-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παιζει να παω Θασο φετος.
Εχει παει κανεις να μου προτεινει καποιο μερος/ παραλια/ φαγητο ?
Ωπ! αυτό τώρα το βλέπω!
Στη διάθεσή σας!
Εξυπηρέτηση!
Εμπιστοσύνη
Εντοπιότητα!
Εχεμύθεια!Πατριδα, μαλλον αργησαμε και οι δυο και χασαμε τον πελατη
Γαμώτο, και έβγαλα και το δίσκο με το λικεράκι και τα φοντάν!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωπ! αυτό τώρα το βλέπω!
Στη διάθεσή σας!
Εξυπηρέτηση!
Εμπιστοσύνη
Εντοπιότητα!
Ρουμλεταδες εισαστε;
-
BILL33
παραρουμλετάδες
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τσιγάρα 2.95Ε
Τα ιδια κανουμε μαλλον
Τα άσπρα,τα χρυσά ή τα μαύρα....;;;;Υποθέτω τα χρυσά slim...εε;;;;
Tα χρυσα τα κανονικα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
για να παει καποιος σε νησι........ποσο περιπου θα του κοστισει η ολη υποθεση? δεν εχω παει ποτε σε νησι γι'αυτο ρωταω. αξιζει?
Να παραθεσω μια τυπικη μερα για ενα ζευγάρι άνω των 20 ετών :
Νερό 1ltr 70cent
Κάρτα vodafone 10E
Πρωινο 2 ατομων 11Ε
φαγητό 34Ε
Ξαπλώστρες 12Ε
Εφημεριδα 1Ε
Μουσείο 12Ε
Βενζίνη 10Ε
Τσιγάρα 2.95ΕΣυνολο κατι λιγότερο απο 100Ε για τυπικη μερα,οπως βλεπετε απουσιαζουν υπερβολες και αλόγιστες σπατάλες.Οι τιμες ειναι τουλαχιστον -20% σε σχεση με Αθήνα,εκτος απο την βενζίνη που ειναι +5%.
Νερό 1lt;;; Σε μία μέρα, για 2 ατομα; (που το βρήκατε 0.70 το λιτρο;)
Κάρτα vodafone 10Ε πάλι σε μια μέρα δεν είναι πολλά;
Οι ξαπλώστρες τόσο ακριβές είναι;
Το φαγητό μπορεί να είναι φτηνότερο αν τρέφεσαι με σουβλάκια/σάντουιτς, αλλά μπορεί να βγει και πιο ακριβό, οπότε είναι ένας καλός μέσος όρος... -
Το μουσειο 12 Ε μια τυπικη μερα μονο σε μενα εκανε εντυπωση??
Αισθανομαι ασχημα δηλαδη..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το μουσειο 12 Ε μια τυπικη μερα μονο σε μενα εκανε εντυπωση??Αισθανομαι ασχημα δηλαδη..
Και σε μένα αλλά δεν το λέω για να νιώσεις άσχημα..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το μουσειο 12 Ε μια τυπικη μερα μονο σε μενα εκανε εντυπωση??Αισθανομαι ασχημα δηλαδη..
Σου έκανε εντύπωση γιατί ξέρεις ότι οι φοιτητές μπαίνουμε τσάμπα σε αρχαιολογικούς χώρους, ε;
-
Μην κολλατε σε ενα σημειο,αυτα ειναι ενδεικτικα.
Προφανως δεν παιρνεις καθε μερα καρτα voda,ομως καποια τετοια μαλακιούλα θα βρεθει για την επομενη μερα,μαλακιούλα ομως,όχι πχ πάρτυ με σαμπάνιες στην Μυκονο.Το νερό ειναι 1.5ltr και οχι 1,και παιζει απο 0.5Ε εώς 1Ε
Οσον αφορα τα μουσεία, στην Ρόδο πχ έχουν σχεδόν όλα 6Ε/άτομο.Και δεν ειμαι φοιτητης,πολυτεκνος ή οτιδηποτε αλλο.Η διατροφη με σουβλακια μπορει να ειναι 1 σουβλακι την ημερα (αρα 4-5 Ε τα δυο ατομα) οπως εβλεπα να κανουν οι νεότεροι στην Πάρο,αλλα προσωπικα κατι τετοιο δεν το βλεπω ως διακοπες, αλλά ως νηστεία και άσκηση του νου
-
Στους αγαπητούς μου Συμφορουμίτες, ένα μεγάλο 'γειά σας!' αφού ήρθε η ώρα να ξεκουράσουμε το ταλαίπωρο κορμί μας σε καμμια παραλία !!! Σας χαιρετώ, και εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους! Θα μου λείψουν πολύ οι κουβέντες μας και οι συζητήσεις , προσωπικά - Τώρα, ΄για εσάς μπορεί να είναι και καλύτερα!..
Προσοχή στους Δρόμους
και στους μαλάκες! (καλά ξέρω, δύσκολο αυτό!)Byeeee !
-
Καλά να περάσεις λοχία..
Και προσοχή...όχι σκουπίδια..όχι απορρίματα σε θάλασσες και ακτές...
Υγ:Ζηλεύω...
