-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
...για να εισαι ντοπαρισμενος στις ΗΠΑ πια ειναι σχεδον αδυνατον. Οι ελενχοι ειναι περα απο εξονυχιστικοι στον Στιβο τουλαχιστον. Υπηρχαν ελενχοι και πριν αλλα τωρα ειναι πολυ περισσοτεροι.Κι όμως ο Γαβριήλ επαληθέυθηκε..Να που πιαστηκε ο ντοπαρισμενος..
-
Το αρθρο στο Sportime ξεκινα με ΤΗΝ ατακα:
'Σοκ στο χώρο του παγκόσμιου στίβου.'Τι να σου πω... Ακομα δεν μπορουν να συνελθουν απ' το σοκ...
-
Ο Γαβριηλ, παντως, μαλλον σοκαριστηκε τοσο, οσο να μεινει αλαλος
Θα κανουμε καιρο να τον δουμε απο το τοπικ θα 'ναι κατι σαν ερωτικη απογοητευση
-
Λαμίν Ντιάκ (πρόεδρος της IAAF): Εχω να σου πω συγκλονιστικα νεα. Πιαστηκε ντοπε ο Γκατλιν.
Ζακ Ρογκ: Τι λες βρε παιδι μου! Εχω μεινει αναυδος. Εχω παθει σοκ! Πεφτω απο τα συννεφα!
Λ.Ν.: Προσεξε πεφτοντας μη χτυπησεις.
Ζ.Ρ.: Μα ο Γκατλιν; Αυτο το φυσικο ταλεντο; Αυτος ο αβγαλτος και αθωος νεος; Αυτος ο σχεδον ερασιτεχνης αθλητης;
Λ.Ν.: Αστα να πανε... Ηταν το καλυτερο παιδι στη γειτονια. Δεν ειχε δωσει ποτε δικαιωμα σε κανεναν.
(πολυ Νικολουληηη βλεπει αυτος).Ζ.Ρ.: Μα γινονται τετοια πραγματα; Μηπως προκειται για λαθος; Μηπως του ριξαν κατι στο φαϊ πρακτορες του Καστρο ή αραβες τρομοκρατες; Εχει συμβει και με τον Σαμπανη αυτο ξερεις...
Λ.Ν.: Βεεεβαια. Εχει συμβει και στον Teo Zagorakis. Εγω ρωτησα τη Λιλη και με διαβεβαιωσε οτι η τεστοστερονη ειναι φυσικη και οτι ο Τεο ειναι turbo και πολυ αντρακλας, χωρις βοηθηματα. Συμβαινει συνεχεια φαινεται.
Ζ.Ρ.: Πιστευω να ξεκαθαρισει στην εφεση οτι το παιδι ειναι αθωο και οτι προκειται περι συνομωσιας. Απο την εποχη του Μπεν Τζονσον ειχα να νιωσω τετοιο ξαφνικο σοκ.
Λ.Ν.: Κι εγω το ιδιο... Αλλωστε το δηλωσε και ο ιδιος οτι ειναι αθωος. Εγω τον πιστευω τον Τζαστιν, ειναι καλο παιδι. Ολοι πια με τους καημενους τους αμερικανους τα εχουν βαλει; Δεν υπαρχει πλεον δικαιοσυνη στον κοσμο...
Ζ.Ρ.: Ετσι, ετσι. Καλα τα λεει ο Gabriel...
Λ.Ν.: Ποιος ρε, ο Peter Gabriel;
Ζ.Ρ.: Oχι ρε μαλακα, αυτος ειναι liberal hippy. O αλλος, ο καλος, απο το 4Τ forum.
