-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
'Άμα το λέει η suzuki πάσο.
Τo VBOX και τα περιοδικά άλλο λένε πάντως.'
FORD FIESTA 2.0 ST 0-100 8,4(ford) σε τεστ των 4τ 0-100 9,3. +0,9sec.
SUZUKI SPORT 1.5 0-100 8,9(suzuki) σε τεστ των 4τ 0-100 9,3. +0,4sec.
Για του λόγου το αλήθές για να δούμε ποιός έφαγε το παραμύθι.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10571
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9219Ε, άμα το λέει η ford πάσο too!
Γιατί είπα εγώ ότι έχω 0-100 8.4;
Να χαίρεσαι αυτό που αγόρασες κι άσε τις συγκρίσεις.Αυτό σε συμβουλεύω,φιλικά.
Καλα! Να ξέρεις οτι το fiesta, μεχρι τα 150χλμ. ''ξύλο'' τρώει...
Υ.Γ.: Νικο αστους ρε συ να χρυσοπληρωνουν αλλα cars και να τρωνε και ''ξυλο'' στο δρομο...
Ετσι! Ποναει οταν κατι φτηνοτερο ειναι καλυτερο... -
Μετά την ευθεία πάντα ακολουθεί μια στροφή.
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9219Ε, άμα το λέει η ford πάσο too!
Υ.Γ.: Νικο αστους ρε συ να χρυσοπληρωνουν αλλα cars και να τρωνε και ''ξυλο'' στο δρομο...
Ετσι! Ποναει οταν κατι φτηνοτερο ειναι καλυτερο...Δηλαδή είναι καλύτερο και από το ραλύ και από το ST;;;;
Κάποιος πιο πριν σου πρότεινε κόντρα με μαμά ραλύ αλλά έβαλες την ουρά στα σκέλια...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ετσι! Ποναει οταν κατι φτηνοτερο ειναι καλυτερο...Δηλαδή είναι καλύτερο και από το ραλύ και από το ST;;;;
Κάποιος πιο πριν σου πρότεινε κόντρα με μαμά ραλύ αλλά έβαλες την ουρά στα σκέλια...
-
να χαρω οδηγαρες μπρε
-
Kαμια ουρα δεν εβαλα στα σκελια και να μαθετε ολοι σας εδω μεσα να μη μιλατε για ατομα που δε ξερετε και κυριως να μη βριζετε οπως καποιοι αλλοι σε προηγουμενα post...
Οσο για την κοντρα που λες αν ηταν να βαζω κοντρα με οποιον αμφισβητει το Ignis Sport θα επρεπε να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο στο δρομο και να το σπαω...(δυστυχως, απο κακια και αμφισβητηση ξεχειλιζουμε στην Ελλαδα... )
Αυτα λοιπον, σε κανα γκ@βλωμενο 18χρονο να τα πεις οχι σε μενα...Δεν εχω τιποτα να αποδειξω...ξερω τι μπορει να κανει το Ιgnis Sport...
-
Δεν είπε κανείς ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει το Ignis. Αυτό που λέμε όλοι είναι ότι δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν τα Fiesta ST και 106Rallye.
-
Kαμια ουρα δεν εβαλα στα σκελια και να μαθετε ολοι σας εδω μεσα να μη μιλατε για ατομα που δε ξερετε και κυριως να μη βριζετε οπως καποιοι αλλοι σε προηγουμενα post...
Οσο για την κοντρα που λες αν ηταν να βαζω κοντρα με οποιον αμφισβητει το Ignis Sport θα επρεπε να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο στο δρομο και να το σπαω...(δυστυχως, απο κακια και αμφισβητηση ξεχειλιζουμε στην Ελλαδα... )
Αυτα λοιπον, σε κανα γκ@βλωμενο 18χρονο να τα πεις οχι σε μενα...Δεν εχω τιποτα να αποδειξω...ξερω τι μπορει να κανει το Ιgnis Sport...
Δεν έβρισα οπότε το πρώτο σχόλιο για εμένα είναι άστοχο.
Και εμείς ξέρουμε τι μπορεί να κάνει το Ignis όπως ξέρουμε και τι μπορούν να κάνουν και τα άλλα δύο. Αλλά και να μην ξέραμε οι αριθμοί είναι σκληροί και μιλάνε από μόνοι τους.
Εκτός αν νομίζεις ότι είναι το ίδιο που τρέχει στο JWRC... -
Να δεις με την όπισθεν τί 'ξύλο'μου ρίχνεις..
Έχεις χτυπήσει πολλά ST παρεπιπτόντως;
Ετσι! Ποναει οταν κατι φτηνοτερο ειναι καλυτερο...
