- 

Ferrari = Κόκκινη αλλά ψήφισα Άσπρη. 
- 

Ετσι ... έτσι... Δίκιο έχεις ... 
 Απλά μου φάνηκε αστεία η στρογγυλοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες ...
- 

Ο χρήστης cosneo έγραψε: 
 Ετσι ... έτσι... Δίκιο έχεις ...
 Απλά μου φάνηκε αστεία η στρογγυλοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες ...Όχι ρε συ, no prob. 
 Απλά αυτό το αρχική δεν το κατάλαβα. Στα 'απλά' α/κ για την πλέμπα, βλέπεις κάτι αρχικές τιμές και στο τέλος βρίσκεσαι να πληρώνεις 10-20% παραπάνω, βάζοντας το ένα ή το άλλο. Ρωτάω καθαρά από 'σχολαστική 'περιέργεια.
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: 
 Kαλός φίλος προσανατολίζεται στην αγορά μιας.... F430 SpiderΤο... πρόβλημά του είναι το.... χρώμα. Εκείνος επιμένει στο κόκκινο (έχει ήδη άλλες 3 Ferrari). Εγώ προτείνω άσπρο, χαλαρά κιόλας! Μου αρέσει αρκετά και η γαλάζια. Εσείς τι λέτε? Μήπως έχει καμια αδερφή ο φίλος σου? ΒΤW κόκκινη.... 
- 

Τι να πούμε βρε krus έχουμε μείνει άφωνοι 
- 

Ρε σεις... Από τότε ο άνθρωπας παίζει να έχει πάρει και 3-4 ακόμη, μην ταλαιπωρείστε! 
- 

Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε: Kαλός φίλος προσανατολίζεται στην αγορά μιας.... F430 Spider Το... πρόβλημά του είναι το.... χρώμα. Εκείνος επιμένει στο κόκκινο (έχει ήδη άλλες 3 Ferrari). Εγώ προτείνω άσπρο, χαλαρά κιόλας! Μου αρέσει αρκετά και η γαλάζια. Εσείς τι λέτε? Μήπως έχει καμια αδερφή ο φίλος σου? ΒΤW κόκκινη.... Τι να πούμε βρε krus έχουμε μείνει άφωνοι ... 
 Εννοείται ότι το τόπικ ήταν για πλάκα, από την αρχή.
- 

Tzampa prama.. πω ρε παιδιά θέλω και γω επιταγή 5 εκ. 
- 

Κυκλοφορεί τέτοια; 
- 

Ο χρήστης sv2 έγραψε: Ξέρει κανείς πόσο ακριβώς κοστίζει στην Ελλάδα η F430; Ψάχνω από περιέργεια και δεν το βρίσκω πουθενά. Μιλάμε τιμή με το κλειδί στο χέρι. Από 1/1/08 που τα κεραμικά φρένα έγιναν στάνταρ η F1 ξεκινά από 261.000 ευρώ. Κάτι ψιλά... Κάτσε να ψάξω, κάπου θα μου βρίσκονται... 
- 

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε: 
 Tzampa prama.. πω ρε παιδιά θέλω και γω επιταγή 5 εκ.Τα 5 εκ. ήταν σε μετρητά. Η επιταγή που κατασχέθηκε στα σύνορα ήταν μόλις 1 εκ. Διάλεξε 

Χρώμα για... F430 Spyder