-
Σωστός !!! Αν βρείτε όμως το συγκεκριμένο τεύχος θα το διαβάσετε. Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει μέσα στο κείμενο του συγκεκριμένου link
-
Εύρηκα εύρηκα !!! Έκανα λάθος !!! Το σωστό είναι εδώ:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=299&article=7737και αναφέρει:
*Tο Laguna από την πλευρά του έρχεται θεωρητικά σε ρήξη με το παρελθόν, μιας και η
υιοθέτηση ημιάκαμπτου άξονα δε συνάδει απόλυτα με την άνεση. Λέμε όμως «θεωρητικά» γιατί
στην πράξη αποδεικνύεται ότι ακόμα και η απλούστερη λύση, εάν σχεδιαστεί, μελετηθεί και
υλοποιηθεί σωστά, μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα εφάμιλλα και ίσως καλύτερα από εκείνα
των περισσότερο τεχνολογικά προηγμένων και πολύπλοκων λύσεων. Στην προκείμενη περίπτωση
το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο στήριξης του άξονα και πιο συγκεκριμένα στους υδραυλικούς
συνδέσμους, στα ξεχωριστά υποπλαίσια και φυσικά στις όποιες επιμέρους ρυθμίσεις. Το
τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα πρέπει να βάλει σε σκέψη πολλούς ανταγωνιστές. Και αυτό
γιατί, όταν στους ελληνικούς δρόμους ένας ημιάκαμπτος άξονας που πατάει στη συγκεκριμένη
περίπτωση σε 17άρηδες τροχούς με 45άρια λάστιχα μεταφέρει στην καμπίνα μόνο περιστασιακά
κάποια μικροτραντάγματα, τότε πολλοί κατασκευαστές θα πρέπει να επιστρέψουν στα
σχεδιαστήρια προκειμένου να επανεξετάσουν τις πολλαπλών σημείων στήριξης αναρτήσεις τους. * -
Μετά απο αυτό ... ποιόν βγάζει φωτογραφία ο φωτογράφος ΟΕΟ?
-
To passat εχει ηδη κανει την εμφανιση του στις μαντρες μεταχειρισμένων
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To passat εχει ηδη κανει την εμφανιση του στις μαντρες μεταχειρισμένων??????????
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως πως σε αυτή την περίπτωση η πλειοψηφία είναι υπέρ των ίππων και του τούρμπο -και καλά κάνει- και σε άλλες...
Είναι κ υπέρ της οδικής συμπεριφοράς! Ενώ σε άλλες πάλι περιπτώσεις...
για πες μας τότε τις εντυπώσεις σου από την οδήγηση του Passat. Πόσο αδιάφορο είναι; H Laguna είναι ενδιαφέρουσα; (όχι ΣΕ ενδιαφέρουσα)
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Εύρηκα εύρηκα !!! Έκανα λάθος !!! Το σωστό είναι εδώ:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=299&article=7737Οκτώβριος 2001
από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα στην αυτοκινητοβιομηχανία
-
Το 2.0 lt Passat είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκίνητο απ' όλες τις απόψεις.Ο 1.6άρης αδικεί απίστευτα το συγκεκριμένο μοντέλλο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως πως σε αυτή την περίπτωση η πλειοψηφία είναι υπέρ των ίππων και του τούρμπο -και καλά κάνει- και σε άλλες...
Είναι κ υπέρ της οδικής συμπεριφοράς! Ενώ σε άλλες πάλι περιπτώσεις...
για πες μας τότε τις εντυπώσεις σου από την οδήγηση του Passat. Πόσο αδιάφορο είναι; H Laguna είναι ενδιαφέρουσα; (όχι ΣΕ ενδιαφέρουσα)
Διάβασε προηγούμενο post μου να δεις πως αυτή τη Laguna την έχω οδηγήσει κ είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αμάξι με πολύ καλή συμπεριφορά!!!
Θα διαβάσεις επίσης ότι το Passat δεν το έχω οδηγήσει κ ούτε θέλω...Άλλωστε τα εύσημα για την οδική συμπεριφορά της Ρένας δεν προέρχονται τόσο από εμένα όσο από άλλα πρόσωπα που γράφουν εδώ.
