-
To Tce πάρε καμία σχέση με το 1.6
-
apo pia apopsi?? ligo pio analitika....
-
Αν συγκρίνεις αυτή τη γενιά του megane με την προηγούμενη του astra πας σε Ρενό ασυζητητί. Ο TCe είναι καλύτερος από τον 1.6 σχεδόν στα πάντα, αν και το turbo θέλει πιο ελαφρύ πόδι για να δώσει τα πλεονεκτήματα του σε κατανάλωση σε σχέση με το άτμο.
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε.. Πολυ ομορφο αυτο το χρωμα.. Οπως εχω ξαναγραψει κυκλοφορουν δυο κουπε σε αυτο το χρωμα στα Χανια και ειναι απιστευτα..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Tiida
Μπουκιές με Betadine λέμε ... όχι μπουκιές με τρίγωνα Πανοράματος!!!
Πολύ όμορφη αυτή η ζάντα του Megane.** Σ' αυτό το χρώμα μ' αρεσε πολύ σε coupe**.
Το επόμενο μου αμάξι
σε περίπτωση που δεν βγει σε χειροκίνητο Νέο Tiida με τον 1.6Τ
-
Ο χρήστης koke-3 έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα παιδια...Ξερω πως απο αυτα που θα ρωτησω ισος να εχουν απαντηθει ξανα,αλλα 164 σελιδες ειναι πολλες ρε γμτ...
Ειμαι στο ψαξιμο και εγω για αμαξι..Ειμαι αναμεσα σε OPEL ASTRA (το προηγουμενο μοντελο ομως) και το RENAULT MEGANE III..Μιλαμε για μεταχειρισμενο αμαξι και η αληθεια ειναι πως προτιμω το MEGANE...Εχω βρει στην Automobile 2 που μου αρεσουν: 1.4 TCE Dynamic 5d black (13500klm-7/2009) kai 1.6 Privilege 5d gri (18000klm-03/2010)..Και τα 2 ειναι στην ιδια ακριβος τιμη και απο οσο καταλαβα ειναι εταιρικα η απο test drive..
Η αληθεια επισης ειναι πωσ προτιμω το 1,4 με τα 130 αλογα...Εχουν μεγαλη διαφορα πιστευετε (καταναλωση,ασφαλεια κλπ)..Και τελικα λογο τουρμπινας εχει μεγαλυτερι καταναλωση το TCE σε σχεση με συμβατικα αμαξια?? Επειδη εχω μηχανη η χρηση του αμαξιου θα ειναι σε ταξιδια και χειμωνα αν ρειχνει καρεκλες εξω (αντε και κανα μαρκετ)..
Οποιος εχει να πει γνωμη αν θελει ας μου στειλει και μηνυμα..
Ευχαριστω πολυ και σορυ αν ρωτησα τα ιδια και τα ιδια...Φίλε μου πολύ εύκολα το Renault καθότι κατά την γνώμη μου ποιοτικά ανώτερο του Astra
Επίσης αν και στο Megane ο 1.6 είναι αρκετά σβέλτος λόγο κοντών σχέσεων καλύτερα τον 1.4tce
Έχει και λιγότερα έξοδα συντήρησης ελέω καδένας αντί για ιμάντα χρονισμού -
Συν οτι αν πάρεις Megane θα μπεις και στην friend list του Ορέστη! αμ πως!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Συν οτι αν πάρεις Megane θα μπεις και στην friend list του Ορέστη! αμ πως!Το γελοίο είναι ότι στην friend list μου κανένας δεν έχει Renault πλην ενός
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το γελοίο είναι ότι στην friend list μου κανένας δεν έχει Renault πλην ενός
Και που το περίεργο;
Κάποτε είχαν, μα θα ήταν τελείως διαστροφικό να ξαναπάρουν! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και που το περίεργο;
Κάποτε είχαν, μα θα ήταν τελείως διαστροφικό να ξαναπάρουν!Έλα που πάλι πλην ενός δεν είχαν
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και που το περίεργο;
Κάποτε είχαν, μα θα ήταν τελείως διαστροφικό να ξαναπάρουν!Έλα που πάλι πλην ενός δεν είχαν
Τυχεροί άνθρωποι!
-
-
Ωπα! κάτσε!
Τι άλλο είπε οτι θελει να αγοράσει ο άνθρωπος Opel;!ΑΝΑΘΕΩΡΩ! Renault με τα 1000!!!!
-
Έχω το προηγούμενο Astra 1.6 που λες (facelift, μοντέλο του 2007), ενώ 2 φίλοι μου έχουν τα Megane III 1.6 & 1.4 TCe, αντίστοιχα, εταιρικά.
