-
ετσι ειναι bro
αφου Ελλαδα ειναι γαμωΦραπες καρελια και βρισκεις και γκομενα για πλακα και ειναι και ναρεσμου οι ελληνιδες κ δεν ειναι και κρυοκωλες
Οι Ιταλιδες ειναι ξενερωτες και σνομπ
Τοσο καιρο στην Ιταλια, εκανα τοσους φιλους Ιταλους ( καλα, κ'αυτοι κυριως απο νοτια Ιταλια ηταν) και ουτε ενα νιμου δεν αξιωθηκε να μας κανει παρεα εμας τους γκρεκους κ τους νοτιο-ιταλιανους κ κατι αλλους μεταναστες που εκανα παρεα
Ελληνιδες = Θεες
k ελληνες = ενα ματσο γκέι φλωροι τρεντι που πουλανε μουρη με αυτοκινητα και γκατζετακια..
αλλα δεν πειραζει, παλι καλα που υπαρχω κι εγω και ανεβαζω τις μετοχες των ελληνων στο σεξ -
Ωπα μεγαλε ,κανενα λιγο τσισα να ξελαφρωσεις!
-
ζηλευεις που οι γυναικες με ποθουν;
(παντως αυτο για τις ιταλιδες ισχυει, περα απ'το χαβαλε..)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ζηλευεις που οι γυναικες με ποθουν; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ζηλευεις που οι γυναικες με ποθουν;Αυτές το ξέρουν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωπα μεγαλε ,κανενα λιγο τσισα να ξελαφρωσεις!κοινώς κατούρα και λίγο θα το κάψεις το εργαλείο...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ετσι ακριβως ειναι.εχω βαρεθει να ακουω οτι η ελλαδα ειναι ενα μπαχαλο,ενα μπουρδελο,δεν λειτουργει τιποτα σωστα και οτι σε αλλες χωρες ειναι πολυ καλυτερα.εχετε ζησει σε αλλες χωρες και δουλεψει επι χρονια;πιστευετε οτι εκει ειναι τοσο καλυτερη η ζωη;Φιλε μια ζωη ταξιδευω.Το μεγαλυτερο μπουρδελλο ειναι αυτο εδω.Μπορουμε να ξεφορτωθουμε τους αχρηστους πολιτικους μας και να κανοθμε την Ελλαδα παραδεισο?
Οσο για τον αν εχω ζησει εξω.4χρονια Αγγλια ,2 χρονια Αμερικη και 2 χρονια Δανια.Τα τελευταια 3 χρονια ειμαι 15 μερες τον μηνα εδω.
Μακρυα απο αυτο το μπουρδελλο και τι στον κοσμο. Θα μου πεις γιατι δεν φευγω. Ειμαι 23 χρονια και δουλευω και πρεπει να θεμελιωσω συνταξη. Σε λιγα χρονακια ελπιζω να φευγω. -
Τάκη μου,
δεν είναι δύσκολο να πει κανείς ότι ΕΔΩ είναι το μπουρδέλο!Μην τρελλαθούμε κιόλας !
Αλλά μπουρδέλο είναι, γιατί είμαστε Τσάτσοι ΕΜΕΙΣ !!!
Οταν το καταλάβουμε - τότε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ! -
Όταν είμαι Γερμανία θέλω Ελλάδα.
Όταν είμαι Ελλάδα θέλω Γερμανία. (Κλασικός Έλληνας )
Σκ@τ@ κατάσταση βασικά.
Αλλά και διπλά ωραία!!
(Αν καταλάβατε πείτε μου κι εμένα.) -
οταν ειμαι γερμανια θελω ελλαδα.
οταν ειμαι ελλαδα θελω παλι ελλαδα.
σιχαθηκα το εξωτερικο.ακομα 1 χρονο υπομονη και πισω στη χωρα μου.
οταν εχεις δουλεια και εισαι οικονομικα ανεξαρτητος παντου ωραια ειναι.αλλα αν εισαι ελληνας χιλιες φορες στην ελλαδα.
