-
Ανακοίνωση απο την PGA δεν υπήρξε?
Το θέμα του Παζαρόπουλου με τη VW ... μόνο στο CNN δεν το ακούσαμε! Μέχρι και οι ειδήσεις το είπαν! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σημερα περασα απο την αντιπροσωπεια και με ενημερωσε ο πωλητης για την εκπτωση των 2500€+ δωρο τα τελη κυκλοφοριας αρα μιλαμε για 2700€ Ξεχασα να ρωτησω ποτε περιμενουν και ποσο στοιχιζουν οι εκδοσεις GT
200 ευρω ειναι τα τελη?
Τα 1400cc 180 € δεν ειναι η' κανω λαθος ? εχω το χαρτι της προσφορας στο σπιτι , να το δω μηπως κανω λαθος με τα τελη , αλλα νομιζω οτι ειναι 180 € + τα 2500 της εκπτωσης βγαινει 2680 €
-
Κοιτόντας πάντως την ιστοσελίδα της Renault είδα ότι λείπει η αντιπροσωπεία στα Τρίκαλα! Για αυτή μιλάμε?
-
Τεχνικά στοιχεία για τα GT Line και τα GT. Επίσης, λεπτομερές δελτίο τύπου .
Ακόμη, πληροφορίες για το CC (για όποιον ενδιαφέρεται...). -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κοιτόντας πάντως την ιστοσελίδα της Renault είδα ότι λείπει η αντιπροσωπεία στα Τρίκαλα! Για αυτή μιλάμε?Σωστά!
(σήμερα το μεσημέρι ξηλώθηκαν οι επωνυμίες , έχουν μείνει μόνο τα σήματα). -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κοιτόντας πάντως την ιστοσελίδα της Renault είδα ότι λείπει η αντιπροσωπεία στα Τρίκαλα! Για αυτή μιλάμε?
Σωστά!
(σήμερα το μεσημέρι ξηλώθηκαν οι επωνυμίες , έχουν μείνει μόνο τα σήματα).Ε, από καιρό φημολογούνταν, αλλά κρατιόταν ηρωικά... ούτε τα φώτα δεν άναβαν σε ώρες λειτουργίας.
Πόσο ν' αντέξει κανείς... δεν τον αδικώ. Ελπίζω να μην έχει 'κρεμάσει' κανένα πελάτη μόνο.
Να σημειωθεί ότι είχε και την αντιπροσωπεία της BMW. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τα 1400cc 180 € δεν ειναι η' κανω λαθος ? εχω το χαρτι της προσφορας στο σπιτι , να το δω μηπως κανω λαθος με τα τελη , αλλα νομιζω οτι ειναι 180 € + τα 2500 της εκπτωσης βγαινει 2680 €
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, ποια έκδοση ακριβώς αφορά η προσφορά και ποιο το τελικό ύψος της (με όλα τα έξοδα μέσα μεταλλικά, πινακίδες, κλπ);
Επίσης, ερώτηση προς όλους:
το 5-5 (εγγύηση-οδ. βοήθεια) ισχύει μόνο σε συνδυασμό με το άλλο 5άρι (της χρηματοδότητσης) ή ισχύει και για μετρητοίς μαζί με την προσφορά των -2500; Γιατί από την ιστοσελίδα δεν γίνεται σαφές:'MEGANE 5ΘΥΡΟ ΑΠΟ 13.400 € ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 2.500€
[...]
Εναλλακτικά, τα Clio, Megane [...] διατίθενται με 5 χρόνια άτοκα, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.'
http://www.renault.com.gr/discover/offers.htmlΔηλ. μόνο εναλλακτικά;
-
Εχω την αίσθηση, απ'ότι διάβασα και σε άλλο forum, ότι μετρητοίς κερδίζεις μόνο τη χρηματική έκπτωση και χάνεις πλέον από αρχές Μαίου το 5-5. Βέβαια μπορείς να βάλεις την επέκταση εγγύησης, που νομίζω πρέπει να είναι κάποιο ποσό 300-400 euro και κερδίζεις λίγο λιγότερα σε μετρητά!
Τα παραπάνω, το τονίζω, με επιφύλαξη. Αν κάποιος το έχει διευκρινίσει ας μας το αναφέρει!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Σωστά!
(σήμερα το μεσημέρι ξηλώθηκαν οι επωνυμίες , έχουν μείνει μόνο τα σήματα).Ε, από καιρό φημολογούνταν, αλλά κρατιόταν ηρωικά... ούτε τα φώτα δεν άναβαν σε ώρες λειτουργίας.
Πόσο ν' αντέξει κανείς... δεν τον αδικώ. Ελπίζω να μην έχει 'κρεμάσει' κανένα πελάτη μόνο.
