-
αν θυμάμαι καλά, μόνο το ASR απενεργοποιήται από το κουμπί αυτό.
-
Μόνο το ASR απενεργοποιεί όπως λέει ο dimitrfilop απο πάνω
-
Ανάμεσα στις νέες εκδόσεις που θα εισαχθούν απ'ότι φαίνεται είναι και η GT Line η οποία είναι διαθέσιμη για δοκιμή στο Σφακιανάκη:
http://www.renault-sfakianakis.gr/index ... rs/news/15
Από τη σελίδα του Σφακιανάκη:
Αναλυτικά, η έκδοση GT Line προσφέρει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά:
Sport καθίσματα τύπου RS
Sport στήσιμο και χαμηλωμένη ανάρτηση
Νέες ζάντες αλουμινίου 17’’ GT Line ανθρακί
Νέοι sport προφυλακτήρες και εμπρός μάσκα
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
Πεντάλ αλουμινίου
Διακοσμητικά μαρσπιέ με διακριτικά GT Line -
Και απο τιμη;
Πωω γαμωτο να μην υπαρχει μια σταθεροτητα να ξερουμε που βαδιζουμε και να κανουμε αυτο που θελουμε...θα γερασουμε και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τη κριση νομιζω...
-
Εμένα βασικά δεν μ' αρέσει ο μπροστά προφυλακτήρας αλλά κι αυτά που γράφονται για την ανάρτησή του
Πολύ κούτσουρο λέει -
Μπα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι το πολύ, που θα έχει πέσει το default του κουρέα της Σεβίλλης (κούρεμα 50% min) θα ξεκαθαρίσει. Αν φύγουμε και από το € καλύτερα πάρτε ποδήλατα. Αν μείνουμε στο €, μετα από τις πρώτες αναταράξεις (το πολύ 1 εξάμηνο) μάλλον θα πάμε καλούτσικα (αφού θα μας έχουν χαρίσει καμιά 200δις). Οπότε, αν θα ψωνίσουμε, πάμε για τέλη του 12. Αλλιώς αλλάζουμε χόμπι. Υπομονή
-
Τιμές αναμένουμε είτε από τα περιοδικά αυτοκινήτου είτε από την ιστοσελίδα της Renault να δημοσιευθεί ο νέος τιμοκατάλογος γιατί έχει αλλάξει σχεδόν όλη η γκάμα μοντέλων.
Το αισθητικό πακέτο του GT Line μου αρέσει πάρα πολύ και ειδικότερα το 5θυρο και το Estate τα αναβαθμίζει πάρα πολύ, αλλά δεν γνωρίζω αν θα εισαχθεί η έκδοση σε όλους τους τύπους αμαξωμάτων στην Ελλάδα.
Η ανάρτηση σίγουρα είναι το αντίθετο του Fluence που για χάρη της άνεσης πάει σα βάρκα! Χαχαχα!
Και ένα σύντομο βίντεο με όλα τα αμαξώματα GT Line για να το θυμηθούμε:
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τιμές αναμένουμε είτε από τα περιοδικά αυτοκινήτου είτε από την ιστοσελίδα της Renault να δημοσιευθεί ο νέος τιμοκατάλογος γιατί έχει αλλάξει σχεδόν όλη η γκάμα μοντέλων.Το αισθητικό πακέτο του GT Line μου αρέσει πάρα πολύ και ειδικότερα το 5θυρο και το Estate τα αναβαθμίζει πάρα πολύ, αλλά δεν γνωρίζω αν θα εισαχθεί η έκδοση σε όλους τους τύπους αμαξωμάτων στην Ελλάδα.
Η ανάρτηση σίγουρα είναι το αντίθετο του Fluence που για χάρη της άνεσης πάει σα βάρκα! Χαχαχα!
