-
Ο χρήστης Gsi 16v Turbo έγραψε:
Γεια σας.Ημουν στην Αναβαση Αιγειρας και παρων στα οσα διαδραματηστηκαν μετα τον ελεγχο και σαν θεατης εχω να πω τα εξης.Αν θελουμε να ειμαστε τυπολατρες καλα εκανε ο κ.Πλαφουντζης και εκανε την ενσταση.Θεωρω ομως πως ολοι μας περα απο τον τυπο βλεπουμε και ξερουμε την ουσια.Και η ουσια ειναι η εξης:Πως τα 15'' που ηταν πισω απο τον Βασιλειαδη ειναι πολλα και δεν καλυπτονται απο τα παραπανω cc ενος ρεκτιφιε.Ο ανθρωπος οδηγαει πραγματικα πολυ γρηγορα και πιστευω πως η ομαδα του κ Πλαφουντζη πρεπει να προσπαθησει πολυ για πλησιασει τον Βασιλειαδη.Εμεις οι θεατες θελουμε συναγωνισμο και οχι ενστασεις.Θελουμε νομιμοτητα προπαντων εκει που υπαρχει δολος και εκει που η διαφορα ειναι στo sec.Αποψη μου ειναι πως αντι να διαδιδουμε φημες πως το αμαξι του αντιπαλου ειναι 1800cc και να δικαιλογουμε με αυτο τον τροπο την αδυναμια μας να τον ακολουθησουμε,καλυτερα ειναι να βελτιωνομαστε στην πραξη και στις ειδικες.Τα παραπανισια 6-7cc του Βασιλειαδη δε δικαιολογουν τα 15''.
Κυριε Βασιλειαδη συγγνωμη για αυτο που θα σας πω,αλλα οταν πετυχαινεις τετοιες επιδοσεις πρεπει να εισαι τυπος και υπογραμμος και να μη σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου.Οταν κανεις 2,16'' και εισαι 5ος γενικης ,αν δεν κανω λαθος,πρεπει να περιμενεις οτι καποιοι απιστοι θα σου κανουν ενσταση.Γι'αυτο ετοιμασε νεο μοτερ και αποδειξε την υπεροχη σου.
Ενας fun των Ascona BΣωστός!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΟΥ . ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΒΓΗΚΕ 1596 ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΔΥΟ 1608 . Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΧΙΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΔΕΚΑΤΑ ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΟΣ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ . ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο Κ APR ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ . ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 8 ΚΥΒΙΚΑ ( ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΕΝΝΟΩ . ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΟΔΥΡΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 1800 ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΡΩΕΙ 10 ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 185 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 18,5 ΡΟΠΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ ( ΜΕ ΖΥΓΙΣΑΝ 875 ΚΙΛΑ ΜΕ ΟΡΙΟ 850 ) ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 220 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 25 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΕΛΕΓΕ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ IN CAR . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ……….ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα που θα σαν αφησουν εκτος απο τις αναβασεις και θα περιμενουμε ολοι την επιστροφη σας....
DELIS N1... (κρυφος θαυμαστης)!! -
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ . ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 17 ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ 12 ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ ΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ( ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ) . ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟΙ ΙΣΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ .>. [/quote]
-
Κάθε χρονιά το πρωτάθλημα αναβάσεων έχει τις 'ατραξιόν' του.
Τις συμμετοχές δηλαδή που όλοι περιμένουν να δουν με τη μεγαλύτερη προσμονή.Αδιαμφισβήτητα φέτος, η συμμετοχή του Βασιλειάδη ήταν μια από αυτές και θα αφήσει μεγάλο κενό, σε ενδεχόμενο απουσίας...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Τις συμμετοχές δηλαδή που όλοι περιμένουν να δουν με τη μεγαλύτερη προσμονή.Αδιαμφισβήτητα φέτος, η συμμετοχή του Βασιλειάδη ήταν μια από αυτές και θα αφήσει μεγάλο κενό, σε ενδεχόμενο απουσίας...
