-
Κάποια πράγματα τα βρήσκω λίγο παράξενα......Διαβάζω περιοδικά με συγκρητικά κυρίως με το Golf, διαβάζω στα Forum ότι είναι καλό αυτοκίνητο αλλά όχι Golf και πανάκριβο...Δεν διάβασα ρε παιδιά πουθενά όμως ότι στα συν είναι ότι είναι και κανένα 2000€ φθηνότερο απο το Golf!!!! Πολύ Περιέργο...Εκτός αν τα 2000€ πλέον είναι λίγα..700.000δρχ!!!! Αγοράζεις και ένα Matizακι για την γυναίκα..ενα σκουτεράκι...ξέρω γω!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παύλο, μπορεί να διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι τελικής πτώσης το δικαίωμά σου να έχεις 100% άδικο.
Να’ σαι καλά.
Αυτό είναι και το βαθύτερο νόημα της δημοκρατίας
Και υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές π.χ. από το Golf στο Megane ή άλλα της κατηγορίας στις ανωμαλίες των κρητικών ΕΟ; Μακάρι να τα αντιλαμβάνεται αυτά ο μέσος οδηγός, πολύ θα χαρώ να ακούσω τέτοιες εκτιμήσεις. Αλλά όταν ακούς 'βαρύ=σταθερό' αμάξι, αρχίζεις και τα παίρνεις λίγο στην πλάκα τα σχόλια από test drive κλπ.
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Κάποια πράγματα τα βρήσκω λίγο παράξενα......Διαβάζω περιοδικά με συγκρητικά κυρίως με το Golf, διαβάζω στα Forum ότι είναι καλό αυτοκίνητο αλλά όχι Golf και πανάκριβο...Δεν διάβασα ρε παιδιά πουθενά όμως ότι στα συν είναι ότι είναι και κανένα 2000€ φθηνότερο απο το Golf!!!! Πολύ Περιέργο...Εκτός αν τα 2000€ πλέον είναι λίγα..700.000δρχ!!!! Αγοράζεις και ένα Matizακι για την γυναίκα..ενα σκουτεράκι...ξέρω γω!Είσαι 'άδικος' surudos τουλάχιστον για εμάς εδώ. Αν ξαναδιαβάσεις καλά όλοι το λέμε αυτό που λες. Εγώ τουλάχιστον το θίγω, αλλά και όλοι οι άλλοι φίλοι. Για εμένα τουλάχιστον τα 2000 ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό, αλλά νομίζω ότι εδώ η κουβέντα έχει και λίγο ρητορική μορφή, δεν σημαίνει ότι και όλοι είμαστε εν δυνάμει αγοραστές για το κάθε αυτοκίνητο που συζητάμε. Έχει και λίγο ¨χαβαλέ¨ η κουβέντα πάντα.
Όσο για τα περιοδικά, αλλοίμονο μας αν είμασταν έτοιμοι να 'φάμε' ότι πάνε να μας 'ταΐσουν'. Περάσανε αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί!!!
-
Κι ένα άρθρο για το επερχόμενο Megane Sedan:
http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=60261
Δυστυχώς όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται έχουν πολύ καμουφλάζ και δεν αφήνουν να βγάλουμε συμπεράσματα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κι ένα άρθρο για το επερχόμενο Megane Sedan:http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=60261
Δυστυχώς όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται έχουν πολύ καμουφλάζ και δεν αφήνουν να βγάλουμε συμπεράσματα!
μακαρι να βγει η εκδοση αλα qashqai ,αλλά υπάρχει περίπτωση να κανιβαλίζεται με το scenic..
ασχετο, αλλά το qashqai εχει πολλαπλούς..?? και αν ναι γιατί δεν έχει και το megane που εχουν την ιδια πλατφόρμα.?? -
Διάβασα ότι θα έρθει στην Ελλάδα την Άνοιξη έκδοση με κινητήρα 1400 cc κ 130 hp.
Γνωρίζετε κάτι παραπάνω; -
μαλλον για καλοκαιρι παει αποτι καταλαβαινω...εννοειται οτι αμα σε ενδιαφερει το μεγκαν περιμενεις το τουρμπο..