Χτυπάς και άσχημα ρε φίλε(ειδικά μέχρι τα 150χλμ),είναι να μην πονάει...
Anyway,τέλος κι από εμένα,ανούσια συζήτηση.Τουλάχιστον να ναι καλά ο φίλος που είχε την φαεινή ιδέα να πουλήσει μια corolla (G6 μάλιστα) για να πάρει το suzuki,γιατί μάθαμε ότι το ignis τα χτυπάει αλύπητα όλα τα μικρά GTi και στις ευθείες και στις στροφές,και στην πίστα και στα καμαρίνια.
-
Σε λίγο θα βγει καλύτερο και από το clio sport....
-
Σε λίγο θα βγει καλύτερο και από το clio sport....Τι εννοείς 'θα βγει'? Δεν είναι ήδη καλύτερο?
-
Συγγνώμη ξεχάστηκα....
Και το έλεγα στον πατέρα μου. Πάρε 3 ignis...
-
ignis is the bestest
-
Παιδια το topic αφορά την αγορά καινούριου IS στη προσφορά των 11.999.
Αρα αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις και με άλλα supermini καινούρια(fiesta st, c2 vts, mini 1,6, ka 1,6, , colt 1.5 κ.α.),
στη τιμή, στον εξοπλισμό αλλά και στις επιδόσεις.Ο σκοπός είναι να πει ο καθένας την άποψη του για το IS.
Πιστευώ οτι στο συγκεκριμένο topic to 95% όσων έχουν πει την άποψη τους που είναι σεβαστή, δεν έχουν οδηγήσει IS απλά έχουν δει κάποιο στο δρόμο ή ακούσαν από κάποιο γνωστό.Πιστευώ οτι ο φίλος θέλει να ακούσει και κάποια πράγματα από κατόχους IS
τα οποία ασφαλώς δεν είναι και τόσο αντικειμενικά αλλά είναι από κατόχους που το οδηγάνε 1-2 χρόνια.
Αλλά δεν ειμαστε υπάλληλοι του σφακιανάκη ούτε θα πάρουμε ποσοστά άρα το οτι λέμε θετικά κάτι λέει ειδικά αν έχεις κάνει αρκετά χλμ 70.000 σε ούτε 2 χρόνια.Μιλάμε για το 0-100 σε πραγματικά 9,3, τώρα που κλείσαμε το συγκεκριμένο θέμα γράφετε οτι το IS καίει πολυ βενζίνη.
Από προσώπική εμπειρία λέω στο φίλο οτι καίει περίπου 10λτ στα 100χλμ.
Ε άμα ο φίλος ήθελε οικονομικό θα αγόραζε 1.5 109ps? μάλλον για 1.3 ignis έπρεπε να πάει και πολύ είναι.Το θέμα είναι οτι από τους κατόχους IS δεν έχουν ακουστεί πολλα αρνητικά.
Εγώ πιστεύω οτι το μόνο αρνητικό είναι τα αμορτισερ τα οποία είναι πολύ σκληρά για τους ελλήνικους δρόμους και θέλουν αμέσως αλλάγή γιατι έχουν πρόβλημα ιδιαίτερα στιε εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου.
Μην ξεχνάτε οτι το IS βασίζεται στο τζιπάκι πόλης ignis 1,3 και έχει χαμηλώσει 13cm.Τώρα το αν είναι σαν κουτάκι ή σαν περιπτεράκι ή σαν βανάκι ή ρεπλικα του JWRC αυτο έχει να κάνει με της αισθητική του καθένα τι του αρέσει.
Σίγουρα είναι ιδιαίτερο εμφανισιακά.
Και επαναλαμβάνω μιλάμε γιατι προσφορά των 11,999 οχι τι τιμη των 1
14.500 όταν το πήρα εγώ.Οσο για τον badboy μην τον παρεξηγήτε μόλις το πήρε και είναι στη τρέλα,
ποιος από μας οταν αγόρασε αυτοκίνητο δεν ήταν τρελαμένος;
Σκεψου να το είχε 2 μήνες και να το έβριζε απο το πρωι ως το βράδυ και να έκλέγε τα λεφτά που έδωσε.Μακάρι σε κάνα δυο χρόνια να μαλώνουμε για το ποιο καίει περισσότερο το evo x ή το wrx sti με τα 420ps(αυθαίρετη προβλεψη).
Φιλικά στα αρρωστάκια της ψιλο γρήγορης 0-100 σε 9,3 αυτοκίνησης,
Νίκος
-
δε ξερω αν και ποσο εχει 0-100 το ιγκνις...
