-
-
H θεματολογία θυμίζει το Sistine Chapel αλλά δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς είναι
-
Ε περιμενω ...
Παντως εντυπωσιαστηκα απο τις γνωσεις του κ.κουτσαν!
-
-
Πατήστε εδώ καί βρείτε τις 3 διαφορές ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Για να δουμε πως τα πατε απο τεχνη...
Ονομα εργου και καλλιτεχνη θελω...
Ζήτα και τηλέφωνο και διεύθυνση του καλλιτέχνη και του ιδιοκτήτη της γκαλερι γιατί ο koytsan παραφυλαέι...
Και ΑΦΜ μη σου πω.
Ε περιμενω ...
Παντως εντυπωσιαστηκα απο τις γνωσεις του κ.κουτσαν!
Και εγω απο το αβαταρ σου!
Κουτσαν...εγραψες, να σου πω στα μέρη που συχναζες οι εγκυκλοπεδικες γνωσεις βοηθουσαν να ριξεις γκομενες?
Πατήστε εδώ καί βρείτε τις 3 διαφορές ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες.
Ελπιζω να μην ειναι απο τα αστειακια που κολας τη μουσουδα σου στην οθονη και ξαφνικα πεταγεται μια τρομακτικη φωτογραφια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που μπορεις να το παραλαβεις ( συραχ Παλυβου)
Koutsan, μην πας. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!!!
Eγω περιμενα να πει το συραχ παλυβου ειναι ενα ωραιο κρασι με ταδε αρωμα πολυ καλο συνοδευτικο για ταδε φαι, του 2006 δεν ηταν καλο αλλα του 2005 γ@μουσε!
Oti και να ελεγα θα το αδικουσα , γιαυτο το απεφυγα .
Εσυ που το βρηκες , αφου δεν κυκλοφορει στις καβες -
ΚΟυτσαν μπραβο...
Για να δω για τιποτα ποιο δυσκολο
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Eγω περιμενα να πει το συραχ παλυβου ειναι ενα ωραιο κρασι με ταδε αρωμα πολυ καλο συνοδευτικο για ταδε φαι, του 2006 δεν ηταν καλο αλλα του 2005 γ@μουσε!
Εσυ που το βρηκες , αφου δεν κυκλοφορει στις καβεςΓια τον κουτσαν ρε συ ειπα να κανει το review για το κρασι
Εγω δεν ξερω να γραψω το ονομα μου καλα καλα...θα εκανα κα ικριτικη στο κρασι?
-
-
H μονη λυση παντως ειναι να βαζει ο κουτσαν (οπως οφειλει δηλαδη) καθε φορα που θα βρισκει κατι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εσυ που το βρηκες , αφου δεν κυκλοφορει στις καβεςΓια τον κουτσαν ρε συ ειπα να κανει το review για το κρασι
Εγω δεν ξερω να γραψω το ονομα μου καλα καλα...θα εκανα κα ικριτικη στο κρασι?
Μαλλον αδικεις τον εαυτο σου .
-
Union Jack
Ο σταυρος της Αγγλιας (κοκκινος σε ασπρο φοντο, Αγ. Γεωργιου μου φιανεται) με το σταυρο της Σκοτιας (του Αγ.Ανδρεα) ασπρο σε μπλε φοντο.
Προλαβα;
-
Ναι και για να βρουμε την απαντηση να το βάζεις θέμα σε μεταπτυχιακους μαθητες σου!
-
Προλαβες...
Αυτο ηταν ποιος θα προλαβει πρωτος!Μπραβο γκρεο!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Union JackΟ σταυρος της Αγγλιας (κοκκινος σε ασπρο φοντο, Αγ. Γεωργιου μου φιανεται) με το σταυρο της Σκοτιας (του Αγ.Ανδρεα) ασπρο σε μπλε φοντο.
Προλαβα;
Πρόλαβες
http://www.solarnavigator.net/embassies/union_jack.htm -
Προλαβα
@ratanplan
Μπα! Δεν παιζουν γεωλογικα θεματα εδω!Αντε ας βαλω μια γεωλογικη τοτε (απο ιδίαν πειρα, δεν εχω ψαξει την απαντηση αν ειναι σωστη):
Απο τι πετρωμα ειναι φτιαγμενα τα κοκκινα αιγυπτιακα αγαλματα στο Λουβρο; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προλαβα@ratanplan
Μπα! Δεν παιζουν γεωλογικα θεματα εδω!Αντε ας βαλω μια γεωλογικη τοτε (απο ιδίαν πειρα, δεν εχω ψαξει την απαντηση αν ειναι σωστη):
Απο τι πετρωμα ειναι φτιαγμενα τα κοκκινα αιγυπτιακα αγαλματα στο Λουβρο;Aιματιτης
-
Ο αιματιτης ειναι ορυκτο, οχι πετρωμα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο αιματιτης ειναι ορυκτο, οχι πετρωμακοκκινος γρανιτης
Quiz γενικών γνώσεων