-
Καλοριζικο καλοταξιδο και πολλα καλα χιλιομετρα
-
Βγάλε και καμιά φωτό στον αέρα να παίρνουμε ιδέες και εμείς που είμαστε στα προσεχώς...
-
Ο χρήστης Dardanian έγραψε:
Οι ενδείξεις για αλλαγή ταχύτητας δείχνουν ότι να ναι. Προτείνουν ανέβασμα ταχύτητας στις 2300 στροφές??? Είπαμε να το στρώσουμε αλλά όχι κι έτσι.Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Οι ενδείξεις αλλαγών είναι για την δυνατότητα της απόλυτης οικονομικής οδήγησης και οχι για στρώσιμο (αν και μπορεί να φανεί χρήσιμο στα πρώτα χιλιόμετρα) ή για 'φυσιολογικό' τρόπο οδήγησης. Απλώς είναι μια 'εναλλακτική' στην οδήγηση που έχει να κάνει με την οικονομία αλλά μάλλον όχι με την ευχαρίστηση ή την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. -
Dardanian καλοταξιδο να ειναι το megane σου. Κι εγω περιμεμω να ερθει το remault μου. ποτε το παρηγγηλες και τι χρονο παραδοσης σου ειχε δωσει ο αντιπροσωπος? Εχεις βαλει καποιο περιεργο extra μηπως?
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές
raptispan το παρήγγειλα 30 Μαρτίου και είχαμε πει για μέσα Ιουνίου παράδοση αλλά στον μήνα επάνω με πήραν από την αντιπροσωπεία να μου πουν ότι το χρώμα που παρήγγειλα (μπλε ecume - ασημογαλάζιο - αυτό που είναι και στο διαφημιστικό και στο εξώφυλλο του προσπεκτ) θα το αναστείλει η renault μέχρι το Σεπτέμβρη για ακατανόητους λόγους. Οπότε έπρεπε να αλλάξω χρώμα και πήγαμε ένα μήνα πιο πίσω.
Ρε μπας και το φέρναν το χρώμα από Ιαπωνία όπως το bluetooth που είχε βγάλει ανακοίνωση η renault ότι θα το αναστείλει κι αυτό μέχρι Σεπτέμβρη λόγω Φουκουσίμα ? Εμένα πάντως bluetooth είχε.Jhian φωτογραφίες στα προσεχώς
Εντυπώσεις μετά από 500 χλμ πολύ καλές και σε εθνική και σε επαρχιακό δίκτυο και στροφές. Αν και δεν τρέχω ιδιαίτερα, εύκολα ανεβαίνουν τα χλμ και σε προκαλεί το αμάξι να κινηθείς πιο γρήγορα.
Παράπονα :- το αλουμίνιο γύρω από τον αεραγωγό δίπλα στο παράθυρο οδηγού κάνει ένα περίεργο είδωλο στο παράθυρο στο σημείο που κοιτάς τον εξωτερικό καθρέπτη και είναι ενοχλητικό. (πω πω μου θυμίζω τον τύπο που παραπονιέται για τη ζώνη που του τσαλακώνει το γιακά...)
- δε δουλεύει ο ροοστάτης για τη φωτεινότητα των ενδείξεων ή αν δουλεύει κάνει πολύ μικρή διαφορά
- ο συναγερμός που τοποθέτησαν ως δώρο εδώ 2 φορές δεν απενεργοποιήθηκε όταν ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο κι έπρεπε να το ξανακλειδώσω και να το ξεκλειδώσω ξανά αλλιώς άρχιζε να σφυρίζει μόλις άνοιγες την πόρτα. Τον φθηνότερο που βρήκαν βάλανε?
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο πετάει και σε δύναμη και κράτημα και εμφάνιση και άνεση. Αν και ακόμα μέχρι 3500 στροφές το δουλεύω αλλά τραβάει από χαμηλά (απο τις 2000 περίπου)
-
Καλορίζικη και να την χαρείς την Megane σου έυχομαι
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχέςraptispan το παρήγγειλα 30 Μαρτίου και είχαμε πει για μέσα Ιουνίου παράδοση αλλά στον μήνα επάνω με πήραν από την αντιπροσωπεία να μου πουν ότι το χρώμα που παρήγγειλα (μπλε ecume - ασημογαλάζιο - αυτό που είναι και στο διαφημιστικό και στο εξώφυλλο του προσπεκτ) θα το αναστείλει η renault μέχρι το Σεπτέμβρη για ακατανόητους λόγους. Οπότε έπρεπε να αλλάξω χρώμα και πήγαμε ένα μήνα πιο πίσω.
