-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
και τοτε τι βγηκανε και διαφημιζανε οτι η renault πληρωνει το φπα...για ενα μηνα το κανανε;
προφανως απ οτι εχουμε δει θα αυξησουν τις τιμες, θα βαλουν κανα 500-1000 ευρω εκπτωση μετα απο κανα μηνα και θα ερθουν στα ιδια επιπεδα οι τιμες...
Μα είδη, πέραν του ΦΠΑ, τρέχει εδώ και καιρό και προσφορά 800 ευρώ για πληρωμή μετρητοίς. Την οποία η ...large (στη διάθεση -κομψότατη κατά τ' άλλα) υπάλληλος της επαρχιακής αντιπροσωπείας μου την έκανε 1000άρικο.
Τώρα κλάφ'τα Νικολή...
Επειδή δεν μου 'βγαιναν άρχισα να συνηθίζω στην ιδέα ενός λευκού expression (-2000 σε σχέση με μεταλλικό dynamic). Αν είναι να χάσω άλλο ένα 500άρι ή πρέπει να τρέξω ΤΩΡΑ να το κλείσω ή να περιμένω το ...ΔΝΤνομιζω οτι και μετα τις 3/5 η large υπαλληλος μπορει να το κανει 1500 το 1000αρικο...χεχε...
τι να σου πω ομως; γενικα ειναι δυσκολοι οι καιροι για αγορες και ποσο μαλλον οταν οικονομικα πρεπει να κανεις υπερβαση...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
τι να σου πω ομως; γενικα ειναι δυσκολοι οι καιροι για αγορες και ποσο μαλλον οταν οικονομικα πρεπει να κανεις υπερβαση...+1
Είμαι της γνωμης καθε ... αργότερα και καλύτερα. Η 'απαισιοδοξία' μου μου λέει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για ... αυξήσεις και εικονικές εκπτώσεις και 'είμαστε στα ίδια'.
Αυξάνεις = χάνεις, μειώνεις = μπορείς να ελπίζεις. Μεσωβέζικα κολπάκια 'αυξάνω και τα κάνω έκπτωση' ... τέλος. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Η προσφορά για απορρόφηση του ΦΠΑ είναι επίσημη προσφορά της Renault. Υπάρχει κ στην ιστοσελίδα της. Αλλά από 3/5 αλλάζει. Θα ισχύσει νέος τιμοκατάλογος. Γι'αυτό το γράφω και ενημερώνω. Για κάποιους που ίσως είναι στα τελευταία βήματα πριν την παραγγελία και ίσως τους ενδιαφέρει.
Καλημερα ,
Απο 3/5 θα ειναι αυξημενες οι τιμες? Αν απορροφησουν το ΦΠΑ δεν θα μεινουν οι ιδιες?
Αυτό λέμε...Οτι απορρόφηση ΦΠΑ τέλος μετά τις 3/5! Τώρα τι προσφορά θα παίξει άγνωστο!
-
γενικα ειναι δυσκολοι οι καιροι για αγορες και ποσο μαλλον οταν οικονομικα πρεπει να κανεις υπερβαση...Μην το συζητάς (10 μήνες τώρα κυνηγάω τις εκπτώσεις )
Αλλά αυτό που με σπρώχνει (πέραν της ανάγκης για σύγχρονο αυτοκίνητο -πόσο πια με το R7!) είναι και το γεγονός ότι στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε, το 'είδος' ίσως να αποδειχτεί ότι έχει μεγαλύτερη αξία από το 'χρήμα'.
Δηλ. -και χωρίς να μπω σε κινδυνολογίες- το αυτοκίνητο ('είδος'), ό,τι και να γίνει, θα παραμείνει αυτοκίνητο. Το άυλο ('χρήμα'), πού ξέρεις, ίσως μετά τα μεσάνυχτα μετατραπεί σε κολοκύθια... χε,χε! -
Περνα καμια βολτα παλι και πες τους εμαθα οτι θα τσιμπηθουν λιγο οι τιμες...καντε καμια καλη προσφορα να το πραω τωρα γιατι αλλιως με χανεται...που ξερεις με λιγο πιεση τι μπορει να βγει...και αυτη αναγκη εχουν να πουλησουν καπου μπορειτε να τα βρειτε...
