-
Οποιος εχει στοιχεια να τα καταθεσει στον εισαγγελέα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γαβριήλ, στα έχω πει και σε άλλο θέμα. Αν πιστεύεις ότι ο πρωταθλητισμός και ΕΙΔΙΚΑ ο στίβος είναι 'καθαρός', πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε.
Πρόπερσυ έμαθα (απο αθλητή-άν μου είπε ψέμματα δέν μπορώ να γνωρίζω) ότι ντόπα υπάρχει ακόμα και στούς...σκακιστές
Ναι. Υπαρχρει και για τους couch potatos.
Ντοπα στο μπειζμπολ εχει πολυ. Και σε αλλα αθληματα. Αλλα στα Ολυμπιακα αθληματα επηδει ειναι θεμα national pride λογω των Ολυμπιακων, κτλ, εχει πολυ πολυ λιγο. Και οσο παει ο καιρος τοσο λιγοτερο εχει. Για ΗΠΑ παντα μιλαω.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γαβριήλ, στα έχω πει και σε άλλο θέμα. Αν πιστεύεις ότι ο πρωταθλητισμός και ΕΙΔΙΚΑ ο στίβος είναι 'καθαρός', πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε.
Στις ΗΠΑ και ειδικα στο κολλεγιακο επιπεδο ειναι σχεδον 100% καθαρος Κρους.
Τα στοιχεια σου για το αντιθετο ποια ειναι?
Κι αυτό στο έχω ξαναπεί: η παρουσία μου σε εθνική και προολυμπιακή ομάδα (όχι στίβου φυσικά, αλλά η επαφή μεταξύ αθλητών όλων των αθλημάτων υπάρχει πάντα), σχεδόν συνεχώς από το 1990 μέχρι το 2004.
-
Πρόπερσυ έμαθα (απο αθλητή-άν μου είπε ψέμματα δέν μπορώ να γνωρίζω) ότι ντόπα υπάρχει ακόμα και στούς...σκακιστές
Ντοπα στο μπειζμπολ εχει πολυ. Και σε αλλα αθληματα. Αλλα στα Ολυμπιακα αθληματα επηδει ειναι θεμα national pride λογω των Ολυμπιακων, κτλ, εχει πολυ πολυ λιγο. Και οσο παει ο καιρος τοσο λιγοτερο εχει. Για ΗΠΑ παντα μιλαω.
Μήπως επειδή ακριβώς είναι θέμα εθνικής υπερηφάνειας, υπάρχει ντοπινγκ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι αυτό στο έχω ξαναπεί: η παρουσία μου σε εθνική και προολυμπιακή ομάδα (όχι στίβου φυσικά, αλλά η επαφή μεταξύ αθλητών όλων των αθλημάτων υπάρχει πάντα), σχεδόν συνεχώς από το 1990 μέχρι το 2004.
- Στις ΗΠΑ?
- Αφου δεν ειχες σχεση με στιβο, πως ξερεις?
- Εαν ενας Γκατλιν περνει φαρματα δεν προκειτε να το πει ουτε στον εαυτο του, let alone στην μανα του. Σε εσενα θα το πει μονο εαν τον αγορασεις για τα διπλα που θα βγαλει απο την ικανοτητα του να τρεχει γρηγοροτερα απο τον καθενα.
Ντοπα εχει διεθνως σιγουρα και σε διαφορα αθληματα και εδω. Αλλα σε αθληματα οπου αντιπροσωπευεται η σημαια, ειδικα στους Ολυμπιακους ειναι πολυ λιγοτερα τα κρουσματα απο οτι σε αλλα.
-
Τα ίδια στοιχεία με το αντίθετο του αντιθέτου
Μην το πεις ντόπινγκ, πες το 'επιστημονική υποστήριξη νέων και μη καταγεγραμμένων ουσιών' που φυσικά δεν είναι παράμονο (εφ'όσον δεν είναι στις λίστες).Τα ίδια λέγαμε και εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8212
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15038 -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως επειδή ακριβώς είναι θέμα εθνικής υπερηφάνειας, υπάρχει ντοπινγκ;
Ο νουμερο ενας λογο του ντοπινγκ ειναι το χρημα, οχι η σημαια.
