-
Προσφατα συναντησα ενα 5θυρο κοκκινο μεταλλικο DYNA σε privilege και ηταν τελειο
+1 για το estate πολυ πιο ομορφο απο το 5θυρο -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό το 5θυρο έχει τον όμορφο προφυλακτήρα του 3θυρου ή κάνω λάθος?Οι προφυλακτήρες του 3θυρου υπαρχουν ως αξεσουαρ μποντικιτ για το 5θυρο
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αυτό το 5θυρο έχει τον όμορφο προφυλακτήρα του 3θυρου ή κάνω λάθος?
Οι προφυλακτήρες του 3θυρου υπαρχουν ως αξεσουαρ μποντικιτ για το 5θυρο
+1
Υπάρχουν φωτογραφίες και πληροφορίες στο site της Renault.
http://www.renault.com.gr/cars/meganeHatchback/accesories.html
http://www.renault.com.gr/cars/meganeHatchback/gallery.html -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αυτό το 5θυρο έχει τον όμορφο προφυλακτήρα του 3θυρου ή κάνω λάθος?
Οι προφυλακτήρες του 3θυρου υπαρχουν ως αξεσουαρ μποντικιτ για το 5θυρο
Χα την πατήσατε .Δεν είναι οι προφυλακτήρες του 3πορτου.Αυτά τα δύο ασημένια τριγωνάκια είναι στα αξεσουάρ.Μπαίνουν πάνω στον προφυλακτήρα και δεν χρειάζεται body kit αλλά μόνο αυτά
edit:είναι τα διακοσμητικά μάσκας που λέει και μπαίνουν μόνο σε expression και dynamic καθώς τα privilege έχουν πλέον μια χρωμιομένη φέτα απ' άκρη σ' άκρη στην προφυλακτήρα -
Τελικά επέλεξα το μπλε ecume με priviledge εσωτερικό.
Τωρα αναμονή για 2μιση μήνες -
Καλορίζικο και καλή παραλαβή εύχομαι
Μόλις το παραλάβεις βάλε και καμιά φωτογραφία και γράψε μας εντυπώσεις -
Ο χρήστης Dardanian έγραψε:
Τελικά επέλεξα το μπλε ecume με priviledge εσωτερικό.
Τωρα αναμονή για 2μιση μήνεςμε το καλό να το παραλάβεις! Από περιέργεια σου έκοψαν τίποτα επιπλέον από την τιμή της προσφοράς?
-
Δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτο;
-
@Dimitrfilop:Έχεις αλλάξει λάδια?Ρωτάω γιατί του θείου μου έχοντας 7000 χιλιόμετρα έχει τσιπήσει λίγο λαδάκι.Έχεις παρατηρήσει αντίστοιχο φαινόμενο στο δικό σου?
-
Δε μου έκοψαν τίποτα παραπάνω από την έκπτωση 1500 ευρώ. και την απόσυρση.
Δώρο συναγερμός και πατακια μόνο
Αλλά μου είχαν δώσει την καλύτερη προσφορά για το corsaκι για ανταλλαγή σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες (περίπου 300Ε διαφορά)
Ετοιμοπαράδοτο σε 1.4 Τ και priviledge είχε μόνο ένα μαύρο .... και δε θα έπαιζε και έκπτωση λόγω απόσυρσης γιατί ήταν ήδη ταξινομημένο.
Όσο περι usb μου είπε ο υπάλληλος χωρίς να είναι σίγουρος ότι τα τελευταία κομμάτια είχαν έρθει με usb ακόμα και με το απλό ραδιο-CD αλλά δε μπορούσε να επιβεβαιώσει πως θα έρθει το δικό μου.
Επίσης περίεργο που έλεγε ότι δεν έρχεται priviledge με σκουρόχρωμο εσωτερικο !!! Ενώ εδώ έλεγε κάποιος ότι έχει πάρει.
Τελοσπάντων το ανοιχτόχρωμο ήθελα έτσι κι αλλιώς και να δούμε αν θα βλαστημάω αν λερώνει πολυ.... -
Δε μου έκοψαν τίποτα παραπάνω από την έκπτωση 1500 ευρώ. και την απόσυρση.
Δώρο συναγερμός και πατακια μόνο
Αλλά μου είχαν δώσει την καλύτερη προσφορά για το corsaκι για ανταλλαγή σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες (περίπου 300Ε διαφορά)
Ετοιμοπαράδοτο σε 1.4 Τ και priviledge είχε μόνο ένα μαύρο .... και δε θα έπαιζε και έκπτωση λόγω απόσυρσης γιατί ήταν ήδη ταξινομημένο.
Όσο περι usb μου είπε ο υπάλληλος χωρίς να είναι σίγουρος ότι τα τελευταία κομμάτια είχαν έρθει με usb ακόμα και με το απλό ραδιο-CD αλλά δε μπορούσε να επιβεβαιώσει πως θα έρθει το δικό μου.
