-
Ο τίτλος του θρεντ τα λέει όλα.
Είμουνα στο σπίτι ενός φίλου ο οποίος είχε λάστιχο στη πυλωτή και σκέφτηκα να ξεπλύνω μερικές κουτσουλιές που είχε το αμάξι.
Πάνω στη βιασύνη μου (μας περίμεναν για φαγητό) ξέχασα μισάνοιχτο το παράθυρο του συνοδηγού...
Καταλαβαίνετε τι έγινε. Αν και το συνειδητοποίησα γρήγορα, η πόρτα του συνοδηγού και το πάτωμα απο τη μεριά εκείνη έγιναν μούσκεμα.
Σκούπισα οτι μπορούσα με πετσέτα, άφησα το αμάξι στον ήλιο με ελαφρώς ανοιχτά παράθυρα και όλα στέγνωσαν οκ εκτός απο 2 πράγματα:
Το πάτωμα ειναι ελαφρώς νωπό ακόμα (ανεπαίσθητα σχεδόν) και δυστυχώς μπήκε νερό στο κρυφό ντουλαπάκι κάτω απο το πατάκι του συνοδηγού. Έχει υλικό όπως αυτό του πατώματος και ειναι μούσκεμα. Αυτό οπως καταλαβαίνετε δεν στεγνώνει με τίποτα. Αν το αφήσω ανοιχτό, μένουν ανοιχτά και τα φώτα στις πόρτες.
Τι να κάνω? Απλά να το αφήσω να στεγνώσει μόνο του? Υπάρχει πρόβλημα με σκουριές/σαπίσματα κ.λ.π.? Το έχω στεγνώσει όσο γίνεται... Υπάρχει πιθανότητα να πιάσει μούχλα εκει μέσα?
-
Είμουνα στο σπίτι ενός φίλου ο οποίος είχε λάστιχο στη πυλωτή και σκέφτηκα να ξεπλύνω μερικές κουτσουλιές που είχε το αμάξι.
Πάνω στη βιασύνη μου (μας περίμεναν για φαγητό) ξέχασα μισάνοιχτο το παράθυρο του συνοδηγού...
Καταλαβαίνετε τι έγινε. Αν και το συνειδητοποίησα γρήγορα, η πόρτα του συνοδηγού και το πάτωμα απο τη μεριά εκείνη έγιναν μούσκεμα.
Σκούπισα οτι μπορούσα με πετσέτα, άφησα το αμάξι στον ήλιο με ελαφρώς ανοιχτά παράθυρα και όλα στέγνωσαν οκ εκτός απο 2 πράγματα:
Το πάτωμα ειναι ελαφρώς νωπό ακόμα (ανεπαίσθητα σχεδόν) και δυστυχώς μπήκε νερό στο κρυφό ντουλαπάκι κάτω απο το πατάκι του συνοδηγού. Έχει υλικό όπως αυτό του πατώματος και ειναι μούσκεμα. Αυτό οπως καταλαβαίνετε δεν στεγνώνει με τίποτα. Αν το αφήσω ανοιχτό, μένουν ανοιχτά και τα φώτα στις πόρτες.
Τι να κάνω? Απλά να το αφήσω να στεγνώσει μόνο του? Υπάρχει πρόβλημα με σκουριές/σαπίσματα κ.λ.π.? Το έχω στεγνώσει όσο γίνεται... Υπάρχει πιθανότητα να πιάσει μούχλα εκει μέσα?
-
-
αέρας με πίεση θα βοηθήσει..!!
-
Καλοκαίρι είναι θα στεγνώσει μην αγχώνεσαι!
-
Είναι καλή περίοδος για στέγνωμα μην ανησυχείς. Αν όμως είσαι βιαστικός προφανώς θα μπορεί να αφαιρεθεί η μοκέτα τουλάχιστον στο κρυφό ντουλαπάκι για να γίνουν όλα ποιο γρήγορα.
-
Κάντου πιστολάκι (σεσουάρ) τοπικά στα σημεία που παραμένει υγρασία.
-
Πήγα σε ενα βενζινάδικο με πλυντήριο και το στέγνωσα με αέρα... Thanks!
-
άστο ένα μεσημέρι στον ήλιο με μισανοιχτα παράθυρα να δεις για πότε θα γίνει φούρνος και θα στεγνώσει
-
Μπορείς να δοκιμάσεις να αφήσεις και το καλοριφέρ αναμμένο!!! Το έιχε κάνει ένας φίλος όταν είχε βραχεί όλη επένδση της πόρτας από βροχή(είχε αφήσει το παράθυρο ανοιχτό)...
-
Εχμ, εγώ λέω να πάρεις 2-3 τέτοια:
και να τα ρίξεις μέσα.
Πάντως μην ανησυχείς, όπως είπε κι ο Χρήστος είναι καλοκαίρι. Αστο στον ήλιο 2-3 μέρες, οι 90 βαθμοί στο εσωτερικό κάνουν θαύματα.
-
Με το που κρύωσε ο καιρός, κάθε πρωί, όταν έχει υγρασία, το πίσω τζάμι, σε όλη του την επιφάνεια έχει υγρασία ΚΑΙ από την μέσα μεριά!!
Τονίζω ότι είναι σε όλη την επιφάνεια και όχι μόνο σε ένα σημείο.
Ακόμα, παρατήρησα, ότι δεν υπάρχει υγρασία κάτω από την μαύρη επικάλλυψη που υπάρχει περιμετρικά του τζαμιού.
Να υποθέσω ότι υπάρχει κάπου μέσα στο αυτοκίνητο υγρασία ή ότι περνάει με κάποιο τρόπο και στο εσωτερικό?
Η υγρασία εμφανίζεται από το βράδυ και οχι όταν βγει ο ήλιος!
Καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμιά ιδέα?Δεν κρατήθηκα, σόρι
-
Το φάντασμα των 3 βαθμών ξαναχτυπά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το που κρύωσε ο καιρός, κάθε πρωί, όταν έχει υγρασία, το πίσω τζάμι, σε όλη του την επιφάνεια έχει υγρασία ΚΑΙ από την μέσα μεριά!!Τονίζω ότι είναι σε όλη την επιφάνεια και όχι μόνο σε ένα σημείο.
Ακόμα, παρατήρησα, ότι δεν υπάρχει υγρασία κάτω από την μαύρη επικάλλυψη που υπάρχει περιμετρικά του τζαμιού.
Να υποθέσω ότι υπάρχει κάπου μέσα στο αυτοκίνητο υγρασία ή ότι περνάει με κάποιο τρόπο και στο εσωτερικό?
Η υγρασία εμφανίζεται από το βράδυ και οχι όταν βγει ο ήλιος!
Καμιά ιδέα?
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το που κρύωσε ο καιρός, κάθε πρωίNατα μας
-
-
Mήπως βάζεις από πουθενά νερό;
-
Ντίνο, έλεγξα το τζάμι (μπήκε πρόσφατα στην γενική επισκευή) αλλά δείχνει τέλειο. Σημάδια απο νερό ή μυρωδιά υγρασίας δεν βρήκα.
Είναι όπως υγροποιείται ο αέρας σε ένα μπουκάλι με κρύο νερό ή με την υγρασία που πιάνουν τα τζάμια όταν πλύνεις τα πατάκια, δεν στεγνώσουν καλά και αφήσεις το αμάξι στον ήλιο!!
Νερό ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο - τί κάνουμε?