Και ένα σύντομο βίντεο με όλα τα αμαξώματα GT Line για να το θυμηθούμε:
Απλά μπορούσε να έχει την ανάρτηση του Coupe με τα εξτρα στο εσωτερικό
Πολύ απλά -
Από τις λίγες αλλαγές που έχουν περαστεί προς το παρόν στην ιστοσελίδα της Renault και το Estate διατίθεται πλέον με το κινητήρα 1.5 DCi στην έκδοση Energy με τιμή 21.600.
edit:
Και οι νέες τιμές:
MEGANE III 3D COUPE
1.6 16V 110 HP MORE 16390
1.4 16V TCE 130 HP ENERGY 18590
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 19590
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 20390
2.0 TCE 250 HP RENAULT SPORT 33250
2.0 TCE 250 HP RENAULT SPORT CUP 36250
1.5 DCI ENERGY 20190
MEGANE III 5D HATCH
1.6 16V 110 HP MORE 15090
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 17800
1.4 16V TCE 130 HP ENERGY 18190
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 19190
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 19990
2.0 16V 140 HP PRIVILEGE AUTO 25190
1.5 DCI ENERGY 19790
MEGANE III ESTATE
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 19600
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 21200
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 21600
1.5 DCI ENERGY 21600
MEGANE III CC
1.4 TCE 130 HP DYNAMIC 26390Είναι 1.000 euro κάτω οι αρχικές τιμές στο Hatch και στο Coupe (όχι στο RS).
5 χρόνια εγγύηση. 3 χρόνια δωρεάν service. -
Καλησπερα στην παρέα.Μια ερωτηση θελω να κανω αν ξερει κάποιος να μου απαντησει σχετικα με τις νεες τιμες.Το Μegane hatch 1,5 dci του οποιου είμαι ευχαριστημένος κάτοχος εδω και 1,5 μήνα κόστιζε 20790 αρχική τιμή μείον τα 1500 € που ειχε εκπτωση η renault ερχονταν τελική τιμή χώρίς τις πινακίδες 19290.Τώρα βλέπω το ξεκινάει 1000 € λιγότερα αλλα δεν αναφέρει πουθενα εκπτωση οπότε καταλήγει στην ίδια εκδοση (Energy) 500 ακριβότερο.Ξέρει κανεις αν γενικα σε όλες τις νεες τιμές της Renault θα υπαρξουν οι προσφορες που υπήρχαν;
-
Ισχύουν και τα -1.500 της έκπτωσης πέρα από τις μειωμένες αρχικές τιμές κατά 1.000 euro:
-
Φίλε samatistas αυτες τις προσφορες τις εχει στο site της η renault εδώ και 2 μήνες και αναφέροντε στις παλιές τιμες της γι αυτο άλλωστε τις αναφέρει σαν
Εγώ ρωτησα αν εχουν βγει καποιες προσφορες πάνω στις νεες τιμές. -
Κάνε refresh την σελίδα με τις προσφορές και θα σου βγάλει τις νέες ή σβήσε τα cookies. Απλά ο browser σου εμφανίζει το παλιό αρχείο. Η πήγαινε στο θέμα Renault Forum εδω πέρα να τις δεις στην τελευταία σελίδα.
-
Μόλις τις ειδα.Σε ευχαριστω πολυ
-
το smilie με που λέει τιμή έκπληξη τι ρόλο βαράει?
-
Στις εκδόσεις των μοντέλων με το smilie γράφει ότι αν ρωτήσεις σε εκθέσεις υπάρχουν ακόμη καλύτερες από αυτές στη σελίδα των προσφορών!!!
Λογικά αφόρα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε στοκ ετοιμοπαράδοτα ή εκδόσεις που στο νέο τιμοκατάλογο παύουν να υπάρχουν.
Πχ στο Clio οι εκδόσεις expression καταργηθήκανε αλλά υπάρχουν στο κατάλογο προσφορών με το smilie. -
στο clio το 5θ όμως έχει στο 1,2 Dynamic.
τέσπα αν κάποιος ρωτήσει και ακούσει κάποια αρκετά καλύτερη τιμή για τα ας την πει. -
Στην Dynamic ίσως οι καλές τιμές να είναι για παλιά Dynamic με το άλλο εσωτερικό μέσα κ ότι άλλες διαφορές εξοπλισμού έχουν πλέον.
-
πάμε μια στο θέμα του Clio.
ποιο είναι το παλιό και ποιο το νέο εσωτερικό? κάπου έχω χαθεί... -
Για να μην γράφουμε σε άλλο θέμα τσέκαρε τις 2-3 τελευταίες σελίδες στο θέμα του Clio και θα καταλάβεις!
Renault Megane III