-
Ειδε κανεις χθες τη συνεντευξη του Ιακωβακη; Η προπονητρια του τον ειχε λεει μαθητη απο το Γυμνασιο;;;;
Μπορει μια καθηγητρια φυσικης αγωγης να κανει προπονηση σε τετοιο επιπεδο; Μου φανηκε πολυ κουφο...Αν και ο Ιακωβακης ειναι συμπαθεστατος και πολυ επικοινωνιακος, με τοσες απανωτες συνεντευξεις και ανοητες ερωτησεις χθες, στο τελος το παληκαρι ειπε και μερικες κοτσανες. Ειδικα ο Θεοδωρακοπουλος στην τηλεοραση ηταν τελειως ΓΤΠ.
-
kantoniou
Δεν παρακολούθησα καθόλου στίβο αυτές τις μέρες και δεν είδα καμια συνέντευξη, πάντως ο Ιακωβάκης ειναι από τους σοβαρούς ανθρώπους του στίβου
-
Το καλύτερο παιδί είναι ο Ιακωβάκης !!!!
Μπορεί να έχει μέλλον, αν δεν την πατήσει όπως το πατριωτάκι μου .... -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Μπορεί να έχει μέλλον, αν δεν την πατήσει όπως το πατριωτάκι μου ....
Κανείς δε τη πατάει αν δε θέλει να τη πατήσει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορεί να έχει μέλλον, αν δεν την πατήσει όπως το πατριωτάκι μου ....
Κανείς δε τη πατάει αν δε θέλει να τη πατήσει.
Ο Κεντέρης, ήταν ψιλοχαμένο, είπαν μερικοί καθηγητές του από το σχολείο. Ηταν χαζούλης ....
Παίζει να έκανε τις μουφιές μόνος του ο Τζέκος .... -
Να δεχτούμε το 'χαζούλης'.
Αλλά από το 'χαζούλης' στο πολύ μ...ς υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Γιατί πρέπει να είναι πολύ ... αν δε καταλάβει τίποτα.(Άσχετο οι παλαιοί καθηγητές του το είπαν αυτό, πρίν το σκάνδαλο ή όταν τον χειροκροτούσαν για τις διακρίσεις; )
-
Της βγήκε κακό όνομα της IAAF μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζάστιν Γκάτλιν να γλιτώνει με οκτώ χρόνια τιμωρία, αν καταθέσει εναντίον του προπονητή του, Τρέβορ Γκράχαμ.
Ο γενικός γραμματέας της IAAF, Πιέρ Βάις κατά την τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23 ετών στο Πεκίνο, τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το θέμα και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ηλιτώσει την... ισόβια τιμωρία ο Γκάτλιν, αν βρεθεί ένοχος.
'Δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι, δύο χρόνια για το πρώτο σφάλμα, μετά υπάρχει ο διά βίου αποκλεισμός. Έχει επιβεβαιωθεί ότι βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία τεστοστερόνη. Δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην του επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή', τόνισε ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Ο πρόεδρος της IAAF, Λαμίν Ντιάκ φάνηκε περισσότερο διαλλακτικός (μη χάσει και τις ψήφους), τονίζοντας τη στεναχώρια του στο άκουσμα του θετικού τεστ του Γκάτλιν και ξεκαθάρισε ότι προέχει ο πόλεμος κατά του ντόπινγκ.
Πάντως, ο μεγάλος αντίπαλος του Τζάστιν Γκάτλιν, Ασάφα Πάουελ που δεν έχει κατηγορήσει τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεται το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, συμμετέχει άφοβα σε αγώνες.
Ο μάνατζερ του ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του, θα τρέξει στις 24 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο μίτινγκ της Γιοκοχάμα, στην Ιαπωνία
Και μετά μιλάμε για τον Κεντέρη, που ήδη είναι δυο χρόνια εξω και μάλλον θα φάει αλλα δυο ....
-
Δεν θα φάει άλλα δύο, έκανε την ποινή του ουσιαστικά.
