-
cavallino
onyx !+1
-
Για να κάνεις τα ASTRA να χορεύουν πρέπει να έχεις ΧΑΟΣ μέσα σου. F. Nietzsche.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πάντως όποιος πήγε στην πίσω κίνηση ποτέ δεν γυρίσε στην μπροστά, το αντιστροφό δεν έγινε ποτέΨέμα μεγάλο! Τόσα και τόσα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των ετών άλλαξαν κίνηση (π.χ. Άλφα 75--->155) και όμως τις αγόρασαν! Και ο πατέρας μου πέρασε από την πίσω στην μπροστά!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ψέμα μεγάλο! Και ο πατέρας μου πέρασε από την πίσω στην μπροστά!
Λογικό είναι!!!
Αφου μεγάλωσε ο άνθρωπος, δεν εχει ανάγκη από συγκινησεις!!! -
Θες να σου βρω φωτογραφία τι συγκίνηση οδηγούσε;;;
...θα συγκινηθώ πρώτα και μετά θα αρχίσω να μιλάω για την εξέλιξη της ανθρωπότητας...!
-
Θες να σου βρω φωτογραφία τι συγκίνηση οδηγούσε;;;...θα συγκινηθώ πρώτα και μετά θα αρχίσω να μιλάω για την εξέλιξη της ανθρωπότητας...!
Κάτι για 75 έπιασε το ματι μου ......
πολύ........... συγκινησιακό αυτοκινητο -
Ενα έχω να πω μετα απ'ολα αυτά. Half μέτρον άριστον.
-
Astra δαγκωτό..
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Astra δαγκωτό..καφριλα
-
'Σπόρ' αυτοκίνητο,κατα τήν δική μου γνώμη και μόνο,είναι καί τα δύο αυτοκίνητα
Αγωνιστικό φυσικά,δέν είναι κανένα από τα δυό τουςΣίγουρα τό ένα υπερτερεί αναμφισβήτητα του άλλου σέ στροφιλίκια και σε στήσιμο,αλλά άλλο τόσο υπερτερεί τό άλλο απο αυτό στα 'πατημένα' ανοιχτά κομμάτια
Καί φυσικά η πισοκούνα,δίνει άλλου είδους διασκέδαση σέ όσους τήν ζητάνε,κάποιοι άλλοι (μή γελάτε,υπάρχουνε) τή θεωρούνε ανιαρά μονότονη
αλήθεια,γιατί κολλάτε έτσι άσχημα; ο καθένας με το γούστο του ρε παίδες
-
Φίλε μούργο (!!! ) μάλλον δ υπάρχει το αυτοκίνητο που θες.
Στις δημοσιεύσεις σου δεν αναφέρεις τπτ για χώρους κτλ, άρα μάλλον δε σε αφορούν - το μοναδικό επιχείρημα υπέρ του Αστρα που διάβασα από σένα είναι γκάζια κ ποιότητα.
Δηλαδή, αν το μχ έβγαινε τούρμπο, με τα γκάζια του άστρα, θα είχες δίλημμα; Αμφιβάλω...
Για την ποιότητα των 2 δεν έχω την ίδια γνώμη μαζί σου.
Όσον αφορά τα 'γκάζια' (απεχθάνομαι αυτή τη λέξη...) δε νομίζω να θεωρείς το μχ αργό...Και πού χάνει;Στις ευθείες!Σιγά! Ο μόνος λόγος να πας πιο γρήγορα σε μια ευθεία είναι για να μην προλάβεις να αποκοιμηθείς απ το χασμουρητό...
Πριν 3 μήνες φίλος δοκίμασε (και παρήγγειλε..) το μχ 2.0 Σπορτ. Ακόμη χαζογελάει...
Για να μη σε πρήζω: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
-
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα έπαιρνα το μχ, μόνο και μόνο γι αυτά που μπορώ να κάνω μαζί του!
-
Αν είχα φαμίλια, πιτσιρίκια, παιδικά καθίσματα κτλ,
πάλι το μχ θα παιρνα!
Υπάρχει και το ΚΤΕΛ...
-
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δηλαδή, αν το μχ έβγαινε τούρμπο, με τα γκάζια του άστρα, θα είχες δίλημμα; Αμφιβάλω...Και γιατί δεν κάνουμε το miata turbo??
H μήπως το astra cabrio πισωκίνητο..
Yπάρχουν λύσεις.. -
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Και γιατί δεν κάνουμε το miata turbo??Αυτό γίνεται...Άστρα δε γίνεται!Πρέπει να αρχίσεις να ξηλώνεις...
Τιμόνι, σαζμάν, ανάρτηση...πού να μπλέκεις τώρα...H μήπως το astra cabrio πισωκίνητο..