-
Περνα καμια βολτα παλι και πες τους εμαθα οτι θα τσιμπηθουν λιγο οι τιμες...καντε καμια καλη προσφορα να το πραω τωρα γιατι αλλιως με χανεται...που ξερεις με λιγο πιεση τι μπορει να βγει...και αυτη αναγκη εχουν να πουλησουν καπου μπορειτε να τα βρειτε...αδικο σ'αυτα που λες δεν εχεις. οι καιροι ειναι δυσκολοτεροι απο ποτε και οσο πανε και δυσκολευουν. κατι ομως μου λεει πως ολοι οι dealer ξερουν πως θα πεσεις αργα η γρηγορα στην..φακα! τι να κανουμε, ελληνες ειμαστε και εχουμε αδυναμια(υπερβολικη και μην ακουσω το αντιθετο) στα αμαξακια μας οτι και αν ειναι αυτα, ακομη και σ'αυτα που..δεν εχουμε!!
-
Συγκριτική παρουσίαση:
Kia Pro_Ceed 1.6 vs Opel Astra GTC 1.6 vs Renault Megane Coupe 1.6:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /95588.asp
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Συγκριτική παρουσίαση:Kia Pro_Ceed 1.6 vs Opel Astra GTC 1.6 vs Renault Megane Coupe 1.6:
Συγκρίνει ένα απερχόμενο μοντέλο και ένα faceliftαρισμένο κορεάτικο με το Megane που βγήκε μόλις πέρυσι. Πως δεν έβαλε στην σύγκριση και το Hundai i30 να γίνει πανικός...
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Πως δεν έβαλε στην σύγκριση και το Hundai i30 να γίνει πανικός...
Δεν βγαίνει σε coupe το Ι30!
Το Citroen C4 coupe 1,6 ξέχασαν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν βγαίνει σε coupe το Ι30!Ναι, το ξέρω... Ειρωνικά το είπα για την εμμονή που έχουν να υποβαθμίζουν τα γαλλικά, όσο καλή ποιότητα κατασκευής και να έχουν. Πχ δεν πιστεύω ότι θα δω κάπου συγκριτικό του νέου Kia ceed (5-θυρο), του Ford focus (απερχόμενο) και του vw Golf...
-
Ο νέος τιμοκατάλογος για το Megane III:
MEGANE III 3D COUPE
1.6 16V 110 HP EXPRESSION 18200
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 18900
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 20400
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 21100
2.0 16V 140 HP PRIVILEGE AUTO 25700
1.5 DCI EXPRESSION 20700MEGANE III 5D HATCH
1.6 16V 100 HP AUTHENTIC 15900
1.6 16V 110 HP EXPRESSION 17800
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 18500
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 20000
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 20700
2.0 16V 140 HP PRIVILEGE AUTO 25300
1.5 DCI EXPRESSION 20300MEGANE III ESTATE
1.6 16V 110 HP EXPRESSION 18600
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 19300
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 20800
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 21500Στα Coupe,5d καταργηθήκαν οι εκδόσεις 1.6 Dynamic, 1.6 Privilege και 2.0 TCE.
Στο Coupe αύξηση 600 euro. Στο 5d 400 για την 1.6 100hp και 700 στις υπόλοιπες. Στο Estate 700 αύξηση.
Μετρητοίς -2.500 άρα πολύ πιο συμφέρον από πριν. Με χρηματοδοτικό παραμένει το 5-5-5. -
MEGANE III 5D HATCH
Μετρητοίς -2.500 άρα πολύ πιο συμφέρον από πριν. Με χρηματοδοτικό παραμένει το 5-5-5.Σημείωση: Η προσφορές είναι για το μήνα Μάιο (αναφορά στο site)
Χοντρά-χοντρά αν υπολογίσει κανείς, +700 από ΦΠΑ -1700 από τη διαφορά έκπτωσης για μετρητοίς (ίσχυε μια έκπτωση 800 ευρώ), έχουμε -1000 ευρώ στη σούμα σε σχέση με τις τιμές μέχρι τον Απρίλη.
Νομίζω είναι αρκετά τίμια σαν προσφορά.
Και ίσως κρίσιμη για την επίσπευση της δικής μου απόφασης, παρότι θα προτιμούσα να ίσχυε σίγουρα και για το μήνα Ιούνιο. -
ΔΝΤικά ( ) θα ισχύουν γενικά από 'δω και πέρα τέτοιες προσφορές.