Ρε μπας και το φέρναν το χρώμα από Ιαπωνία όπως το bluetooth που είχε βγάλει ανακοίνωση η renault ότι θα το αναστείλει κι αυτό μέχρι Σεπτέμβρη λόγω Φουκουσίμα ? Εμένα πάντως bluetooth είχε.Jhian φωτογραφίες στα προσεχώς
Εντυπώσεις μετά από 500 χλμ πολύ καλές και σε εθνική και σε επαρχιακό δίκτυο και στροφές. Αν και δεν τρέχω ιδιαίτερα, εύκολα ανεβαίνουν τα χλμ και σε προκαλεί το αμάξι να κινηθείς πιο γρήγορα.
Παράπονα :- το αλουμίνιο γύρω από τον αεραγωγό δίπλα στο παράθυρο οδηγού κάνει ένα περίεργο είδωλο στο παράθυρο στο σημείο που κοιτάς τον εξωτερικό καθρέπτη και είναι ενοχλητικό. (πω πω μου θυμίζω τον τύπο που παραπονιέται για τη ζώνη που του τσαλακώνει το γιακά...)
- δε δουλεύει ο ροοστάτης για τη φωτεινότητα των ενδείξεων ή αν δουλεύει κάνει πολύ μικρή διαφορά
- ο συναγερμός που τοποθέτησαν ως δώρο εδώ 2 φορές δεν απενεργοποιήθηκε όταν ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο κι έπρεπε να το ξανακλειδώσω και να το ξεκλειδώσω ξανά αλλιώς άρχιζε να σφυρίζει μόλις άνοιγες την πόρτα. Τον φθηνότερο που βρήκαν βάλανε?
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο πετάει και σε δύναμη και κράτημα και εμφάνιση και άνεση. Αν και ακόμα μέχρι 3500 στροφές το δουλεύω αλλά τραβάει από χαμηλά (απο τις 2000 περίπου)
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! Αυτό με τον καθρέπτη είναι όντως πολύ ενοχλητικό μέχρι να το συνηθίσεις, ειδικά τώρα με την έντονη ηλιοφάνεια. Κατά τα άλλα ο ροοστάτης είναι ρυθμισμένος να έχει πιο έντονο φως, με τα φώτα ημέρας και πιο μικρό όταν βάζεις τα κανονικά φώτα. Γιατί κανείς δεν ξέρει
-
Τι μάρκα είναι ο συναγερμός; Μήπως GT; Αυτούς έβαζαν παλιά. Φτηνοπράματα ήταν αλλά αρκετά ανθεκτικοί. Αν δεν βάλεις τον εργοστασιακό, καλύτερα πάντως να μην σου βάλουν 'δώρο' δικό τους, γιατί βάζουν ότι πιο φτηνό υπάρχει.
Α! ξέχασα: καλοτάξιδο!! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλορίζικη και να την χαρείς την Megane σου έυχομαιΕίναι γένους θυληκού? γιατί η megane και όχι το megane?
jhian ορίστε και οι φωτογραφίες -
Πραγματικά πολύ όμορφο!...και 5θυρο!...
Η ζάντα κούκλα!... [...ας παίρνει ιδέες και η Peugeot... ]
Αυτά τα μαύρα προστατευτικά γύρω-γύρω είναι ΟΛΑ τα λεφτά!...
Και ο προφυλακτήρας πίσω το ίδιο!...Καλή φάση.Εσωτερικό! Τρελό υποβραχιόνιο!... Πολύ ρέκλα!...
Ποια έκδοση είναι και έχει μπεζ εσωτερικό;
Βγαίνει και με μαύρο εσωτερικό;...Καλοτάξιδο...
-
...