Πώς; Με εξωλέμβια;
Λοιπόν λίγο χιούμορ δε βλάπτει... ΟΚ Προτιμώ το μχ, αλλά και το Αστρα δεν είναι τυχαίο - απλά δεν είναι του γούστου μου
Χωρίς παρεξήγηση, ΟΚ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
αλήθεια,γιατί κολλάτε έτσι άσχημα; ο καθένας με το γούστο του ρε παίδες
Τελικά αυτή η φράση ενσωματώνει περισσότερη σοφία απ'οση θα πίστευε κανείς.Πιθανώς όμως δεν είναι κατανοητή απο πολλους.
Εβλεπα μια signature σε ένα ξένο φορουμ που έλεγε 'όσα είναι γραμενα σαυτο το ποστ,αντανακλουν τη δική μου καθαρα άποψη'. Πίστευα ότι είναι περιττό να το γράφεις αλλά διαπίστωσα οτι είναι απαραίτητο. -
offset
Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση και μπορώ να σου πω ακριβώς πού δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Ωστόσο...Τι είναι για σένα ΣΠΟΡ; Ταχύτητα, εμφάνιση, υπερστροφή, όριο (πρόσφυσης), flair, πληροφορίες στο τιμόνι, σβέλτη - απλά - οδήγηση σε βουνό, ταυτότητα στο στόμα οπουδήποτε κλπ.; Προσδιόρισέ τα αυτά και νομίζω ότι θα καταλάβουν τα παιδιά τι εννοείς.
Για μένα πάντως, το MX5 θα ήταν η επιλογή, γιατί έχω καταλάβει ότι με τα πολλά άλογα δεν ταιριάζει ο τρόπος οδήγησής μου...Ίσως MX5 γιατί απλά θα ήταν διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχω οδηγήσει ως τώρα, και γιατί θα είχε περισσότερες πιθανότητες να δάκρυζα όταν θα το έδινα από τον αντίπαλό του...
-
offsetΤι είναι για σένα ΣΠΟΡ;
Οι μοτοσυκλέτες Γιαυτό και σε ενα αυτοκίνητο δεν αποζητώ το αντίστοιχο imitation,αλλα κάτι σε original (στο είδος του πάντα).Τώρα όμως που να το καταλάβει αυτό ο χερας οπτέριος που αν ανέβει (δικάβαλος) σε ενα RR θα ιδρύσει νέο **φορουμ **για να μας πει τις εντυπώσεις του...
-
Οι μοτοσυκλέτες είναι ημίμετρο.
-
Σε απάντηση αυτοκινήτου, μιας και εδώ είμαστε στο 4Τ;
-
Φάνκυ,πιό 'σπόρ' είναι ο δρομέας τών εκατό μέτρων,ή ο παλαιστής;
Η ο τοξοβόλος,ή ο κολυμβητής,ή ο καρατερίστας ή.....Λέω λοιπών (και φυσικά και δέχομαι παρατηρήσεις ) ότι,όπως σπόρ είναι η πίστα,έτσι είναι η ανάβαση,έτσι είναι το ράλλυ,αλλά έτσι είναι και το ντράγκστερ
Σπόρ αυτοκίνητα (λέω εγώ πώς) είναι,όσα προσπαθούνε να μοιάζουν περισσότερο με τα 'καθαρόαιμα' του αναλόγου μηχανοκίνητου
Ούτε τό ΜΧ-5 είναι καθαρόαιμο στό στρίψιμο,ούτε φυσικά το άστρα στό ντράγκστερΑλλος όμως γουστάρει τό μέν,καί άλλος το δέ.
Καί μάλιστα,πολύ καλά κάνουν -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σπόρ αυτοκίνητα (λέω εγώ πώς) είναι,όσα προσπαθούνε να μοιάζουν περισσότερο με τα 'καθαρόαιμα' του αναλόγου μηχανοκίνητου
Ούτε τό ΜΧ-5 είναι καθαρόαιμο στό στρίψιμο,ούτε φυσικά το άστρα στό ντράγκστερΔεν διαφωνώ, ούτε στο ότι είναι θέμα γούστου ούτε στο ότι πολλά πράγματα είναι σπορ! Ρωτάω όμως τι ακριβώς θεωρεί σπορ ο offset για να καταλάβουμε γιατί ακριβώς επιλέγει το OPC, ώστε να λυθεί το μυστήριο. Με λίγα λόγια, τον ρωτάω 'ποιο σπορ του αρέσει;'
ΕΚΛΟΓΕΣ!!!Opel Astra Gtc opc Vs Mazda mx-5 2.0sport