αλλα εμενα με 206 1.6 ΔΕ μου ξεκολαει απο σταση...σε ρεπριζ λογω του οτι εχω πολυ μακρυ σαζμαν μου κανει μια διαφορα στην αρχη που μενει σταθερη μετα .......
και εμενα με τη δικη σας λογικη εχει 9.4 0-100............
(απο περιοδικα οχι πεζο)και εγω το εχω οδηγησει οπως εγραψα πιο πανω .........................
και χωρις παρεξηγηση η συμπεριφορα του στις στροφες που εμενα με ενδιαφερει εμοιαζε αρκετα με το αξεντ ενος φιλου με αναρτησεις και ζαντολαστιχα ... -
Λογικό μου ακούγεται να μη σου ξεφεύγει! Το 206 1.6 όμως κάνει και 2.500
-
ναι αλλα τα φιεστα τα διλιτρα με το που κουμπωνεις 3η εξαφανιζονται...
λες και εχουν τζετ μηχανηη διαφορα στη τιμη ειναι λιγοτερο απο 2500λογω ελευσης του 207...
επισης το 206 εχει καλυτερο εξοπλισμο...
τριπ κομπιουτερ-κλιμα-4 αεροσακους κλπ κλπ -
Ρίξανε την τιμή του 206; Επειδή έψαχνα προσφάτως, μετά την έλευση του 207...14950 το είχα βρει, όντως με clima-4a/b κλπ.
Τα φιέστα τα δίλιτρα όμως έχουν και 40 άλογα παραπάνω!!!
Τώρα σε φόρουμ των fiesta:
Ο χρήστης fiestast σε έκρηξη έγραψε:
Ναι, ωραία τα ignis sport τα πατάμε κάτω...τα 206 1.6 (κυρίως εκείνου του pskarm) βάζουμε μια 3η και εξαφανιζόμαστε! Με τα Type-R τι θα γίνει; Πέφτει το ηθικό μου... -
Ο πατέρας μου αγόρασε το Ignis Special 1.3 (όχι το 4κίνητο) πριν 8 μήνες περίπου.
Το έχω οδηγήσει αμέτρητες φορές κ έχω να πω τα εξής:
Επιτάχυνση έχει σχετικά καλή (με τα λάστιχα που φοράει όμως Bridgestone Potenza, σπινάρει εκνευριστικά πολύ!) κ κατανάλωση πολύ καλή!
Από κρατήματα μην περιμένετε κ πολλά άλλωστε δεν είναι γι'αυτό το σκοπό το τουτού αυτό!
Η αίσθηση του τιμονιού είναι απαράδεκτη! Σε σημείο που πρέπει να ρίξεις τα χαρτιά για να δεις που είναι οι ρόδες! (καλά υπερβάλλω αλλά πραγματικά η αίσθηση του τιμονιού δεν είναι καλή...)Αλλά οι λόγοι για τους οποίους το πήρε ο πατέρας μου΄δεν είναι κανένας από τους παραπάνω αλλά είναι οι εξής:
Ήθελε ένα αμάξι να το έχει για τον 'χαμάλη' της οικογένειας. (sorry αν αποδειχτεί άστοχος ο χαρακτηρισμός...)
Το όνομα suzuki όπως κ να έχει κουβαλάει κ μια εγγύηση!
Είναι αρκετά άνετο αλλά μόνο για 4 άτομα!
'Τζιποφέρνει' (ξέρω, whatever αλλά του μπαμπά μου έτσι του φαίνεται...)
Κ είναι πραγματικά σκληρό αμάξι! Δεν καταλαβαίνει τίποτα!!
Τον καιρό που το έχει έχει κάνει περίπου 13.000 χλμ κ πολλά από αυτά είναι σε χωματόδρομους της Κρήτης με τρια 75άρια βαρέλια γεμάτα λάδι! (χωρέσανε όρθια παρακαλώ κ άνετα! Άλλος ένας λόγος που ήθελε ένα αμάξι ο πατέρας μου στο σουλούπι αυτό) μπαγκαζιέρα στις μπάρες οροφής κ άτομα μέσα!
Το αμάξι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κ δεν έχει βγάλει κιχ!Αυτάααα...
Υ.Γ. (λέω για το Ignis το 5Θ κ όχι για το sport.. )
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, ωραία τα ignis sport τα πατάμε κάτω...τα 206 1.6 (κυρίως εκείνου του pskarm) βάζουμε μια 3η και εξαφανιζόμαστε! Με τα Type-R τι θα γίνει; Πέφτει το ηθικό μου...
προσφορά suzuki ignis sport