-
Έχει ο γείτονας μου SW Privilege σε μάυρο και είναι
Ο πατέρας μου δε το έχει -
Το καλυτερο της γκαμας ειναι της το sw...Συνδυαζει πρακτικοτητα και ομορφια...
-
+1 το megane sw ειναι το πιο ομορφο αυτης της κατηγοριας
-
Το megane SW επρεπε απαραιτητα να εισαγοταν με τον 1,5dCi..
Με ποια λογικη θα παρει καποιος το megane coupe με τον dCi και οχι το sw με τον dCi ο οποιος λογω του αμαξωματος και των αναγκων που θα πρεπει να καλυψει, θα του ταιριαζε και περισσοτερο.. Ετσι και αλλιως το megane sw ειναι σαν ενα υποκαταστατο του scenic που μεχρι και στα Χανια οι πωλησεις του ειναι μοιρασμενες σε βενζινη και πετρελαιο με τα scenic που κυκλοφορούν τον τελευταιο καιρο να ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφεια πετρελαια..
Α και κατι ασχετο-σχετικο, γιατι το scenic ερχεται μονο με τον 1,9dCi..?
Αυτο δεν αυξανει τα κοστη της αντιπροσωπειας που θα πρεπει να υποστηριζει ακομα εναν κινητηρα, ο οποιος εισαγεται στην ουσια μονο σε ενα αμαξωμα και με ελαχιστες πωλήσεις, την ωρα που ο 1,5 μπαινει σε ολα σχεδον τα υπολοιπα μοντελα και γραφει πολλαπλασια νουμμερα. -
Γεια σε όλους... είναι η πρώτη φορά που γράφω... θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το megane...
είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο αμάξι και είναι μέσα στις επιλογές μου... απλά δεν έχω καμία παλαιότερη σχέση με την συγκεκριμένη μάρκα ( από άποψη αξιοπιστίας κτλ ) .... πιο συγκεκριμένα για το megane τι γίνεται και αν είστε ικανοποιημένοι οι κατόχοι του αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα...
πιο συγκεκριμένα το hatch 5θυρο.. το 1.5dci αυτόματο... 18000 η έκδοση dynamic με 7 χρόνια εγγύηση... από Κύπρο....
το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται κυρίως εντός πόλης.. αλλά και για συχνά ταξιδάκια τα οποία ομος εδώ στο νησί μην φανταστειταί τρελές αποστάσεις... 2 ώρες το μέγιστο να κάνεις
η χρήση του θα γίνεται αποκλειστικά από εμένα με την κοπέλλα μου.. 24 χρονών χωρίς όμος οικογένεια, παιδιά κτλ ( έχω ένα σκυλί αν μετράει ) ... -
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Δεν ξέρω αν θα βρεις πολλούς, στην Ελλάδα, να σε ενημερώσουν για το diesel κινητήρα. Εγώ που έχω το 1.4 tce, μπορώ να σου πω ότι συνολικά είναι αρκετά καλό αυτοκίνητο για τα χρήματά του. Καλή οδική συμπεριφορά, ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής συμπαθητικοί χώροι, αν εξαιρέσεις λίγο τους πίσω επιβάτες. Αν δίνουν και 7 χρόνια εγγύηση, έχεις λύσει σημαντικά και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να βγάλει.
-
Ο χρήστης melis_menelaou έγραψε:
Γεια σε όλους... είναι η πρώτη φορά που γράφω... θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το megane...
είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο αμάξι και είναι μέσα στις επιλογές μου... απλά δεν έχω καμία παλαιότερη σχέση με την συγκεκριμένη μάρκα ( από άποψη αξιοπιστίας κτλ ) .... πιο συγκεκριμένα για το megane τι γίνεται και αν είστε ικανοποιημένοι οι κατόχοι του αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα...
πιο συγκεκριμένα το hatch 5θυρο.. το 1.5dci αυτόματο... 18000 η έκδοση dynamic με** 7 χρόνια εγγύηση... από Κύπρο**....
