-
Ο χρήστης dannyrallye έγραψε:
To μαμισιο το ηχοσυστημα ειναι μια χαρα και καλυπτει με το παραπανω τις καθημερινες συνθηκες,αρκει να μην εισαι ο 'νταπα-ντουπα' τυπας!+1
Το μαμίσιο παίζει αρκετά καλά σε σχέση με της γυναίκας μου που έχει το 1.2 και έβαλα kenwood. Η μέρα με την νύχτα. -
Εμενα επειδη δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακα η γκουμουτσα της μαμας απο το climbing, εβαλα ενα sony με τα εργοστασιακα ηχεια και ειμαι μια χαρα.. Τα χρωματα μου αρεσουν ολα, εκτος απο το μαυρο που χανει σε λεπτομερειες..
Με υψος 1.80 η οροφη για μενα δεν λεει, ασε που εχω ψυχολογικα απο κατι peugeot..
ESP με τιποτα, μακρια απο εμας.Ερωτησεις τωρα...
Η ομολογκασιον (grN) στο σασμαν δινει μαμα σχεσεις απλα dog και κορωνοπηνειο και αν ναι τι κορωνοπηνειο ???
Μπλοκε μονο bacci να υποθεσω ???
σινεμπλοκ και βασεις μοτερ μπορω να βρω πουθενα ?
Υπαρχει τροπος να φτιαξει λιγο η αισθηση στο πεταλ του φρενου (βαλβιδα απο αλλο μοντελο)
Για την κρεμαγιερα μπορουμε να κανουμε τιποτα (υποθετω προγραμμα ειναι) ωστε να μην εχει αυτην την χαζο ασαφεια στην ευθεια και οι πρωτες μοιρες στο στριψιμο του τιμονιου να γινουν πιο αναλογικες με το στριψιμο των τροχων.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΟΕΟ (στο στριψιμο)
Απο αερα με τα μαμα F1 που παιζετε ???
Αυτα και ευχαριστω. -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Η ομολογκασιον (grN) στο σασμαν δινει μαμα σχεσεις απλα dog και κορωνοπηνειο και αν ναι τι κορωνοπηνειο ???
Μπλοκε μονο bacci να υποθεσω ???
σινεμπλοκ και βασεις μοτερ μπορω να βρω πουθενα ?Γιώργο χωρίς αγωνιζόμενους με Πάντα Ν1 (τουλάχιστον μέχρι τώρα), ποιος θα σου απαντήσει για την ομολογκασιόν;
Μόνο από Ιταλία μπορείς να βοηθηθείς και συγκεκριμένα από εδώ:
-
Ρε παιδιά, θα μαζευτούμε 5-10 νοματέοι να πιούμε κανένα καφεδάκι και να ανταλλάξουμε καμιά εμπερία;
-
καλημερα και καλη εβδομαδα.
Πετρο μου απο οτι ξερω καπου ετοιμαζεται ενα pandaki...
o Σωτηρης απο οτι θυμαμαι ειχε δωσει καποια στοιχεια και ειχε την homologation..Για καφε οποτε θελετε να μαζευτουμε, θα χαρω.
Εχουν αρχισει να βγαινουν καποια πραγματακια για το 500 που υποθετω θα κανουν και για μας..
-
Η ομολογκασιον (grN) στο σασμαν δινει μαμα σχεσεις απλα dog και κορωνοπηνειο και αν ναι τι κορωνοπηνειο ???Σχέσεις:
1 = 3,182 (μαμά 3,545)
2 = 2,133 (μαμά 2,158)
3 = 1,611 (μαμά 1,480)
4 = 1,300 (μαμά 1,121)
5 = 1,083 (μαμά 0,921)Διαφορικά: (μαμά 57/14 (4,071))
55/11 (5,000)
55/12 (4,583)Μπλοκε μονο bacci να υποθεσω ???
Για εθνικούς αγώνες ό,τι θέλεις
-
καλημερα και καλη εβδομαδα.Πετρο μου απο οτι ξερω καπου ετοιμαζεται ενα pandaki...
o Σωτηρης απο οτι θυμαμαι ειχε δωσει καποια στοιχεια και ειχε την homologation..Για καφε οποτε θελετε να μαζευτουμε, θα χαρω.
Εχουν αρχισει να βγαινουν καποια πραγματακια για το 500 που υποθετω θα κανουν και για μας..
Άντε, μαζευτείτε. Για να παίρνουμε παρουσίες...
-
Ρε παιδιά, θα βρεθούμε ποτέ όλοι μαζί ή να κανονίσω μόνο με τον φίλο reddragon?
