-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Ti παραπάνω έχει το Passat ?
Απλά είναι νεότερο μοντέλο αρκετά όμορφο κατά τη γνώμη μου, με καλύτερο εσωτερικό και σίγουρα καλύτερη μεταπώληση. Αυτό που με έκανε να ξανασκεφτώ το θέμα Laguna είναι ότι το αυτοκίνητο αντικαθίσταται σε ένα χρόνο από τωρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προτιμάς να πάρεις ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σε απογοητεύσει λόγω ελλειπούς κινητήρα και θα το πουλήσεις ακριβότερα όταν το αποφασίσεις;
Όλη η σκέψη βασίζεται πάνω στη διαφορά των ιπποδυνάμεων και της αξίας μεταπώλησης - τα άλλα θεωρήστε τα ceteris paribus!
-
Μακρια απο σαλιγκαρια! ΒΜW E90 325
-
Ο χρήστης BMW 325 έγραψε:
Μακρια απο σαλιγκαρια! ΒΜW E90 325Με 25 χιλιάρικα???
Μήπως να διαβάζαμε τα θέματα πρώτα πριν γράψουμε το οτιδήποτε μας έρχεται στο κεφάλι? -
Μακρια απο σαλιγκαρια! ΒΜW E90 325μακρια απο μπεμπες..
μαζερατι κουατροπορτε
ο,τι να'ναι
πασατ με αυτον τον κινητηρα; δε νομιζω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με 25 χιλιάρικα???
Μήπως να διαβάζαμε τα θέματα πρώτα πριν γράψουμε το οτιδήποτε μας έρχεται στο κεφάλι?25? που ζεις,43.300
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μακρια απο μπεμπες..
μαζερατι κουατροπορτε
ο,τι να'ναι
πασατ με αυτον τον κινητηρα; δε νομιζω...
κουατροπορτε? αν εχεις δικο σου συνεργειο καλα ειναι
-
25? που ζεις,43.300Εσύ που ζεις;
25-27 θέλει να δώσει
ούτε 316 δεν παίρνει
-
Mπορει με αυτα τα χρηματα να παρει ενα e46 325 του 2001..
-
Mπορει με αυτα τα χρηματα να παρει ενα e46 325 του 2001..Το ενδεχόμενο να θέλει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το σκέφτηκες;
-
Με 25 χιλιάρικα???
Μήπως να διαβάζαμε τα θέματα πρώτα πριν γράψουμε το οτιδήποτε μας έρχεται στο κεφάλι?25? που ζεις,43.300
Εσύ, πού ζεις?
O άνθρωπος δίνει 25. Επαναλαμβάνω: καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα πρώτα, και ΜΕΤΑ να πετάμε αυτό που μας έρχεται στο κεφάλι
-
Εξαρταται απο το τι ψαχνεις .
αν δεν εισαι απο τους τυπους που τρεχουν ,κανουν προσπερασεις και αλλα τετοια τοτε σιγουρα passat αλλα να ξερεις οτι δεν θα πολυ τραβαει
τα 1600 κυβικα ειναι για τα supermini πλεον οχι για αυτοκινητα 4+ μετρων
-
Ο χρήστης Dragster333 έγραψε:
Εξαρταται απο το τι ψαχνεις .αν δεν εισαι απο τους τυπους που τρεχουν ,κανουν προσπερασεις και αλλα τετοια τοτε σιγουρα passat αλλα να ξερεις οτι δεν θα πολυ τραβαει
τα 1600 κυβικα ειναι για τα supermini πλεον οχι για αυτοκινητα 4+ μετρων
Τα σουπερμίνι,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ αυτοκίνητα τών 4+ μέτρων
Τών 5- μέτρων θα λέμε για τα μεγάλα
-
Δεν έχω οδηγήσει το comfortline,αλλά το sportline ''κοπανάει'' στις εγκάρσιες ανωμαλίες κυρίως στις χαμηλές ταχύτητες.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Δεν έχω οδηγήσει το comfortline,αλλά το sportline ''κοπανάει'' στις εγκάρσιες ανωμαλίες κυρίως στις χαμηλές ταχύτητες.Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Βέβαια αν κοπανάει μόνο η ανάρτηση χωρίς να μεταφέρει τους κραδασμούς στο εσωτερικό τότε no problem. Και αυτή η VW δίνει το 2.0 FSi μόνο σε έκδοση με σπορ ανάρτηση και χωρίς δυνατότυτα ούτε για ειδική παραγγελία, λες και οι δρόμοι της Ελλάδας δικαιολογούν κάτι τέτοιο.
-
Αν και θα προτιμούσα να αποβάλλω τον χαρακτηρισμό του οπαδού της renault, νομίζω πως η 2.0Τ Laguna συνιστά ένα σαφώς πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο.
Αυτό βέβαια άπτεται των δικών μου κριτηρίων, τα οποία αναφέρω επιγραμματικά: Άριστες επιδόσεις, (από ό,τι λένε) πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά μιας και έχει τις ρυθμίσεις της 3.0 V6, πλήρες πακέτο εξοπλισμού, ασφάλεια σε κορυφαία ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα επίπεδα, και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πως σε θέμα μοτέρ, σαζμάν, διαφορικού φαίνεται (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) πως τα renault δεν πάσχουν.
Το Passat έχει πιο κλασσικό σχήμα (πιο επιβλητικό ίσως;) και καλύτερα πλαστικά. Και μεταπώληση πιθανόν, αν και δε νομίζω πως η Laguna 2.0T που αγοράζονται σε τέτοια προκλητικά χαμηλή τιμή θα χάσουν τόσο πολύ.
Για μένα λοιπόν, που δεν τρελαίνομαι όταν χαιδεύω το ταμπλό των αυτοκινήτων και δεν βρίσκω κάτι συγκινητικό στο Passat, μάλλον θα έπαιρνα τη Laguna- ανάμεσα στα 2 πάντα.
Αντίστοιχα, το 2000 θα προτιμούσα το 1.8Τ Passat σε σχέση μια Laguna 2λιτρη ατμοσφαιρική- πιθανόν πάντα...
Από κει και πέρα...
-
Δεν συγκρίνονται..... όλα αυτά τα 1,5τονα αυτοκίνητα με μοτέρ 1.600 είναι κίνδυνος θάνατος σε χώρες όπως η Ελλάδα...
Το Renault μόνο και μόνο για το μοτερ.
-
Αν και αισθητικα μου αρέσει περισσοτερο το Passat, δεν θα το συνιστουσα σε 1600 κυβ για τους λογους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Επισης αμφιβάλλω οτι η ανεση της αναρτησης του ειναι αυτή που ζητάς (εκτος εαν το εχεις οδηγήσει και εισαι ΟΚ)
Δυσκολη επιλογή παντως, οι δρομοι μας ειναι τοσο χαλια που ντροπιαζουν και τις καλύτερες υλοποιήσεις αναρτησεων
-
Γι αυτό δεν έχουμε δική μας αυτοκινητοβιομηχανία...Θα καταστρέφαμε τον ανταγωνισμό με τις αναρτήσεις μας...
-
H Laguna είναι μια ψεφτιά μπροστά στο Passat. Σε θέματα ποιότητας και υλικών η διαφορά είναι τεράστια.
Αν βέβαια τίθεται θέμα μεταξύ Passat 1600 και Laguna Turbo 185 άλογα τότε η διαφορά στις επιδόσεις έχει τη σημασία της και η πλάστιγγα ερχίζει να γέρνει υπερ της Laguna... -
xεσε μας ρε μεκο πρωι πρωι με τα πλαστικα και τα υλικα σου
Passat vs Laguna