-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σε αυτούς που θέλουν να κάνουν test drive το MEGANE έχω να πω, ότι εδώ δεν έχουν αυτοκίνητα να πουλήσουν, που να τα βρούνε τα test drive!
Τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο...Ε για να το λες εσύ...και τότε πως ρε μεγάλε πουλήσαν αυτοκίνητα??? (αυξημένο ποσοστό σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες)
Νομίζω ότι αρνητικός λόγω εμπειρίας σου με τη ΜΑΒΑ ...τι λες και συ??? -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τί γίνεται με το sedan? Έπρεπε να έχει έρθει απ ότι ξέρω. Καμμιά φωτό έστω?
Από βδομάδα έρχεται το Estate, αλλά το sedan (Fluence) δεν πρέπει να πωλείται ακόμη πανευρωπαϊκά...
Govus, ξαναρωτησες για την τιμη του estate? ισχυει αυτο το 17.000 που γραφτηκε καποια στιγμη? και αν για ποια εκδοση;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Govus, ξαναρωτησες για την τιμη του estate? ισχυει αυτο το 17.000 που γραφτηκε καποια στιγμη? και αν για ποια εκδοση;Ναι, πράγματι το έχω και εγώ απορία. Ρώτησα για το coupe και η ελάχιστη τιμή που μου έδωσαν ήταν 17.600 (με το κλειδί στο χέρι βέβαια και μεταλλικό), αλλά το estate το expression έχει ESP, έχει αερόσακους οροφής, εντύπωση μου κάνει να είναι μόνο στα 17.000Ε. Βέβαια ξαναλέω είμαι επαρχία και δεν μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς... Γι΄ αυτό και ζητάω να μεταφέρετε μέσες άκρες τις προσφορές που παίρνετε...
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Σε αυτούς που θέλουν να κάνουν test drive το MEGANE έχω να πω, ότι εδώ δεν έχουν αυτοκίνητα να πουλήσουν, που να τα βρούνε τα test drive!
Τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο...Ε για να το λες εσύ...και τότε πως ρε μεγάλε πουλήσαν αυτοκίνητα??? (αυξημένο ποσοστό σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες)
Νομίζω ότι αρνητικός λόγω εμπειρίας σου με τη ΜΑΒΑ ...τι λες και συ???Κατ αρχή δεν 'έχουμε πιεί καφέ' μαζί οπότε τα 'μεγάλε' κλπ καλύτερα να λείπουν...
Μετά
Για να μην ξαναγράφω πάλι διάβασε εδώ (και όχι από μένα) πόσο βέλτίωσαν οι τώρα την κατάσταση :
viewtopic.php?f=15&t=15567&start=2280Επίσης επειδή έκανα την κουταμαρα να πάω τρεις φίλους να αγοράσουν MEGAME. Η λογική που επικρατεί τώρα ( και παρότι στην αντιπροσωπεία σκίστηκαν να τους εξυπηρετήσουν) είναι: Πάρτε ότι έχουμε, γιατί δεν ξέρουμε και εμείς πότε θα έχετε αυτό που θέλετε, ενώ ακόμα και σουβλάκια με πίτα να θέλεις να φάς κοιτάς να αγοράσεις αυτό ακριβώς που σου 'φτιάχνει' τον ουρανίσκο.
Επίσης νομίζω ότι γνωρίζεις, ότι στα νούμερα των πωλήσεων φαίνονται πάντα και τα αυτοκίνητα που αγοράζουν τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και τα υπόλοιπα εταιρικά αυτοκίνητα και εκεί τιμές, διακανονισμοί, προμήθειες κλπ είναι διαφορετικά.
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάω πάσο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο...Εδω ,Αρκαδια,δεν υπαρχει καν αντιπροσωπεια.Εκεινη που υπηρχε εκλεισε οποτε οποιος ψαχνεται πρεπει να παει Λακωνια ή Αργολιδα.
Προφανώς 'έμπαινε' μέσα ο αντιπρόσωπος και έφυγε. Πολλά έχουν αλλάξει στις αντιπροσωπείες της RENAULT από τότε που ήρθαν οι καινουργιοι και πολλά θα αλλάξουν ακόμα, αλλά να ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις μάρκες (ειδικά αυτή την εποχή) και επίσης να ξέρεις ό,τι δεν φταίει πάντα η κεντρική αντιπροσωπεία.
