-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αααααχ τι ωραίο τόπικ!! Δε θα τελειώσει η εξεταστική? (αν αρχίσει κ ποτέ ) θα φυγω από την Αθηνα και θα γυρίσω σε 2 μήνες!!Χαλαρά Πατρα για καιρό! Και για τις διακοπές-διακοπές σκέφτομαι πολυ σοβαρά τη Σαντορίνη φέτος!!!! Βεβαια κάτι μου λέει ότι με τη χαρά θα μείνω, γιατι οι προτάσεις των συνταξιδευτών είναι Αμοργός, Φολέγανδρος κλπ..
Η λύση Νο2 είναι να αλλάξω συνταξιδευτές!!
**Κύμη **Ευβοίας κατά καιρούς...αν και με βλέπω (ακόμα μια φορά) να πηγαινοέρχομαι Αυγουστιάτικα στην Αθήνα!
-
Αυτα είναι!! Μεσιέ Κουκ έκανες την καλύτερη επιλογη!!
Στο υπογράφω....
(θα σκαγε ο GTI_ αν δεν το λεγε το 'χιουμοριστικο'!!! )
Πες τα ρε Χαρη!! Τι να κάνουμε στη Φολέγανδρο??
-
-
Αναμεσα σε Κερκυρα και Ροδο τι θα διαλέγατε;
-
Ρόδο χαλαρά !
-
Ξέρω ότι κάμποσοι θα με κοιτάνε με μισό μάτι ( ) αλλά για φέτος το πρόγραμμά μου είναι full (να 'μαστε καλά πάνω από όλα):
- Ιούνιος : 5 ημέρες Γιάννενα και πέριξ (Μέτσοβο, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα)
- Ιούνιος : 4 ημέρες Πάρο (Πίσω Λιβάδι)
- Ιούλιος : 3 ημέρες στο χωριό μας (Μεσσηνία μεριά)
- Αύγουστος : 17 ημέρες Κρήτη (τουρνέ!!!)
- Σεπτέμβριος : 5 ημέρες Χαλκιδική
Αυτά! Όπως καταλαβαίνετε, αδυνατώ να συμμετάσχω στην ψηφοφορία...
-
Θέλω:
Αυτοκίνητο με:
α) Ηλιοροφή ή κάμπριο (για να χαζεύω τα αστέρια)
β) Χωρίς συμπλέκτη (για να οδηγάω με παντοφλίτσα! )
γ) Δυνατό clima
δ) ένα RadioCD
ε) Μεγάλο πορτ-παγκάζ για να χωράει στρώματα, μπάλα, ρακέτες, πετσέτες κλπ....και ένα δωμάτιο οπουδήποτε στη Χαλκιδική...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αναμεσα σε Κερκυρα και Ροδο τι θα διαλέγατε;Για καλοκαίρι? ΚΑΜΙΑ από τις δύο.
-
Η Ρόδος λέει για καλοκαίρι, αρκεί να έχεις αυτοκίνητο...3 χρόνια τη δοκίμασα για 15 μέρες κάθε φορά και χωρίς τουτού, δεν πας πουθενά...εκτός και αν είσαι ευχαριστημένος με μπάνιο στο Ενυδρείο.
-
Διακοπές δεν προβλέπονται φέτος, αλλά επειδή θα βρίσκομαι στην Κρήτη για άλλο λόγο, όλο και καμιά βουτιά θα κάνουμε
-
για να παει καποιος σε νησι........ποσο περιπου θα του κοστισει η ολη υποθεση? δεν εχω παει ποτε σε νησι γι'αυτο ρωταω. αξιζει?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Ρόδος λέει για καλοκαίρι, αρκεί να έχεις αυτοκίνητο...3 χρόνια τη δοκίμασα για 15 μέρες κάθε φορά και χωρίς τουτού, δεν πας πουθενά...εκτός και αν είσαι ευχαριστημένος με μπάνιο στο Ενυδρείο.Γιατί ? Άσχημα είναι στο ενυδρείο ?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
για να παει καποιος σε νησι........ποσο περιπου θα του κοστισει η ολη υποθεση? δεν εχω παει ποτε σε νησι γι'αυτο ρωταω. αξιζει?Κανά 200άρι πήγαινε-'ελα αυτοκίνητο και 2 άτομα!
Εγω εδώ και 3 χρόνια τα έχω καταργήσει τα νησιά!
Πλην, της Λευκάδος ! -
Δωδεκάνησα 7-10 ημέρες με ιστιοπλοικό
και κανα 4ήμερο προς Λακωνία στο χωριό -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ρόδο χαλαρά !Να ρωτήσω γιατι;Εχεις παει και στα δυο;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αναμεσα σε Κερκυρα και Ροδο τι θα διαλέγατε;κερκυρα...αλλα και γω νομιζω οτι δε πολυλενε για νταλα καλοκαιρι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ρόδο χαλαρά !
Να ρωτήσω γιατι;Εχεις παει και στα δυο;
Ναι, έχω πάει και στα δύο
Ρόδο, 2 φορές
Κέρκυρα 4Επειδή, το 4 είναι τυχαίος αριθμός (!) (λόγω συνθηκών)
μην βάζεις το νου σου ότι τρελλαινομαι
Και τα δύο είναι πανέμορφα νησια, αλλά - η λογοκρισία με κόβει! -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
για να παει καποιος σε νησι........ποσο περιπου θα του κοστισει η ολη υποθεση? δεν εχω παει ποτε σε νησι γι'αυτο ρωταω. αξιζει?
Κανά 200άρι πήγαινε-'ελα αυτοκίνητο και 2 άτομα!
Εγω εδώ και 3 χρόνια τα έχω καταργήσει τα νησιά!
Πλην, της Λευκάδος !μεσα στα 200 ευρω ειναι και τα εξοδα σιτισης & στεγασης?
-
Με τιποτα
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Η Ρόδος λέει για καλοκαίρι, αρκεί να έχεις αυτοκίνητο...3 χρόνια τη δοκίμασα για 15 μέρες κάθε φορά και χωρίς τουτού, δεν πας πουθενά...εκτός και αν είσαι ευχαριστημένος με μπάνιο στο Ενυδρείο.
Γιατί ? Άσχημα είναι στο ενυδρείο ?
τέλεια είναι στο Ενυδρείο, παλιότερα που είχα πάει με άφησε άφωνο
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?