Προσωπικά περιμένω κάποιο 'αναγκαστικό' ξεστοκάρισμα α λα γαλλικά !! -
Ανάλογες προσφορές από τη Renault θεωρώ θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά! Αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο για ποσά μεγαλύτερα από τα παραπάνω στην Ελλάδα! Δεν έχει τον όγκο πωλήσεων που έχει στη Γαλλία για να μπορεί να κάνει ανάλογες προσφορές!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
MEGANE III 5D HATCH
Μετρητοίς -2.500 άρα πολύ πιο συμφέρον από πριν. Με χρηματοδοτικό παραμένει το 5-5-5.Σημείωση: Η προσφορές είναι για το μήνα Μάιο (αναφορά στο site)
Χοντρά-χοντρά αν υπολογίσει κανείς, +700 από ΦΠΑ -1700 από τη διαφορά έκπτωσης για μετρητοίς (ίσχυε μια έκπτωση 800 ευρώ), έχουμε -1000 ευρώ στη σούμα σε σχέση με τις τιμές μέχρι τον Απρίλη.
Νομίζω είναι αρκετά τίμια σαν προσφορά.
Και ίσως κρίσιμη για την επίσπευση της δικής μου απόφασης, παρότι θα προτιμούσα να ίσχυε σίγουρα και για το μήνα Ιούνιο.Καλό θα ήταν να περίμενες λιγάκι μέχρι να έρθει και η έκδοση R-LINE με τον TCE 130, έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα εξωτερικά και εσωτερικά και κάπου διάβασα ότι θα είναι περίπου 1500 ευρα πάνω από την έκδοση DYNAMIC .....στις άλλες χωρες
-
GT Line πρέπει να εννοείες! Το R-Line VAGιζει πολύ! Χεχε! Θα εισαχθούν όμως Ελλάδα?
-
GT Line πρέπει να εννοείες! Το R-Line VAGιζει πολύ! Χεχε! Θα εισαχθούν όμως Ελλάδα?έχεις δίκιο ....πήρα φόρα, γιατί παίζει τέτοια περίπτωση να μην εισαχθεί? θα είναι πολύ λαλακες εάν δεν το φέρουν
-
Δεν έχω καταλάβει κάτι: GT και GT Line θα είναι το ένα και το αυτό ;
Μέχρι στιγμής μου φαίνεται, πως ως GT Line θα ονομαστεί μια εμφανισιακή (και μόνο) σποϊλεροβελτίωση της γκάμας (σαν έξτρα εξοπλισμός δηλ., όπως λέμε σασί 'Cup' κλπ.) ...
ΕΝΤΙΤ: βρήκα κάποια ενδιαφέροντα εδώ . -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
GT Line πρέπει να εννοείες! Το R-Line VAGιζει πολύ! Χεχε! Θα εισαχθούν όμως Ελλάδα?
έχεις δίκιο ....πήρα φόρα, γιατί παίζει τέτοια περίπτωση να μην εισαχθεί? θα είναι πολύ λαλακες εάν δεν το φέρουν
μου φαινεται το καλοκαιρι θα πρωτοκυκλοφορησουν, οποτε λιγο πιο μετα θα ερθουν και εδω λογικα.. προς το παρων ολες οι gt εκδοσεις εχουν ερθει, γιατι να μην ερθει και του megane..?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει κάτι: GT και GT Line θα είναι το ένα και το αυτό ;
Μέχρι στιγμής μου φαίνεται, πως ως GT Line θα ονομαστεί μια εμφανισιακή (και μόνο) σποϊλεροβελτίωση της γκάμας (σαν έξτρα εξοπλισμός δηλ., όπως λέμε σασί 'Cup' κλπ.) ...
ΕΝΤΙΤ: βρήκα κάποια ενδιαφέροντα εδώ .Αυτό που είχα καταλάβει και εγώ είναι: Έκδοση GT στα 2λιτρα TCe και dCi και εκδόσεις με το πακέτο GT Line (ίδιο σε εμφανιση με τα 2λιτρα GT) για τις μικρότερες εκδόσεις.
Σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις μόνο αισθητικές αλλαγές και μάλλον πιο σκληρες αναρτήσεις.
Renault Megane III