-
κλειδωστε τα και ελατε να παιρνουμε ταξι!
-
**Συνέχεια και ευτυχές τέλος της ιστορίας καθώς και χρήσιμα συμπεράσματα
**
Το πρωί πήρα τηλ. στην spicar να ρωτήσω πότε θα είναι έτοιμο για να κανονίσω τις δουλειές μου...
Η απάντηση ήταν: 'Θα είναι έτοιμο όταν θα είναι έτοιμο και θα σας πάρουμε τηλέφωνο'
Όσο ευγενικός και αν ήμουν μέχρι εκείνη την στιγμή δεν κρατήθηκα και του είπα να βάλει μπαταρία και να μου το παραδώσει , έστω και ρετάροντας για να το πάω στον Τόλια γιατί όπως φαίνεται δεν θέλουν ΄καινούργιους πελάτες...Μου είπε να επικοινωνήσω με την fiat credit (απο εκεί έκανα την χρονομίσθωση ευτυχώς) για να του δώσουν εντολή.
Πράγματι πήρα τηλ. και του έδωσαν εντολή και πήγα και το βρήκα κάπου έξω παρατημένο, ο τεχνικός δεν έκανε τον κόπο ούτε να μου μιλήσει.
Κουτσά στραβά το πήγα στον Τόλια 15:00 Στις 15:20 αφού το είχαν βάλει στο διαγνωστικό μού είπαν ότι κάηκε ο ηλεκτρονικός μηχανισμός του γκαζιού και ότι παρήγγειλαν το ανταλλακτικό και θα έρθει στις 8/10. Το αυτοκίνητο δεν θα έπρεπε να μετακινηθεί γιατί μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτή είναι η διαφορά συνεργείων...
Αυριο το πρωί θα πάω να πάρω το αυτοκίνητο αντικατάστασης απο την Βουλιαγμένης... -
Eντάξει δεν είναι τόσο τραγικό τελικά...
όσο κάθεσαι μπροστά.
Πλάκα έχει πάντως, όντως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eντάξει δεν είναι τόσο τραγικό τελικά...όσο κάθεσαι μπροστά.
Πλάκα έχει πάντως, όντως...
Σε πηγε ο ροκστα βολτα?
-
Ε κάπως έτσι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε κάπως έτσι.Tα ξεφτυλικια του στα ειπε?
-
Όχι...
-
Θα τα μαθεις
-
θενκς σε γνωστο αλφιστα του φορουμ για τη βολτα που μας εκανε...(εκεινες βεβαια οι τιμονιες ελκτικης προσφυσης ηταν λιγο ακυρες)
ωραιο αμαξακι, δυνατο για το μεγεθος του, ωραιος ηχος!
αρκετα καλο οσο υπαρχει καλος δρομος χωρις ανωμαλιες κτλ κτλ...αν εισαι σε κακο δρομο, τη πατησες...ειδικα πισω εχει καλο shake..
για τα λεφτα του μαλλον ειδικη επιλογη εκτος και αν καποιος κινειται σε καλους δρομους...
θα θελα να δω και το τουινγκο...
υγ. επισης τον rocsta τωρα πια τον κυνηγανε οι γκομενες..ειδικα μια με σορτσακι και γοβες ετοιμη ηταν να τον ρουφηξει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θενκς σε γνωστο αλφιστα του φορουμ για τη βολτα που μας εκανε...(εκεινες βεβαια οι τιμονιες ελκτικης προσφυσης ηταν λιγο ακυρες)Οι τιμονιές άσχετε ήταν η πεμπτουσία του τεστ ντραιβ
υγ. επισης τον rocsta τωρα πια τον κυνηγανε οι γκομενες..ειδικα μια με σορτσακι και γοβες ετοιμη ηταν να τον ρουφηξει...
Εμ, εγώ το λέγα ότι η φιατούμπα είναι γκομενοπαγίδα
μαλλον πάμε για 147
-
Γειά σας φιλοι
Μ ενδιαφερει να αγορασω 2ρο χερι το 100ρακι. Να σας ρωτησω εσεις που ξερετε, τι πρεπει να προσεξω? Τι τιμες να περιμένω να ακουσω?
Ευχαριστώ!
