-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για Τήνο έχει καποιος να προτείνει τίποτα?
Είναι φοβερό το νησί!!!!
Να πας στον Πύργο για γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο έχει δυο πολύ καλές ταβέρνες ταβέρνες θα θυμηθώ τα ονόματα και θα σου πώ..................... και αν έχεις Land Cruiser και θες action ζήτα να σου πούν πως θα πας στον Κουμελάνα φας και τηνιακη μακαρονάδα!!! ¨εχει μεσα της παναγιας τα ματια!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είναι φοβερό το νησί!!!!
Να πας στον Πύργο για γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο έχει δυο πολύ καλές ταβέρνες ταβέρνες θα θυμηθώ τα ονόματα και θα σου πώ..................... και αν έχεις Land Cruiser και θες action ζήτα να σου πούν πως θα πας στον Κουμελάthanks μονο με LC πας Κουμελά???
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Είναι φοβερό το νησί!!!!
Να πας στον Πύργο για γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο έχει δυο πολύ καλές ταβέρνες ταβέρνες θα θυμηθώ τα ονόματα και θα σου πώ..................... και αν έχεις Land Cruiser και θες action ζήτα να σου πούν πως θα πας στον Κουμελάνα φας και τηνιακη μακαρονάδα!!! ¨εχει μεσα της παναγιας τα ματια!
καλο
-
Εφέτος νησί και μάλιστα Κυκλαδίτικο Πάρος.
Μετά εάν υπάρχει χρόνος μια βόλτα προς Ήπειρο μεριά (αν δε στρίψω στα βουνά της μια φορά το χρόνο έχω ψυχολιγικά όλο το χρόνο ).
-
Γειά σας,
Φέτος το πρόγραμμα λέει εξωτερικό με τροχόσπιτο (ρυμουλκούμενο).
Από μέσα Ιούλη με αρχές Αυγούστου, ξεκίνημα από Ancona, μέσω Ιταλογαλλικής Ριβιέρας στην Βαρκελώνη και επιστροφή.
Ξέρω, ...καλό κουράγιο, αλλά μ΄αρέσει !!Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εφέτος νησί και μάλιστα Κυκλαδίτικο Πάρος.Ναι ναι ναι!!!
Πήγα ήδη μία φορά αυτό το καλοκαίρι και σκοπεύω να πάω τουλάχιστον άλλες 2!
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Είναι φοβερό το νησί!!!!
Να πας στον Πύργο για γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο έχει δυο πολύ καλές ταβέρνες ταβέρνες θα θυμηθώ τα ονόματα και θα σου πώ..................... και αν έχεις Land Cruiser και θες action ζήτα να σου πούν πως θα πας στον Κουμελάthanks μονο με LC πας Κουμελά???
πάνε και τα νοκιασιάρικα αλλά μην το πεις σε αυτούς που τα νοικιάζουν!!!! έχει για πέντε χλμ φυτευτο μάρμαρο καθώς περνάς και από το λατομείο πριν φτάσεις στην ερημική παραλία!!!!!!!!!
-
Εγω φετος θα τη βγαλω στη πατριδα μου στη Κω .ΑΝ τα καταφερω να κατεβω .Επισης παιζει και για λιγες μερες Συρο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ λέω φέτος να κινηθώ προς Άνδρο.Είναι η πρώτη φορά που θα επεισκεφθώ το συγκεκριμένο νησί,& έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια.Εκεί που μένουμε είναι γύρω στα 70 μέτρα από τη θάλασσα οπότε ούτε αυτοκίνητο θα χρειαστώ.....Άντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν πάει άλλο!!!!!
Να πας Ανερούσα για μπάνιο +(ωραίο hotel)
Ψιλή άμμο αν θες ξαπλώστρα και βλέφαρο και beach volley
Να πας να φας στο Μπαλκονι του Αιγαίου πριν νυχτώσει (αν είστε πολλοί παραγγείλτε κόκορα)
Να πας μια βόλτα στην Χώρα (Μουσείο, Αφανής Ναύτης κλπ)....
Και στης Γριας το πήδημα για βλέφαρο+++++++Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !!!Σίγουρα θα τα επισκεφτώ τα μέρη.
Όσο για της γριάς το πήδημα για βλέφαρο δε το νομίζω (Γυναίκα-παιδί.........) -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
...Και στης Γριας το πήδημα για βλέφαρο+++++++
Όσο για της γριάς το πήδημα για βλέφαρο δε το νομίζω (Γυναίκα-παιδί.........)
Μα αντιθέτως λόγω των λόγων που αναφέρεις η επίσκεψη της παραλίας αυτής είναι επιβεβλημένη, αφού το λέει καθαρά για βλέφαρο, δεν λέει για παραπάνω!!!
Εκτός αν ακόμα και το βλεφαριάζειν είναι απαγορευμένο.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Και στης Γριας το πήδημα για βλέφαρο+++++++
Όσο για της γριάς το πήδημα για βλέφαρο δε το νομίζω (Γυναίκα-παιδί.........)
Εκτός αν ακόμα και το βλεφαριάζειν είναι απαγορευμένο....
Aπαγορευμένο δεν είναι,αλλά άμα με πάρει χαμπάρι........
-
Φέτος μετά από περσινή υπόσχεση στη γυναίκα,πάμε Σαντορίνη!!
Είναι η καταγωγή της από εκεί και τα καλοκαίρια μέχρι μια ηλικά τα περνούσε εκεί.Τώρα έχει 10 χρόνια να πάει και έχει φαγωθεί.