Πολλοί από τους αντιπρόσώπους δεν είναι και τόσο συνεπής εκτός στην σχέση τους με τους πελάτες και με την αντιπροσωπείες οπότε προκύπτουν και 'διαζύγια'.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα λεω για το αντιπρόσωπο της Τρίπολης που νομίζω ότι ήταν ο Τερζής, ο οποίος συνεχίζει να είναι αντιπρόσωπος Σπάρτης.
Αλλά και να σου πω και κάτι ακόμα.
Ποιος είπε στην RENAULT να τα διακόψει την σχέση της με τον Τρύφωνα -
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Govus, ξαναρωτησες για την τιμη του estate? ισχυει αυτο το 17.000 που γραφτηκε καποια στιγμη? και αν για ποια εκδοση;
Ναι, πράγματι το έχω και εγώ απορία. Ρώτησα για το coupe και η ελάχιστη τιμή που μου έδωσαν ήταν 17.600 (με το κλειδί στο χέρι βέβαια και μεταλλικό), αλλά το estate το expression έχει ESP, έχει αερόσακους οροφής, εντύπωση μου κάνει να είναι μόνο στα 17.000Ε. Βέβαια ξαναλέω είμαι επαρχία και δεν μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς... Γι΄ αυτό και ζητάω να μεταφέρετε μέσες άκρες τις προσφορές που παίρνετε...
Δεν ήθελα να σας ...παραπληροφορήσω, αλλά πωλητής μου είχε πει, πως για εξόφληση τοις μετρητοίς υπήρχε έκπτωση 3.000 € στα Megane ...
Τείνω όμως σήμερα να διαπιστώσω (από διασταύρωση με άλλους πωλητές και αντιπροσωπείες), πως μάλλον δεν είχε κατανοήσει σωστά το προωθητικό πρόγραμμα 'επιδότησης' του ΦΠΑ κατά 50%. Θα πάω να το δω πάντως όταν έρθει και θα δούμε τελικά πόσο κάτω από τα 20.100 € αγοράζει κάποιος ένα Dynamique TCE !! -
Καλά, εννοείται ότι δεν ήθελες να μας παραπληροφορήσεις και καλά έκανες και ενημέρωσες και ας ήταν και λάθος. (που δεν ξέρουμε αν τελικά ήταν) Πάντως είναι αστείο να μην έχουν καταλάβει οι αντιπρόσωποι τις προσφορές που τρέχουν και να πρέπει να δούμε τι ισχύει και τι όχι εμείς από μόνοι μας... Και καλά εδώ έκανε λάθος προς τα κάτω, φαντάσου να έκανε λάθος προς τα πάνω και να κατέληγες σε άλλο μοντέλο, από αυτό που σου είπε ο αντιπρόσωπος...Τελικά καταλήγω ότι η renault στην Ελλάδα θέλει ψάξιμο...
-
Για το sedan (Fluence) κάποια περιοδικά γράφανε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο σε συγκεκριμένες αγορές πχ Τουρκία Ρωσία κλπ
Πάντως στη Γαλλία έχει αρχίσει διατίθεται αλλά προς το παρόν μόνο diesel.
Γνωρίζει κανείς αν θα διατεθεί Ελλάδα?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για το sedan (Fluence) κάποια περιοδικά γράφανε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο σε συγκεκριμένες αγορές πχ Τουρκία Ρωσία κλπΠάντως στη Γαλλία έχει αρχίσει διατίθεται αλλά προς το παρόν μόνο diesel.
Γνωρίζει κανείς αν θα διατεθεί Ελλάδα?
ε αμα διατιθεται στην κεντρικη Ευρωπη, βλεπε Γαλλια, τοτε σιγουρα θα ερθει και εδω...
-
Στα περιοδικά για το Fluence λένε για 'αρχες του 2010' στην Ελλάδα.
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4565
Renault Megane 1.6 vs Mazda 3 1.6
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν ήθελα να σας ...παραπληροφορήσω, αλλά πωλητής μου είχε πει, πως για εξόφληση τοις μετρητοίς υπήρχε έκπτωση 3.000 € στα Megane ...
Τείνω όμως σήμερα να διαπιστώσω (από διασταύρωση με άλλους πωλητές και αντιπροσωπείες), πως μάλλον δεν είχε κατανοήσει σωστά το προωθητικό πρόγραμμα 'επιδότησης' του ΦΠΑ κατά 50%. Θα πάω να το δω πάντως όταν έρθει και θα δούμε τελικά πόσο κάτω από τα 20.100 € αγοράζει κάποιος ένα Dynamique TCE !!Αν ίσχυε το -3000 θα πήγαινα την άλλη μέρα και θα το 'κλεινα.