Το θέμα είναι, με τι εφόδια μπορεί να επιστρέψει
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν θα φάει άλλα δύο, έκανε την ποινή του ουσιαστικά.Το θέμα είναι, με τι εφόδια μπορεί να επιστρέψει
Απ οτι είπαν τώρα που το παραδέχτηκε οτι εσκεμένα δεν πήγε για ελεγχο, θα φάει αλλα 2
Οσο για τα εφόδια απ' οτι ξέρω προπονείται αυτά τα δυο χρονια κανονικα απο τον παλιό του προπονητη (οταν ήταν ακόμα εφηβος) .
Και κατι άλλο είναι στα 32 σαν τον Ζε Ρομπέρτο ....
Φτάνει χαλαρα μέχρι το Πεκίνο .... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ειδε κανεις χθες τη συνεντευξη του Ιακωβακη; Η προπονητρια του τον ειχε λεει μαθητη απο το Γυμνασιο;;;;
Μπορει μια καθηγητρια φυσικης αγωγης να κανει προπονηση σε τετοιο επιπεδο; Μου φανηκε πολυ κουφο...Εαν δεν μπορει μια καθηγήτρια ΦΑ τοτε ποιον να φωναξουμε, κανα ηλεκτρολόγο;
-
Μπα, συμβιβασμός ήταν: 'εγώ παραδέχομαι πως επίτηδες δεν πήγα για έλεγχο, εσείς σταματάτε εδώ και, μια και έκανα και τα 2 χρόνια, δεν ασχολείστε περαιτέρω, οπότε δε με βγάζετε και ντοπέ επισήμως'...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπα, συμβιβασμός ήταν: 'εγώ παραδέχομαι πως επίτηδες δεν πήγα για έλεγχο, εσείς σταματάτε εδώ και, μια και έκανα και τα 2 χρόνια, δεν ασχολείστε περαιτέρω, οπότε δε με βγάζετε και ντοπέ επισήμως'...Εντάξει, αν και δεν συμφωνώ. Η ΙΑΦ και όλες οι Παγκόσμιες ομοσπονδίες, διοικούνται από ατομα που θέλουν το καλό της αμερικής . Ως υπερδύναμη ( ) τελος πάντων, θέλει και την κυριαρχια της σε όλα τα σπόρ. Ο στίβος είναι ενα σπόρ που το εκτιμούσαν πάντοτε, οι ανατολικοευρωπαίοι (Ρωσσίες κλπ) και βλέποντας την απίχηση του οι αμερικάνοι θέλουν να κυριαρχουν με πλασματικές ... επιτυχίες !!!!
Πόσοι αθλητές τους εκαναν ρεκόρ και επερναν μετάλλια ντοπαρισμένοι και εμείς το μαθαιναμε λόγο της κατάρρευσης της BALCO λόγο ενός Ελληνα (Τζέκος )
Κοιτάχτε τα αμερικανικα μετάλλια στον στίβο 84-96 και πείτε μου ποιος με παγκοσμιο ρεκόρ δεν ήταν ντοπαρισμένος .....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δηλαδη εννοεις οτι με φυσιολογικο τροπο, χωρις απαγορευμενες ουσιες, δεν γινετε να τρεξει καποιος τα 100μ σε 9.77?
http://www.sportime.gr/other_inside.asp ... e_id=25429
http://www.sport24.gr/html/ent/434/ent.131434.aspΝαι το εμαθα απο τις ειδησεις στην ΤιΒι εδω. Δεν το ειδα το θρεντ μεχρι τωρα.
Οντως τεραστια απογοητευση για μενα και για αλλους φιλους του χωρου, ομως δεν χαθηκε και ο κοσμος. Οι ΗΠΑ εχουν βαθυ πανγκο στα 100μ.
Συγκεκριμενα ειμαι πολυ απογοητευμενος οτι ο Σον Κροφορντ εχει σταματησει να προπονητε τακτικα διοτι η ομαδα ηταν η ιδια με του Γκατλιν και φυσικα εχει διαληθει. Δηλαδη απο πλευρας ψυχολογιας υπαρχει προβλημα στα 3-4 ατομα που εκαναν μαζι προπονηση.
