-
107,4 libero fm
δουλευα εκει και εχω πολλους φιλους εκει και παω συχνα![/list] -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Στο blog του λέει πάντως πως αυτό είναι ψέμματα και από πάππου προς πάππου λέγεται ΒενιζέλοςΔέν πρόκειται να μπώ κάν στον κόπο να διαβάσω τί γράφει στο blog του.
Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πρίν καμιά δεκαριά χρόνια (εποχή που δέν τον ήξερε ούτε η μάνα του) έλεγε οτι ο παππούς του ήταν παπάς κάπου στην Εύβοια απ'όπου και κατάγεται.
Άν είχε καμιά σχέση με τον γνωστό παλιό μεγάλο Βενιζέλο , με την τεράστια υπεροψία που έχει θα το διαλαλούσε συνέχεια κάτι που δέν έχω δεί ποτέ να κάνει -
Eξέδωσε σχετική ανακοίνωση πάντως σήμερα.
-
Kαλά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο εννοείται πως είναι απλή συνωνυμία...
Πάντως υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι είναι κακεντρέχεια που το διαψεύδει, επιμένουν δηλαδή στο Τούρκογλου.
Έχει πλάκα πάντως πως στο blog λέει πως και οι Times έχουν σε άρθο τους λανθασμένα το Τούρκογλου, δίνοντας link, όπου αποδεικνύεται πως το άρθρο δε λέει τίποτα τέτοιο, απλά αναφέρεται σε ένα από τα σχόλια των αναγνωστών...
Γενικώς τα έχει 'πάρει' πολύ άγρια με το θέμα του ονόματος, και δικαιολογημένα βέβαια αν όντως είναι ψέμματα. -
Σήμερα διάβασα ένα βιογραφικό του σε κυριακάτικη, ήρθαν από Σμύρνη στην Εύβοια οι παππούδες του που ήταν παπάδες. Μετά πήγε Θεσ/νίκη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα διάβασα ένα βιογραφικό του σε κυριακάτικη, ήρθαν από Σμύρνη στην Εύβοια οι παππούδες του που ήταν παπάδες. Μετά πήγε Θεσ/νίκη.κ το ονομα το αλλαξε ο πατερας του .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Σήμερα διάβασα ένα βιογραφικό του σε κυριακάτικη, ήρθαν από Σμύρνη στην Εύβοια οι παππούδες του που ήταν παπάδες. Μετά πήγε Θεσ/νίκη.
κ το ονομα το αλλαξε ο πατερας του .
Λεει οτι και ο παππους και ο προπαππους του ειχαν το ιδιο επωνυμο και στοιχεια υπαρχουν σε αρχεια της εκκλησιας (ηταν παπαδες) αλλα και σε στρατολογικα αρχεια.
-
τώρα δλδ στον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτό που θεωρείτε μεμπτό είναι το όνομά του;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τώρα δλδ στον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτό που θεωρείτε μεμπτό είναι το όνομά του;Οχι βεβαια , αλλα στο γιατι το αλλαξε .Μηπως ηθελε να κρυψει κατι ??????? λεμε τωρα , ερωτηση κανουμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κ το ονομα το αλλαξε ο πατερας του .
Λεει οτι και ο παππους και ο προπαππους του ειχαν το ιδιο επωνυμο και στοιχεια υπαρχουν σε αρχεια της εκκλησιας (ηταν παπαδες) αλλα και σε στρατολογικα αρχεια.
Πατερα δεν εχει ??????