Ή μόνη εντύπωση που έχω για τη συμπεριφορά του Passat είναι μόνο από τα λόγια συναδέλφου που το έχει....Πολύ 'χλιαρό' το παρουσιάζει...
Αυτα. -
Διάβασε προηγούμενο post μου να δεις πως αυτή τη Laguna την έχω οδηγήσει κ είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αμάξι με πολύ καλή συμπεριφορά!!!
Θα διαβάσεις επίσης ότι το Passat δεν το έχω οδηγήσει κ ούτε θέλω...Άλλωστε τα εύσημα για την οδική συμπεριφορά της Ρένας δεν προέρχονται τόσο από εμένα όσο από άλλα πρόσωπα που γράφουν εδώ.
Ή μόνη εντύπωση που έχω για τη συμπεριφορά του Passat είναι μόνο από τα λόγια συναδέλφου που το έχει....Πολύ 'χλιαρό' το παρουσιάζει...
Αυτα.Για τη Laguna έχουν εκφραστεί και πρώην κάτοχοι.
Αφού είσαι και τόσο σίγουρος για το Passat...
No more comments.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτα.1.) Για τη Laguna έχουν εκφραστεί και πρώην κάτοχοι.
2.) Αφού είσαι και τόσο σίγουρος για το Passat...
3.) No more comments.
1.) Όπως κ νυν
2.) Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος. Είπα ότι απλά δεν θέλω να το οδηγήσω
3.) Αν το αντέχεις
-
1.) Όπως κ νυν
3.) Αν το αντέχεις
-
Οι κάτοχοι δεν είναι πάντοτε κι οι πιο αντικειμενικοί. Θα πρέπε να το ξέρεις αυτό
-
Άρα μην εκφέρεις γνώμη, αφού δεν είσαι σίγουρος, δεν θες να το οδηγήσεις
-
όχι, όσο το συνεχίζεις -ευτυχώς που άντεξες
Τελικά οι πωλήσεις κρίνουν πολλά κι ευτυχώς που δεν αμφισβητείται
-
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Αν και ο Πασάς μου αρέσει καλύτερα Laguna τελικά αν ειναι να το κρατήσεις τουλάχιστο 6 χρονια γιατί η αξία μεταπώλησης θα πιάσει πάτω σχετικά νωρίς. Ενα μεγάλο μειονέκτημα του Passat ειναι το πολύ κοντο 6αρι κιβώτιο και ο FSI (λιγότερο) με τους κραδασμούς στις χαμηλές στροφές.Γιατί το λες αυτό. Σίγουρα χάνει περισσότερο από τα VW αλλά τόσο πολύ ώστε να πιάσει πάτο?
Μα η Renault δεν είναι 1η σε πωλήσεις στην Ευρώπη αν δε κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Μα η Renault δεν είναι 1η σε πωλήσεις στην Ευρώπη αν δε κάνω λάθος?
λάθος κάνεις, αν και αναφερόμουν στις πωλήσεις του Passat έναντι του Laguna
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
1.) Όπως κ νυν
3.) Αν το αντέχεις
-
Οι κάτοχοι δεν είναι πάντοτε κι οι πιο αντικειμενικοί. Θα πρέπε να το ξέρεις αυτό
-
Άρα μην εκφέρεις γνώμη, αφού δεν είσαι σίγουρος, δεν θες να το οδηγήσεις
-
όχι, όσο το συνεχίζεις -ευτυχώς που άντεξες
1.) Δεν θα έπρεπε να το λες σε εμένα αυτό....Εσύ ανέφερες πως έχουν εκφραστεί για τη Laguna πρώην κάτοχοι
2.) Σωστά εσύ έχεις οδηγήσει κ τα 2 κ έχεις καλύτερη άποψη. Επιπλέον δεν είπα πως είμαι σίγουρος ότι το Passat έχει χειρότερη συμπεριφορά από τη Laguna, αλλά ότι η τελευταία έχει καταπληκτική συμπεριφορά!
