-
Ο χρήστης alexioualexios έγραψε:
Στο μαύρο θα δεις και τα προβολάκια όπου όλη την τρύπα τους την καλύπτει ένα πανέμορφο ασημί πλαίσιο...
κι αυτό καλό.Tα είχε και αυτά. (Όπως τα έχει και το Fluence).
Όπως επίσης είχε νίκελ και περιμετρικά στο αμάξωμα κάτω απο τα παραθυρα.
Μου άρεσε πολύ. -
ειναι το original κιμπαρικο δηλαδη ε;
Απ οτι καταλαβαινω cosneo ειναι πολυ καλυτερο απ οτι φαινεται στις φωτο ε; -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απ οτι καταλαβαινω cosneo ειναι πολυ καλυτερο απ οτι φαινεται στις φωτο ε;Ναι. Live σε μαυρο δείχνει πανέμορφο. Κλειστό ήταν και έδειχνε ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό 2θυρο coupe. Αυτό θα το έλεγα 'κιμπάρικο'.
Σε ασπρο που το είχα δει στην ΔΕΘ δεν μου άρεσε καθόλου ιδίως ο 'μισός' άβαφος πίσω προφυλακτήρας και τα πίσω φωτα που φαίνονταν να είναι τα μισά στο αμάξωμα και τα υπόλοιπα στο καπάκι του πορτμπαγκάζ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απ οτι καταλαβαινω cosneo ειναι πολυ καλυτερο απ οτι φαινεται στις φωτο ε;Ναι. Live σε μαυρο δείχνει πανέμορφο. Κλειστό ήταν και έδειχνε ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό 2θυρο coupe. Αυτό θα το έλεγα 'κιμπάρικο'.
Σε ασπρο που το είχα δει στην ΔΕΘ δεν μου άρεσε καθόλου ιδίως ο 'μισός' άβαφος πίσω προφυλακτήρας και τα πίσω φωτα που φαίνονταν να είναι τα μισά στο αμάξωμα και τα υπόλοιπα στο καπάκι του πορτμπαγκάζ.το ίδιο πιστεύω και εγώ. όταν πήγα τέλη Ιουλίου να παραλάβω το δικό μου 5θυρο megane, μόλις είχαν φέρει στο Σφακιανάκη, ένα άσπρο cc, και ομολογώ ότι δε με εντυπωσίασε. ίσως να φταίει το χρώμα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ασπρο που το είχα δει στην ΔΕΘ δεν μου άρεσε καθόλου ιδίως ο 'μισός' άβαφος πίσω προφυλακτήρας και τα πίσω φωτα που φαίνονταν να είναι τα μισά στο αμάξωμα και τα υπόλοιπα στο καπάκι του πορτμπαγκάζ.+οο
-
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Youtube Videoωραιο marketing
Φέρτε μου τον υπέυθυνο να
-
Νάτη
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νάτη
Youtube VideoΜαύροοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πουλάνε στην Renault -
Τι δεν πουλάνε;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Νάτη
Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πουλάνε στην RenaultΟτι ολο αυτο ειναι διαφημιστικο το εχουμε ετσι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νάτη
Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πουλάνε στην RenaultΟτι ολο αυτο ειναι διαφημιστικο το εχουμε ετσι;
Ναι.Marketing(@@ marketing δηλαδή).Αστέρια είναι στο τμήμα αυτό στη Renault.
-
Τις καλές πωλήσεις στο UK τις ξέρεις έτσι;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τις καλές πωλήσεις στο UK τις ξέρεις έτσι;Το θέμα μας είναι το εξής.Μπορεί να πουλάει καλά αλλά προ 4ετίας αν θυμάμαι καλά με πολύ κατώτερα ποιοτικά αυτοκίνητα πήγαινε καλύτερα.Αν λοιπόν τώρα που έχουν καλύτερο προιόν δεν μπορούν να το προωθήσουν(είναι δύσκολο βέβαια λόγο του κακού ονόματος σε θέματα αξιοπιστίας που έφτιαξε η εταιρεία με την προηγούμενη γενιά αυτοκινήτων της)είναι πραγματικά άξιοι της τύχης τους και των επιλογών τους.Πείτε μου κάνω κάπου λάθος στη σκέψη μου.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τις καλές πωλήσεις στο UK τις ξέρεις έτσι;
Το θέμα μας είναι το εξής.Μπορεί να πουλάει καλά αλλά προ 4ετίας αν θυμάμαι καλά με πολύ κατώτερα ποιοτικά αυτοκίνητα πήγαινε καλύτερα.Αν λοιπόν τώρα που έχουν καλύτερο προιόν δεν μπορούν να το προωθήσουν(είναι δύσκολο βέβαια λόγο του κακού ονόματος σε θέματα αξιοπιστίας που έφτιαξε η εταιρεία με την προηγούμενη γενιά αυτοκινήτων της)είναι πραγματικά άξιοι της τύχης τους και των επιλογών τους.Πείτε μου κάνω κάπου λάθος στη σκέψη μου.
