-
αντε να δουμε ερωτηση ποτε θα βαλεις...
-
Α δεν θελω στεναχωριες,ιδου.
Αφου υπαρχουν οι Βορειες Σποραδες,ποιες ειναι οι Νοτιες ?
Και αν υπαρχουν Νοτιες ποιες ειναι οι ανατολικες ?
Και αν υπαρχουν Ανατολικες ,ποιες ειναι οι Δυτικες ? -
Τι έκαναν οι Χρ. Κάκαλος, F. Boissonas και D. Baud-Bovy (ή Bory - δεν είμαι σίγουρος) στις 2 Αυγούστου 1913;
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Τι έκαναν οι Χρ. Κάκαλος, F. Boissonas και D. Baud-Bovy (ή Bory - δεν είμαι σίγουρος) στις 2 Αυγούστου 1913;Jacob
το googlισα
Bovy -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Τι έκαναν οι Χρ. Κάκαλος, F. Boissonas και D. Baud-Bovy (ή Bory - δεν είμαι σίγουρος) στις 2 Αυγούστου 1913;Jacob
Έχει να κάνει με ορειβασία?
Edit: Πάτησαν την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου
-
Nαι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι έκαναν οι Χρ. Κάκαλος, F. Boissonas και D. Baud-Bovy (ή Bory - δεν είμαι σίγουρος) στις 2 Αυγούστου 1913;
Jacob
Έχει να κάνει με ορειβασία?
Edit: Πάτησαν την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου
Μύτικας το όνομα αυτής
-
Νομίζω ανέβηκαν στον Μύτικα.
-
Για τις Σποράδες δεν έχω κάτι....αλλά
Ποιος ανακάλυψε και όρισε τις συντεταγμένες, παρατηρώντας μία μύγα που περπατούσε στον τοίχο?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α δεν θελω στεναχωριες,ιδου.Αφου υπαρχουν οι Βορειες Σποραδες,ποιες ειναι οι Νοτιες ?
Και αν υπαρχουν Νοτιες ποιες ειναι οι ανατολικες ?
Και αν υπαρχουν Ανατολικες ,ποιες ειναι οι Δυτικες ?Μετά την ανεξαρτησία οι σημερινές Σποράδες ονομάσθηκαν Βόρειες ή Θεσσαλικές (Σκύρος, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος και κάτι ψιλά ) θεωρώντας ως Νότιες τα νησιά του Σαρωνικού καθώς και τις Ύδρα και Σπέτσες.
Άλλοτε η Ύδρα, Σπέτσες, Δοκός, Α. Γεώργιος αναφέρονται ως δυτικές Σποράδες.
Άλλοτε πάλι ως Νότιες θεωρήθηκαν και τα σημερινά Δωδεκάνησα.
Ανατολικές υποψιάζομαι σφόδρα! Χίο, Ψαρά, Ικαρία, Σάμο, Φούρνοι.
Θρακικές Σποράδες Ίμβρος, Σαμοθράκη, Θάσος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τις Σποράδες δεν έχω κάτι....αλλάΠοιος ανακάλυψε και όρισε τις συντεταγμένες, παρατηρώντας μία μύγα που περπατούσε στον τοίχο?
Rene Descartes
-
Ποιος παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι ήταν και πολύ ισχυρός στο simultaneous blindfold chess (μόνο αυτός είναι διάσημος για αυτή του την ικανότητα, φυσικά όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μπορούν να το κάνουν αλλά δεν είναι γνωστοί γι αυτό).
Blindfold chess refers to regular chess, but played without seeing the chess board. The blindfold player (not really blindfolded, just out of sight of the boards) is told the opponent's move, then announces his own, usually to a referee, who makes the move on the opponent's board.
