-
Με το καλό η παραλαβή.
Σου έχουν πει πότε παραλαμβάνεις?
Στην τιμή του παλιού energy στο κλείσανε ε?Oresti καθένας με τις ανάγκες του.
Αυτός που θέλει επιδόσεις πάει σε 1.4 TCE.
Οικονομία με αρκετά καλές επιδόσεις 1.6 DCi.
Value for money 1.2 TCE και 1.5 DCi ανάλογα τις χιλιομετρικές ανάγκες του καθενός.
Αυτή είναι η άποψη μου. -
ευχαριστώ, να σαι καλά.
μου εχουν πει για την αλλη βδομαδα θα το έχω.Γενικά θεωρώ ότι ο 1.5 DCI ειναι μια πολυ καλή και ισορροπημενη επιλογή.
-
Ναι δεν διαφωνούμε samatista
Βέβαια θα δούμε και για πόσο καιρό θα υπάρχει ακόμα ο 1.4 καθώς όπως είπε κι ο jlian θα τον αντικαταστίσουν με ισοδύναμο 1.2
Καλοτάξιδος, καλόστριφτος και με πολλα ασφαλή και χωρίς προβλήματα χιλιόμετρα georpapa -
Θα είσαι ο πρώτος με τον νέο 1.5 DCi στο forum.
Αναμένουμε εντυπώσεις μετά τις πρώτες βόλτες.Νομίζω το πρωτοείχα γράψει εδω μέσα ότι οι αντιπρόσωποι έχουν πληροφορίες για 1.2 TCE 130hp αλλά μάλλον αρχές 2013.
Αλλά επίσημα δεν υπάρχει ακόμη κάτι τέτοιο. Θα δείξει τους επόμενους μήνες. -
ευχαριστώ πολύ Orestisren για τις ευχες σου!
και δε μπορώ να περιμένω άλλο ασε, τώρα που έμαθα ότ εινια τελωνείο ειναι χειρότερο από την αναμονη την προηγούμενη που απλά το περίμενα.
Μετα τα πρώτα χιλιομετρα θα κάνω μια καταγραφή των εντυπώσεων μου.
-
Όχι δεν το έχω γράψει εγώ, αλλά άλλοι 15 ίπποι στον 1.2Τ και ένα πιο ευνοϊκό γρανάζωμα είναι για την πλάκα στη Ρενό να ξεπεράσει τον γνωστό 1.4Τ. Εδώ ήδη το κάνουν τρίτοι:
http://www.fr-rtuning-shop.co.uk/index. ... ct_id=2629
btw ο Dci 1.6 είναι 115 κιλά βαρύτερος από τους TCe 1.2 & 1.4 & Dci 1.5, και όλο αυτό το βάρος μπροστά!
Για τσεκάρετε το κι εσείς -
παίδες, ξέρετε πόσο χρόνο απαιτείται για τον εκτελωνισμό;
πόσο μέσο όρο μένει ένα αυτοκίνητο στο τελωνείο μέχρι να πάει σε αντιπροσωπεία; -
Επαρχία ή Αθήνα?
-
αθήνα
-
Λογικά σε 7 εργάσιμες μπορεί να είναι έτοιμο με πινακίδες από τη στιγμή που περάσει τελωνείο.
Στο χειρότερο σενάριο max 10 μέρες να παραλάβεις κλειδί. -
μμμ μαλιστα και αυτη τη πληροφορία την ήθελα
αναφερόμουν ομως πριν από αυτο το στάδιο, όταν φτάνει στο τελωνείο. δηλαδή το διάστημα από τη στιγμή που μπαινει τελωνείο μέχρι να πάει σε αποθηκες αντιπροσωπειας/εισαγωγέα
-
Αν σκεφτείς ότι κλείσανε και οι τελευταίες τράπεζες εγγυήσεων, αν μια κεντρική αντιπροσωπεία δεν έχει cash να πληρώσει μπορεί να αράζουν εκεί με τους μήνες. Συμβαίνει με 2 μοντέλα 2 αντιπροσωπειών μήνες. Βέβαια μην σε αγχώνει. Η PGA προς το παρόν δεν έχει τέτοιο θέμα.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες στις 10 μέρες μπορείς να το έχεις το αυτοκίνητο με όλες τις διαδικασίες.
Εχει αρχίσει να σε τρελαίνει η αναμονή ε? Χεχε! -
αστα να πανε. οσο ηταν σε παραγγελια, εργοστασιο, να ερθει κτλ δε με τρελαινε, ελεγα καποια στιγμη θα ερθει, αλλα τωρα ειναι χαιροτερα γτ εισαι στο τελικο σταδιο!
ευχαριστώ για την απαντηση πάντως
-
Νέο τεστ και φωτό για το Megane Coupe dCi 1.5 EDC
http://www.leftlanenews.com/renault-meg ... eview.html
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την BOSE edition, που μάλλον δεν θα δούμε στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει τους νίκελ αεραγωγούς, την συγκεκριμένη ζάντα, το ηχοσύστημα της BOSE και συγκεκριμένη ταπετσαρία εσωτερικά.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2580073/ και ενα επι ελληνικου εδαφους..
-
Αυτή η νέα μάσκα θέλει απαραίτητα την προσθήκη των νίκελ για να δείξει αν το αμάξι είναι ανοικτό χρώμα. Στην φωτό πχ με το άσπρο δεν φαίνεται καλή. Αν προσέξετε τα μαύρα γυαλιστερά καπάκι των (ψευτο) αεραγωγών είναι αποσπώμενα. Κατά τα άλλα δείχνει ΟΚ.
-
Προσωπικά μου αρέσει ο παραπάνω συνδυασμός. Νομίζω εξαρτάται από την έκδοση ή κανω λάθος? Νομίζω το Progression έχει τη μάυρη μάσκα και η dynamic με το ασημί. Αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος.
-
το ειδα απο κοντα και ειναι απλα τελειο
βασικα μη το λιγουρευεστε
-
Το δικό σου είναι?
-
αν δεν φερανε δευτερο ναι
πηγα χθες απο εκει να το τσεκαρω
Renault Megane III