3.) Εγώ αντέχω να μη σχολιάζω πράγματα όπως κ το κάνω! Εσύ από τη άλλη φαίνεται ότι έχεις κ το χρόνο κ τη διάθεση να σχολιάζεις τα πάντα κ μάλιστα με άσχημο τρόπο εκτός από αρνητικά. Ίσως τελικά δεν αντέχεις το γεγονός ότι κάποιοι σου δίνουν λιγότερη σημασία απ'ότι δίνεις εσύ στο θάψιμο των αυτοκινήτων τους
Οι πωλήσεις κρίνουν πολλά αλλά όχι τα πάντα.
Είμαστε ήδη off οπότε αν θες κάτι άλλο άσχετο με το thread σε pm παρακαλώ.
-
-
Παρατηρώ ότι η ψηφοφορία γέρνει καταλυτικά υπέρ της Laguna. Ειμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τί θα έβγαζε η κάλπη αν αντί για τον 1.6FSi ήταν ο 2.0 FSi. Βέβαια τότε τα αυτοκίνητα δε θα ήταν συγκρίσιμα από πλευράς τιμής. Απλά με ενδιαφέρει να δώ αν ψηφίζετε μόνο το πακέτο κινητήρας - οδική συμπεριφορά ή το συνολικό αυτοκίνητο.
-
Με αυστηρα κριτηρια...και με τους κινητηρες της ψηφοφοριας, τοτε τον Γαλλο
-
xalkidaios
Τα 55 άλογα διαφορά είναι τεράστια, ειδικά σε χώρα σαν την Ελλάδα. Από τη στιγμή που κοστίζουν το ίδιο, κρίμα δεν είναι να πάρεις ένα αυτοκίνητο με 55 άλογα λιγότερα (γιατί θα το φορτώνεις συχνά, έτσι δεν είναι; ), με συγκρίσιμη οδική συμπεριφορά, κλπ. κλπ. κλπ.; -
Τεράστια δεν είναι η διαφορά στα πλαστικά. Τεράστια είναι η διαφορά στο δρόμο.
Υπερ του passat φυσικά...
Είσαι σίγουρος για αυτό;
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ
Στην οδική συμπεριφορά ναι. Το Passat πλέον πατάει πολύ καλά στο δρόμο και σίγουρα καλύτερα από τη laguna. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως όπως έγραψα και πιο πριν τα 170 άλογα της laguna κάνουν τη διαφορά και μόνο κάποιος που δεν ενδιαφέρετε για την ταχύτητα, αλλά προτιμάει την πολυτέλεια την ποιότητα κ.λ.π. θα στρεφόταν στο passat.
Απλά τα πράγματα σε αυτή τη σύγκριση... -
Εγω ως πορωμένος και φανατικός οπαδός της Renault και ολίγον αντι VAG θα σου πω φίλε xalkidaios ότι δεν είναι μόνο η διαφορά ιπποδύναμης και η ισοδυναμία ,αν θέλεις ,στην οδική συμπεριφορά.
Είναι και το θέμα ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ σε ζωτικά μέρη του αυτοκινήτου.Ναι το πιστεύω όσο κι αν φαίνεται περίεργο.
Οι κινητήρες FSi έχουν πολλά προβλήματα νεότητας όσο κι αν δεν το παραδέχονται οι κάτοχοι τους.Ψάξε σε διάφορα φόρα και θα δεις σχόλια για υπερβολική κατανάλωση λαδιού. Άσε δε το κροτάλισμα.
Το ξαναλέω η Renault εγγυάται τα μοτέρ της για 300000χλμ. !!!
Τα δε προηγούμενα Passat στα 50000 χλμ άλλαζαν κάποιους συνδέσμους ή συνεμπλόκ (δεν ξέρω ακριβώς) !!! Αποτέλεσμα των Ελληνικών καρόδρομων βεβαίως αλλά στην Ελλάδα δεν θα το οδηγείς αυτό που θα πάρεις;Τσεκάρισε το αν ισχύει και στα καινούργια!!!
Η φαινομενική ποιότητα δεν είναι ποιότητα , είναι φερετζές !!! Απ'έξω μπέλα μπέλα κι από μέσα ......
Εγώ πάντως επειδή είμαι πορωμένος όπως είπα ΔΕΝ θα αγόραζα Passat κι ας ήταν και φθηνότερο κι ας ήταν και ΤFSi !!!!
Passat vs Laguna