-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
orestis_me
τι λες τωρα?
ο ανθρωπος (και το αμαξι του) ειναι σε ααααλο επιπεδο λεμε!Kαλα απο σενα στανταρ σε αλλο επιπεδο...
καλα, δεν σε βλεπω να συνεχιζεις για πολυ εδω με τετοια μυαλα... θα σε στειλουν παρεα με τον 'Χρονομετρη'
Λες να γυρνάει και το Ignis στο 1.14 (διορθώστε με αν κάνω λάθος στον χρόνο) στις Σέρρες?
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
Υ.Γ.: Τρεχω saxoralla (ΜΑΜΑ ομως), οποτε θελετε...και οπου θελετε (στροφες-400αρι)
πριν πας να τρεξεις το 400αρι δεν κοιτας λιγο ποσο γρεαφουν αυτα και ποσο τα ιγκνις?
για να μην τρεχεις αδικα το λεω.Εχεις επισημους χρονους απο καραμαμα Ignis Sport και Saxoralla σε 400αρι???
Γιατι τα saxoralla που κατεβαινουν σε 400αρι δε νομιζω να ειναι μαμα...Για τις στροφες εννοω αναβαση και οχι πιστα...
Y.Γ.: Τα saxoralla ειναι 1600 και πιο ελαφρια αλλα και παλι στα μαμα (οχι οτι υπαρχει και κανενα μαμα...) ''ξυλο'' ριχνω...
μπαααα!
χλωμο σε το βλεπω! πολυ χλωμο!μολις το φτιαξω οπως θελω και σε πειραγμενα σαξοραλα
εαν σου πω σε περιμενω θα ακουστει σαν προκληση?
εαν ναι δεν ειναι κατι που θελω απλα εχω την περιεργια να σου αποδειξω οτι κανεις λαθος και εαν θα το καταλαβεις.Οταν το φτιαξω με το καλο θα το μαθεις οπως και πολλοι αλλοι (γρηγοροι)...ειδικα στη Θεσ/νικη...
υ.γ. γιατι το αβαταρ σου εχει ξεχιλωσει την σελιδα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λες να γυρνάει και το Ignis στο 1.14 (διορθώστε με αν κάνω λάθος στον χρόνο) στις Σέρρες?
Καλα εισαι... αυτος ειναι ο χρονος...
Εγω σου παω στοιχημα πως το Ignis του κακου παιδιου κατεβαινει κατω απο 1.00...Κολληταρι με τον 'χρονομετρη' ειναι...
-
orestis_me
τι λες τωρα?
ο ανθρωπος (και το αμαξι του) ειναι σε ααααλο επιπεδο λεμε!Kαλα απο σενα στανταρ σε αλλο επιπεδο...
καλα, δεν σε βλεπω να συνεχιζεις για πολυ εδω με τετοια μυαλα... θα σε στειλουν παρεα με τον 'Χρονομετρη'
Αστα αυτα Johny, στο ψητο τωρα! τρεχουμε με το punto σου???
Θα τρεξουμε στο χιλιομετρο και θα σου δωσω και 10 καροτσες αβαντζο...
Ελα θα το βιντεοσκοπησουμε κιολας να το βγαλουμε στο forum... -
Κακό αγόρι άσε με να μαντέψω: Συχνάζεις στην Βούτα ε?
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Ελα θα το βιντεοσκοπησουμε κιολας να το βγαλουμε στο forum...Σα δεν ντρεπεσε τεντιμποι... με 1.2 θα τα βαλεις? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ....
Παντως... προσεχε στις στροφες, οι μπαριερες ειναι κοντα....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κακό αγόρι άσε με να μαντέψω: Συχνάζεις στην Βούτα ε?Το avatar λεει Ξεσσαλονικη (δηλ.Θεσ/νικη) αρα αν εβλεπες λιγο καλυτερα δε θα εκανες αυτη την ασκοπη και ειρωνικη ερωτηση...
Οσο για τη Βουτα και την καθε Βουτα, οποιος θελει παει οποιος δε θελει δε παει...Δημοκρατια εχουμε...
-
Ελα θα το βιντεοσκοπησουμε κιολας να το βγαλουμε στο forum...Σα δεν ντρεπεσε τεντιμποι... με 1.2 θα τα βαλεις? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ....
Παντως... προσεχε στις στροφες, οι μπαριερες ειναι κοντα....
Αμα ειναι ετσι, τοτε τι χωνεσαι στη συζητηση αφου δε σε παιρνει...
Οσο για τις μπαριερες ειναι κοντα στο IS μου μονο στον υπνο σου johnaki...
-
-
Μήπως είναι το ignis special ferrari edition;;;;;;;;
-
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
orestis_me
τι λες τωρα?
βεβαια, χθες εβγαλα και τη σκουπα και ξενερωσα απο την απουσια θορυβου...
ειναι προφανες παντως οτι κοντρες με ΣαξοΡαλλα ΔΕΝ εχεις κανει γιατι θα ειχες δει ποσα απιδια χωραει ο σακος... Μιλας, οντας τυφλος λοιπον...
ειναι θεμα χρονου να σε βαλει καποιος στη θεση σου και να κακαριζεις λιγοτερο μετα...
-
εμενα τελικα ποπυ ημουνα τοσο ευγενικος και θελησα να τον βοηθησω να καταλαβει, δεν μου απαντησε.
τελικα θα ανοιξουμε? -
δε νομιζω να ανοιξει μαζι σου, γιατι οπως βλεπω στις φωτο εχεις 3 ροδες, θα ειναι σα να κλεβει εκκλησια!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις 3 ροδες2 οποτε θα ειναι αδικο εεεε?
-
αμαν οντως 2 εχεις!
-
εμενα τελικα ποπυ ημουνα τοσο ευγενικος και θελησα να τον βοηθησω να καταλαβει, δεν μου απαντησε.
τελικα θα ανοιξουμε?το δικο σου δεν ειναι μαμα...
Εγω μιλησα για καραμαμα saxoralla...Εκτος αυτου, δεν ειμαι υποχρεωμενος να βαζω κοντρα με οποιον μου τη λεει...
Αν κανεις ετσι εσυ δικο σου θεμα...Θα το σπαω οποτε εγω θελω...
-
εχεις 3 ροδες
2 οποτε θα ειναι αδικο εεεε?
Και μετα τις 2 ερχεται και η τουμπα...
-
δεν ξερω αν του Ορεστη ειναι 'μαμα', παντως αν θες μπορει να σου βρει ενα να ανοιξετε παρεα....
οχι τιποτα αλλο, αλλα μετα θα κανεις καιρο να ξαναγραψεις...
-
οπου ακους πολλα κερασια.....
εχω και ''μαμα'' αγαπητε.
εσυ λοιπον που τα περνας πες ποτε θελεις να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο.
να σαι καλα!
προσφορά suzuki ignis sport