-
-
Pas mal, pas mal
-
-
Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα, γιατί τα παράθυρα των αυτοκινήτων σήμερα σχεδιάζονται όλο και πιο κλειστοφοβικά ...
-
Διαβάστε περισσότερα κ εδώ:
http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=54902
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα, γιατί τα παράθυρα των αυτοκινήτων σήμερα σχεδιάζονται όλο και πιο κλειστοφοβικά ...Για να φαίνεται 'σπόρ'
-
Πολύ τούρμπο πάντως πλέον και στα Renault! Eπιβεβαιωμένα το Megane θα φοράει:
1.2 Turbo - 100 hp
1.4 Turbo - 130 hp
2.0 Turbo - 200 hp
Αλλοι κινητήρες που ίσως φοράει: 1.6 - 110 hp, 1.6 Turbo 160 hp και ο δίλιτρος σε εκδοχές με 170 hp και 225-230 hp. -
ενας 1.6Τ στα 160 θα ηταν ταμαμ..
-
Προφανώς ο 1,4 τούρμπο θα προσπαθήσει να χτυπήσει τους TSI (και βασισμένος στον TCE του Κλιό, έχει αρκετές ελπίδες να το επιτύχει).
Στις παραπάνω φωτογραφίες με το κόκκινο 3d render, μου χτυπάει κάπως άσχημα στο μάτι πόσο μικροί φαίνονται οι τροχοί και οι θόλοι τους σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα...
Στην πιο κάτω φωτογραφία, λόγω perspective μάλλον, φαίνεται πιο αρμονικό το αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει ειναι αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά... Αυτό είχα πει και για το προηγούμενο Megane αρχικά και τελικά ειμαι οδηγός του... :Ρ
-
πρεπει να παιξει και 1.6 Τ στα 160...
-
από dCi εξελίσσεται κανένας καινούριος..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
από dCi εξελίσσεται κανένας καινούριος..??Ναι, ένας V6 με 265 ίππους και ...550 Nm ροπής !
Κάποιος δίλιτρος πρέπει να εξελλίσσεται και για το Megane III, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ναι, ένας V6 με 265 ίππους και ...550 Nm ροπής !
Κάποιος δίλιτρος πρέπει να εξελλίσσεται και για το Megane III, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει ...
πολλά κυβικά για τα ελληνικά δεδομένα.. θα ήταν τέλειο και ένα downsizing στους diesel
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Κάποιος δίλιτρος πρέπει να εξελλίσσεται και για το Megane III, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει ...πολλά κυβικά για τα ελληνικά δεδομένα.. θα ήταν τέλειο και ένα downsizing στους diesel
'Downsizing' ;;
Έχουν 1500άρηδες, δίλιτρους κλπ.
ΕΜΕΙΣ (ως 'κράτος') δεν ξέρουμε τί μας γίνεται -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κάποιος δίλιτρος πρέπει να εξελλίσσεται και για το Megane III, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει ...πολλά κυβικά για τα ελληνικά δεδομένα.. θα ήταν τέλειο και ένα downsizing στους diesel
'Downsizing' ;;
Έχουν 1500άρηδες, δίλιτρους κλπ.
ΕΜΕΙΣ (ως 'κράτος') δεν ξέρουμε τί μας γίνεταιo 1.5 dCi δεν είναι λίγο αδύναμος..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
o 1.5 dCi δεν είναι λίγο αδύναμος..??Φτάνει μέχρι 105 ίππους, ενώ δεν θυμάμαι ροπές κλπ.
Από αξιοπιστία των τουρμποντίζελ Renault δεν γνωρίζω πώς τα πάνε (ΑΣΧΗΜΑ λόγια λένε σε αγγλικό φόρουμ πάντως), αλλά τι τα θες και τα ψάχνεις, αφού στην Ελλάδα τα 3/4 του πληθυσμού ΔΕΝ έχουν ούτε καν το δικαίωμα να ψάξουν για τέτοιο αυτοκίνητο ;... -
To scenic II πάντως σίγουρα σέρνεται με τον 1.5, παρ'όλα αυτά έχω δει στην Κρήτη 2 scenic με τον dCi αλλά και 1 espace, όπως και άπειρα kangoo.Δε νομίζω να τίθεται τόσο μεγάλο θέμα αξιοπιστίας, αφού το kangoo πουλάει δεκάδες μεταχειρισμένα εδώ κάτω με τον dCi. Στο εξωτερικό δεν το συζητάω.. Πάντως η κατάσταση με τους diesel στην Ελλάδα αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο.. Μακάρι να βγει ένας μικρός diesel με μεγαλύτερη απόδωση από τη renault όπως οι multijet..
-
Nαι, το Scenic με τον 15αρη dci είναι λίγο δράμα... Χαμηλά δεν πάει μία, κάπου στις 2500 κάνει ένα πέταγμα για 500-1000 στροφές και μετά ψοφάει...
-
-
Νομίζω ότι ξαναέχει σχολιαστεί ότι οι συγκεκριμένες photos είναι ένα πετυχημένο chop του Leon!
Πάντως τα images που ανέβασες το δείχνουν πολύ πετυχημένα!
Renault Megane III