-
μουτζούρωσα την επιγραφή γιατί τότε θα παραήταν εύκολο (ελέω google)
-
-
ειπα εγώ χώρες;
καλά αυτός ο koutsan πού είναι βρε παιδί μου;
-
Πόλεις!!!
Αυτό με το γλάρο νομίζω είναι το οικόσημο πόλης στην Γερμανία!...Αλλά δεν θυμάμαιιιιιι!!!! Θα μας σκίσει πάλι ο koutsan!!!
-
Tricity.
Danzig(Gdansk)-Sopot-Gdynia.
-
Το μεσαίο μήπως είναι της Γερμανικής πόλης Fishenbichten;
Επειδή έχει τα ψάρια μπηγμένα στο σπαθί...
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Tricity.Danzig(Gdansk)-Sopot-Gdynia.
And the price goes to Nada!
Μπράβο!!!!
Τους έχεις και απέναντι ε;
Tricity ή αλλιώς Trójmiasto στα Πολωνικά.
Το Gdansk είναι κτγμ η ομορφότερη πόλη της Πολωνίας γνωστή για τα ναυπηγεία της και για τον Λεχ ΒαλέσαΤο μεσαίο μήπως είναι της Γερμανικής πόλης Fishenbichten;
Επειδή έχει τα ψάρια μπηγμένα στο σπαθί...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Το μεσαίο μήπως είναι της Γερμανικής πόλης Fishenbichten;Επειδή έχει τα ψάρια μπηγμένα στο σπαθί...
-
αμερικανος στρατηγος του κινεζικου στρατου που σε βιβλια του προεβλεψε μεγαλη πολεμικη συγκρουση..
το αφηνω λιγο φλου επιτηδες..
-
Μιλάμε για περίοδο Β' Π.Π ένα τυπά που είχε κάτι εθελοντές με αεροσκάφη;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιλάμε για περίοδο Β' Π.Π ένα τυπά που είχε κάτι εθελοντές με αεροσκάφη;οχι, μιλαμε για αρχες αιωνα 20ου...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Tricity.
Danzig(Gdansk)-Sopot-Gdynia.
And the price goes to Nada!
Μπράβο!!!!
Τους έχεις και απέναντι ε;
Tricity ή αλλιώς Trójmiasto στα Πολωνικά.
Το Gdansk είναι κτγμ η ομορφότερη πόλη της Πολωνίας γνωστή για τα ναυπηγεία της και για τον Λεχ ΒαλέσαΚαι η Gdynia το προάστειο με τα μπουρδέλα
Σοβαρά πάντως, θεωρείς το Gdansk πιο όμορφο από τις πόλεις του νότου; Κρακοβία και Wroclaw είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμερικανος στρατηγος του κινεζικου στρατου που σε βιβλια του προεβλεψε μεγαλη πολεμικη συγκρουση..το αφηνω λιγο φλου επιτηδες..
Τον Evans Carlson λες?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
αμερικανος στρατηγος του κινεζικου στρατου που σε βιβλια του προεβλεψε μεγαλη πολεμικη συγκρουση..
Τον Evans Carlson λες?
οχι...ουσιαστικα το βαθμο δε τον πηρε στα πεδια των μαχων παρολο που ειχε εισαχθει σε αμερικανικη στρ. σχολη..
-
Ο χρήστης Krus έγραψε:
Σοβαρά πάντως, θεωρείς το Gdansk πιο όμορφο από τις πόλεις του νότου; Κρακοβία και Wroclaw είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.
Για την Κρακοβία να το δεχτώ αλλά Wroclaw
Το Γκντανσκ είναι η πιο ξεχωριστή πόλη της Πολωνίας λόγω της θάλασσας και της δυτικοευρωπαϊκής αισθητικής που έφεραν οι ναυτικοί της.
Σόρι για το οφτοπικ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τον Evans Carlson λες?
οχι...ουσιαστικα το βαθμο δε τον πηρε στα πεδια των μαχων παρολο που ειχε εισαχθει σε αμερικανικη στρ. σχολη..
Aaa, Ok
**Homer Lea **, σωστά ?
-
da!
-
Να κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου;;;
Ποιος ήταν ναύαρχος και αντιβασιλιάς σε χώρα που ούτε θάλασσα είχε ούτε βασιλιά... Όνομα ατόμου χώρας, και χρονικής περιόδου...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου;;;Ποιος ήταν ναύαρχος και αντιβασιλιάς σε χώρα που ούτε θάλασσα είχε ούτε βασιλιά... Όνομα ατόμου χώρας, και χρονικής περιόδου...
Υποθέτω ότι έχεις στο μυαλό σου τον :
Ναύαρχο Miklos Horthy, Ουγγαρία (ναύαρχος ήταν ως διοικητής του στόλου της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας )
Αντιβασιλεύς του βασιλείου της Ουγγαρίας 1920 - 1944
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου;;;Ποιος ήταν ναύαρχος και αντιβασιλιάς σε χώρα που ούτε θάλασσα είχε ούτε βασιλιά... Όνομα ατόμου χώρας, και χρονικής περιόδου...
Mίκλος Xόρτι, Oύγγρος?????
Quiz γενικών γνώσεων