-
τρανσπαρεντί!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τρανσπαρεντί!Αυτή έχω εγώ, δεν μπορείς καν να τη δεις....
-
Ειδα μια χτες σε bronze χρωμα ηταν κουκλα!!!
-
Ή ανθρακι, ή ακομα καλυτερα tour de france bleu με κρεμ δερματα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kαλός φίλος προσανατολίζεται στην αγορά μιας.... F430 SpiderΤο... πρόβλημά του είναι το.... χρώμα.
Εκείνος επιμένει στο κόκκινο (έχει ήδη άλλες 3 Ferrari). Εγώ προτείνω άσπρο, χαλαρά κιόλας! Μου αρέσει αρκετά και η γαλάζια.
Tελικα τι χρωμα την πηρε?
-
Έλα ντε! 1+ χρόνος πέρασε... Αν και η αναμονή είναι 18 μήνες.
-
Λευκή οπως προτείνει ο theoM5
- ζάντες από Scuderia
-
νικελ
-
εγω θα την επερνα μαυρη με κοκινα δερματα
-
Έβγαλε το φτυάρι ο Σιργκούς!
Αλήθεια, ποια είναι τα άλλα 3 μοντέλα που έχει ο φίλος του Κρούση?
Α! Να μην ξεχάσω...
Ο χρήστης Ratanplan έγραψε:
Ακόμα και ροζ να ήταν με μεγάλη επιγραφή 'είμαι gay' πάνω, εγώ δεν έλεγα όχι! -
Εγώ την θέλω λευκή με κόκκινα δέρματα... Αλλά κλειστή, όχι spider...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ την θέλω λευκή με κόκκινα δέρματα... Αλλά κλειστή, όχι spider...τοτε εισαι
-
Έκλεισες ως άνθρωπος τώρα που την είπες στον drdino, ε;
Καλά, παίρνω την άσπρη με κόκκινα δέρματα κλειστή μου F430 και πάω να παίξω αλλού...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκλεισες ως άνθρωπος τώρα που την είπες στον drdino, ε;Καλά, παίρνω την άσπρη με κόκκινα δέρματα κλειστή μου F430 και πάω να παίξω αλλού...
πλακα κανω βρε!
-
Γιατί εγώ τι κάνω; Έχω άσπρη κλειστή F430 με κόκκινα δέρματα;
-
-
Μιας και εχουμε εκλογες προτινω εντελως δημοκρατικα να σβηστουν ολες οι επιλογες εκτος της κιτρινης.
-
Επαγγελματικό έβγαλες ή θα το κυκλοφορείς στη ζούλα;;;
-
Red or yellow . -
-
Α στο δίαολο ρε παίζετε με τον πόνο μας, εδώ έχουμε σκάσει από τη ζήλεια και έρχεστε εσείς και ρωτάτε τι 'χρώμα να την πάρω' για να φουντώσουμε περισσότερο
Είπαμε την 430 και ροζ πουα, με βούλες, και με επιγραφή 'είμαι το νέο αμόρε του κωστέτσου, οοοουυυ γειά σας φιλενάδες, πάω για αποτρίχωση!!!' να γράφει πάλι θα ψοφάμε για αυτήν!!!!
παρεπιπτόντως φερράρι εκτός από κούκλες τύπου 612, 456 και 400 (όπου επιτρέπονται όλα τα χρώματα μιάς και έχουν τουριστικό χαρακτήρα και όχι σπορ) τις παίρνουμε κόκκινες ακόμα να το μάθετε? Άντε άν είστε διατεθειμένοι να κάνετε ιεροσυλία πάρτε την άσπρη, μακρυά από το γκρίζο που την είχαν στο Miami Vice...
Χρώμα για... F430 Spyder