Simultaneous = Το παραπάνω σκεφτείτε το ταυτόχρονα με ΠΟΛΛΟΥΣ αντιπάλους. -
Πολιτικός της χώρας, διετέλεσε και Πρωθυπουργός.Το 192Χ καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση, εξαιτίας ενός συγγράμματός του, το οποίο συνέταξε μαζί με 6 ομοϊδεάτες του
- Ποιός ο πολιτικός
- Ποιό το επίμαχο σύγγραμμα
- Ποιός ο συνήγορος υπεράσπισής του (επίσης...πολύ γνωστός)
Βοήθεια: Στο εν λόγω σύγγραμμα καταφέρεται εναντίων των φιλοβασιλικών, λέγοντας χαρακτηριστικά: ' Η Ελλάς είναι δημιούργηα του πνεύματος, των μόχθων και των αγώνων των τέκνων της. Δεν είναι βασιλικόν τιμάριο και δεν μπορεί ποτέ να γίνει ανεκτόν να θυσιαστεί και το ελάχιστο τμήμα της, χάριν προσωπικών βασιλικών συμφερόντων'
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πολιτικός της χώρας, διετέλεσε και Πρωθυπουργός.Το 192Χ καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση, εξαιτίας ενός συγγράμματός του.- Ποιός ο πολιτικός
Βοήθεια: Στο εν λόγω σύγγραμμα καταφέρεται εναντίων των φιλοβασιλικών, λέγοντας χαρακτηριστικά: ' Η Ελλάς είναι δημιούργηα του πνεύματος, των μόχθων και των αγώνων των τέκνων της. Δεν είναι βασιλικόν τιμάριο και δεν μπορεί ποτέ
Αλέξανδρος Παπαναστασίου - Δημοκρατικό Μανιφέστο - Γεώργιος Παπανδρέου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πολιτικός της χώρας, διετέλεσε και Πρωθυπουργός.Το 192Χ καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση, εξαιτίας ενός συγγράμματός του.
- Ποιός ο πολιτικός
Βοήθεια: Στο εν λόγω σύγγραμμα καταφέρεται εναντίων των φιλοβασιλικών, λέγοντας χαρακτηριστικά: ' Η Ελλάς είναι δημιούργηα του πνεύματος, των μόχθων και των αγώνων των τέκνων της. Δεν είναι βασιλικόν τιμάριο και δεν μπορεί ποτέ
Κάλά 5 λεπτά δε μπορείς να περιμένεις;;!!! Έτσι να νομίζω οτι κάποιος ψάχνει...
Στον 'εκατομυριούχο σκέφτηκες ποτέ να πάς;
-
Στα 20 της ήταν το νεώτερο μέλος της 'Κομεντί-Φρανσέζ'.
Γνωστή από τις ταινίες 'Καυγατζής' , 'Το ημερολόγιο μια καμαριέρας' , 'Ο τελευταίος μεγιστάνας' και από πολλές άλλεςΠαρακαλώ...
(ευκολοοοοοοο)
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πολιτικός της χώρας, διετέλεσε και Πρωθυπουργός.Το 192Χ καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση, εξαιτίας ενός συγγράμματός του.
- Ποιός ο πολιτικός
Έχω τεράστιες τρύπες στα sport το ΑΠΟΛΥΤΟ 0(δεν έχω δει ποτέ μου ποδόσφαιρο και όποιος θέλει το πιστεύει), πολύ πολύ μέτριος στα καλλιτεχνικά και στα επιστήμη - φύση...Δεν είμαι ομοιογενής άρα δεν είμαι καλός παίχτης, εχώ απλά μεγάλο βάθος σε συγκεκριμένες κατηγορίες.
-
Άλλη μια αφού δε βάζει άλλος
Ποιό το πλήρες όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου και ποιό παράδοξο το συνοδεύει
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στα 20 της ήταν το νεώτερο μέλος της 'Κομεντί-Φρανσέζ'.
Γνωστή από τις ταινίες 'Καυγατζής' , 'Το ημερολόγιο μια καμαριέρας' , 'Ο τελευταίος μεγιστάνας' και από πολλές άλλεςΠαρακαλώ...
(ευκολοοοοοοο)
Jeanne Moreau
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
- Ποιός ο πολιτικός
Έχω τεράστιες τρύπες στα sport το ΑΠΟΛΥΤΟ 0(δεν έχω δει ποτέ μου ποδόσφαιρο και όποιος θέλει το πιστεύει), πολύ πολύ μέτριος στα καλλιτεχνικά και στα επιστήμη - φύση...Δεν είμαι ομοιογενής άρα δεν είμαι καλός παίχτης, εχώ απλά μεγάλο βάθος σε συγκεκριμένες κατηγορίες.
Υπάρχει και η βοήθεια του τηλεφώνου
Quiz γενικών γνώσεων