θεωρητικα θα μπορουσα να μεινω γερμανια και να ανοιγα εδω ενα ιατρειο οπου θα εβγαζα τουλαχιστον τα τριπλασια χρηματα απο οτι στην ελλαδα.αλλα οταν εισαι εξωτερικο εισαι ξενος.καλυτερα με τη δουλεια μου και με λιγοτερα χρηματα στη χωρα μου.
αν εχεις φροντισει για μια καλη δουλεια,τοτε ειναι η ελλαδα,για μενα τουλαχιστον,η ομορφοτερη χωρα για να ζησεις.με ολα τα στραβα της και τα καλα της.αυτα γιατι εχουμε εξυψωσει στα ουρανια ενα σωρο χωρες και θαβουμε αβερτα τη δικια μας. -
Εύχομαι να είχα κατασταλάξει όπως εσύ και... να ήξερα τι ήθελα.
'Δυστυχώς' για την ώρα αισθάνομαι όμορφα και στις δύο χώρες, αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια πως πάντα κάτι μου λείπει.
Προς Θεού, όταν ένας Έλληνας θάβει την Ελλάδα αβέρτα όπως λες, δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά, μια και δεν μπορώ να φανταστώ ότι το εννοεί. Απλώς εκφράζει την αγανάκτησή του για καταστάσεις, με υπερβολικό τρόπο.
Καλή τύχη με την ειδικότητα. -
danke sehr.nett von dir.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οταν εχεις δουλεια και εισαι οικονομικα ανεξαρτητος παντου ωραια ειναι.αλλα αν εισαι ελληνας χιλιες φορες στην ελλαδα.
θεωρητικα θα μπορουσα να μεινω γερμανια και να ανοιγα εδω ενα ιατρειο οπου θα εβγαζα τουλαχιστον τα τριπλασια χρηματα απο οτι στην ελλαδα.αλλα οταν εισαι εξωτερικο εισαι ξενος.καλυτερα με τη δουλεια μου και με λιγοτερα χρηματα στη χωρα μου.
αν εχεις φροντισει για μια καλη δουλεια,τοτε ειναι η ελλαδα,για μενα τουλαχιστον,η ομορφοτερη χωρα για να ζησεις.με ολα τα στραβα της και τα καλα της.αυτα γιατι εχουμε εξυψωσει στα ουρανια ενα σωρο χωρες και θαβουμε αβερτα τη δικια μας.respect.- +9999999
-
Μικρό μικρό μικρό το μιροκάματο
Μικρό το μιροκάματο και η κάψα μου μιγάληΛεου την μια να παντρεφτω μια πιο καλα σα το σκιφτώ
Μα πιο καλα σα το σκιφτω του αναβαλου παλιΤάλιρα τάλιρα τάλιρα μονου έντεκα
Ταλιρα μονου έντεκα με τις κρατήσεις δέκαΔεν φτανουνε για πάρτι μου και θέλου και γυναίκα
Δεν φτάνουνε για πάρτι μου και θέλου και γυναίκαΟοοοοο οοοο και θέλου και γυναίκα
Τάλιρα τάλιρα τάλιρα μονου έντεκα
Τάλιρα μόνου έντεκα με τις κρατήσεις δέκαΔεν φτάνουνε για πάρτι μου και θέλου και γυναίκα
Δεν φτάνουνε για πάρτι μου και θέλου και γυναίκαΟοοοο οοοο και θέλου και γυναίκα
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Τάκη μου,
δεν είναι δύσκολο να πει κανείς ότι ΕΔΩ είναι το μπουρδέλο!Μην τρελλαθούμε κιόλας !
Οταν το καταλάβουμε - τότε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι !Λοχια μου την Ελλαδα την αγαπω και εχει χιλια καλα.Την μιζερια της δεν μπορω την ανοργανωσια της και την ανικανοτητα της δεν αντεχω.Πληρωνω ΙΚΑ 14000 Euro περιπου τον χρονο και τι ασφαλεια εχω?
