Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον πουλάνε οι επαρχιακές αντιπροσωπείες από 0-1 αυτοκίνητα το μήνα κατά μέσο όρο...
Το δικό μου ήταν το 1ο Megane που έδινε ο υπάλληλος στην επαρχιακή πόλη μου. Και δουλεύει εκεί από το Φθινόπωρο....
Λοιπόν, έκανα τα πρώτα 250km επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από τις γιορτές. Αν και κινήθηκα σε πολύ χαμηλές στροφές (τις 3000 ούτε που τις πλησίασα, μάξιμουμ 110km/h) το ταξίδι δεν ήταν ανιαρό ούτε ..αργό! Το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακά ευθύβολο και στιβαρό (έτσι μοιάζει-έτσι νιώθω), με πολύ καλά φρένα. ΟΚ, στη γκάμα των στροφών που χρησιμοποίησα δεν είδα και τίποτα από το μοτέρ. Η αίσθηση που είχα ήταν παρόμοια με το ιδίου βάρους 1600άρι Avensis της οικογένειας. Καθόλου άσχημα δηλαδή!
Κομματάκι σφικτό στην ανάρτησή του, αλλά το συγκρίνω πάντα με τις παραστάσεις που έχω, που δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, χεχε!
Συμπάθησα πολύ το χειριστήριο του ηχοσυστήματος πίσω απ'το τιμόνι, τις ευκολίες των αυτόματων φώτων/υαλοκαθαριστήρων (βασιλιάς! δε χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα, χεχε!), την 6η στο κιβώτιο που από τα 60-70Km/h και μετά τραβάει μια χαρά! Ακόμα δε συνήθισα τη χρήση και τις επιλογές του κλιματισμού, αυτά τα κουμπάκια λίγο με μπερδεύουν, αλλά θα συνηθίσω.Σημειώστε: 250km, 6,2l/100km (αλλά είπαμε, με ρυθμούς στρωσίματος)
Καλοτάξιδο! Πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο και το χρώμα που επέλεξες του πηγαίνει πάρα πολύ!
Η κατανάλωση είναι πάρα πολύ χαμηλή, λογικά θα ανέβεις κατά 2 με 2,5 λίτρα ακόμα...