Να σημειωθεί ότι είχε και την αντιπροσωπεία της BMW.Κάπου διάβασα ότι εξαφανιστηκε ο συγκεκριμενος εμπορος και οντως μερικοι κλαινε τα λεφτα τους...Μακαρι να μην ειναι αληθεια η αν ειναι να βρουν καποια ακρη οι ανθρωποι...Ο ιδιος εκανε και εμπορια πολυτελων μεταχειρισμενων;
και με 50% μειων που ειναι η αγορα σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα τετοια φαινομενα...Και σε λιγο καιρο θα σταματησει να υπαρχει ετοιμοπαραδοτο...οι εμποροι πρωτα θα βρισκουν πελατη και μετα θα παραγγελνουν απο το εργοστασιο
-
Είχε και τη BMW στα Τρίκαλα!
-
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Είχε και τη BMW στα Τρίκαλα!Ναι, και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις κατά το παρελθόν.
Διαβάστε σύντομη είδηση από το trikki.gr
http://news.trikki.gr/news/epikairotita/26201------l-r -
Και σαν εξυπηρέτηση προς τους πελάτες Renault δεχόταν πολύ καλά σχόλια! Κρίμα...
Και επι του θέματος άλλο ένα άρθρο με ωραίες φωτογραφίες για το Megane GT από το Cityauto:
-
Αυτή η φώτο με βάζει σε σκέψεις...
Πάντως, οφείλω να παρατηρήσω ότι η γραμμή που διαγράφει το αμάξωμα του Megane III είναι πανέμορφη! (χαλάλι η πίσω όψη) -
@JarnoT: δεν φαίνεται η φώτο, τουλάχιστον σε μένα...
Επειδή παλιά κάποιοι ρωτούσαν για δοκιμές του 2.0 TCE και σε ελληνικά περιοδίκα δεν έχουν υπάρξει και πολλές, στο τελευταίο autobild έχει συγκριτικό του 2.0 Τce 180 hp με το Peugeot RCZ 1.6Τ 156hp και το VW Scirocco 1.4 TSi 160hp.
-
Ουσιαστικά στην Ελλάδα διατίθεται μόνο με ένα κινητήρα και αυτό είναι και το βασικό του μειονέκτημα, η έλλειψη κινητήρων.
Ο 1.6 δεν έχει λόγο ύπαρξης απ' τη στιγμή που υπάρχει ο 1.4 Tce και ο 2.0 Tce αφενός είναι απαγορευτικός για Ελλάδα λόγω του κυβισμού του-ειδικά για Renault, άντε να ξεφορτωθείς μετά δίλιτρο μεταχειρισμένο renault χωρίς να είναι σπορ έκδοση- αφετέρου έχει πολύ μέτριες επιδόσεις και κακά χαρακτηριστικά λειτουργίας και γι' αυτό έχει δεχθεί πολύ κακές κριτικές από παντού, με μια λέξη είναι μπαζοκινητήρας!
Γενικά η renault έχει πρόβλημα στους κινητήρες και η έλλειψη αυτή φαίνεται πιο έντονα στη laguna.
-
Στην Ελλάδα αυτό γιατί στο εξωτερικό έχει πλήρη γκάμα με τους dci που είναι φοβεροί, οπότε σαρώνει! Αν απελευθερωθεί η πετρελαιοκίνηση στο Ελάντα είναι από τις εταιρείες που θα ευνοηθούν!
-
Tο πιο πιθανό είναι να μείνει στα ίδια για τον απλούστατο λόγο ότι οι ανταγωνίστριες της Ρενώ έχουν εξίσου πλήρη γκάμα πετρέλαιων, οπότε θα είναι στον ίδιο περίπου παρονομαστή.
Παρεμπιμπτόντως γνωρίζετε κάποιον από το περιβάλλον σας που σας έχει εκμυστηρευτεί ότι αν αυτό το αυτοκίνητο έρθει νόμιμα σε πετρέλαιο θα το αγοράσει? Εγώ όσους μου έχουν πει κάτι τέτοιο αναφέρονται σε τζιπ, τζιποειδή και στέισον μόνο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Παρεμπιμπτόντως γνωρίζετε κάποιον από το περιβάλλον σας που σας έχει εκμυστηρευτεί ότι αν αυτό το αυτοκίνητο έρθει νόμιμα σε πετρέλαιο θα το αγοράσει? Εγώ όσους μου έχουν πει κάτι τέτοιο αναφέρονται σε τζιπ, τζιποειδή και στέισον μόνο.
Εγώ μια χαρά το σκέφτομαι... Μείον, όμως, που δεν βγαίνει σε έκδοση dynamic.
-
Έχοντας ακούσει παρα πολύ καλά λόγια για τον 1,5 diesel (από Qasqhai) νομίζω είναι ο κινητήρας που ... γερνάς μαζί του!
Renault Megane III