Επίσης περίεργο που έλεγε ότι δεν έρχεται priviledge με σκουρόχρωμο εσωτερικο !!! Ενώ εδώ έλεγε κάποιος ότι έχει πάρει.
Τελοσπάντων το ανοιχτόχρωμο ήθελα έτσι κι αλλιώς και να δούμε αν θα βλαστημάω αν λερώνει πολυ....Ναι δεν έρχεται πλέον με σκουρόχρωμο.Μόνο κατόπιν παραγγελίας.Σε σκουρόχρωμο ήρθαν μόνο οι πρώτες παρτίδες Tce
-
Του γειτονα εδω κατω ειναι λευκο και dynamic απο τη δευτερη παρτιδα με τις ομορφες 17αρες.. Ειναι απλα τέλειο.. Απο εκει και περα για μενα το μαυρο αξιζει μονο σε priviledge..
Καλοριζικο και καλοταξιδο στο φιλο!! Περιμενουμε φωτο μολις το παραλαβεις!! -
Τελοσπάντων το ανοιχτόχρωμο ήθελα έτσι κι αλλιώς και να δούμε αν θα βλαστημάω αν λερώνει πολυ....Καλοτάξιδο και με το καλό να το παραλάβεις.
Καταρχήν ο συνδυασμός μπλε έξω, μπεζ μέσα είναι πολύ όμορφος. Όσο για το μπεζ ... θα βολευτείς με κάποιο πλατοκάθισμα στα μπροστινά, τα νάυλον στα πίσω καθίσματα για λίγο καιρό αλλά γενικά θέλει λίγη παραπάνω προσοχή. Αλλά μπρος στην χάρη ... ! -
Το ναυλον ειναι οτι πιο τραγικο cosneo...ακομα κοροιδευω φιλο που ειχε παρει το 2002 corsa και ειχε κρατησει τα ναυλον για καποιο καιρο...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το ναυλον ειναι οτι πιο τραγικο cosneo...ακομα κοροιδευω φιλο που ειχε παρει το 2002 corsa και ειχε κρατησει τα ναυλον για καποιο καιρο...Ε όχι τόσο!!!
Οκτώβριος του 2010 και ελπίζω να βγάλω και το Πάσχα μ' αυτά! Το καλοκαίρι δροσερό ανοιχτόχρωμο ριχτάρι. -
Κράτα τα καθίσματα σαν καινούρια ώστε ο επόμενος αγοραστής να τα χαρεί άφθαρτα και καθαρά.
Εσύ να κάθεσαι στα καλύμματα. -
Γενικα ειμαι πολυ εναντιον οποιονδηποτε επιπλεον με μια πολυπλοκη λογικη που εχω στο ζητημα...
Γιατι λεω εγω 'βαζουμε το καλυμμα πχ για να διατηρουμε καθαρα τα καθισματα, αυτα διατηρουνται μεν καθαρα αλλα εμεις εχουμε παντα σε οψη τα βρωμικα καλλυματα και ετσι ποτε δεν θα χαρουμε τη κανονικη ταπετσαρια παρ ολ αυτα θα την εχουμε παντα προσεγμενη'o leonp το πε πιο απλα νομιζω...χεχε
-
Αν όμως έχεις την ταπετσαρία της έκδοσης dynamic με το τρυπητό στη μέση που μπήκε ένας φίλος της αδερφής μου πίσω και με το κωλοφερμουάρ του jean του(μα ποιος σκέφτηκε να βάλει στην κωλότσεπη φερμουάρ ) το γρατζούνησε και τώρα θέλω ολόκληρη την έδρα του πίσω καθίσματος(προσοχή το 2/3 το μεγάλο τμήμα που αναδιπλώνεται δηλαδή)
Τότε πραγματικά καταλαβαίνεις την δουλεία του καλύματος
Και θα με γδάρουν κιόλας -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κράτα τα καθίσματα σαν καινούρια ώστε ο επόμενος αγοραστής να τα χαρεί άφθαρτα και καθαρά.
Εσύ να κάθεσαι στα καλύμματα.ανα γεια σου.
ποτέ μου δεν κατάλαβα την λογική των πλατοκαθισμάτων.
-
όσο θυμάμαι την τύπισσα που μπήκε στο astra το 2006 και με μία κολοζώνη που φορούσε μου έσκισε το δέρμα στο κάθισμα ... τόσο τα παίρνω στο κρανίο με τα λεφτά που έσκασα τότε για να το φτιάξω ... και πάλι δεν έγινε σαν το εργοστασιακό.
πάντα πλατοκαθίσματα και το καλοκαίρι πετσέτες για τα άλατα ...
υ.γ. χθες μπήκα σε saxo και έκατσα σε κάθισμα στο οποίο είχε κάνει εμετό δύο φορές η μικρή κόρη του ιδιοκτήτη... πολύ πρόσφατα. Τι να πω μετά από αυτή την εμπειρία; Τίποτα...
Renault Megane III