-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ... πανέμορφο.
Ετσι μου έρχεται να φωνάξω ...'PGA ξεκαθάρισε την κατάσταση με την εδώ εικόνα της Renault και τα παρτάλια-αντιπροσώπους και ξαναέρχομαι ...'Δε νομίζω να φταίει κανείς άλλος από την PGA για την κατάσταση των αντιπροσώπων της...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραίος ο 3θυρος, δεν μου αρέσουν τα ασημί φιλέτα κάτω από τα μπροστινά φώτα. Κάτι μου λέει ότι στο πρώτο λιφτ θα μας αφήσουν χρόνους γιατί δημιουργεί τριχρωμία στο αμάξωμα (πορτοκαλί π.χ., γκρι και ασημί).Το μήκος του 3θυρου ξέρουμε ποιο είναι;
4.3 μέτρα όσο και του 5θυρου
-
ΝΑ και κατι διαφορετικο απο τους Γαλλους
το σχεδιο ειναι τελικο,ετσι?
δε πιστευω να ναι κανα Preview concept και ξενερωσουμε
-
Τελικό...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραίος ο 3θυρος, δεν μου αρέσουν τα ασημί φιλέτα κάτω από τα μπροστινά φώτα. Κάτι μου λέει ότι στο πρώτο λιφτ θα μας αφήσουν χρόνους γιατί δημιουργεί τριχρωμία στο αμάξωμα (πορτοκαλί π.χ., γκρι και ασημί).Μάλλον είμαι απο τους λίγους που αρέσκονται με τα νικελ ή ψευτοασημί διακοσμητικά μπροστά στην μάσκα των αυτοκινήτων. Μου άρεσε πολύ το στυλ του Eos/Passat που όπως πάει το πράγμα καταργείτε απο την VW, μ' αρέσει και στο 3θυρο Megane.
-
Αν ήταν π.χ. πορτοκαλί το χρώμα του αμαξώματος, με βαμμένους πορτοκαλί προφυλακτήρες και χωρίς άβαφα γκρι πλαστικά, ναι, η προσθήκη των ασημί φιλέτων δεν θα ήταν περίεργη στα μάτια μου, μια που θα είχε μέτρο.
Τα νίκελ δεν μου αρέσουν, μου φέρνουν πολύ Σάγκουαρ, και αν δεν είναι τουλάχιστον Σάγκουαρ, τσάμπα πάνε...
-
Όντως τα νίκελ και μένα πάντοτε με ξενέρωναν...
Πάντως το Μεγκάν έχει πάααρα πολλές πιθανότητες να γίνει το απόμενο αυτοκίνητό μου. Αρκεί φυσικά και πίσω απ το τιμόνι...
-
http://www.sportdrive.gr/2008/10/3/rena ... e-at-paris
-
-
Πολυ ωραίο και πιο πρωτότυπο από το σιρόκο της φαου-βε
-
Κουκλάκι είναι, μπροστά μόνο οι χρωμιωμένες εισαγωγές αέρα λίγο με ξενίζουν
-
ξερει κανεις αν θα βγει κ επιλογη εκδοσης με τετραδιευθυνση οπως η laguna????
-
Αγνωστο ...προς το παρόν!!!
-
(Για όποιον ...βιάζεται) Κονφιγκιουράτορας ( ) στη Γαλλία...
-
Βλέπω καλά; Η μόνη επιλογή για βετζίνα είναι το 110 μόνο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βλέπω καλά; Η μόνη επιλογή για βετζίνα είναι το 110 μόνο;και οι τιμες....εξαιρετικα φιλικες.... κανουν το 308Τ να φανταζει ευκαιρια...
-
δεν υπαρχει λογος να παρει κανεις 1.6 ατμοσφαιρα...οταν βαλουν το 1.4Τ το 2009 το ξανασυζηταμε...
υγ. γενικα τους γαλλους η τους τρωει η ενδεια η η μαλ@κια...
-
Προς το παρόν μόνο 1.6 ατμόσφαιρα και αρκετές επιλογές σε πετρέλαιο, αν και εκεί θα υπάρξει και νέο μοτέρ. Εν ολίγοις υπομονή μέχρι την Άνοιξη 2009 για τον 2.0λιτρο πετρελαίου με 160 άλογο και τον TCe με τα 130.
@corsair....To Μegane είναι φτηνότερο και λίγο καλύτερα εξοπλισμένο από το 308 ( για Γαλλία μιλάω αφού το λίνκ είναι από το Γαλλικό site ) το οποίο θεωρείται αρχηγός της κατηγορίας αυτή την στιγμή. -
Για να πω και εγώ μια γνώμη, μου φαίνεται ότι το σχήμα του MEGANE 3 τόσο στις 5 όσο και στις 3 πόρτες είναι η φυσική εξέλιξη του MEGANE 1 και όχι του MEGANE 2 που όντως ήταν πολύ μοντέρνο σχήμα.
Δηλαδή έχω την αίσθηση ότι αρχής γενομένης από την LAGUNA 2 τα σχηματα των αμαξωμάτων της RENAULT θα αλλάζουν ελάχιστα σε κάθε παρουσίαση μοντέλου που θα αντικαθιστά το αντίστοιχο του, κατά τα πρότυπα της WV και αυτό δεν είναι καθόλου κακό,καθώς τουλάχιστον στο GOLF αποδείχτηκε από τους βασικότερους λόγους επιτυχίας του.
Δηλαδή δεν αλλάζουμε πολύ το επόμενο μοντέλο για να μην νοιώθουν και άσχημα οι παλιοί πελάτες που΄συγχρόνως θα είναι και μελλοντικοί.
Στη RENAULT νομίζω ότι θα το πάνε πιο συντηρητικά.
Αν το έχει γράψει κανένας παραπάνω αυτό ζητάω συγνώμη που το επαναλαμβάνω αλλά δεν προλαβαίνω να το διαβάσω.
Τώρα όσο αφορά την πίσψω ανάρτηση ημιάκαμπτου, είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει πολυ καλά, αλλά καλό θα ήταν και για λόγους ψυχολογίας να μας έδιναν μια πιο μοντέρνα συνδεσμολόγία για την πίσω ανάρτηση. -
Ένα 'μουλάρι' RS πάει για το 'Ring ...
Renault Megane III