-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για να βαλω τοτε παλι στο ιδιο μοτιβο με τα αλλα που ειχα βαλει πριν:Κατα το 17ο μεχρι και 19ο αιωνα οι εξερευνητες εφερναν συνεχως νεα ειδη στον 'δυτικο κοσμο'. Ταυτοχρονα πολλοι ταριχευτες εκαναν και κολαζ απο διαφορα ζωα εμφανιζοντας εν ειδει φαρσας 'περιεργα νεα ειδη'. Ενα ομως απο τα ζωα που θεωρηθηκε ως φαρσα αποδειχτηκε οτι ηταν πραγματικο. Ποιο;
ορνιθορυγχος
-
Ο Γκεβάρα;
-
Ο Τσε ...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για να βαλω τοτε παλι στο ιδιο μοτιβο με τα αλλα που ειχα βαλει πριν:
Κατα το 17ο μεχρι και 19ο αιωνα οι εξερευνητες εφερναν συνεχως νεα ειδη στον 'δυτικο κοσμο'. Ταυτοχρονα πολλοι ταριχευτες εκαναν και κολαζ απο διαφορα ζωα εμφανιζοντας εν ειδει φαρσας 'περιεργα νεα ειδη'. Ενα ομως απο τα ζωα που θεωρηθηκε ως φαρσα αποδειχτηκε οτι ηταν πραγματικο. Ποιο;
ορνιθορυγχος
Ουι
-
Σήμερα έχω ρέντα.
Ας βάλει άλλος γιατί ακόμα δεν μου έρχεται τίποτα. -
Ο Γιωργος 123 ας συνεχισει
-
Σωστοί, Ερνέστο 'Τσε' Γκεβάρα...
-
Μεγαλος σταρ προεβλεψε τον ακριβη τροπο θανατου του
σε συνεντευξη τυπου . -
Άντε κάτι εύκολο :
Μοναδική εξέγερση ενάντια στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου...
Πότε, που και ποίος ηγείτο (δεν ήταν μόνο ένας αλλά ζητάω το πιο διάσημο επίθετο)...
-
σε συνεντευξη τυπου .James Dean; (αν και μάλλον έχω λίγες πιθανότητες)...
_
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Άντε κάτι εύκολο :Μοναδική εξέγερση ενάντια στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου...
Πότε, που και ποίος ηγείτο (δεν ήταν μόνο ένας αλλά ζητάω το πιο διάσημο επίθετο)...
Παπανδρεου
-
-
Άντε κάτι εύκολο :
Μοναδική εξέγερση ενάντια στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου...
Παπανδρεου
Τσου...
-
Ποσο χρονων ειναι η χελωνα
-
Αγγλικά.........
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
σε συνεντευξη τυπου .James Dean; (αν και μάλλον έχω λίγες πιθανότητες)...
_
οχι
-
σε συνεντευξη τυπου .O Ιησούς, που ήταν Star (Jesus Christ Superstar) και μάλιστα Super, είχε προβλέψει ακριβώς τον θάνατο του. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έδωσε συνέντευξη γι αυτό.....(ο Μυστικός δείπνος μπορεί να θεωρηθεί συνέντευξη τύπου).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
σε συνεντευξη τυπου .O Ιησούς, που ήταν Star (Jesus Christ Superstar) και μάλιστα Super, είχε προβλέψει ακριβώς τον θάνατο του. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έδωσε συνέντευξη γι αυτό.....(ο Μυστικός δείπνος μπορεί να θεωρηθεί συνέντευξη τύπου).
οχι .
-
George Sanders (ετσι λέγεται τουλάχιστον).
-
ΤΖΩΝ ΛΕΝΟΝ .
Σε συνεντευξη τυπου απαντωντας σε ερωτηση τι σκεπτεσαι να κανεις οταν σταματησεις το τραγουδι .δηλωσε .
Δεν πιστευω οτι θα γερασω καποιος ψυχακιας θα με φαει .
Quiz γενικών γνώσεων