-
-
Αχα ήταν και το privilege
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αχα ήταν και το privilegeΕνα Fluence χωρις κωλο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ενα Fluence μ' ωραίο κωλο
φιξντ
-
@ Vasgti
Είναι πανέμορφο
Θέλω κι εγώ ένα -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ενα Fluence μ' ωραίο κωλο
φιξντ
Έλεος
-
μόλις γύρισα από Τήνο, όπου είχα πάει για τριήμερο και είχα νοικιάσει ένα fiesta προηγούμενης γενιάς. Τίμιο αυτοκίνητο δε λέω, άλλωστε είχα και εμπειρία από προηγούμενο της γυναίκας μου, αλλά μόλις μπήκα στο megane, νόμιζα ότι οδηγώ formula. Τελικά η άτιμη η ροπή των turbo κινητήρων είναι άλλο πράγμα! Λίγο πριν το δώσω πίσω είδα και ένα άσπρο twingo και το ζαχάρωνα. Αν δεν είχα τα πεθερικά, θα το έπερνα να το δοκιμάσω.
-
Απ αυτα που ειπε ο Vasgti και εδω και στο ρενοτοπικο στον Βολβοδια ξανανεβηκε στην εκτιμηση μου το Megane...Ενω στην αρχη ειχα πιστεψει οτι ειναι καλο αυτοκινητο μετα μου καθησε οτι ειναι αδιαφορο αλλα οταν ακους καλα λογια απο πολλα ατομα τοτε ατο ειναι καλο...
Αν μη τι αλλο Vasgti φανταζομαι οτι το κρινεις ιδιαιτερα τιμιο αν αναλογιστεις το ποσο κοστιζει ε...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αν μη τι αλλο Vasgti φανταζομαι οτι το κρινεις ιδιαιτερα τιμιο αν αναλογιστεις το ποσο κοστιζει ε...Ασυζητητί
-
καλα ο vasgti οδηγει γκολφω, λογικο ειναι να του αρεσουν ολα τα αλλα
(αν και ξερω ποσο αγαπαει το rs )
-
Όμορφο το megane αλλά θα το ήθελα χαμηλωμένο.
Έτσι όπως φαίνεται, δείχνει σαν crossover.
Ειδικά πίσω είναι σαν υπερυψωμένο.Αυτά τα Γαλλικά τόσα χρόνια μυαλό δεν έχουν βάλει σε αυτό το τομέα.
-
Πάλι καλά... Δεν είδες τι έβγαλε η Citroen με την DS4; Αδιόρθωτοι...
-
Το είδα. Το DS4 μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το Megane στις παραπάνω φωτογραφίες.
Πως το καταφέρνουν αυτό οι Γάλλοι δεν το έχω καταλάβει.
Που να οφείλεται άραγε; -
Νομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικοι. Το megane μια χαρα υψος εχει, εξαλλου το βλεπουμε σχεδον καθε μερα στο δρομο δεν μου κανει οτι ειναι υπερυψωμενο η κατι τετοιο. Το οτι εχει μπολικο κωλο δεν νομιζω να το κανει να δειχνει ουτε πιο ψηλο ουτε σαν cross over.
Απο την αλλη το DS4 νομιζω ειναι οντως πιο ψηλο...
-
Αναφέρομαι στις φωτογραφίες.
Στο δρόμο αλλά και σταματημένο που το έχω δει είναι ποιο χαμηλό στάνταρ. Έχω κάνει τεστ με την παλάμη του χεριού μου...
Αυτό στις φωτογραφίες μου φαίνεται ποιο ψηλό. Μιλάω για το κενό μεταξύ ελαστικού και θόλων.
Τι ζάντες φοράει και ποια η διάσταση των ελαστικών; Ξέρεις κανείς; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι ζάντες φοράει και ποια η διάσταση των ελαστικών; Ξέρεις κανείς;Νομίζω την 'κλασσική' οικονομική 205/50/17 των γάλλων ...
-
Εγώ έχω να καταγγείλω ότι ο Vastce ( ) μου το έκλεισε το σπίτι
Πληροφορίες από τον Thano -
Φωτογραφίες by Thάnos
-
Πωπω αυτή η ζάντα του priviledge είναι θεϊκή... Πάντως όντως από κοντά δεν φαίνεται αυτο που δείχνουν οι φωτογραφίες. Γενικά τα megane δείχνουν πολύ καλύτερα από κοντά. Πιστεύω πως τα αδικούν οι φωτό.
-
Renault Megane III