-
Τελειες!!!
Η επενδυση ξυλου του παει!
-
Χρωματικά μέσα και έξω δείχνει και είναι πολυτελές. Μ΄αρέσει!
Το μπεζ τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων ... άντε κρατα τα καθαρά παραπάνω απο το 12μηνο!
Η κονσόλα του απο τις ωραιότερες χωρίς να είναι πληκτρολόγια κινητων κλπ πνιγμένα στα κουμπιά και στα κουμπάκια.
Αισθητικά οι άνθρωποι έφτιαξαν κάτι πολύ όμορφο και ισορροπημένο χωρίς να κουράζει. (Μου θυμίζει λίγο BMW το μέσα του ή ιδέα μου είναι?) -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τι ζάντες φοράει και ποια η διάσταση των ελαστικών; Ξέρεις κανείς;
Νομίζω την 'κλασσική' οικονομική 205/50/17 των γάλλων ...
17άρα είναι αυτή; Δεν της πολυφαίνεται. Σαν 16άρα μου φάνηκε.
Δεν έχω καταλάβει τίνος είναι το παραπάνω Megane αλλά θα μου επιτρέψετε να πω την άποψή μου που θα είναι εντελώς υποκειμενική.Βλέποντας τις φωτογραφίες με χαλάνε οι ζάντες. Το σχέδιο μου θυμίζει πολύ αμερικάνικη ζάντα. Επίσης το χρώμα του αυτοκινήτου νομίζω ότι αδικεί το γενικότερο σχέδιο του Megane. Το δείχνει μικρότερο.
Το μπεζ εσωτερικό μου θυμίζει πάλι αμερικάνικο αυτοκίνητο. Μπεζ χρωματισμός, πλαστικά, υφάσματα, επιρρεπή στην βρώμα και στην άμεση εμφάνιση καφέ κοιλίδων. Έχω την εντύπωση ότι ήδη σε μία φωτογραφία φαίνεται σε ένα σημείο να έχει λερωθεί. Φαντάσου μετά από ένα μπάνιο στη θάλασσα να μπει ο άλλος μέσα στο αυτοκίνητο με τα άλατα στα χέρια και τον ιδρώτα και να πιαστεί από το μπεζ χερούλι.
Ή το τιμόνι. Πως θα γίνουν μετά από λίγο καιρό αυτά;Προσωπική μου άποψη. Έχω πάει στη Renault και είδα από κοντά ένα ασημένιο, ένα λευκό και ένα γκρι Megane με σκούρο εσωτερικό. Για μένα ήταν πολύ ποιο όμορφα και μου έδωσαν την εντύπωση της πολυτέλειας και κυρίως της στοιβαρότητας. Αυτά όμως είναι υποκειμενικά και αφορούν δικές μου και μόνο απόψεις.
-
Μπα δεν ειναι λερωμενο το αυτοκινητο, ο Θανος πρεπει να καθαρισει τη μηχανη του η το φακο του! χεχε
-
Νίκο το συγκεκριμένο Megane ας πούμε πως είναι ... δανεικό!
Στο μπεζ εσωτερικό έχω την εμπειρία πλέον να πως πως είναι όμορφο αλλά πολύ δύσκολο. Στο Micra 4 χρόνια μετά το μπεζ τιμόνι έχει κάλυμμα διότι αδύνατο να καθαριστεί πλέον και στο QQ η υφασμάτινη βάση του χεριού στην πόρτα του οδηγού έχει αρχίσει ήδη να δείχνει σκούρη χωρίς να κλείσει χρόνο καν.
Είναι αδύνατο να μην λερωθεί ... εκτός αν φοράς κάθε φορά χειρουργικά γάντια ή αφού πιάσεις την εξωτερική χειρολαβή πριν πιάσεις κάτι άλλο ... απολυμανθείς. -
Είχα στην αμερική ένα Ford Taurus με μπεζ εσωτερικό.
Το έχω ζήσει το σκηνικό με την βρώμα... Ειδικά το τιμόνι γίνεται μαύρο χάλι.
Και το άσχημο είναι ότι όσο περνά ο καιρός ο χρωματισμός τείνει προς το 'σκατουλί'... -
Προχθές που έκατσα σε Ferrari πάντως παρα τα ανοιχτόχρωμα σημεία της είδα ότι οι Ιταλοί το σκέφτηκαν αυτό. Εδωσαν -νομίζω εναλλακτικά- μαυρο τιμόνι διότι αλλιώς ... ακτινογραφία των χεριών θα είχε επάνω από το σφύξιμο και το χάιδεμα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προχθές που έκατσα σε Ferrari ...Αυτά είναι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προχθές που έκατσα σε Ferrari ...
Αυτά είναι...
Και με μόνο που έκατσα τι πιο λογικό ... μετά 'παρέδωσα' το δίπλωμα μου!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προχθές που έκατσα σε Ferrari ...
Αυτά είναι...
Και με μόνο που έκατσα τι πιο λογικό ... μετά 'παρέδωσα' το δίπλωμα μου!!!
