-
Σημερα διαπιστωσα γι αλλη μια φορα ποσο χαλια ειναι τα πραγματα στην εμπορια αυτοκινητου...
Πηγα κατα τις 7 στην εδω εκθεση να ρωτησω για τιμουλα για το coupe το οποιο δεν το ειχαν καν στην εκθεση. Ειχαν ενα λευκο πενταθυρο expression, το οποιο αρκετα πιο φτωχο απο το privilege που μ ενδιαφερει. Φωτα αναμμενα ουτε για δειγμα αφου στην αρχη νομιζα οτι το χαν κλειστο το μαγαζι. Ηταν ενας κυριουλης με καλη διαθεση μεν αλλα μου ειπε οτι δεν ηταν πωλητης και δεν ηξερε να μου απαντησει σε καποια πραγματα. Γενικα το χουν ριξει στον ελευθερο πιλοτο και εχουν ολη τη τακτικη 'αν ειναι να ρθει ν αγορασει, θα ρθει'
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σημερα διαπιστωσα γι αλλη μια φορα ποσο χαλια ειναι τα πραγματα στην εμπορια αυτοκινητου...Πηγα κατα τις 7 στην εδω εκθεση να ρωτησω για τιμουλα για το coupe το οποιο δεν το ειχαν καν στην εκθεση. Ειχαν ενα λευκο πενταθυρο expression, το οποιο αρκετα πιο φτωχο απο το privilege που μ ενδιαφερει. Φωτα αναμμενα ουτε για δειγμα αφου στην αρχη νομιζα οτι το χαν κλειστο το μαγαζι. Ηταν ενας κυριουλης με καλη διαθεση μεν αλλα μου ειπε οτι δεν ηταν πωλητης και δεν ηξερε να μου απαντησει σε καποια πραγματα. Γενικα το χουν ριξει στον ελευθερο πιλοτο και εχουν ολη τη τακτικη 'αν ειναι να ρθει ν αγορασει, θα ρθει'
Ενώ πριν σε υποδέχονταν μ' ανοιχτές αγκάλες, χαρές και πανηγύρια (ειδικά οι του δικτύου Renault) !!
-
οταν ειχα παρει το κλιο θυμαμαι ειχαμε πολυ καλες σχεσεις λογω και της λαγκουνα που ειχαμε και με υποδεχονταν με αγκαλιες ναι..μετα εφθινε η αγαπη τους χεχε...Ενταξει δεν περιμενω τις αγκαλιες απο κανεναν, εδω οταν το χεις αγορασει η οταν αποδεδειγμενα εισαι πολυ κοντα στην αγορα δεν σου συμπεριφερονται ετσι. Απλα ουτε πωλητη δεν ειχαν, ουτε φωτα...μαρασμος...
-
Γεια σας
Είμαι ενα βήμα πριν την παραγγελία 5θ μεγκαν και με προβληματίζει το χρώμα. Είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό βέβαια αλλά ας ακούσουμε καμμιά άποψη αν είναι κάποιο που να του ταιριάζει περισσότερο.
Αυτό το μπλε ecume που βλέπω να κυκλοφορεί περισσότερο έχει γίνει λιγο σούπα. Το κόκκινο τησ ρενο μου φαίνεται λίγο χάλια.
Βασικά μου αρέσει σε μαύρο και άσπρο και ίσως το γκρι πλατινε που λεει.