τι συνταξη θα μου δωσει?Για να κλεισω ενα ραντεβου με το ΙΚΑ θελω ενα μηνα πριν στην καλυτερη περιπτωση.Βλεπω τους πολιτικους μας που στελνουν τα παιδια τους στο κολεγιο και εχουν εξασφαλισμενο το μελλον τους και τα δικα μας παιδια θα παλεψουν με την ανεργια χωρις να περιμενουν κατι καλυτερο διοτι εδω αν δεν εχεις 'μεσον' δεν κανεις τιποτα.
Η χειροτερη σαβουρα να εισαι με το καλυτερο 'μεσον' προκοβεις.Που γινονται αυτα στο εξωτερικο στις οργανωμενες κοινωνιες? Εκει που σεβονται τον πολιτη.
Ποιος ερχεται να κανει μια επενδυση στην Ελλαδα αφου ολοι στο εξωτερικο ξερουν τι σκαταδες ειμαστε.Η Nissan η Pirelli και αλλες εταιριες τα μαζεψαν και εφυγαν.Εχουμε τον Σκαραμαγκα (ναυτικη χωρα γαρ) και πεινανε ολοι εκει κατω.Ολοι τρωνε λεφτα απο παντου,κλεβουν ασυστολα και στα ...τετοια τους οι υπολοιποι.
Αυτα συμβαινουν στις τριτοκοσμικες χωρες.Τετοιοι ειμαστε? -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Τάκη μου,
Οταν το καταλάβουμε - τότε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι !Λοχια μου την Ελλαδα την αγαπω και εχει χιλια καλα.Την μιζερια της δεν μπορω την ανοργανωσια της και την ανικανοτητα της δεν αντεχω.Πληρωνω ΙΚΑ 14000 Euro περιπου τον χρονο και τι ασφαλεια εχω?
τι συνταξη θα μου δωσει?Για να κλεισω ενα ραντεβου με το ΙΚΑ θελω ενα μηνα πριν στην καλυτερη περιπτωση.Βλεπω τους πολιτικους μας που στελνουν τα παιδια τους στο κολεγιο και εχουν εξασφαλισμενο το μελλον τους και τα δικα μας παιδια θα παλεψουν με την ανεργια χωρις να περιμενουν κατι καλυτερο διοτι εδω αν δεν εχεις 'μεσον' δεν κανεις τιποτα.
Η χειροτερη σαβουρα να εισαι με το καλυτερο 'μεσον' προκοβεις.Που γινονται αυτα στο εξωτερικο στις οργανωμενες κοινωνιες? Εκει που σεβονται τον πολιτη.
Ποιος ερχεται να κανει μια επενδυση στην Ελλαδα αφου ολοι στο εξωτερικο ξερουν τι σκαταδες ειμαστε.Η Nissan η Pirelli και αλλες εταιριες τα μαζεψαν και εφυγαν.Εχουμε τον Σκαραμαγκα (ναυτικη χωρα γαρ) και πεινανε ολοι εκει κατω.Ολοι τρωνε λεφτα απο παντου,κλεβουν ασυστολα και στα ...τετοια τους οι υπολοιποι.
Αυτα συμβαινουν στις τριτοκοσμικες χωρες.Τετοιοι ειμαστε? -
Έχεις μεγάλο δίκιο Τάκη.
Το μόνο πράγμα για το οποίο ξενερώνω στην Ελλάδα είναι αυτό.Κι άκουγες προεκλογικά τον Κωστάκη να λέει με στόμφο ότι όταν γίνονταν κυβέρνηση θα υπήρχε για όλους δουλειά δουλειά δουλειά !!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αν εχεις φροντισει για μια καλη δουλεια,τοτε ειναι η ελλαδα,για μενα τουλαχιστον,η ομορφοτερη χωρα για να ζησεις.με ολα τα στραβα της και τα καλα της.αυτα γιατι εχουμε εξυψωσει στα ουρανια ενα σωρο χωρες και θαβουμε αβερτα τη δικια μας.Για να μην παρεξηγούμαστε !
ΛΑΤΡΕΥΩ τη χώρα μου!
