-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό πχ να έχεις ένα ποτηράκι καφέ και να πίνεις που και που;Σε ταξίδι μιλάω πάντα εγνατία κλπ.
Μπα, όχι. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάθε σ/κ Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς καφέ ή να πρέπει να σταματάω κάθε τόσο για να πίνω μια γουλιά. Δεν τον έκοβα καλύτερα...
Sent from my Tab using a pigeon.
Ανεκπαίδευτος και κακομαθημένος όπως λένε και στον ΕΣ...
Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Λευκάδα, 10 ώρες διαδρομή, 1050 χιλιόμετρα σε μια μέρα, μόνο με μία στάση στην Αθήνα για παραλαβή προσώπου ( ) και φαγητό στα τότε πεθερικά. Ούτε νερό στο δρόμο.
Τάμα ειχες κανει;
-
Οκ Δία κι εσύ τρελός σαν εμένα είσαι
Αθήνα-Αλεξανδρούπολή πήγα με φίλους.Στο πήγαινε μου έβγαλαν την παναγία ο ένας κατούρημα ο άλλος νερό κλπ.
Ε στο γυρισμό δεν σταμάτησα πουθενά και φρόντισα να μην έχω νερά μαζί μου λέγοντας πως όσο νωρίτερα φτάσουν τόσο νωρίτερα θα πιουν καθώς οδηγός αισθανόταν μια χαρά -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τάμα ειχες κανει;Για αποστάσεις κάτω των 500-600 χιλιομέτρων το θεωρώ χάσιμο χρόνου να σταματήσεις. Αν με έπιανε δίψα, είχα νερό μαζί μου, αλλά δεν έτυχε.
Τώρα στο Αθήνα-Αλεξ/πολη που λέει και ο Ορέστης, αναγκαστικά θα σταματούσα κάπου γιατί δεν σε βγάζει η βενζίνη (με προσεχτική οδήγηση βγάζει maximum 800 χλμ το Focus σε εθνική).
-
E εσύ είπες ρε δία να σταματάμε για νερό ή κατούρημα.
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Να πίνεις νερό πριν ξεκινήσεις (με μέτρο για να μη σε πιάσει κατούρημα) και να εκπαιδεύσεις την κύστη σου Δόκτωρα!
-
Να πίνεις νερό πριν ξεκινήσεις (με μέτρο για να μη σε πιάσει κατούρημα) και να εκπαιδεύσεις την κύστη σου Δόκτωρα! -
Βασικά εγώ δεν πίνω νερό πριν για να μην με πιάσει κατούτημα .Άσε που από το άγχος που έχω όταν οδηγάω τα ξεχνάω όλα .Πίνω περίπου 1 λίτρο μόλις φτάσω
Τώρα για την αυτονομία με τα 70 λίτρα ντεπόζιτου του Laguna ταξίδευες με 130-150 και έβγαζες άνετα 800 χιλιόμετρα χωρίς να φτάσει καν στα κόκκινα.Τώρα βέβαια με τα 58 του Fluence μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα.Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να πίνεις νερό πριν ξεκινήσεις (με μέτρο για να μη σε πιάσει κατούρημα) και να εκπαιδεύσεις την κύστη σου Δόκτωρα!
-
Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν σταση για νερο ή κατουρημα?? Αισχος! Εγω τα ταξιδια τα βγαζω μια και εξω εκτος και αν πειναω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν σταση για νερο ή κατουρημα?? Αισχος! Εγω τα ταξιδια τα βγαζω μια και εξω εκτος και αν πειναωΕδώ υπάρχουν άλλοι που κάνουν ταξίδι 5-6 ωρών και δεν πίνουν καθόλου νερό
-
Σιγά το κατόρθωμα Ντίνο... να κάνεις σεξ 5 ώρες και να μη πιεις νερο: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!
-
Και όλα αυτά γιατί; Για να πάρεις το παράσημο;
-
Α δε ξέρω... 5 ώρες οδήγηση μπορώ χωρίς νερό, το άλλο ούτε να το σκεφτώ δε θέλω...
-
Αν και καραβγηκαμε εγω στα 12ωρα ταξιδια Τριπολη Μοντανα Βουλγαριας αλλα και αναποδα σπανια ηθελα να παω τουαλετα.Υπνο ναι χρειαζομουν αλλα οχι τουαλετα,ανεξαρτητα απο τι ετρωγα ή επινα .Σαν να εμπαιναν σε αναστολη αυτες οι αναγκες.
-
Ελπίζω να μην οδηγούσες όταν σε έπιανε ύπνος Βασίλη...