-
Οχι βεβαια , αλλα στο γιατι το αλλαξε .Μηπως ηθελε να κρυψει κατι ??????? λεμε τωρα , ερωτηση κανουμε
δε με κατάλαβες... οτι και να θέλει να κρύψει με το όνομά του* υάρχουν κάποια άλλα πράγματα που είναι οφθαλμοφανή (και δε μιλάω για τις διαστάσεις του) που θα έπρεπε να μας απασχολούν περισσότερο (εδώ κολλάει το )
- τί δλδ; οτι ο προπάππος του ήταν Τούρκος ας πούμε; σεκεμέ καντάρ!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οχι βεβαια , αλλα στο γιατι το αλλαξε .Μηπως ηθελε να κρυψει κατι ??????? λεμε τωρα , ερωτηση κανουμε
δε με κατάλαβες... οτι και να θέλει να κρύψει με το όνομά του* υάρχουν κάποια άλλα πράγματα που είναι οφθαλμοφανή (και δε μιλάω για τις διαστάσεις του) που θα έπρεπε να μας απασχολούν περισσότερο (εδώ κολλάει το )
- τί δλδ; οτι ο προπάππος του ήταν Τούρκος ας πούμε; σεκεμέ καντάρ!
Την απαντηση θα την εχεις , ελπιζω συντομα απο τον τυπο .
Οι πληροφοριες μου δεν ειναι επιβεβαιωμενες , ισως εντος της ημερας να την εχω (επιβεβαιωση ) , κατι παιζει με τον πατερα του . -
Οι πληροφοριες μου δεν ειναι επιβεβαιωμενες , ισως εντος της ημερας να την εχω (επιβεβαιωση ) , κατι παιζει με τον πατερα του .Για τον πατέρα του ρώτησε κάποιον παλιό δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη να σου πει.
Πάντως κι αυτός λεγόταν Βενιζέλος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι πληροφοριες μου δεν ειναι επιβεβαιωμενες , ισως εντος της ημερας να την εχω (επιβεβαιωση ) , κατι παιζει με τον πατερα του .
Για τον πατέρα του ρώτησε κάποιον παλιό δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη να σου πει.
Πάντως κι αυτός λεγόταν Βενιζέλος.
Τα γνωριζω , απλα αφηνω την συνεχεια στους δημ/φους για ευνοητους λογους
-
Μςταφέρω και την άλλη άποψη ...
To πρωί σήμερα έγινε χαμός στα κανάλια, έβριζαν σάν ελεεινούς συκοφάντες τους bloggers του Internet που προσπαθήσαν να θίξουν τον Βενιζέλο για το επώνυμο του. Στο χωριό του στην Εύβοια οι κάτοικοι ούρλιαζαν οτι είναι 10 γενιές απο εκεί με το όνομα Βενιζέλος ενώ ο παππούς του και ο προπάππους του ήταν τρείς γενιές παπάδες. -
Χινταγιέτ Τούρκογλου τον λέγανε τον Βενιζέλο. Το άλλαξε το όνομα για να μην τον μπερδεύουν με τον γνωστό μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ.
-
Το αστειο βεβαια ειναι οτι οι 2 δεξιοι ηγετες εχουν τουρκικα επιθετα, ενω οι 2 αριστεροι λατινογενη.
Ο μονος που εχει ελληνικο επιθετο ειναι ο νυν προεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποιος ειναι επισημως κατα 75% αλλοδαπης καταγωγης.
Αυτα για να συλλαβετε το μεγεθος της ανοησιας
-
Κοίταξε, όταν συζητάμε πρέπει να καταλαβαινόμαστε. Αυτό με τα ονόματα και τις καταγωγές το καταλαβαίνουμε. Έρχεσαι εσύ και μας βάζεις τα δύσκολα, προγράμματα, θέσεις, ακατανόητα πράγματα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το αστειο βεβαια ειναι οτι οι 2 δεξιοι ηγετες εχουν τουρκικα επιθετα, ενω οι 2 αριστεροι λατινογενη.Ο μονος που εχει ελληνικο επιθετο ειναι ο νυν προεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποιος ειναι επισημως κατα 75% αλλοδαπης καταγωγης.
Αυτα για να συλλαβετε το μεγεθος της ανοησιας
Τι προτεινεις δηλαδη , να αγνοησουμε το 100% , το γνησιο , το αυθεντικο κ να παμε με το 25%. Ελα
στον τοπο σου .Που λεει κ ο λαος . -
Κατι εχασα Γιωργο
Quiz γενικών γνώσεων