το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται κυρίως εντός πόλης.. αλλά και για συχνά ταξιδάκια τα οποία ομος εδώ στο νησί μην φανταστειταί τρελές αποστάσεις... 2 ώρες το μέγιστο να κάνεις
η χρήση του θα γίνεται αποκλειστικά από εμένα με την κοπέλλα μου.. 24 χρονών χωρίς όμος οικογένεια, παιδιά κτλ ( έχω ένα σκυλί αν μετράει ) ...Δίνει η ρενω στην Κύπρο 7 χρόνια εγγύηση ; Δεν το ήξερα, μπράβο τους πάντως.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ -
Γι αυτό εκεί είναι και ψηλά στο θέμα των πωλήσεων ενώ εδώ σέρνεται
-
7 χρόνια εγγύηση θα μου πεις λαμβάνουν υπόψη και το στενό κύκλο μετακίνησης. Υποπτεύομαι ότι όλες οι εταιρίες θα δίνουν μεγάλες εγγυήσεις. Είναι έτσι; Το λοιπόν,στο θέμα βλαβών για την ώρα δεν έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα, εκτός από ένα θέμα στον πίσω άξονα που είχαν τα πρώτα, αλλά νομίζω στις τωρινές σειρές δεν ακούγεται πια. Προχώρα ανενόχλητος
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Το λοιπόν,στο θέμα βλαβών για την ώρα δεν έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα, εκτός από ένα θέμα στον πίσω άξονα που είχαν τα πρώτα, αλλά νομίζω στις τωρινές σειρές δεν ακούγεται πια. Προχώρα ανενόχλητος+1
Περα απο το θεμα με τον θορυβο που εκανε ο πισω αξονας σε μερικα μοντελα απο τις πρωτες παρτιδες ( και φυσικα τον αλλαζε η renault ) δεν εχει ακουστει τιποτα αλλο -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
7 χρόνια εγγύηση θα μου πεις λαμβάνουν υπόψη και το στενό κύκλο μετακίνησης. Υποπτεύομαι ότι όλες οι εταιρίες θα δίνουν μεγάλες εγγυήσεις. Είναι έτσι; Το λοιπόν,στο θέμα βλαβών για την ώρα δεν έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα, εκτός από ένα θέμα στον πίσω άξονα που είχαν τα πρώτα, αλλά νομίζω στις τωρινές σειρές δεν ακούγεται πια. Προχώρα ανενόχλητοςόχι μην το πάρεις και σαν δεδομένο ότι δίνουν όλες οι εταιρείες...... 7 χρόνια ξέρω δίνει επίσης η nissan και η hundai... τώρα για τις υπόλοιπες.. vw 3 χρόνια και opel 2 χρόνια ... από αυτές που το έχω κοιτάξει ....
-
Δεν ξέρω πάντως αν όταν είχα το Megane θα ήταν δέλεαρ τα 7 χρόνια εγγύησης της Renault. Αρον άρον ήθελαν πολλοί κάτοχοι να φύγουν από την υποχρεωτική παρουσία στις αντιπροσωπίες.
Τα 3 χρόνια που είχα ήταν επαρκέστατα για να λύσω τα αρχικά προβλήματα. Μετά έψαχνα για φτηνά (=λογικά) έξοδα συντήρησης. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω πάντως αν όταν είχα το Megane θα ήταν δέλεαρ τα 7 χρόνια εγγύησης της Renault. Αρον άρον ήθελαν πολλοί κάτοχοι να φύγουν από την υποχρεωτική παρουσία στις αντιπροσωπίες.