Τα 100άρια έχουν κατακλήσει πλέον τους δρόμους. Είναι αμαρτία να μην γνωριστούμε όλοι οι 'γρήγοροι'.. -
Καλημέρα σε όλους,
όντας κάτοχος του 100ριού σε γκρι εδώ και 4 μήνες και μετά από 7,240χλμ.
κατανάλωση σταθερά στα 9,8λτ/100χλμ
με V-Power Racing πάει παρα παρα πολύ καλύτερα, με απλές βενζίνες έχει διαφορά μεγάλη προς τα κάτω με τις άλλες κατοστάρες έιναι καλά τα πράγματα αλλά με την Racing απλά άλλο αμάξι.
σε πολύ έντονα φρεναρίσμαντα μου φαίνεται σαν να λαστιχώνει ο μπροστινός άξονας...
απίστευτο κράτημα, πολύ μα πολύ γλυκά γλιστρίματα. Η ουρά βιδωμένη... το δε μπροστινό ποίημα
το κουμπί Sport μονίμως και αδειαλείπτως πατημένο. Δεν υπάρχει επιστροφή στο απλό!
Στην Αττική Οδό Η σε δρόμους με καλή άσφαλτο καίει στις άκρες τα ελαστικά,
με βλέπω για αλλαγή σε 6-7 χιλιάδες
δεν κοπανάει τόσο πολύ, εντάξει καμία σχέση με άλλα κουβαδάκια
έχει κάψει περίπου 1,5 λίτρο λάδι που συμπλήρωσα αλλλά αναμενόμενο
τελική σε ίσωμα, 174 με GPS
σε γκρεμό 200άρισε...
απίστευτο παιχνίδι και γενικά μια χαρά αγορά για ατελείωτο παιχνίδι στην πόλη!μπορώ να έχω τα φώτα σας τώρα, για πολύ πιο μαλακό λάστιχο;
να αλλάξω ζάντες σε μάυρες; ίδιες διαστάσεις;
πως μπορώ να κάνω την αναπνοή του κινητήρα πιο ελεύθερη;απίστευτο αμάξι εν κατακλείδι για 13,000
/g
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
Στην Αττική Οδό Η σε δρόμους με καλή άσφαλτο καίει στις άκρες τα ελαστικά,
με βλέπω για αλλαγή σε 6-7 χιλιάδεςMηπως δεν εχεις σωστη πιεση στα λαστιχα;Δλδ μηπως ειναι χαμηλωτερη της σωστης πιεσης;
-
όπως λέει ο κατασκευαστής
2,2 μπροστά και 2,1 πίσω
στην αρχή κι εγώ αυτό πίστευα
/g -
Διαβάζοντας τις τεχνικές πληροφορίες του κινητήρα είδα ότι η συμπίεση είναι 11:1 οπότε να ρωτήσω τους κατόχους, τι βενζίνη βάζετε; Παρατηρείτε διαφορά μεταξύ 100άρας και 95άρας;
Επίσης κάθε πότε προβλέπεται αλλαγή λαδιών και service; Πόσο περίπου κοστίζει κάθε επίσκεψη;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Διαβάζοντας τις τεχνικές πληροφορίες του κινητήρα είδα ότι η συμπίεση είναι 11:1 οπότε να ρωτήσω τους κατόχους, τι βενζίνη βάζετε; Παρατηρείτε διαφορά μεταξύ 100άρας και 95άρας;Επίσης κάθε πότε προβλέπεται αλλαγή λαδιών και service; Πόσο περίπου κοστίζει κάθε επίσκεψη;
_
τεράστεια διαφορά με V power racing (50 ευρώ το γέμισμα σε τελείως άδειο ρεζερβουάρ)
σχετική διαφορά με άλλες 100άρες
και όσον αφορά τα λάδια εγώ συμπλήρωσα στα 7200χλμ 1 λίτρο, αλλαγή αργότερα/g
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
πως μπορώ να κάνω την αναπνοή του κινητήρα πιο ελεύθερη;
Μέσα σε 1 λεπτό βγάζεις τον πνίκτη και αναπνέει πιο ελεύθερα με πορωτικό θόρυβο!
Ρίξε και μια ματιά στο forum που έχω και fotos. http://www.atfreeforum.com/fiatpandaclu ... andaclubgr' target='_blank -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
τεράστεια διαφορά με V power racing (50 ευρώ το γέμισμα σε τελείως άδειο ρεζερβουάρ)
και όσον αφορά τα λάδια εγώ συμπλήρωσα στα 7200χλμ 1 λίτρο, αλλαγή αργότεραΠότε προβλέπονται επισκέψεις για αλλαγή λαδιών και για service;
Μέσα σε 1 λεπτό βγάζεις τον πνίκτη και αναπνέει πιο ελεύθερα με πορωτικό θόρυβο!
