-
Kαποιος ομως που δεν εχει την δυνατοτητα να δωσει 20000 πχ ομως μπορει να παρει αυτο, κανοντας συμβιβασμο κυριως σε θεματα ποιοτητα εσωτερικου φανταζομαι και εξοπλισμου ανεσης και πολυτελειας...απο κοντα δεν το εχω δει βεβαια να το κρινω απλα ειναι σαν το golf πχ που το διαθετουν με 15000 με το κινητηρα με τα 75 αλογα...παιρνεις ενα καλο αυτοκινητο κανοντας υποχωρησεις γιατι δεν μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα.
-
η ποιοτητα δεν αλλαζει,μονο ο εξοπλισμοσ.σιγουρα η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα.ζαντες βαζεις μετα εξαλλου.α,δεν εχει κ υπολογιστη ταξιδιου.το τιμονι το πλαστικο παντως δεν παει σε τετοιο αυτ.δεν εχω ακουσει καμμια γνωμη για το 2λιτρο.ποτε θα το δοκιμασουν δηλαδη...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χαλια ναι αλλα ποσο κανει αυτη η εκδοση;απο το λιγο που εψαξα παντως, ειναι εκδοση expression που ανεκαθεν ειναι η πιο φτηνη στη renault, ειναι με τον 1,6 κινητηρα μαλλον μονο αλλα το αναφερουν ως cheap...βεβαια τιμη δεν βρηκα για ελλαδα.
Μήπως αναφέρεσαι σε αυτές τις προσφορές?
http://www.renault.com.gr/default.asp?pid=440 -
Οχι οχι, καπου βρηκα στο google οτι υπαρχει εκδοση megane 110 exression και τη χαρακτηριζουν ως cheap...στο ελληνικο site δεν βρηκα κατι για τετοια εκδοση.
-
ναι.ειχαν την τελικη τιμη.οποτε ειναι απαραδεκτο με αρχικη τα 16χιλ.περιπου να χει τετοιο εξοπλισμο.μονο με αποσυρση συμφερει καπως.τωρα ειδα τις τιμες.απο17600 ξεκινανε..
-
οι τιμες που αναφερει το ελληνικο site ειναι επετειακες τιμες και δεν αναφερονται στην επετειακη εκδοση. η χαμηλοτερη τιμη αφορα την εκθεση comfort και δεν ξερω αν αναφερεται σε αυτη ο klf. Παντως αφου υπαρχει εκδοση expression 110 τοτε προφανως αυτη ειναι διαφορετικη απο την comfort που γνωριζουμε ως φτηνοτερη εκδοση.
-
μπες κ στο σαιτ που εχει πιο πανω ο cosneo...
-
τα αυτοκίνητα των 110 χρόνων έχουν μεγαλύτερη έκπτωση από την νέα γκάμα και μειωμένο ΕΤΤ. Δεν έχουν όμως το ESP που είναι standard πλέον(και ανάλογα την έκδοση πχ στο confort έχουν 4 αερόσακους).Η έκδοση confort πλέον ονομάζεται expression.
όντως ένα confort/expression 1.6 των 110χρόνων έβγαινε πολύ φθηνά...δεν θυμαμαι ακριβώς ίσως και κάτω από 15000€.Δεν νομίζω όμως να έχει μείνει κάποιο...από ότι ξέρω υπάρχουν μόνο confort/expression 1.5 diesel 105ps που πρεπει να βγαίνει γύρω στα 17000€...αν μένεις βέβαια επαρχία είναι καλή τιμή -
αμ μπραβο αυτο μου φαινεται λογικο...γιατι για τα υπολοιπα ισχυει 1200 εκπτωση ανεξαρτητως εκδοσης...
-
perimeno εντυπωσεις για το 2λιτρο.το καλοκαιρι ελπιζω να το παρω.....
-
Γνωρίζετε αν θα βγει με αυτόματο κιβώτιο?
-
dct το λεει η ρενο.διπλου συμπλεκτη δηλαδη.την ανοιξη λενε πως θα ερθει εδω.
-
το 2λιτρο εχω την εντυοωση πως το εχει παρει o Govus...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το 2λιτρο εχω την εντυοωση πως το εχει παρει o Govus...Μπα...
Κοίτα την υπογραφή μου ! -
an to χει καποιος ας γραψει εντυπωσεις.καλες κακες.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
το 2λιτρο εχω την εντυοωση πως το εχει παρει o Govus...
Μπα...
Κοίτα την υπογραφή μου !χαχαχα...ε μπερδευτηκα...παντως καποιος το εχει παρει το 2λιτρο απο εδω...
-
Αρχισε να διατίθεται και το Megane Estate!!!
Οι εκδόσεις στις οποίες διατίθεται είναι οι εξής:
1.6 16v Expression: 17.900
1.4 TCE Expression: 18.600
1.4 TCE Dynamic: 20.100
1.4 TCE Privilege: 20.800 -
και φανταζομαι οτι σ αυτες τις τιμες θα γινετε εκπτωση 1200 οπως σ ολα τα megane ε;
-
γεια σας και καλως σας βρηκα..εκανα ξανα αυτο το τοπικ πριν λιγο για το κλιο και θα καταλαβετε γιατι.
σημερα εγινα μελος και αμεσως διαβασα τι αλλο? για clio kai megane.
στα μεσα οκτωβριου 2009 και μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο, αγορασα 2 αυτοκινητα.το νεο clio 1.2 tce 100HP και το νεο megane 1.4 tce 130 HP.βεβαια το κλιο ειναι εκδοση expression και δεν εχει καποια στανταρ που θα εχει αυτο που εκτελωνιζεται αλλα ειναι πολυ καλο .οδηγω 35 χρονια και μπορω πιστευω να διακρινω καποια πραγματα.εκτος της ποιοτητας τω υλικων, της αψογης οδηγικης συμπεριφορας και της παθητικης ασφαλειας που διαθετει, σου δινει την αισθηση οτι ειναι 1600αρη.η τελικη τιμη του ηταν με μεταλλικο χρωμα και τελη-πινακιδες 13,500 ευρω.
για το αλλο το megane δεν εχω να πω πολλα.οποιος το οδηγησε και δεν το ειδε απλως σε εκθεση θα ξερει.
τελειος κινητηρας μετρημενος στα 140 αλογα περιπου και οχι 130.αυτο το πηρα 17000 ευρω.
αρνητικα σημεια το πολυ ελαφρυ τιμονι στο κλιο στις υψηλες ταχυτητες και τα λιγα χρονια εργοστασιακης εγγυησης που ελπιζω να μην χρειαστουν.
ΥΓ. ειμαι απο τους τυχερους ,προλαβα και απεσυρα 2 αυτοκινητα παλια που ειχα. -
Ο χρήστης michalakis έγραψε:
ΥΓ. ειμαι απο τους τυχερους ,προλαβα και απεσυρα 2 αυτοκινητα παλια που ειχα.
Χε, χε, καλώς μας βρήκες... και καλοτάξιδα και τα δύο.
Ελπίζω αυτά που απέσυρες να μην ήταν τίποτα ιστορικά Renault, ε...;
Renault Megane III