Σιχαίνομαι τους Ελληναράδες, αδιάφορους, γύφτους, κωλόβλαχους (με την κακή έννοια) που την έχουν καταντήσει έτσι! -
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Λοχια μου την Ελλαδα την αγαπω και εχει χιλια καλα.Την **μιζερια **της δεν μπορω την **ανοργανωσια **της και την **ανικανοτητα **της δεν αντεχω.Πληρωνω ΙΚΑ 14000 Euro περιπου τον χρονο και τι ασφαλεια εχω?
τι συνταξη θα μου δωσει?Για να κλεισω ενα ραντεβου με το ΙΚΑ θελω ενα μηνα πριν στην καλυτερη περιπτωση.Βλεπω τους **πολιτικους **μας που στελνουν τα παιδια τους στο κολεγιο και εχουν εξασφαλισμενο το μελλον τους και τα δικα μας παιδια θα παλεψουν με την ανεργια χωρις να περιμενουν κατι καλυτερο διοτι εδω αν δεν εχεις 'μεσον' δεν κανεις τιποτα.
Ποιος ερχεται να κανει μια επενδυση στην Ελλαδα αφου ολοι στο εξωτερικο ξερουν τι **σκαταδες **ειμαστε.Η Nissan η Pirelli και αλλες εταιριες τα μαζεψαν και εφυγαν.Εχουμε τον Σκαραμαγκα (ναυτικη χωρα γαρ) και πεινανε ολοι εκει κατω.Ολοι τρωνε λεφτα απο παντου,κλεβουν ασυστολα και στα ...τετοια τους οι υπολοιποι.
Αυτα συμβαινουν στις τριτοκοσμικες χωρες.Τετοιοι ειμαστε?Οι λέξεις-'κλειδιά' είναι αυτές που κάνουν τη χώρα μας (που τόσο αγαπούμε και βλέπω ότι Ολοι συμφωνούμε σε αυτό) Μπουρδέλο και οι οποίες αναφέρονται σε ανθρώπους . Το πρόβλημα αυτής της χώρας είναι.... οι κατοικοί της Τάκη μου - Και δυστηχώς ναι ! Τριτοκοσμική χώρα είμαστε και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω ... φως στο τούνελ!
Αν δεν αλλάξει η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας, ο τρόπος σκέψης μας, αν δεν ξεφορτωθούμε αυτόν τον Ωχαδερφισμό (έχουμε εφέυρει και λέξη για να το περιγράψουμε !!!) , αν δεν κοιτάξουμε εμπρός αλλά και δίπλα μας να δουμε πως προχωρούν οι υπόλοιποι, τότε σε μερικά χρονάκια μας βλέπω να βαζουμε λουκετο!
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Έχεις μεγάλο δίκιο Τάκη.
Το μόνο πράγμα για το οποίο ξενερώνω στην Ελλάδα είναι αυτό.Κι άκουγες προεκλογικά τον Κωστάκη να λέει με στόμφο ότι όταν γίνονταν κυβέρνηση θα υπήρχε για όλους δουλειά δουλειά δουλειά !!!
Νικολα αγορι μου ξερεις εκει κατω στα Εμιρατα πως ζητανε την ειδικοτητα σου και τι πληρωνουν? Εισαι 4 ωρες μακρυα απο Ελλαδα.Με τις σπιταρονες σου με τις πισινες σου με τα γιοτ clubs με τα ωραια σου κρασια και τα φρεσκα ψαρια...Τα κακα νεα ειναι ελλειψη γυναικων (αναπληρωνεται ας πουμε απο τις χιλιαδες πορνες που πανε στο siclo bar kαι οταν λεω χιλιαδες εννοω χιλιαδες) και το δυσκολο κλιμα.
Ο Κωστακης αληθεια τι δουλεια εκανε πριν γινει Κωστακης? και σιγα μην τον νοιαζει αν θα βρεις δουλεια εσυ. Αυτος και ο καθε Κωστακης θελουν να κερδισουν τις επομενες εκλογες γιατι τοτε θα σωσουν την Ελλαδα.
Εσεις τι θα ψηφισεται?
Σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;