-
- Στις ΗΠΑ?
- Αφου δεν ειχες σχεση με στιβο, πως ξερεις?
- Εαν ενας Γκατλιν περνει φαρματα δεν προκειτε να το πει ουτε στον εαυτο του, let alone στην μανα του. Σε εσενα θα το πει μονο εαν τον αγορασεις για τα διπλα που θα βγαλει απο την ικανοτητα του να τρεχει γρηγοροτερα απο τον καθενα.
Ντοπα εχει διεθνως σιγουρα και σε διαφορα αθληματα και εδω. Αλλα σε αθληματα οπου αντιπροσωπευεται η σημαια, ειδικα στους Ολυμπιακους ειναι πολυ λιγοτερα τα κρουσματα απο οτι σε αλλα.
Eίπα ότι είχα επαφή με τα παιδιά του στίβου.
Πριν συνεχίσουμε οποιαδήποτε κουβέντα, define 'ντόπινγκ' σε παρακαλώ. Για σένα ντόπινγκ είναι η χρήση απαγορευμένων ουσιών?
-
Στη ντόπα μείναμε ακόμα εδώ μέσα, βρε σεις;
Οι άνθρωποι έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο: Τους μεταλλάσσουν γενετικά.
Τι στο καλό, ξεχνάτε, νέοι άνθρωποι;
-
Επηδει τα ιδια λεγαμε και αλλου, δεν παμε πισω στο θεμα. Για Καρτερ και γενικα Στιβο και τι γινετε φετος? Ολοι θελουν να δειξουν τα αρνητικα οποιουδηποτε θεματος ανοιχτει αμεσως. Τοσο αγαπη με το αρνητικο και πεσιμιστικο μερος της ζωης εχετε δηλαδη?
Δεν μπορουμε να θαυμασουμε μερικες απο τις καλυτερες επιδοσεις της χρονιας, π.χ., μερικα νεα ταλεντα οπως ο Καρτερ, το οτι η Τζοουνς μετα την γενα της και το διαζυγιο της και ολη την πιεση του θεματος Μπαλκο, πηγε πισω στο γυμναστηριο και εφτυσε αιμα και σε 1.5 χρονια τρεχει 11.07?
Ολοι δηλαδη σκαρτοι ειναι για εσας και τιποτε δεν ειναι αξιο συζητησης απο χωρις να νοθευτει με τεραστια δοσης πεσιμισμου/αρνητικισκου? Αλλα και εξυπναδας (ανοιγει καποιος ενα θεμα, αμεσως ο αλλος 'ναι αλλα ειναι ετσι και τα ξερω εγω ολα, μπλα!').
What is wrong with you people, cant you enjoy, at least, a part, of life?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στη ντόπα μείναμε ακόμα εδώ μέσα, βρε σεις;Οι άνθρωποι έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο: Τους μεταλλάσσουν γενετικά.
Τι στο καλό, ξεχνάτε, νέοι άνθρωποι;
Εχω ολόκληρο άρθρο απο τό σαιεντίφικ-αμέρικαν Ηλία,για τήν επόμενη γενιά υπεραθλητών
-
Πριν συνεχίσουμε οποιαδήποτε κουβέντα, define 'ντόπινγκ' σε παρακαλώ. Για σένα ντόπινγκ είναι η χρήση απαγορευμένων ουσιών?
Ναι. Για σενα τι εναι ντομπινγκ?
-
Οk, θα σταματήσω εδώ, συζητάμε σε άλλη βάση
Ντόπινγκ είναι η χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς ΚΑΙ η χρήση ουσιών που δεν έχουν απαγορευτεί ΑΚΟΜΑ.-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχω ολόκληρο άρθρο απο τό σαιεντίφικ-αμέρικαν Ηλία,για τήν επόμενη γενιά υπεραθλητώνΕ, αυτό μας λέει ο Γαβριήλ: Έφθασαν!