-
ως ανθρωπος της Θαλασσας θα σας δωσω μια συμβουλη για τις καλοκαιρινες σας διακοπες
μην φτυνετε ποτε στην Θαλασσα, Θα το βρειτε μια μερα στο πιατο σας
καλες διακοπες να εχετε
-
*Διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα, αντί για τα νησιά, φαίνεται ότι επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες, λόγω του κόστους των εισιτηρίων των πλοίων και των προβλημάτων που συνεχίζονται με τα δρομολόγια στην ακτοπλοΐα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ήδη αρκετοί Έλληνες προτιμούν για τις διακοπές τους τα παράλια της ηπειρωτικής χώρας που είναι προσβάσιμα απευθείας με το αυτοκίνητό τους. Μάλιστα, μια τέτοια επιλογή είναι και οικονομικότερη.
Όπως σημειώνεται, με έως και 400 ευρώ κέρδος αρχίζει τις διακοπές της μία τετραμελής οικογένεια, στην περίπτωση που επιλέξει να φορτώσει τις βαλίτσες της στο αυτοκίνητο με προορισμό κάποια παραθαλάσσια περιοχή.
Ειδικότερα, τα έξοδα της βενζίνης για μια διαδρομή 900 χλμ. -από την Αθήνα έως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και επιστροφή- αγγίζουν τα 115 ευρώ για ένα συμβατικό ΙΧ και φτάνουν τα 155 ευρώ για ένα 4Χ4 (συμπεριλαμβανομένων και των διοδίων).
Τα ναυτικά μίλια όμως κοστίζουν έως και 300% περισσότερο: στην περίπτωση που η ίδια οικογένεια επιλέξει να επισκεφτεί, παραδείγματος χάριν, τα Χανιά, αρχίζει τις διακοπές της με 231,50 ευρώ μείον για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (στην τιμή περιλαμβάνεται και ΙΧ). Επιπλέον, χρειάζεται άλλα 206,50 για τα εισιτήρια επιστροφής.
Η κατάσταση αυτή που διαμορφώνεται στον τουριστικό χάρτη της χώρας, και η οποία είναι αποτέλεσμα τόσο της ακρίβειας στα εισιτηρια των πλοίων, όσο και της ταλαιπωρίας που συνεχίζεται στα λιμάνια, λόγω βλαβών και σημαντικών καθυστερήσεων στα δρομολόγια, έχει ως συνέπεια να «στενάζουν» τα νησιά που παραδοσιακά αποτελούσαν προορισμούς οικογενειών, όπως αυτά των δυτικών Κυκλάδων.
Από την άλλη πλευρά, οι ξενοδόχοι σε ηπειρωτικές παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας βλέπουν τα δωμάτιά τους να γεμίζουν και μάλιστα όχι μόνο για τα Σαββατοκύριακα, αλλά για περισσότερες ημέρες.
Ενδεικτικά, οι ξενοδόχοι στο Ναύπλιο, την Αιδηψό και τη Χαλκιδική αναμένουν πληρότητα για τους επόμενους δύο μήνες στο 90%- 100%.*
-
Φευγω για Κρητη στις 28 Ιουλιου..
-
Φεύγω για Βόρεια Εύβοια Δευτέρα πρωί...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωπ! αυτό τώρα το βλέπω!
Στη διάθεσή σας!
Εξυπηρέτηση!
Εμπιστοσύνη
Εντοπιότητα!
Αργησατε και με χασατε
Παντως πολυ καλο το νησι σας, ειναι ιδανικο για ξεκουραση.
Οι παραλιες ειναι πολυ καλες και καθαρες, και για ολα τα γουστα αν εξαιρεσεις τα ΣΚ που ειχε πολυ κοσμο και πολλες οικογενειες...
Απο πρασινο χορτασε το ματι μου, ενω και το φαγητο ηταν καλο (και φτηνο).
Συνεχισα με ενα μικρο tour Δραμα,Καβαλα και Εβρο (πατριδα!)
Συνολο εκανα 2500 χλμ.
Τωρα ξανα δουλεια
-
Να μας ξανάρθετε
-
Eβγαλα τα εισιτηρια για το πλοιο(Λαυριο-->Συρος)
2 ατομα + αμαξι = 140 Ευρω για το πηγαινε μονο...
Οικονομικη θεση δεν ειχε κ ετσι αναγκαστηκαμε να κλεισουμε bussines
Στο γυρισμο βαλτε αλλα τοσα(145 Ευρω ειναι μου φαινεται) κ εχουμε συνολο 285 Ευρω
Μαμω την ακριβεια σας μεσα.....
-
Σώπα ρε...
Κατά τον κ.Γκαργκάνα δεν υπάρχει ακρίβεια. Ενας μανάβης απλά ανέβασε την τιμή στα πατζάρια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σώπα ρε...Κατά τον κ.Γκαργκάνα δεν υπάρχει ακρίβεια. Ενας μανάβης απλά ανέβασε την τιμή στα πατζάρια!
E ναι Ολοι αυτοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου...Ουτε με βομβες δεν ξυπνανε....Να παει στη λαϊκη της γειτονιας του κ να μας πει ο κυριος Γκαργκανας αν υπαρχει η οχι ακριβεια....
Προσφορα ναυτικης εταιριας για το καλοκαιρι... 15% εκπτωση αν κανετε την κρατηση του εισιτηριου 15 ημερες πριν....
Φυσικα στις διαφημισεις που εκαναν κ στην κεντρικη σελιδα δεν σου ελεγαν οτι η «προσφορα» ειναι για περιορισμενες θεσεις(ποσες αραγε 5? 10 ? 15 ? 20 ? ) κ ισχυει για Δευτερα,Τριτη κ Πεμπτη(ποιος ταξιδευει αυτες τις μερες?)
Αστα διαλα....
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?