εν μερει εχεις δικιο, αλλα με τοσο ασχημη φημη πλεον, χρειαζεται αρκετος καιρος για να ανακαμψει η μαρκα..
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα που λενε..
παλιοτερα ο κοσμος προτιμησε τη μαρκα κανοντας τρελες πωλήσεις, και η μαρκα τοναπογοητευσε, θα ηταν χαζο να συνεχιζε να αγοραζει τοσα πολλα renault με τετοια φημη,,,οπως εμεις εδω με ΝΔ-Μπατσοκ...
Πρωτα περνανε μια-δυο τετραετιες με τους αλλους να κυβερνανε , να ξεχασουμε τι μας κανανε οι προηγουμενοι και τη συνεχεια τη ξερετε..
-
Ρε παιδιά, από θέμα ηχοσυστήματος ποια είναι η γνώμη σας; Είστε ευχαριστημένοι; Στο φόρουμ του renault club διάβασα αρνητικά σχόλια συν του ότι διάβασα και σε Αγγλικό φόρουμ αρνητικά σχόλια και για το Arkamys.
Είχε κανένας το megane coupe I dynamic για να συγκρίνει το παλιό μαμίσιο της Philips με το καινούργιο; Εγώ με το παλιό είμαι μια χαρά. -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ρε παιδιά, από θέμα ηχοσυστήματος ποια είναι η γνώμη σας; Είστε ευχαριστημένοι; Στο φόρουμ του renault club διάβασα αρνητικά σχόλια συν του ότι διάβασα και σε Αγγλικό φόρουμ αρνητικά σχόλια και για το Arkamys.
Είχε κανένας το megane coupe I dynamic για να συγκρίνει το παλιό μαμίσιο της Philips με το καινούργιο; Εγώ με το παλιό είμαι μια χαρά.δεν έχει αρκετή ένταση....
-
Κάπου διάβασα ότι σε όλες τις εκδόσεις εκτός του privilege είναι 4χ15W, ενω στο τελευταίο είναι 4χ30W. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει τι ισχύ έχει το δικό του; Στο coupe I πρέπει να είναι 4χ15 επίσης αλλά τα ηχεία είναι philips με σχετικά καλή απόδοση.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Κάπου διάβασα ότι σε όλες τις εκδόσεις εκτός του privilege είναι 4χ15W, ενω στο τελευταίο είναι 4χ30W. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει τι ισχύ έχει το δικό του; Στο coupe I πρέπει να είναι 4χ15 επίσης αλλά τα ηχεία είναι philips με σχετικά καλή απόδοση.yeap.Μια χαρά απόδοση ρε παιδιά έχει αυτό το υχοσύστημα και αρκετά καλή προς πολύ καλή ποιότητα ήχου σε σημείο που θα μπορούσα να πω πως είναι πολύ καλύτερη από άλλα εργοστασιακά υχοσυστήματα.Στο Fluence είναι 4χ35W αλλά και στο Megane στις πιο πλούσιες εκδόσεις (Dynamic,Privilege) πρέπει να είναι το ίδιο.
-
Μια χαρά απόδοση έχει του pivilege ή το απλό 4x15W; Ως τώρα έχω μάθει ότι το Arkamys έχει το 4χ30W και διαφορετικά ηχεία από το απλό. Επίσης διαβάζω ότι αρκετοί στο εξωτερικό που έχουν πάρει το RS, που το έχει στον στάνταρ εξοπλισμό, λένε ότι είναι τυπικά καλό αλλά το απλό έχει φτηνιάρικα ηχεία, και σε αυτό οφείλεται ο κακός ήχος.
Renault Megane III