Πλέον αυτές οι επιδόσεις και αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι προσοχής, έστω και μόνο επειδή ξεπερνούν τη φύση! Δεν είναι λίγο, βρε παιδιά!
ΥΓ. Αν μπορείς, βάλε λινκ.
-
Οk, θα σταματήσω εδώ, συζητάμε σε άλλη βάση
Ντόπινγκ είναι η χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς ΚΑΙ η χρήση ουσιών που δεν έχουν απαγορευτεί ΑΚΟΜΑ.-
Κρους, τοσο χαζος οσο νομιζεις δεν ειμαι. Οχι ακομα τουλαχιστον. Καταλαβαινω τι θες να πεις. Και ολοι οι αλλοι. Γνωριζω οτι κατα καιρους υπαρχουν τα λεγομενα butique drugs τα οποια δεν 'φενονται' απο τα διαφορα τεστ, κτλ. Αρα για το ιδιο ντοπινγκ μιλαμε.
Τωρα, εσυ ομως εχεις στοιχεια για τον Καρτερ οτι ειναι ντοπαρισμενος? Ή καποιος αλλος/η του ΗΠΑμερικανου στιβου?
-
Τι εγινε με το 'καποιος ειναι αθωος μεχρι να αποδηχθει ενοχος'? Εισαγγελεις του Μουσουλινι ειστε?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εχω ολόκληρο άρθρο απο τό σαιεντίφικ-αμέρικαν Ηλία,για τήν επόμενη γενιά υπεραθλητών
Ε, αυτό μας λέει ο Γαβριήλ: Έφθασαν!
Πλέον αυτές οι επιδόσεις και αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι προσοχής, έστω και μόνο επειδή ξεπερνούν τη φύση! Δεν είναι λίγο, βρε παιδιά!
Αυτοι οι ανθρωποι?
Δηλαδη για σενα, ΟΛΟΙ ειναι ντοπαριμενοι? Συμφωνα φυσικα με τις μαντικες, προφητικες ικανοτητες σου ως Πηθεια.
-
Ε, αυτό μας λέει ο Γαβριήλ: Έφθασαν!
Αυτοι οι ανθρωποι?
Δηλαδη για σενα, ΟΛΟΙ ειναι ντοπαριμενοι? Συμφωνα φυσικα με τις μαντικες, προφητικες ικανοτητες σου ως Πηθεια.
Αυτοί οι άνθρωποι=η επόμενη γενιά υπεραθλητών=αυτοί με τροποποιημένο γενετικό υλικό
Δεν προσπαθείς καν να καταλάβεις τι γράφουν κάποιοι...Αρκεί να απαντήσεις!
Εκτός και αν έκανες απλά λάθος, οπότε το παίρνω πίσω...
-
Αυτοι οι ανθρωποι?
Δηλαδη για σενα, ΟΛΟΙ ειναι ντοπαριμενοι?Οι πρωταθλητές - Υπεραθλητές; Φυσικά! Γιατί, για σένα υπάρχει περίπτωση ΕΝΑΣ να γεννήθηκε τόσο χαρισματικός; ΣΑΦΩΣ έχουν τη σωστή κατασκευή για το άθλημά τους, αλλά δίχως βοήθεια, κάτω από τα 10,5 δλ στα 100 μ θα κατέβαινε ένας τη δεκαετία...
Παλιά τους φούσκωναν ουσίες (μερικές με επικίνδυνες παρενέργειες), σήμερα τους περιποιούνται και γονιδιακά. Είπαμε, προοδεύουμε. Και, επαναλαμβάνω, για μένα όλοι αυτοί είναι άξιοι προσοχής. Αλλά πρέπει και να ξέρουμε τι βλέπουμε, όχι; -
Κρους, τοσο χαζος οσο νομιζεις δεν ειμαι. Οχι ακομα τουλαχιστον.
Τι θέλεις να πείς ότι έρχονται και χειρότερα;
(Δε κρατήθηκα )
Στιβος