Δεύτερη ερώτηση είναι αν αξίζει να βάλεις το Arkanys ραδιο-cd . Κάπου διάβασα ότι δεν έχει ένταση το απλό που έχουν. (πιθανώς να το διάβασα και εδω)
Και έχουμε καταλήξει αν USB (όχι αυτο στο ντουλαπάκι) μπαίνει στις καινούριες εκδόσεις? Ή μόνο με το Arkanys? -
Έχουμε και λέμε
- Το μπλε Ecume είναι χάλι μάυρο.Πολύ όμορφο είναι αν παρεις την privilege σε μαύρο και στο μπλε Crepsule(κάπως έτσι το λένε) .Σ' αυτά τα δύο είναι εξαιρετικό πραγματικά .Τώρα το άσπρο είναι όμορφο κι αυτό αλλά θεωρώ πολύ πιο όμορφα τα δύο που ανέφερα.Επίσης το κόκκινο της Renault (για το μεταλικό μιλάμε πάντα) είναι πολύ όμορφο χρώμα.Αντίθετα το μη μεταλικο είναι
(αν θες πάντως πες μας και σε ποια έκδοση προσανατολίζεσαι γιατί στις υπόλοιπες εκδόσεις πλην της privilege σε μαύρο το αυτοκίνητο χάνεται κάπως ) - Απ' όσο έχω διαβάσει το Arkamys πρέπει να είναι εξαιρετικό και από άποψη απόδοσης αλλά και από άποψη ποιότητας.Εγώ μια φορά θα το έβαζα
Τώρα το απλό δεν νομίζω ότι δεν έχει ένταση.Εμένα στο Fluence που είναι το ίδιο δεν περνάω πάνω από το 27(όταν βγαίνω από το αυτοκίνητο σφυρίζουν τα αυτιά μου για να καταλάβεις ) κι αυτό τερματίζει στο 32.Βέβαια έχω τσεκάρει ότι επειδή ακούω από MP3 ότι δεν έχουν όλα τα αρχεία την ίδια ένταση κι έτσι ενώ άλλοτε με την ένταση στο 21 ξεκουφένεσαι αν αλλάξεις τραγούδι μπορεί να το τερματίσεις και να θέλεις κι άλλο.
Τώρα η USB που μπαίνει στο ντουλαπάκι είναι αξεσουάρ και τοποθετείτε αφού φτάσει στην Ελλάδα το αυτοκίνητο ενώ η άλλη πηγή κατευθείαν από το εργοστάσιο με το ηχοχύστημα της Arkamys.Και επειδή τέθηκε σαν ερώτημα η USB δεν μπαίνει στις εκδόσεις απευθείας από το εργοστάσιο με το απλό ηχοσύστημα αλλά μόνο με το Arkamys.Περισσότερες πληροοφορίες βέβαια σε έμπορο γιατί λάθη ως γνωστόν γίνονται
- Το μπλε Ecume είναι χάλι μάυρο.Πολύ όμορφο είναι αν παρεις την privilege σε μαύρο και στο μπλε Crepsule(κάπως έτσι το λένε) .Σ' αυτά τα δύο είναι εξαιρετικό πραγματικά .Τώρα το άσπρο είναι όμορφο κι αυτό αλλά θεωρώ πολύ πιο όμορφα τα δύο που ανέφερα.Επίσης το κόκκινο της Renault (για το μεταλικό μιλάμε πάντα) είναι πολύ όμορφο χρώμα.Αντίθετα το μη μεταλικο είναι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τώρα το απλό δεν νομίζω ότι δεν έχει ένταση.Εμένα στο Fluence που είναι το ίδιο δεν περνάω πάνω από το 27(όταν βγαίνω από το αυτοκίνητο σφυρίζουν τα αυτιά μου για να καταλάβεις ) κι αυτό τερματίζει στο 32.Βέβαια έχω τσεκάρει ότι επειδή ακούω από MP3 ότι δεν έχουν όλα τα αρχεία την ίδια ένταση κι έτσι ενώ άλλοτε με την ένταση στο 21 ξεκουφένεσαι αν αλλάξεις τραγούδι μπορεί να το τερματίσεις και να θέλεις κι άλλο.Ποτέ τόσο δυνατά η μουσική! Πρέπει να μπορείς να ακούς τους ήχους του αυτοκινήτου και του δρόμου!!!
Αυτή η νεολαία...
-
Στα σκούρα χρώματα κοίτα αν το 5-θυρο βγαίνει σε eclipse grey. Είναι ένα από τα καλύτερα γκρι που έχω δει σε αυτοκίνητα. Το μαύρο δεν το συνιστώ για διαφόρους λόγους. Ανεβάζει θερμοκρασία, δεν φαίνεται το βράδυ καθόλου, θέλει συχνό πλύσιμο, φθείρεται από τον ήλιο, τραβάει τους αλητάμπουρες που χαράζουν αμάξια σαν μαγνήτης κτλ
Επίσης η ως τώρα έρευνα που έχω κάνει (ετοιμάζομαι και εγω για αγορά τέλη καλοκαιριού) μου έχει βγάλει ότι το Arkamys συνιστάται ανεπιφύλακτα -
Dynamic ή priviledge σκεφτομαι να πάρω. θα προτιμουσα κάτι που να μη φαίνονται οι γρατζουνιές και η σκόνη τόσο πολύ.