Στην αντιπροσωπεία που πήγα μου δήλωσαν:
Dynamic TCE 5θυρο: 18.500 μετά την έκπτωση του 50% ΦΠΑ --> 18.000 για εξόφληση μετρητοίς.
Τελικές τιμές με μεταλλικό χρώμα.Βέβαια και η πιο κάτω έκδοση (confort?) δεν είναι άσχημη, παρότι δεν έχει τον αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου, κλπ. Ίσως τελικά να είναι και η κατάλληλη για το δικό μου πορτοφόλι.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Στην αντιπροσωπεία που πήγα μου δήλωσαν:
Dynamic TCE 5θυρο: 18.500 μετά την έκπτωση του 50% ΦΠΑ --> 18.000 για εξόφληση μετρητοίς.
Τελικές τιμές με μεταλλικό χρώμα.Από 19.300Ε στα 18.000Ε με χρώμα δεν είναι άσχημα. (Δεν είναι και ευκαιρία βέβαια)
Βέβαια και η πιο κάτω έκδοση (confort?)
πρέπει να είναι η expression για το Tce. Η οποία παρατήρησα ότι περιλαμβάνει το ESP, αερόσακους οροφής κ.α. Ακολουθεί το παράδειγμα του golf... Να γιατί είναι οδηγός στην κατηγορία ακόμα και σήμερα...
-
εχω και γω την εντυπωση οτι ετσι ειναι...η comfort πρεπει να καταργηθηκε τοτε που βαλανε σ ολα τα tce στανταρ esp και εγινε expression η οποια σιγουρα δεν εχει καποιες λεπτομερειες εξοπλισμου οπως οι αλλες αλλα νομιζω το αυτοκινητο δεν χανει καθολου απ το χαρακτηρα του...Εκτος και αν εχει και χειροτερα υλικα κατα τα προτυπα του clio που απο την dynamique και πανω εχει μαλακα υλικα στο ταμπλο, το οποιο ομως δεν το χω ακουσει να ισχυει..
-
3000€ Έχουν έκπτωση τα Megane HATCH 1.6 Privilege(χωρίς ESP)
To Fluence ερχεται κανονικά από Ιανουάριο.
Στα Megane το 50% ΦΠΑ που υπάρχει έκπτωση είναι περίπου 1450€.Σε εταιρείες ενοικίασης η Renault δεν έχει δώσει αυτοκίνητα...εκεί μονοπωλούν FIAT,OPEL,TOYOTA,FORD,HYUNDAY,KIA
Τιμές ESTATEExpression1.4 Tce 17900
Expression1.4 Tce 18600
Dynamic 1.4 Tce 20100
Privilege 1.4Tce 20800Και ναι το confort λέγεται πλέον expression
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Σε εταιρείες ενοικίασης η Renault δεν έχει δώσει αυτοκίνητα...εκεί μονοπωλούν FIAT,OPEL,TOYOTA,FORD,HYUNDAY,KIA
Εγώ τα μισα MEGANE που έχω δει να κυκλοφορούν στην πόλη μου είναι νοικιάρικα.
-
Νομίζω ότι αρνητικός λόγω εμπειρίας σου με τη ΜΑΒΑ ...τι λες και συ???Κατ αρχή δεν 'έχουμε πιεί καφέ' μαζί οπότε τα 'μεγάλε' κλπ καλύτερα να λείπουν...
Μετά
Για να μην ξαναγράφω πάλι διάβασε εδώ (και όχι από μένα) πόσο βέλτίωσαν οι τώρα την κατάσταση :
viewtopic.php?f=15&t=15567&start=2280Επίσης επειδή έκανα την κουταμαρα να πάω τρεις φίλους να αγοράσουν MEGAME. Η λογική που επικρατεί τώρα ( και παρότι στην αντιπροσωπεία σκίστηκαν να τους εξυπηρετήσουν) είναι: Πάρτε ότι έχουμε, γιατί δεν ξέρουμε και εμείς πότε θα έχετε αυτό που θέλετε, ενώ ακόμα και σουβλάκια με πίτα να θέλεις να φάς κοιτάς να αγοράσεις αυτό ακριβώς που σου 'φτιάχνει' τον ουρανίσκο.