υγ. Αν κανεις απο εδω μεσα πουλαει τπτ ευχαριστως να το συζητησουμε! -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Γειά σας φιλοι
Μ ενδιαφερει να αγορασω 2ρο χερι το 100ρακι. Να σας ρωτησω εσεις που ξερετε, τι πρεπει να προσεξω? Τι τιμες να περιμένω να ακουσω?
Ευχαριστώ!
υγ. Αν κανεις απο εδω μεσα πουλαει τπτ ευχαριστως να το συζητησουμε!Bασικά δεν έχει τίποτα να φοβάσαι.
Το μοτέρ αυτό που φοράει, είναι στην αγορά καμιά δεκαετία χωρίς προβλήματα.
Αυτά που θα πρόσεχες σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, θα κοιτάξεις και σε αυτό.
Λαδάκια, διαρροές, χοντρό τρακάρισμα, αυτά.
Τώρα, για το αν πουλάει κάποιος, κοίτα εδώ http://www.atfreeforum.com/fiatpandaclu ... andaclubgr -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Γειά σας φιλοι
Ευχαριστώ!
υγ. Αν κανεις απο εδω μεσα πουλαει τπτ ευχαριστως να το συζητησουμε!Επίσης να προσέξεις μην πάρεις κανένα 'Δημοσιογραφικό' Σε κάθε τεύχος περιοδικών που έχουν τεστ γράφουν και τον αριθμό πλαισίου...
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Το μοτέρ αυτό που φοράει, είναι στην αγορά καμιά δεκαετία χωρίς προβλήματα.
10ετία???
Δε νομίζω.
Από το 1998 δηλαδή (όπου έκανε κρα η έλλειψη 14άρη κινητήρα από τα ράφια του Γκρούπο)?
-
Ο 1400 16v με 95 άλογα που είναι ο ίδιος κινητήρας πρέπει να παρουσιάστηκε το 2002? δεν θυμάμαι ακριβώς...πάντως δεκαετίας δεν είναι. Πριν 14 χρόνια βγήκε ο fire 1200 12v ,με 75 ίππους και μετά o 1200 16 v με 87.ο 1400ρης πολύ αργότερα.
Από ότι έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής αξιόπιστος είναι... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ο 1400 16v με 95 άλογα που είναι ο ίδιος κινητήρας πρέπει να παρουσιάστηκε το 2002? δεν θυμάμαι ακριβώς...πάντως δεκαετίας δεν είναι. Πριν 14 χρόνια βγήκε ο fire 1200 12v ,με 75 ίππους και μετά o 1200 16 v με 87.ο 1400ρης πολύ αργότερα.
Από ότι έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής αξιόπιστος είναι...Βγήκε το καλοκαίρι του 2003. Πρωτοφορέθηκε στο punto mkIIb. Ο σημερινός λέγεται star (ή starjet) και υποτίθεται πως έχει αρκετές διαφορές ( ; ) από τον αρχικό που ήταν της σειράς fire.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από ότι έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής αξιόπιστος είναι...Βγήκε το καλοκαίρι του 2003. Πρωτοφορέθηκε στο punto mkIIb. Ο σημερινός λέγεται star (ή starjet) και υποτίθεται πως έχει αρκετές διαφορές ( ; ) από τον αρχικό που ήταν της σειράς fire.
-
Έχω μια απορία:
Το αυτοκίνητο ήρθε στην έκθεση και μου είπαν ότι πρώτα θα το εξοφλήσω και μετά από 10 ημέρες θα το παραλάβω...Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό;
_
-
Πρόσεχε!!!
10 μέρες γιατί??? Πληρωμή όταν το πάρεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόσεχε!!!10 μέρες γιατί??? Πληρωμή όταν το πάρεις.
Γιατί και καλά πρέπει να το πληρώσουν αυτοί στη Fiat πρώτα...
Δε νομίζω ότι θέλουν να με δουλέψουν παρά να αποφύγουν να πάρουν το Datsun (με άλλα λόγια δέχτηκαν να το πάρουν ως απόσυρση για να γίνει η παραγγελία και τώρα θα μου αλλάξουν το τροπάρι)...EDIT: Στο χαρτί της παραγγελίας αναφέρει:
4.Παράδοση:
α. Χρόνος παράδοσης: Από ημερομηνία άφιξης και εξόφλησης δέκα εργάσιμες ημέρες._
Fiat Panda 100