Ρίξε και μια ματιά στο forum που έχω και fotos. http://www.atfreeforum.com/fiatpandaclu ... andaclubgr' target='_blank' target='_blankΤο έχω δει το site σου και είναι πολύ καλό, μιας και είμαστε όμως εδώ ας σε ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες...
Ο πνίχτης τι δουλειά κάνει;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
και όσον αφορά τα λάδια εγώ συμπλήρωσα στα 7200χλμ 1 λίτρο, αλλαγή αργότεραΠότε προβλέπονται επισκέψεις για αλλαγή λαδιών και για service;
Ρίξε και μια ματιά στο forum που έχω και fotos. http://www.atfreeforum.com/fiatpandaclu ... andaclubgr' target='_blank' target='_blank' target='_blankΤο έχω δει το site σου και είναι πολύ καλό, μιας και είμαστε όμως εδώ ας σε ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες...
_
σύμφωνα με τον κατασκευαστή σέρβις και αλλαγές κάθε 20.000 χλμ... αλλά λαδια δεν βλάπτει και στα 10.000
/g -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ρίξε και μια ματιά στο forum που έχω και fotos. http://www.atfreeforum.com/fiatpandaclu ... andaclubgr' target='_blank' target='_blank' target='_blankΤο έχω δει το site σου και είναι πολύ καλό, μιας και είμαστε όμως εδώ ας σε ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες...
_
Είναι καθαρά θέμα περιορισμού θορύβου και μείωσης της κατανάλωσης. Δοκίμασέ το και πες μου εντυπώσεις..
-
Εχω ένα 100άρι απο τον Μάρτιο του 07 μπλε
Εχω κάνει 23000χλμ, δεν στρώθηκε ποτέ.Μεχρι τις 21000χλμ είχα καταναλώσει κάτι λιγότερο από 2 λίτρα σε λάδι, η αλλαγή έγινε στις 21000χλμ.
Η αλήθεια είναι ότι στο δικό μου από το πρώτο γέμισμα μέχρι σήμερα βάζω v-power 95, με την racing δεν είδα διαφορά ούτε στον κινητήρα ούτε στην κατανάλωση. Απο προχθές όμως που αναγκάστικα να βάλω 15€ ΕΚΟ γιανα μην μείνω μου έσβησε 2-3 φορές όταν προσπαθούσα να ξεκινήσω με το γκάζι που είχα συνηθήσει να πατάω.
Οι μεγαλύτερες ταχύτητες που έχω πιάσει είναι στην ευθεία με ούριο άνεμο 195 και στον γρεμό 200 όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω...
Κατανάλωση ,με γρήγορη οδήγηση αλλά όχι βαρύ πόδι 8,κατι έως 9,κατι λίτρα, στην Αθήνα αλλά και εκτός, μετά το σέρβις των 20000χλμ.
Πριν? 10 λιτρα πάνω κάτω... -
Καλησπερα, αν και σε αδεια ακομα παραθετω οτι το σερβις των 20κ χλμ κοστισε περιπου 220 με καρτα καυσαεριων. Μου αλλαξανε τα μπρος πισω λαστιχα που ηταν λιωμενα και η ουρα επιτελους μπηκε στο παιχνιδι και στην εισοδο αλλα και στα πολλα μουτρα... ισως η καλυτερη βελτιωση που εχω κανει.. μου σφηξανε και ολες τις βιδες ψαλιδιων και γενικα του μπροστινου συστηματος και εγινε αλλο αυτοκινητο. Βεβαια μετα απο 1500 χλμ σε μια εβδομαδα βορεια Ευβοια παλυ εγινε ψιλοχαρχαλο αλλα οι ρυθμοι ηταν τεζα τεζα.. Απλα το λατρευω το ατιμο που μπορει να μην ειναι το πιο γρηγορο αλλα ειναι τοσο γνησιο fun to drive..
Περι βενζινης εβαλα 100αρα ΕΚΟ εβγαλα την φισα στον εγκεφαλο και ομολογω οτι ειδα διαφορα.οχι τρελη βεβαια.
καλα να περνατε...
Οπως λεει και καποια ψυχη ολα μπλε... -
Βεβαια μετα απο 1500 χλμ σε μια εβδομαδα βορεια Ευβοια παλυ εγινε ψιλοχαρχαλο αλλα οι ρυθμοι ηταν τεζα τεζα..Για spa πηγες?
Οντως φοβερες διαδρομες...
Fiat Panda 100