Για να κάνω on-topic το post: Με Megane το έκανες το ταξίδι, ε;
-
Ελπίζω να μην οδηγούσες όταν σε έπιανε ύπνος Βασίλη...Για να κάνω on-topic το post: Με Megane το έκανες το ταξίδι, ε;
Οχι με μεγκαν.
Απαραιτητα σταση για υπνο μιας ωριτσας στον Προμαχωνα μετα απο 9 ωρες ταξιδι ή καπου κοντα στην Λαμια κατεβαινοντας. -
και εγώ παρά το γεγονός ότι κουράζομαι σε μεγάλα ταξίδια, βαριέμαι τις συνεχείς στάσεις. Αλλά όταν έχεις γυναίκα συνοδηγό, και κυρίως μωρά πίσω, καλύτερα πήγαινε κάπου κοντά, γιατί θα βαρεθείς τις στάσεις. Και μια που πιάσαμε τα φοβερά θέματα, να θέσω ένα άλλο χειρότερο. Να οδηγείς κομβόι, με άλλα αυτοκίνητα, και να πρέπει να προσαρμοστείς στο ρυθμό οδήγησης του άλλου. Το χειρότερό μου, το καλοκαίρι σε ταξίδι στη Χαλκιδική, με μωρά και οικογένεια. Δεν έφθαναν, οι τρείς στάσεις, για ξεκούραση, τα απειρα διόδια, είχα και το μπατζανάκη μου, που οδηγούσε με μέγιστη ταχύτητα 120 στην Εθνική, και στα Τέμπη ή το επαρχιακό δίκτυο της Χαλκιδικής πήγαινε με τα ίδια. Και το κορυφαίο, ότι έψαχνε να βρεί βενζινάδικο συγκεκριμένης εταιρίας, και έκοβε κάθε τρεις και λίγο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελπίζω να μην οδηγούσες όταν σε έπιανε ύπνος Βασίλη...
Για να κάνω on-topic το post: Με Megane το έκανες το ταξίδι, ε;
Οχι με μεγκαν.
Απαραιτητα σταση για υπνο μιας ωριτσας στον Προμαχωνα μετα απο 9 ωρες ταξιδι ή καπου κοντα στην Λαμια κατεβαινοντας.Γι'αυτο πρεπει να τρεχεις για να φτανεις γρηγορα στον προορισμο σου και ειδικα με Megane CC (για να μην βγαινουμε εκτος ).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ υπάρχουν άλλοι που κάνουν ταξίδι 5-6 ωρών και δεν πίνουν καθόλου νερόΈχω πάει σε ορειβασία 7 ωρών (ανέβα-κατέβα συνολικά) + 1 ξεκούρασης και δεν έχω πιει σταγόνα.. Παλαβομάρα, το ξέρω, αλλά ήθελα μια δοκιμή.. Μια ιδέα είναι + προπόνηση, συμφωνώ με realzeus. Δε συνηθίζω ούτε νερό, ούτε φαγητό στο αυτοκίνητο. Ένα ξεμούδιασμα στο 3ωρο καλό είναι.
(αλλά μάλλον δεν είμαι ο ΜΟ των οδηγών... εδώ σπάνια να ανοίξω ραδιόφωνο CD, κλπ.. χε,χε!)τέλος.
Χθες είδα μαζεμένα 3 5θυρα megane ΙΙΙ στο 20λεπτό επιστροφής στο σπίτι, σπάνια θέα!
-
Renault Megane Coupe Monaco GP
H Renault στη Γενεύη θα παρουσιάσει την συλλεκτική έκδοση Megane Coupe Monaco GP. Θέλοντας να τονίσει την μηχανοκίνητη ιστορία της, η γαλλική εταίρα έβαψε το αυτοκίνητο σε λευκό περλέ χρώμα, με τους καθρέπτες και τον διαχύτη να είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ώστε να κάνει αντίθεση μαζί με τα μαύρα πλαστικά. Μαύρες είναι επίσης και οι ζάντες 17″ ενώ έχουνε τοποθετηθεί και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα λευκά διακοσμητικά, το ειδικό σηματάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου, τα πατάκια που έχουνε ραμμένο το λογότυπο Monaco GP, με το λογότυπο είναι ραμμένο στις πλάτες των καθισμάτων και να βρίσκεται επίσης και και στα μαρσπιέ των θυρών.http://www.autoblog.gr/2011/02/03/renault-megane-coupe-monaco-gp/
-
Α ρε Κωνσταντίνε τι μας έκανες πρωινιάτικα
Θελω ένα τέτοιο (ή την αντίστοιχη Laguna Coupe )
Renault Megane III