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κάποια πράγματα τα βρήσκω λίγο παράξενα......Διαβάζω περιοδικά με συγκρητικά κυρίως με το Golf, διαβάζω στα Forum ότι είναι καλό αυτοκίνητο αλλά όχι Golf και πανάκριβο...Δεν διάβασα ρε παιδιά πουθενά όμως ότι στα συν είναι ότι είναι και κανένα 2000€ φθηνότερο απο το Golf!!!! Πολύ Περιέργο...Εκτός αν τα 2000€ πλέον είναι λίγα..700.000δρχ!!!! Αγοράζεις και ένα Matizακι για την γυναίκα..ενα σκουτεράκι...ξέρω γω!
Είσαι 'άδικος' surudos τουλάχιστον για εμάς εδώ. Αν ξαναδιαβάσεις καλά όλοι το λέμε αυτό που λες. Εγώ τουλάχιστον το θίγω, αλλά και όλοι οι άλλοι φίλοι. Για εμένα τουλάχιστον τα 2000 ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό, αλλά νομίζω ότι εδώ η κουβέντα έχει και λίγο ρητορική μορφή, δεν σημαίνει ότι και όλοι είμαστε εν δυνάμει αγοραστές για το κάθε αυτοκίνητο που συζητάμε. Έχει και λίγο ¨χαβαλέ¨ η κουβέντα πάντα.
Όσο για τα περιοδικά, αλλοίμονο μας αν είμασταν έτοιμοι να 'φάμε' ότι πάνε να μας 'ταΐσουν'. Περάσανε αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί!!!
Δεν μίλησα συγκεκριμένα γι αυτό το Forum...Περισσότερο στα περιοδικά αναφέρομαι
-
Αρθρο - Promo του Megane στο Autotriti:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=74152
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαλλον για καλοκαιρι παει αποτι καταλαβαινω...εννοειται οτι αμα σε ενδιαφερει το μεγκαν περιμενεις το τουρμπο..Μπως γνωρίζεις κάτι περισσότερο;
Έχω ρωτήσει σε αντιπροσωπεία κ δεν.... -
α θελουν να πασαρουν τα 1.6?
οπως γραψανε και τα παιδια εδω προβλεπεται 1.4Τ στα 130με ημερομηνια αφιξης λογικα και με μια καθυστερηση ενδεχομενη κατα αρχες καλοκαιριου..
οποτε αν δεν επειγει περιμενεις το τουρμπακι.
-
Επειδή είμαι σε θέση, σας το λέω και επίσημα 1.4 TCe Λανσάρισμα Σεπτεμβριο.
-
σήμερα το είδα για πρ'ωτη φορά από κοντά και σταματημένο. Έκατσα και το περιεργάστηκα λίγο.
Το λευκό δε του πήγαινε τόσο , σε αντίθεση με τα περισσότερα σύγχρονα σχέδια... Είχε φυσικά κι εκείνα τα αυτοκόλλητα του test drive...
Μου άρεσε απ τις πρώτες φωτό άλλα από κοντα μ αρέσει ακόμη περισσότερο!
Όμορφο αμάξωμα, καμπύλες ενδιαφέρουσες και εσωτερικό που δε σε 'πλακώνει' !Παρόλο που ήταν το 5θυρο, μου φάνηκε αρκετά επιθετικό!
Τα καλύτερα σημεία του θεωρώ οτι έιναι η μάσκα και οι 'ώμοι' πάνω από τους πίσω θόλους!Γενικά, δίχως να το αντιγράφει, έχει παρόμοια διάταξη με το bravo.
-
Σε ένα 5αθυρο που περιεργάστηκα πρόσφατα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η πολύ καλή θέση οδήγησης αλλά και η ποιότητα του εσωτερικού. Έχει πολύ προσεγμένο φινίρισμα όπως και τα πλαστικά κάτω από το ταμπλό δείχνουν καλής ποιότητας. Επίσης όλο το ταμπλό δείχνει ένα κομμάτι και όπου και αν το πίεσα δεν παρουσίασε σημάδια χαλαρότητας ή τριξίματος.
Βέβαια όλα αυτά μέχρι να αποδειχθούν και στο δρόμο! -
Ο ημιάκαμπτος κοπανούσε πολύ;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο ημιάκαμπτος κοπανούσε πολύ;είπε κανένας΄οτι κοπανάει?
-
Ημιάκαμπτος = Κοπανάει ακόμα και σε στατικά test drive.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ημιάκαμπτος = Κοπανάει ακόμα και σε στατικά test drive.+i30(multilink)
-
Είχε κάνει θραύση το κοπάνημα του 308 όταν παρουσιάστηκε...
-
εγώ δεν ξέρω από ημιάκαμπτους (ακόμα )
Renault Megane III