Πέρυσι λόγω της μπουμπούς δεν μπορούσαμε,αλλά της το είχα υποσχεθεί για φέτος,οπότε...Κάνουμε τα κονέ μας από τώρα με τους διάφορους γνωστούς για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή...
Α και μετά τις 20/8 στο χωριό μου το Λεβίδι,έξω από την Τρίπολη...Να δούμε και λίγο έλατο,γιατί καλή η θάλασσα,αλλά αν δεν μυρίσουμε βουνό,κάπως μας έρχεται... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είναι φοβερό το νησί!!!!
πάνε και τα νοκιασιάρικα αλλά μην το πεις σε αυτούς που τα νοικιάζουν!!!! έχει για πέντε χλμ φυτευτο μάρμαρο καθώς περνάς και από το λατομείο πριν φτάσεις στην ερημική παραλία!!!!!!!!!
μόνο πάρε με μικτή ασφάλεια για να μη τραβιέσαι στα μισά του δρόμου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι. Να την αποφύγεις τον δεκαπενταύγουστο
-
Nα ακουσεις τον Κrusenstern...
-
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν την εχει ανακαλύψει ακομα ο (εντονα) οργανωμενος τουρισμος και ετσι εμεις που παμε συχνά περναμε υπέροχα.
-
Να αποφύγεις την Χώρα, και το εμποριο ελπιδας που εχει στηθει εκει λογω της εκκλησίας (Αλλα στην Εκκλησια και το μουσειο της αξιζει να πας - καθημερινη ομως)
-
Να φας στα υπεροχα χωρια του νησιου.
-
Κολυμπα παντου. Ολες οι παραλιες ειναι καλές. (Κρύες ομως, προσοχή στα ρεύματα). Προτεινω : Παχια Αμμο, Κολυμπήθρα, Σκυλαντάρ, Πανορμος, Καρδιανή(για αρχή...)
-
Να πας στον Πυργο και στο Βώλαξ (χωριά)
-
Να πας στο Ξώβουργο,να ανεβεις στην κορυφη και να δεις ολο το Αιγαίο
Να κολυμπήσεις στην Λειβάδα (με ΠΡΟΣΟΧΗ ) και μετά να κάτσεις για φαγητό στον Ιάπωνα
-
-
Και κατι για να πορευομαστε στις κορυφαιες παραλιες της Κρήτης
http://stigmes.gr/gr/grpages/articles/beachcrete.htm
Enjoy
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Και κατι για να πορευομαστε στις κορυφαιες παραλιες της Κρήτηςhttp://stigmes.gr/gr/grpages/articles/beachcrete.htm
Enjoy
Εκτός από 2-3 κοσμικές, τις προσυπογράφω όλες!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τέλειωσαν τα ψέματα!!! Αναχώρηση στις 19 του Αυγούστου για Καλαμπάκα. Έχουμε βλέπεις στις 20 βαφτίσια του γιου πολύ καλού φίλου. Στις 21 αναχώρηση για Ιωάννινα. Ξενοδοχείο Horizon στις Λιγκιάδες. Από ότι είδα στις φωτογραφίες πρέπει να έχει απίστευτη θέα από εκεί πάνω. Επιτέλους βουνό και όχι καυτή άμμος!!!!! Το πρόγραμμα για την ώρα λέει 5 ημέρες και βλέπουμε. Το καλύτερο ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Αποστόλη θέλω ενημέρωση για εξορμήσεις!!!
Λογικά θα κάτσουμε στην επιστροφή δυο με τρις μέρες και Αθήνα για να μπορέσουμε να δούμε συγγενείς και καλούς φίλους.
Ελπίζω Νίκο να μην κάνεις μέχρι τότε δίαιτα ε;Τα σχέδια άλλαξαν λίγο!!! Επίσπευση διακοπών μια και τον Αύγουστο προέκυψε πρόβλημα. Θα τα πούμε τέλος Ιουνίου! Αναχώρηση στις 23 του μήνα. Πέρα από τις 6 ημέρες στην Ήπειρο θα κάτσουμε και 3 στην Αθήνα. Οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε με όσους δεν έχουν ξενιτευτεί εκείνη την περίοδο. Μάλλον Αθήνα από 30 έως 3 που αναχωρούμε.
Καλή αντάμωση και ελπίζω να μην στραβώσει ξανά κάτι. -
Step3 : Pricing
This is where you view the cost of your reservation in detail.You have selected
Itinerary Pricing Analysis
Outbound trip (PIRAEUS - THIRA(SANTORINI))Passengers Accommodation Class Price
Female Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 51.50
Male Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 51.50
Vehicle CAR > 4.25 € 117.50
Sub Total: € 220.50Inbound trip (THIRA(SANTORINI) - PIRAEUS)
Passengers Accommodation Class Price
Female Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 46.00
Male Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 46.00
Vehicle CAR > 4.25 € 122.00
Sub Total: € 214.00Total Price: € 434.50
Ωραίες τιμούλες δηλαδή για 7 μέρες με τιμη δωματίου τα 100 Euro (τίποτα το ιδιαίτερο σαν δωμάτιο) είσαι 1,100 euro μειον με το καλημέρα!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μάλλον Αθήνα από 30 έως 3 που αναχωρούμε.
Καλή αντάμωση και ελπίζω να μην στραβώσει ξανά κάτι.Να μιλήσουμε Μάνο! Να σε δούμε λίγο.
-
Οι τιμες των πλοιων ειναι @@
Θελω να παω σε νησι φετος και το σκεφτομαι, πιο πολλα θα δωσω στο πλοιο παρα για διαμονη
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?