Τα 3 χρόνια που είχα ήταν επαρκέστατα για να λύσω τα αρχικά προβλήματα. Μετά έψαχνα για φτηνά (=λογικά) έξοδα συντήρησης.Ναι όμως σκέψου κάτι προβληματάκια που είχε βγάλει σ' εμάς το Laguna στην τετραετία να τα κάλυπτε η εγγύηση και να μην τα πληρώναμε χρυσάφι.Για εμένα πάντως πάντα μία μεγάλη εγγύηση είναι κίνητρο
Κοιμάσε ήσυχος ρε αδερφέ κι ας πληρώνεις κάτι παραπάνω στα service -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα 3 χρόνια που είχα ήταν επαρκέστατα για να λύσω τα αρχικά προβλήματα. Μετά έψαχνα για φτηνά (=λογικά) έξοδα συντήρησης.Ναι όμως σκέψου κάτι προβληματάκια που είχε βγάλει σ' εμάς το Laguna στην τετραετία να τα κάλυπτε η εγγύηση και να μην τα πληρώναμε χρυσάφι.Για εμένα πάντως πάντα μία μεγάλη εγγύηση είναι κίνητρο
Κοιμάσε ήσυχος ρε αδερφέ κι ας πληρώνεις κάτι παραπάνω στα serviceΑρκεί αυτή η 7χρονη εγγύηση να ήταν καθολική και να μην συνοδευτόταν από μερικές σελίδες 'μικρά γράμματα' στους όρους που τελικά την ακύρωναν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 3 χρόνια που είχα ήταν επαρκέστατα για να λύσω τα αρχικά προβλήματα. Μετά έψαχνα για φτηνά (=λογικά) έξοδα συντήρησης.Απο την πρωτη μερα service εξω...Δεν μπορουν να σου αρνηθουν εγγυηση αν ειναι σφραγισμενο το βιβλιαρακι service και εχουν χρησιμοποιηθει γνησια ανταλλακτικα που πληρουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη!ΝΟΜΟΣ- ΤΕΛΟΣ! Για ποσο καιρο ακομα θα μας ψαρωνουν για να μας τα παιιρνουν στις αντιπροσωπειες?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Τα 3 χρόνια που είχα ήταν επαρκέστατα για να λύσω τα αρχικά προβλήματα. Μετά έψαχνα για φτηνά (=λογικά) έξοδα συντήρησης.Απο την πρωτη μερα service εξω...Δεν μπορουν να σου αρνηθουν εγγυηση αν ειναι σφραγισμενο το βιβλιαρακι service και εχουν χρησιμοποιηθει γνησια ανταλλακτικα που πληρουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη!ΝΟΜΟΣ- ΤΕΛΟΣ! Για ποσο καιρο ακομα θα μας ψαρωνουν για να μας τα παιιρνουν στις αντιπροσωπειες?
Στην Renault εδώ πάνω υπήρχε (τουλάχιστον παλιότερα) μια ιδιαιτερότητα. Ο σχεδόν μοναδικός αντιπρόσωπος της ήταν και αντιπρόσωπος των ανταλλακτικών για όλη τη Β. Ελλάδα καθώς και των εταιριών που χρησιμοποιούσε η Renault εξαρτήματα. Το μόνο που μπορούσε κάποιος να γλυτώσει ήταν την εργατοώρα της αντιπροσωπίας. Σπαζοκεφαλιά η αναζήτηση σέρβις της Renault στην Θεσ/νίκη και στο τέλος ... κανένα κέρδος.
Ευτυχώς που ο 1,4 με τα 95/98/101 άλογα (του 2000) ήταν αρκετά αξιόπιστος και δεν χρειαζόταν πολύ αναζήτηση μηχανικού. -
Τιμή βασικής έκδοσης με απόσυρση 13820
Αυτό είναι τιμή -
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ένα λευκό Megane III Coupe 1.4 TCE Privilege στην ΠΛΑΜΑΡ το οποίο μπορεί να διατεθεί με έκπτωση από 2.500 -3.000 αντί για 2.000 που τρέχει. Απλά δεν μπορεί να διατεθεί με το επιπλέον όφελος της απόσυρσης, γιατί έχει εκτελωνιστεί πριν ξεκινήσει η απόσυρση.
Υπάρχει επίσης ένα καφέ Scenic III 1.4 ΤCE Privilege που μπορεί να διατεθεί με έκπτωση από 3.200-3.700 αντί για 2.000 που τρέχει η προσφορά. Αλλά και σε αυτό δεν μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί το επιπλέον όφελος της απόσυρσης για τον ίδιο λόγο.
Αυτά μετά από βολτούλα σήμερα στην ΠΛΑΜΑΡ.
-
καλα bonus αποσυρσης 800 ευρω εχει το megane μονο;;; δλδ ουτε κανα τσαλι να δινες...
-
960 έχει από την απόσυρση όπως κάθε 1.4. Η Renault δίνει ακόμη 1.500 για όσα πάνε παραγγελία μέχρι 31/3 και 2.000 για όσα υπάρχουν ήδη στο απόθεμα. (για το 1.4 TCE μιλόντας)
Renault Megane III