ωχ! επαγγελματικό δίπλωμα 5ετίας ε;
Τέτοιο είχα και εγώ και το μετέτρεψα σε απλό ερασιτεχνικό λόγω της 'βαρετής' ανανέωσης. Ευτυχώς όλη τη διαδικασία την ανέλαβε το ΚΕΠ. -
Βλεπω το εσωτερικο του με ολες αυτες τις κρυπτες ειναι οτι πρεπει για τις μερες που ερχονται...
Thanos, νουμερακι απο που παιρνουμε?
-
Μπράβο για τις φωτογραφίες
Πολλά συγχαρυτήρια στο Θάνο λοιπόν
Εξαιρετικό το αυτοκίνητο βέβαια είναι και Renault για να μην ξεχνιόμαστε
Να δω τώρα που βγάλατε τη Megane τι θα φωτογραφίσουμε από τη μαούνα μου -
Βάλ' του ρίγες Gordini και καπέλο ταξί και κάτι θα κάνουμε και για σένα ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Βάλ' του ρίγες Gordini και καπέλο ταξί και κάτι θα κάνουμε και για σένα ...Μωρέ θα το βάψω μπορντό και θα πάω στην Πελοπόνησσο(Πάτρα) να ασκήσω λειτούργημα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι ζάντες φοράει και ποια η διάσταση των ελαστικών; Ξέρεις κανείς;
Νομίζω την 'κλασσική' οικονομική 205/50/17 των γάλλων ...
17άρα είναι αυτή; Δεν της πολυφαίνεται. Σαν 16άρα μου φάνηκε.
Δεν έχω καταλάβει τίνος είναι το παραπάνω Megane αλλά θα μου επιτρέψετε να πω την άποψή μου που θα είναι εντελώς υποκειμενική.Βλέποντας τις φωτογραφίες με χαλάνε οι ζάντες. Το σχέδιο μου θυμίζει πολύ αμερικάνικη ζάντα. Επίσης το χρώμα του αυτοκινήτου νομίζω ότι αδικεί το γενικότερο σχέδιο του Megane. Το δείχνει μικρότερο.
Το μπεζ εσωτερικό μου θυμίζει πάλι αμερικάνικο αυτοκίνητο. Μπεζ χρωματισμός, πλαστικά, υφάσματα, επιρρεπή στην βρώμα και στην άμεση εμφάνιση καφέ κοιλίδων. Έχω την εντύπωση ότι ήδη σε μία φωτογραφία φαίνεται σε ένα σημείο να έχει λερωθεί. Φαντάσου μετά από ένα μπάνιο στη θάλασσα να μπει ο άλλος μέσα στο αυτοκίνητο με τα άλατα στα χέρια και τον ιδρώτα και να πιαστεί από το μπεζ χερούλι.
Ή το τιμόνι. Πως θα γίνουν μετά από λίγο καιρό αυτά;Προσωπική μου άποψη. Έχω πάει στη Renault και είδα από κοντά ένα ασημένιο, ένα λευκό και ένα γκρι Megane με σκούρο εσωτερικό. Για μένα ήταν πολύ ποιο όμορφα και μου έδωσαν την εντύπωση της πολυτέλειας και κυρίως της στοιβαρότητας. Αυτά όμως είναι υποκειμενικά και αφορούν δικές μου και μόνο απόψεις.
επειδή και εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα, προτίμησα το privillege με το μαύρο εσωτερικό, λόγω της δυσκολίας να κρατήσεις το μπεζ καθαρό. Και με το κλίμα της ελλάδας με πολύ ήλιο, συχνά ανοικτό το παράθυρο και σκόνη το καλοκαίρι, είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθεί το μπεζ χρώμα. Πάντως στην έκθεση, το privillege το είχαν έτσι ακριβώς, και ομολογουμένως στο μάτι είναι όμορφο, λόγω της αντίθεσης του μπεζ με το μαύρο. Πάντως εγώ μετά από 11 μήνες δεν το έχω μετανιώσει, δεδομένου ότι δεν είμαι και του στυλ να χαιδεύω και να πλένω συνέχεια το αυτοκίνητο.
-
το μαυρο εσωτερικο στο πριβιλετζ εχει την επενδυση απομημισης ξυλου ή αλουμινιου;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
το μαυρο εσωτερικο στο πριβιλετζ εχει την επενδυση απομημισης ξυλου ή αλουμινιου;Ξύλο έχει
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Thanos, νουμερακι απο που παιρνουμε?Οπότε θες το τηλ μου το έχεις, call me any any anytime call mee και πάμε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μωρέ θα το βάψω μπορντό και θα πάω στην Πελοπόνησσο(Πάτρα) να ασκήσω λειτούργημα
Μπορντω δεν εχει μονο η μΠατρα..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μωρέ θα το βάψω μπορντό και θα πάω στην Πελοπόνησσο(Πάτρα) να ασκήσω λειτούργημα
Μπορντω δεν εχει μονο η μΠατρα..
Λίγα λόγια για την Πάτρα
Renault Megane III