δεν θα χρειαζόταν τίποτα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κανένα πρόβλημα, Ανδρέα! Απλώς, στη δική σου (ή έστω στου miataman) γνώμη ότι χρειάζεται λίγο σφιχτότερο αμορτισέρ, έρχομαι να προσθέσω και τη δική μου γνώμη ότι...δε χρειάζεταιΟ οποίος παραπονιέται ότι είναι πολύ σκληρό εντός πόλης, άσε που ο Γιώργος δεν παραπονέθηκε για τα stock αμορτισέρ απλά ήθελε το κάτι παραπάνω.
Και ακούστε και το Θέμη, το οδήγησε ο άνθρωπος λέμε σε πίστα
-
Opel.
ΕΚΛΟΓΕΣ!!!Opel Astra Gtc opc Vs Mazda mx-5 2.0sport