Είναι γένους θυληκού? γιατί η megane και όχι το megane?
jhian ορίστε και οι φωτογραφίες
...ειναι το χρωμα αυτο και το μπεζ εσωτερικο του πριβιλετζ, πολυ καλος αισθητικα συνδιασμος
Ναι ειναι γενους θυληκου, και ειναι γκομεναρα
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ποια έκδοση είναι και έχει μπεζ εσωτερικό;
Βγαίνει και με μαύρο εσωτερικό;
...Η εκδοση ειναι η πριβιλετζ , η οποια ομως βγαινει και με μαυρο εσωτερικο
-
Ωρε μάνα μου
ps Είδατε λούσα η ζαντούλα του priviledge;
-
Καλορίζικη και να την χαρείς την Megane σου έυχομαι
Είναι γένους θυληκού? γιατί η megane και όχι το megane?
jhian ορίστε και οι φωτογραφίεςΚατ' αρχήν το χρώμα είναι εξαιρετικό
Και είναι η Megane καθότι είναι γυναικείο όνομα
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μοντέλα της εταιρείας -
Νομίζω πάντως ότι στη Γαλλία ολα τα αμάξια τα φωνάζουν ως θηλυκά. La voiture. Βεβαια είναι και η Κλειώ, η Θάλεια κτλ αλλά νομίζω ότι είναι και σύμπτωση.
-
Η γκολφ, η 308 κλπ κλπ.
Ρε Ορέστη, το μεγκάν λέμε εδώ στο Ελλάντα. Η μόνη διαφορά είναι πως αν θελήσουμε να αναφερθούμε στο tiida, πρέπει να πλύνουμε το στόμα μας πρώτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η γκολφ, η 308 κλπ κλπ.Ρε Ορέστη, το μεγκάν λέμε εδώ στο Ελλάντα. Η μόνη διαφορά είναι πως αν θελήσουμε να αναφερθούμε στο tiida, πρέπει να πλύνουμε το στόμα μας πρώτα.
Golfω δόκτωρα
Pardon αλλά και μόνο που υπάρχει τέτοιο γυναικείο όνομα εγώ ως θυληκό θα το λέω
Τώρα όσον αφορά το Tiida όταν αναφέρεται το όνομα αυτού πριν απαιτούνται μπουκιές με Betadine απαραιτήτως -
Tiida
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
TiidaΜπουκιές με Betadine λέμε ... όχι μπουκιές με τρίγωνα Πανοράματος!!!
Πολύ όμορφη αυτή η ζάντα του Megane. Σ' αυτό το χρώμα μ' αρεσε πολύ σε coupe.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Tiida
Μπουκιές με Betadine λέμε ... όχι μπουκιές με τρίγωνα Πανοράματος!!!
Πολύ όμορφη αυτή η ζάντα του Megane. Σ' αυτό το χρώμα μ' αρεσε πολύ σε coupe.
Με Bedadine εκανα ετσι βαφτισα το κοτοπουλο ρολο , οπως τα φαγητα διαιτης
-
Καλησπερα και απο εμενα παιδια...
Ξερω πως απο αυτα που θα ρωτησω ισος να εχουν απαντηθει ξανα,αλλα 164 σελιδες ειναι πολλες ρε γμτ...
Ειμαι στο ψαξιμο και εγω για αμαξι..Ειμαι αναμεσα σε OPEL ASTRA (το προηγουμενο μοντελο ομως) και το RENAULT MEGANE III..Μιλαμε για μεταχειρισμενο αμαξι και η αληθεια ειναι πως προτιμω το MEGANE...Εχω βρει στην Automobile 2 που μου αρεσουν: 1.4 TCE Dynamic 5d black (13500klm-7/2009) kai 1.6 Privilege 5d gri (18000klm-03/2010)..Και τα 2 ειναι στην ιδια ακριβος τιμη και απο οσο καταλαβα ειναι εταιρικα η απο test drive..
Η αληθεια επισης ειναι πωσ προτιμω το 1,4 με τα 130 αλογα...Εχουν μεγαλη διαφορα πιστευετε (καταναλωση,ασφαλεια κλπ)..Και τελικα λογο τουρμπινας εχει μεγαλυτερι καταναλωση το TCE σε σχεση με συμβατικα αμαξια?? Επειδη εχω μηχανη η χρηση του αμαξιου θα ειναι σε ταξιδια και χειμωνα αν ρειχνει καρεκλες εξω (αντε και κανα μαρκετ)..
Οποιος εχει να πει γνωμη αν θελει ας μου στειλει και μηνυμα..
Ευχαριστω πολυ και σορυ αν ρωτησα τα ιδια και τα ιδια...
Renault Megane III