Υπαρχουν και αλλοι ομως και πολλα ανερχομενα αστερια στο χωρο.
Gatlin you moth&*( fuc7898ing fool!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...για να εισαι ντοπαρισμενος στις ΗΠΑ πια ειναι σχεδον αδυνατον. Οι ελενχοι ειναι περα απο εξονυχιστικοι στον Στιβο τουλαχιστον. Υπηρχαν ελενχοι και πριν αλλα τωρα ειναι πολυ περισσοτεροι.
Κι όμως ο Γαβριήλ επαληθέυθηκε..Να που πιαστηκε ο ντοπαρισμενος..
Ακριβως.
Θενκς.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Λαμίν Ντιάκ (πρόεδρος της IAAF): Εχω να σου πω συγκλονιστικα νεα. Πιαστηκε ντοπε ο Γκατλιν.Ζακ Ρογκ: Τι λες βρε παιδι μου! Εχω μεινει αναυδος. Εχω παθει σοκ! Πεφτω απο τα συννεφα!
Λ.Ν.: Προσεξε πεφτοντας μη χτυπησεις.
Ζ.Ρ.: Μα ο Γκατλιν; Αυτο το φυσικο ταλεντο; Αυτος ο αβγαλτος και αθωος νεος; Αυτος ο σχεδον ερασιτεχνης αθλητης;
Λ.Ν.: Αστα να πανε... Ηταν το καλυτερο παιδι στη γειτονια. Δεν ειχε δωσει ποτε δικαιωμα σε κανεναν.
(πολυ Νικολουληηη βλεπει αυτος).Ζ.Ρ.: Μα γινονται τετοια πραγματα; Μηπως προκειται για λαθος; Μηπως του ριξαν κατι στο φαϊ πρακτορες του Καστρο ή αραβες τρομοκρατες; Εχει συμβει και με τον Σαμπανη αυτο ξερεις...
Λ.Ν.: Βεεεβαια. Εχει συμβει και στον Teo Zagorakis. Εγω ρωτησα τη Λιλη και με διαβεβαιωσε οτι η τεστοστερονη ειναι φυσικη και οτι ο Τεο ειναι turbo και πολυ αντρακλας, χωρις βοηθηματα. Συμβαινει συνεχεια φαινεται.
Ζ.Ρ.: Πιστευω να ξεκαθαρισει στην εφεση οτι το παιδι ειναι αθωο και οτι προκειται περι συνομωσιας. Απο την εποχη του Μπεν Τζονσον ειχα να νιωσω τετοιο ξαφνικο σοκ.
Λ.Ν.: Κι εγω το ιδιο... Αλλωστε το δηλωσε και ο ιδιος οτι ειναι αθωος. Εγω τον πιστευω τον Τζαστιν, ειναι καλο παιδι. Ολοι πια με τους καημενους τους αμερικανους τα εχουν βαλει; Δεν υπαρχει πλεον δικαιοσυνη στον κοσμο...
Ζ.Ρ.: Ετσι, ετσι. Καλα τα λεει ο Gabriel...
Λ.Ν.: Ποιος ρε, ο Peter Gabriel;
Ζ.Ρ.: Oχι ρε μαλακα, αυτος ειναι liberal hippy. O αλλος, ο καλος, απο το 4Τ forum.
Κοιτα να δεις που εγινα και φιρμα ως ο καλος του 4ΤΦ στους διφορους κυκλους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν θα φάει άλλα δύο, έκανε την ποινή του ουσιαστικά.Το θέμα είναι, με τι εφόδια μπορεί να επιστρέψει
Μια στιγμη. Ο Κεντερη υπαρχει περιπτωση να επανελθει στον χωρο του στιβου? Ενεργα?
Δεν ξερω γιατι, αλλα ειχα την εντυπωση οτι τελειωσε το σπορ για αυτον.
Μακαρι να ξαναρθει και να δηξει οτι μπορει να τρεξει 20.09 και καλυτερα καθαρος!
Στιβος