Στους περισσότερους τομείς, το Megane είναι ανώτερο του Astra, ειδικά σε κινητήρα-επιδόσεις (ακόμη & το Megane 1.6 - έχει & 6άρι κιβώτιο - σαφώς ταχύτερο του Astra 1.6), οδική συμπεριφορά-άνεση, ίσως λίγο καλύτερο & ποιοτικά, ενώ είναι μάλλον ισάξια σε χώρους & φρένα. Κατανάλωση πάνω-κάτω τα ίδια, αρκεί να γνωρίζεις ότι με το τούρμπο καις ανάλογα με το πόσο το πατάς. Νορμάλ πράγματα, όμως. Από αξιοπιστία, θα έλεγα ότι το Astra μου έχει βγάλει αρκετές βλάβες, ενώ των φίλων μου τα Megane δεν έχουν παρουσιάσει τπτ εδώ & 2 έτη. Ακόμη & ένα Megane II 1.6 facelift του 2006 που έχουμε στην οικογένεια, δεν έχει κάνει κιχ εδώ & 50.000 χλμ, & μάλιστα τα περισσότερα εντός πόλεως. Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, υπάρχουν πολύ καλά & οικονομικά εξειδικευμένα συνεργεία Ρενώ, τα εξουσιοδοτημένα είναι μάλλον ακριβά.
Γενικά, το Megane είναι μια γενιά μπροστά από το Astra H, κατά τη γνώμη μου ανώτερο & από το τελευταίας γενιάς Astra, γενικά ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του. Εννοείται να προτιμήσεις το TCe (πολύ ταχύτερο, πιο αθόρυβο, έχει καδένα αντί για ιμάντα). Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση & ατρακάριστο. Αυτά που περιγράφεις, εάν είναι εταιρικά ή Test Drive, ίσως έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, ενώ & τα χλμ μου φαίνονται περιέργως λίγα. Διερεύνησέ το & καλή τύχη! -
παιδιά και άλλο 'ξεκάρφωτο' και ίσως καθυστερημένο άρθρο ύμνος στο megane, από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Βέβαια οι ρύποι και τα τέλη κυκλοφορίας μου φαίνονται λίγο λάθος
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=293964 -
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Έχω το προηγούμενο Astra 1.6 που λες (facelift, μοντέλο του 2007), ενώ 2 φίλοι μου έχουν τα Megane III 1.6 & 1.4 TCe, αντίστοιχα, εταιρικά.
Στους περισσότερους τομείς, το Megane είναι ανώτερο του Astra, ειδικά σε κινητήρα-επιδόσεις (ακόμη & το Megane 1.6 - έχει & 6άρι κιβώτιο - σαφώς ταχύτερο του Astra 1.6), οδική συμπεριφορά-άνεση, ίσως λίγο καλύτερο & ποιοτικά, ενώ είναι μάλλον ισάξια σε χώρους & φρένα. Κατανάλωση πάνω-κάτω τα ίδια, αρκεί να γνωρίζεις ότι με το τούρμπο καις ανάλογα με το πόσο το πατάς. Νορμάλ πράγματα, όμως. Από αξιοπιστία, θα έλεγα ότι το Astra μου έχει βγάλει αρκετές βλάβες, ενώ των φίλων μου τα Megane δεν έχουν παρουσιάσει τπτ εδώ & 2 έτη. Ακόμη & ένα Megane II 1.6 facelift του 2006 που έχουμε στην οικογένεια, δεν έχει κάνει κιχ εδώ & 50.000 χλμ, & μάλιστα τα περισσότερα εντός πόλεως. Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, υπάρχουν πολύ καλά & οικονομικά εξειδικευμένα συνεργεία Ρενώ, τα εξουσιοδοτημένα είναι μάλλον ακριβά.
Γενικά, το Megane είναι μια γενιά μπροστά από το Astra H, κατά τη γνώμη μου ανώτερο & από το τελευταίας γενιάς Astra, γενικά ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του. Εννοείται να προτιμήσεις το TCe (πολύ ταχύτερο, πιο αθόρυβο, έχει καδένα αντί για ιμάντα). Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση & ατρακάριστο. Αυτά που περιγράφεις, εάν είναι εταιρικά ή Test Drive, ίσως έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, ενώ & τα χλμ μου φαίνονται περιέργως λίγα. Διερεύνησέ το & καλή τύχη!η αληθεια ειναι πως αυτο με τα χλμ και εμενα με παραξενευει λιγο αλλα οκ και test drive να ειναι ποσο να το εχει σκησει καποιοσ το αμαξι...θα προσπαθησω να το ψαξω περισσοτερο παντος εννοειται...
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
παιδιά και άλλο 'ξεκάρφωτο' και ίσως καθυστερημένο άρθρο ύμνος στο megane, από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Βέβαια οι ρύποι και τα τέλη κυκλοφορίας μου φαίνονται λίγο λάθος
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=293964τελικά και στο site της renault αναφέρει ότι οι εκπομπές CO2 είναι 145, ενώ στο δικό μου manual γράφει 153. Άλλαξαν κάτι στα μοντέλα του 2011?
-
δε φταίει ο δημοσιογράφος τελικά, γιατί ακόμα και τώρα στο manual που κατεβάζεις από το site της renault λέει άλλες τιμές και κατανάλωσης και ρύπων, ενώ στην παρουσίαση του μοντέλου λέει άλλες. ποιό είναι άραγε το σωστό?
-
Στο γαλλικό site αναφέρει 145 (EURO5).
-
σίγουρα αυτοί που το παρέλαβαν πρόσφατα και πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας, θα μας διαφωτίσουν.
Renault Megane III