συμφωνω,για μενα ενας απο τους πιο καλους και θεαματικους οδηγους των αναβασεων!!κριμα που δεν θα ξανατρεξεις Παντελη γιατι η παρουσια σου στους αγωνες για μενα ειναι απαραιτητη!ελπιζω να σε δουμε να επιστρεφεις γρηγορα με ακομα πιο δυνατο μοτερ και ασε τους αντιπαλους σου ακομα πιο πισω!!
-
Όντως κ για μένα τα περάσματα που περιμένω πιο πολύ να δω είναι τα δικά του!
Συνδυάζει θέαμα με ταχύτητα!
Με το καλό να σε ξαναδουμε -
ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΡΑΒΩ αποδειξε την υπεροχη σου.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ . ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 17 ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΠΑΩ 12 ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ ΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ( ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ) . ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟΙ ΙΣΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ .>.[/quote]
απ τα ΧΑΛΙΑ δεν εισαι γι αυτο σε γουσταρω......
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
συμφωνω,για μενα ενας απο τους πιο καλους και θεαματικους οδηγους των αναβασεων!!κριμα που δεν θα ξανατρεξεις Παντελη γιατι η παρουσια σου στους αγωνες για μενα ειναι απαραιτητη!ελπιζω να σε δουμε να επιστρεφεις γρηγορα με ακομα πιο δυνατο μοτερ και ασε τους αντιπαλους σου ακομα πιο πισω!!
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και να προσθέσω ότι, προσωπικά σαν αντιπάλους σου μετράω και τα Ε12 μια και σε πάρα πολλούς αγώνες τους έχεις εκθέσει.
Μακάρι να επιστρέψεις το συντομότερο.
-
Τελικά 1608 ή 1668 κυβικά μετρήθηκε το αυτοκίνητο ?????? Ξέρει κανείς ???
-
ΓΙΑ 8Ο61 ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ Τ.Ε. , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝΕ
-
1608 Τα άλλα είναι παραμύθια._
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
1608 Τα άλλα είναι παραμύθια._OK , ευχαριστώ Νάσο
-
[ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ . Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 82 ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΩΝ Κ ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 78,8 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 79. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΤΙΝΑ * ΑΚΤΙΝΑ * 3,14 * ΔΙΑΔΡΟΜΗ * 4 ΔΗΛΑΔΗ 79/2= 39,5 Η ΑΚΤΙΝΑ. 39,5 * 39,5 =1560,25 * 3,14 = 4899,185 * 82 = 401,7 Ο ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ * 4 = 1606,8 ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
-
K. Βασιλειάδη μην ταλαιπωρήστε άδικα, αυτοι που θέλουν να βλέπουν την παρανομία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, θα βλέπουν μόνο την παρανομία. Αντίθετα οσοι σας έχουν δεί στα βουνά ξέρουν οτι δεν ήταν τα λίγα παράπανω κυβικά που έκαναν την διαφορά....
Το 1ο σκέλος κάθησα και ειδα μόνο στην Αιγειρα στην Κ2 και ήταν αρκετό για να καταλάβει κάποιος ποιος θα εχει τους χρόνους στην κάθε κατηγορία.
Το θεαμα απο τους περισσότερους οδηγους δεν με ενθουσίασε (ακόμα και από 'υποτιθέμενα' ονόματα). Ειλικρινά είδα λάθη που δεν περιμένει κάποιος να τα δει απο ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο. Ειδα πολλους να κλείνονται πολυ νωρίς για την φουρκέτα και να τους βγάζει εκτός η γραμμή, αρκετοι δούλευαν το γκάζι on/off και άλλοι βάσίζονταν μόνο στην δύναμη του αυτοκινήτου για να κάνουν χρόνους.
-
Λιγο off topic: Ευχομαι ο ΑPR να μην εχει παρατηρησει το avatar και την υπογραφη σου γιατι τοτε.......
Ρε χαβαλε....... Ακομα επιμενεις σε uno να φτιαξεις για αναβασεις? -
Αφου είπαμε....... μου αρέσουν τα δύσκολα
Για την επόμενη εβδομάδα σου έχω κρατήσει θέση για βόλτα στον Υμηττο
-
Ουτε φωτογραφια μου δεν στελνω με το uno,και ειδικα στον Υμμητο....
-
Με το Corsa???
-
6η Ανάβαση Αιγείρας 2006