Απλά τα ανοιχτόχρωμα πλην του άσπρου δε με ξετρέλλαναν. Το κόκκινο δε μπορω να το βρω πουθενά να το δω από κοντα.
Το crepuscule φαίνεται καλό αλλά αρκετά σκουρο και το μπλε extreme πολύ φανταχτερο.
Όσο για το Arkamys θα το βάλω αν είναι ο μόνος τρόπος για USB στο ταμπλο (οχι στο ντουλαπάκι που είναι ήδη πολύ μικρο) -
Κι όμως το crepsule από κοντά δεν είναι και τόσο σκούρο
Εγώ πάντως privilege θα σου πρότεινα
Τώρα σου είπα για το ηχοχύστημα ρώτα και τον πωλητή.Εγώ ούτε μηχανικός είμαι ούτε υπεύθυνος παραγωγης για να σου πω σίγουρα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τώρα το απλό δεν νομίζω ότι δεν έχει ένταση.Εμένα στο Fluence που είναι το ίδιο δεν περνάω πάνω από το 27(όταν βγαίνω από το αυτοκίνητο σφυρίζουν τα αυτιά μου για να καταλάβεις ) κι αυτό τερματίζει στο 32.Βέβαια έχω τσεκάρει ότι επειδή ακούω από MP3 ότι δεν έχουν όλα τα αρχεία την ίδια ένταση κι έτσι ενώ άλλοτε με την ένταση στο 21 ξεκουφένεσαι αν αλλάξεις τραγούδι μπορεί να το τερματίσεις και να θέλεις κι άλλο.
Ποτέ τόσο δυνατά η μουσική! Πρέπει να μπορείς να ακούς τους ήχους του αυτοκινήτου και του δρόμου!!!
Αυτή η νεολαία...
Βασικά τόσο δυνατά μπαίνει για πολύ λίγο του τύπου αν πετύχω κανένα τραγούδι να μου αρέσει το δυναμώνω
Δεν το έχω συνέχεια έτσι.Άσε που τον τελευταία καιρό ακούω flash στο ραδιόφωνο όταν οδηγώ(ρίχτε τώρα ) -
Ο χρήστης Dardanian έγραψε:
Γεια σας
Είμαι ενα βήμα πριν την παραγγελία 5θ μεγκαν και με προβληματίζει το χρώμα. Είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό βέβαια αλλά ας ακούσουμε καμμιά άποψη αν είναι κάποιο που να του ταιριάζει περισσότερο.
Αυτό το μπλε ecume που βλέπω να κυκλοφορεί περισσότερο έχει γίνει λιγο σούπα. Το κόκκινο τησ ρενο μου φαίνεται λίγο χάλια.
Βασικά μου αρέσει σε μαύρο και άσπρο και ίσως το γκρι πλατινε που λεει.
Δεύτερη ερώτηση είναι αν αξίζει να βάλεις το Arkanys ραδιο-cd . Κάπου διάβασα ότι δεν έχει ένταση το απλό που έχουν. (πιθανώς να το διάβασα και εδω)
Και έχουμε καταλήξει αν USB (όχι αυτο στο ντουλαπάκι) μπαίνει στις καινούριες εκδόσεις? Ή μόνο με το Arkanys?με το καλό η αγορά! Επειδή έχω το άσπρο στην έκδοση privillege αλλά με μαύρο καθίσματα, το μόνο ενοχλητικό είναι ότι το χειμώνα με τις βροχές φαίνεται πάντα βρώμικο, ειδικά στο πίσω μέρος. Από την άλλη δε φαίνονται οι γρατζουνιές (κάποιο καλόπαιδο μου έχει κάνει μία, ευτυχώς μικρή), και σίγουρα δε κρατάει τη ζέστη το καλοκαίρι. Το ηχοσύστημα σε θέμα έντασης δεν είναι όντως πολύ δυνατό, αλλά δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσεις έξτρα χρήματα για κάτι τέτοιο. Εγώ στη θέση σου αν είχα τα χρήματα θα έβαζα ή μια ηλιοροφή (στο άσπρο του πηγαίνει πολύ, το είδα σε μια έκθεση στη Μιχαλακοπούλου), ή κάποιο σύστημα multimedia.
-
Αν και το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα (εμένα μου αρέσει το μπλε ecume), θα ψήφιζα άσπρο.
