-
το έχω διαβάσει το βιβλίο. Η αλλαγή λαδιών στα tce είναι κάθε 30000 χιλιόμετρα θεωρητικά. Αλλά σημειώνουν ότι σε συνθήκες όπου πάνω από τα μισά χιλιόμετρα γίνονται σε συνθήκες με χαμηλή ταχύτητα και πολλές στάσεις, δηλαδή Αθήνας, η αλλαγή λαδιων πρέπει να γίνεται στις 15000. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν μια φορά το χρόνο ή κάθε 15000
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
το έχω διαβάσει το βιβλίο. Η αλλαγή λαδιών στα tce είναι κάθε 30000 χιλιόμετρα θεωρητικά. Αλλά σημειώνουν ότι σε συνθήκες όπου πάνω από τα μισά χιλιόμετρα γίνονται σε συνθήκες με χαμηλή ταχύτητα και πολλές στάσεις, δηλαδή Αθήνας, η αλλαγή λαδιων πρέπει να γίνεται στις 15000. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν μια φορά το χρόνο ή κάθε 15000Περίμενε.Μην αποσυνδεθείς.Πάω να βρω το τεφτέρι κι έρχομαι
-
Έχεις δίκιο.Κάθε 30 λέει ή κάθε 2 χρόνια.Πρέπει να κάνω μία επανάληψη
Όσο και το δικό μου έχει(βέβαια εγώ πάω νωρίτερα )
Άρα μάλλον θα πας στα 15000 ή στο χρόνο όποιο κλισεις πρώτο.Κοίτα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Μπορείς πάντως να παρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις -
το έχω διαβάσει το βιβλίο. Η αλλαγή λαδιών στα tce είναι κάθε 30000 χιλιόμετρα θεωρητικά. Αλλά σημειώνουν ότι σε συνθήκες όπου πάνω από τα μισά χιλιόμετρα γίνονται σε συνθήκες με χαμηλή ταχύτητα και πολλές στάσεις, δηλαδή Αθήνας, η αλλαγή λαδιων πρέπει να γίνεται στις 15000. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν μια φορά το χρόνο ή κάθε 15000και καθε 30.000 να εγραφε οτι αλλαζουν τα λαδια ανεξαρτητα των συνθηκων και να μην ελεγε για αλλγη καθε 15.000 σε ιδιαιτερες συνθηκες , θα ειναι εγκληματικο για τον κινητηρα να αφησεις τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα το λαδι χωρις να το αλλαξεις
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έχεις δίκιο.Κάθε 30 λέει ή κάθε 2 χρόνια.Πρέπει να κάνω μία επανάληψη
Όσο και το δικό μου έχει(βέβαια εγώ πάω νωρίτερα )
Άρα μάλλον θα πας στα 15000 ή στο χρόνο όποιο κλισεις πρώτο.Κοίτα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Μπορείς πάντως να παρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσειςτσέκαρα και τα κουτάκια για τη στάθμη του λαδιού στην οθόνη του αυτοκινήτου, δύο φορές χθες και σήμερα και είναι ΟΚ. η ένδειξη αυτή είναι αξιόπιστη ή όχι?
-
τσέκαρα και τα κουτάκια για τη στάθμη του λαδιού στην οθόνη του αυτοκινήτου, δύο φορές χθες και σήμερα και είναι ΟΚ. η ένδειξη αυτή είναι αξιόπιστη ή όχι?Λογικά ναι. Γι' αυτό λέω παραπάνω ότι το τσέκαρα σε αλλαγή λαδιών που ενδιάμεσα σε άδειασμα είδα λιγότερα.
-
Αξιόπιστη είναι αυτή η ένδειξη.
-
Όπως φαίνεται και από το όνομά μου, δεν είμαι ακριβώς αυτό που λέμε γαλλόφιλος. Βέβαια, δεν είμαι και εχθρός - κάάάάποτε είχα περάσει καλά χρόνια με ένα ΖΧ 1,6.
