-
σκληρος δισκος 5mb...
1956, 1tn weight
-
κοντα πεσαμε...αρα εκει που το βαζουν ειναι ο υπολογιστης που ζυγιζει 50 τονους??
-
πολύ σκληρός όμως ε;
κι έχεις το κάθε τσογλάνι σήμερα να κυκλοφορεί με 5Gb στο μπρελόκ του
-
Το ηξερα, αλλα δε προλαβα
-
Kουίζ
Πού είναι ο koutsan;
-
α.Tα παρατησε λογο χαμηλου επιπεδου;
β.Εχει αφωσιωθει στο MIT Enterprise Forum;
γ.Λειπει σε επιστημονικο συνεδριο;
δ.Βαζει για πρυτανης;
-
Ερώτηση, τι πρόβλημα μπορεί να έχει μια κοπέλα για να κάνει επέμβαση χειρουργική και όταν τι ρωτάω να μου λέει 'γυναικολογικό πρόβλημα'?
για πείτε μπορεί να είναι σοβαρό? -
Από το ποιο απλό έως το πλέων σοβαρό. Τι μπορούμε να πούμε με τέτοια περιγραφή. Από μια κρυοπλασία έως το απευκταίο, όγκο!!! Αν δεν θέλει να σου πει απλά σεβάσου την επιθυμία της. Όταν θα θέλει ή θα μπορεί θα σου πει.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Ερώτηση, τι πρόβλημα μπορεί να έχει μια κοπέλα για να κάνει επέμβαση χειρουργική και όταν τι ρωτάω να μου λέει 'γυναικολογικό πρόβλημα'?
για πείτε μπορεί να είναι σοβαρό?Κυστες στη μητρα ισως.
-
έχει σχέση ο καρκίνος με το ζώδιο καρκίνος?γιατί λέγεται καρκίνος και όχι παρθένος/α, π.χ.?
-
έχει σχέση ο καρκίνος με το ζώδιο καρκίνος?γιατί λέγεται καρκίνος και όχι παρθένος/α, π.χ.?γιατί υπάρχει ήδη άλλο ζώδιο με το όνομα αυτό
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Uterine_fibroid
βρήκα αυτό, μάλλον αύτο πρέπει να έχει -
πρέπει να πονάει το κόψιμο του ινώματος στη μήτρα
-
έλα,σοβαρά τώρα,πες μας και το κανονικό σου nick...
-
Nikita ξέρεις ποιά είμαι, μια ξανθιά, μπαλκονάτη με ωραίες γάμπες, βγαίνω συνήθως με φίλες μου και πάμε για ποτό μόνες μας.
-
-
πρέπει να πονάει το κόψιμο του ινώματος στη μήτραΜαλλον για ινομιομα λες (δεν ξερω πως γραφεται)
-
Παίδες μάλλον είσαστε σε λάθος θέμα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες μάλλον είσαστε σε λάθος θέμαΔεν υπάρχει θέμα 'Η βλακεία που με δέρνει'.
Quiz γενικών γνώσεων