Όσον αφορά την ένταση του ήχου, πάλι προσωπικά θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει και πολύ το θέμα, αρκεί να έχω usb + aux. Γενικά όταν οδηγώ δεν βάζω πολύ δυνατά τη μουσική, γιατί θέλω να ακούω τι γίνεται στο δρόμο και φυσικά το αυτοκίνητο (για παράδειγμα το καλοκαίρι είχα πατήσει βίδα και το λάστιχο είχε γίνει πίτα, αυτό μου είχε συμβεί παλιά και με τη w201).
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σημερα διαπιστωσα γι αλλη μια φορα ποσο χαλια ειναι τα πραγματα στην εμπορια αυτοκινητου...Πηγα κατα τις 7 στην εδω εκθεση να ρωτησω για τιμουλα για το coupe το οποιο δεν το ειχαν καν στην εκθεση. Ειχαν ενα λευκο πενταθυρο expression, το οποιο αρκετα πιο φτωχο απο το privilege που μ ενδιαφερει. Φωτα αναμμενα ουτε για δειγμα αφου στην αρχη νομιζα οτι το χαν κλειστο το μαγαζι. Ηταν ενας κυριουλης με καλη διαθεση μεν αλλα μου ειπε οτι δεν ηταν πωλητης και δεν ηξερε να μου απαντησει σε καποια πραγματα. Γενικα το χουν ριξει στον ελευθερο πιλοτο και εχουν ολη τη τακτικη 'αν ειναι να ρθει ν αγορασει, θα ρθει'
Και νόμιζα πως και σε μένα απλά έτυχε...το ίδιο...
Χθες στη FIAT στη Συγγρού ακριβώς το ίδιο σκηνικό. 1 το μεσημέρι. Κλειστά φώτα, ερημιά μέσα στην εμπορία. Στην αρχή νόμιζα πως είχαν βάλει λουκέτο. Πωλητή δεν είδα. Τελικά ψιλοτρόμαξα λίγο από την ερημοποίηση και έφυγα...
Περνούσα από έξω και είπα να δω το Sedici. Τελικά προτίμησα να δω το 207 μου... που ήταν ποιο ζωντανό...
-
το 5θυρο σε λευκό είναι μάπα, έχει φίλη μου.
εγώ το 5θυρο επαναλαμβάνω θα το έπαιρνα σε μαύρο.
(δεν βρίσκω με 5πορτες αλλά πάρε μια ιδέα)
-
Καλα ρε elteo μας εβαλες το τουμπανο το 3πορτο με τα ζαντονια να το συγκρινουμε το 5πορτο;;;
παντως εγω μαυρο ειτε coupe ειτε 5θ...αν εισαι οικογενειαρχης ριξε και μια ματια στο estate...
-
ΛΕΩ ότι δεν βρήκα φωτό. Να το ζωγραφίσω κιόλας ;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΛΕΩ ότι δεν βρήκα φωτό. Να το ζωγραφίσω κιόλας ;;χεχε...
-
Το 5θυρο σε άσπρο.
21 Renault Megane Mk.3 5d Hatch (09- by robertknight16, on FlickrΌπως είπα και πιο πριν το χρώμα είναι καθαρά θέμα γούστου , οπότε άλλο ένα που ίσως σκεφτόμουν (βέβαια θα ήθελα να το δω και από κοντά) είναι το Γκρι Cassiopee και ίσως το Μπεζ Cendre.
-
Εγώ σε ασημένιο... Το έχω δει από κοντά και είναι πανέμορφο... (το 5θυρο πάντα...!...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΛΕΩ ότι δεν βρήκα φωτό. Να το ζωγραφίσω κιόλας ;;Elteo, το 3θυρο και μάλιστα RS σε σχέση με το 5θυρο θα μπορούσε να είναι μέχρι και άλλης εταιρίας! Χίλιες φορές 5θυρο Clio να έβαζες!
...αν εισαι οικογενειαρχης ριξε και μια ματια στο estate...
+1. Πολύ πιο όμορφο από το 5θυρο.
Τελευταία βλέπω ένα 5θυρο σε μπλε σκούρο. Καλύτερο από το μονίμως λερωμένο μαυρο 5θυρο του γείτονα.
Το 5θυρο σε άσπρο.
21 Renault Megane Mk.3 5d Hatch (09- by robertknight16, on FlickrΑυτό το 5θυρο έχει τον όμορφο προφυλακτήρα του 3θυρου ή κάνω λάθος?
Renault Megane III