Επίσης νομίζω ότι γνωρίζεις, ότι στα νούμερα των πωλήσεων φαίνονται πάντα και τα αυτοκίνητα που αγοράζουν τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και τα υπόλοιπα εταιρικά αυτοκίνητα και εκεί τιμές, διακανονισμοί, προμήθειες κλπ είναι διαφορετικά.
Και ξαναλέω πως συμπεράσματα του τύπου ...έχω ακούσει ή μου είπε ένας φίλος με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εχεις αρνητικό και εριστικό ύφος απέναντι στους 'καινούριους' οπότε κάνε ότι θέλεις και λέγε ότι θέλεις μιας και δεν έχω καμία πρόθεση να σου αλλάξω την άποψη.
αυτά -
Σε εταιρείες ενοικίασης η Renault δεν έχει δώσει αυτοκίνητα...εκεί μονοπωλούν FIAT,OPEL,TOYOTA,FORD,HYUNDAY,KIA
τα καινούρια εννοεις..??
megane του 2004 παιζανε πολλά εταιρικα και νοικιάρικα, αλλά καινούρια δεν εχω δει ουτε ενα
αντιθετως στην Αθηνα η πλειοψηφεια των astra focus passat και αρκετα golf ειναι εταιρικά
hyundai,fiat μπορω να πω οτι η πλειοψηφεία των ταξινομήσεων τους σε τουριστικες περιοχες αφορα νοικιάρικα...
εδώ στα Χανια ζητημα αν ενα στα 5 g.punto το οδηγει ιδιώτης
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τα καινούρια εννοεις..??
megane του 2004 παιζανε πολλά εταιρικα και νοικιάρικα, αλλά καινούρια δεν εχω δει ουτε ενα
αντιθετως στην Αθηνα η πλειοψηφεια των astra focus passat και αρκετα golf ειναι εταιρικά
hyundai,fiat μπορω να πω οτι η πλειοψηφεία των ταξινομήσεων τους σε τουριστικες περιοχες αφορα νοικιάρικα...
εδώ στα Χανια ζητημα αν ενα στα 5 g.punto το οδηγει ιδιώτης
Ναι τα καινουργια εννοώ. Εδώ στο Ναύπλιο όποτε περνάω στα πάρκινγκ των ξενοδοχείων ή και στα μεγάλα πάρκινγκ της παραλίας υπάρχουν πολλά καινούργια MEGANE φυσικά 5 θυρα. Από τα αυτοκολητάκια τα καταλαβαίνω και από τα πλαίσια των πινακίδων. Τοπικά γραφεία δεν έχουν MEGANE, κυρίως με Αθηναϊκες πινακίδες είναι αυτά που βλέπω.
Τώρα τελευταία στα μικρά μια και το έφερε η κουβεντα με το g.punto,πολλά MICRA νοικιάρικα βλέπω. -
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Μετά
Και ξαναλέω πως συμπεράσματα του τύπου ...έχω ακούσει ή μου είπε ένας φίλος με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εχεις αρνητικό και εριστικό ύφος απέναντι στους 'καινούριους' οπότε κάνε ότι θέλεις και λέγε ότι θέλεις μιας και δεν έχω καμία πρόθεση να σου αλλάξω την άποψη.
αυτάΣτο link που έβαλα , οι άλλοι συνομιλητές, (και όχι εγώ) παραθέτουν τιμές που ή πλήρωσαν ή τους ζήτησαν για συγκεκριμένα ανταλλακτικά, απ’ όπου προκύπτει η «ακριβή» ΜΑΒΑ ήταν Lidl μπροστά στην PGA. Οπότε θέμα του τύπου: μου είπε ένας που του είπε άλλος δεν προκύπτει. Πήγανε ταμείο τα παιδιά και τους ζήτησαν συγκεκριμένα (πολλά) λεφτά οποτε δεν προκύπτει καμία ασάφεια.
Για το άλλο θέμα που λές, μαλλον κάνεις λάθος (τουλάχιστον στην λέξη εριστικός δηλαδή αυτός που προκαλεί καυγά,φιλονικιές) απλώς δεν αντέχω ανθρώπους που νομίζουν ότι η γνώμη τους, είναι θέσφατο και έχουν το παπικο αλάθητο και τοποθετούνται ειρωνευόμενοι άνθρωπους που δεν γνωρίζουν , αλλά όπως λες και εσύ ούτε και εγώ δε έχω προθέση να σου αλλάξω την γνώμη.
Renault Megane III