Έφτασε, όμως, η ώρα αντικατάστασης του εταιρικού της γυναίκας μου και, προσπαθώντας να αποφύγουμε το προτεινόμενο Volvo S40, αφού νιώθουμε ακόμη νέοι, ενεκρίθη το 1,4 tce energy - είχα να δω αυτό το όνομα από την εποχή του πρόγονού του, του 19.
Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα νέο πακέτο εξοπλισμού που φθάνει σε λίγο στην Ελλάδα, καλοεξοπλισμένο για την κατηγορία του (εξ όσων διαβάζω στο site της αντιπροσωπείας). Ίσως το μόνο που δε με ενθουσιάζει είναι η αδυναμία παραγγελίας με μπεζ εσωτερικό, δεδομένου ότι, ως έμαθα, θα υπάρξουν τρία χρώματα (γκρι eclipse, γκρι cassiopee και μαύρο) με ένα γκρι εσωτερικό.
Τα δύο γκρι τα βρήκα σε δύο dealers (εννοείται σε αντιδιαμετρικά σημεία της Αθήνας-σιγά μην ήμουν τυχερός). Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια φωτογραφία να ανεβάσει; -
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Όπως φαίνεται και από το όνομά μου, δεν είμαι ακριβώς αυτό που λέμε γαλλόφιλος. Βέβαια, δεν είμαι και εχθρός - κάάάάποτε είχα περάσει καλά χρόνια με ένα ΖΧ 1,6.
Έφτασε, όμως, η ώρα αντικατάστασης του εταιρικού της γυναίκας μου και, προσπαθώντας να αποφύγουμε το προτεινόμενο Volvo S40, αφού νιώθουμε ακόμη νέοι, ενεκρίθη το 1,4 tce energy - είχα να δω αυτό το όνομα από την εποχή του πρόγονού του, του 19.
Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα νέο πακέτο εξοπλισμού που φθάνει σε λίγο στην Ελλάδα, καλοεξοπλισμένο για την κατηγορία του (εξ όσων διαβάζω στο site της αντιπροσωπείας). Ίσως το μόνο που δε με ενθουσιάζει είναι η αδυναμία παραγγελίας με μπεζ εσωτερικό, δεδομένου ότι, ως έμαθα, θα υπάρξουν τρία χρώματα (γκρι eclipse, γκρι cassiopee και μαύρο) με ένα γκρι εσωτερικό.
Τα δύο γκρι τα βρήκα σε δύο dealers (εννοείται σε αντιδιαμετρικά σημεία της Αθήνας-σιγά μην ήμουν τυχερός). Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια φωτογραφία να ανεβάσει;Μια χαρά έκδοση είναι από άποψης εξοπλισμού και σε σχετικά καλή τιμή
Λοιπόν από τα χρώματα που λες μάλλον το καλύτερο είναι το ασημί δηλαδή το eclipse.έxουμε και λέμε λοιπόν
![](http://i.ebayimg.com/11/!!rbMz7g!20~$(KGrHqYH-DYEs+7I3I6+BLWC!py,EQ~~_27.JPG)
το Cassiopee
το eclipse![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqN,!iME1NuhHYSbBNbDghH1bQ~~_27.JPG)
Και σε μαύροEdit έχει γίνει λάθος και διορθώθηκε .Συγνώμη
-
Αυτό θα πει service!
-
-
Wrong! το eclipse grey είναι το παρακάτω:
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Wrong! το eclipse grey είναι το παρακάτω:Τι χοντρομ@λ@κία έκανα
Συγνώμη πραγματικά -
-20%
-
Άστα και θα πέσουν οι μετοχές αυριο
-
Καταδικάζεσαι να μην γράφεις σε τόπικ για Ρενό επί μια εβδομάδα
-
-
Το διόρθωσα και δεν τρέχει τίποτα
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Wrong! το eclipse grey είναι το παρακάτω:Και είναι πολύ ωραίο!
Renault Megane III