-
Πραγματικα ντροπηηηη!!!!!!!! Δυστηχως το ηθος απο τους αγωνες τινει προς εξαφανιση και πολυ φοβαμαι ότι οι επόμενες γενιες δεν θα γνωριζουν τι παει να πει ήθος και συναθλητης. Το μονο που θα τους νοιαζει θα ειναι αυτα τα τσιγκινα κυπελακια που θα στολιζουν στα ράφια τους για να τα δειχνουν στους φιλους τους, που πολυ αμφιβαλω αν θα εχουν, γιατι οι φίλοι χρειαζονται ηθος για να υπαρχουν!
-
Συμφωνώ απόλυτα με το τίτλο του κ.Πετρόπουλου στο θέμα αυτό αλλά εμένα με αντιπροσωπεύει γενικά για τη κατάσταση που επικρατεί στους Ελληνικούς αγώνες.
Ίσως αν ήμουν στη θέση του κ.Νιώρα να έδινα εγώ νερό στον κ.Χατζητσοπάνη γιατί πιστεύω σε άλλα ιδανικά και κυρίως στο fairplay. Όμως είναι δικαίωμα του να πράττει όπως αυτός νομίζει, και τελικά από αυτές τις πράξεις του να κρίνεται.
Δεν μου αρέσει όμως που δεν αναφέρεται και έχει μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ.Χατζητσοπάνης μετά από τη πράξη αυτή του κ.Νιώρα έκανε ένσταση στο αυτοκίνητο του κ.Νιώρα. Και για τα δύο γεγονότα νομίζω ότι δεν υπάρχει προφανείς και λογική εξήγηση.
Τέλος όπως έγραψα και αλλού όταν δεν συμμετείχε ο κ.Χατζητσοπάνης στη production θα ήθελα άλλη συμπεριφορά από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελλάδος, αλλά κυρίως τον πρωταθλητή στις καρδιές πολλών από εμάς! -
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
Δεν μου αρέσει όμως που δεν αναφέρεται και έχει μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ.Χατζητσοπάνης μετά από τη πράξη αυτή του κ.Νιώρα έκανε ένσταση στο αυτοκίνητο του κ.Νιώρα.
ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ Delecour , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ .
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΧ , ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΝΙΩΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ , ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ , ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν μου αρέσει όμως που δεν αναφέρεται και έχει μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ.Χατζητσοπάνης μετά από τη πράξη αυτή του κ.Νιώρα έκανε ένσταση στο αυτοκίνητο του κ.Νιώρα.
ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ Delecour , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ .
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΧ , ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΝΙΩΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ , ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ , ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟ ?
ola afta ta xronia pou eimai anamesa sas....prokalo opoiondipotai na bgi kai na me kraksi an ego exo prokalesi pote kapoion odigo i sinodigo...gia xronous...kai poli se enan agona efialti ..gia emas...kai gia tous ipolipous...episis prokalo..to pliroma tou no 61 na fgi kai na pi an ego i o panos ..asxolithikamai me xronous..re paidia ixamai diasirthi ..apo ta xilia provlimata pou eixamai..ti na elega...oti tou pira 1.2.3. edo eimastan apo tous alous..eti fotos...piso...exo mathi stin zwh mou na lew alithies ..oso kai na me ponaei....efxaristw
-
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
Δεν μου αρέσει όμως που δεν αναφέρεται και έχει μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ.Χατζητσοπάνης μετά από τη πράξη αυτή του κ.Νιώρα έκανε ένσταση στο αυτοκίνητο του κ.Νιώρα. Και για τα δύο γεγονότα νομίζω ότι δεν υπάρχει προφανείς και λογική εξήγηση.
Ο Νίκος Πετρόπουλος πρέπει να το σχολιάσει αυτό, νομίζω....
-
Γιάτί όμως δεν διαβάζουμε σχόλια με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ????
'Πυροβολισμούς' στον αέρα είναι εύκολοι......... αλλά οχι για ουσιαστική βελτίωση,μονο για κατανάλωση είναι ................και απο τέτοια είμαστε χορτάτοι....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δικαιολογημένη αντίδραση εν θερμώ........
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
tha to sxoliaso..opos ola ekso apo ta dontia kai den masao ta logia mou..giati kapotai prepei na ginoumai entelos sosti...kai gia tin mnimi ton paidion mas pou xathikan .....
lipon den prokalesa kanena pliroma....afto the pou mas pirakse itan oti...den mas enimerosan oti ithelan na einai 49...kai emeis 50...gia emas itan to idoio..opos anefera emeis eixamai xasei tin mpala pleon.....mia thesi akomi....apo to vathos den elege...an mas enimeronan..oti to ithelan...kai the to kanamai....ixan olo to dikaioma...na kanoun afto pou ekanan....(an kai den einai..sosto afto)ala as to zitagan...gnorizomastai tosa xronia..tora ..nai ..kanamai enstasi kai emeis...ala....aperifthi..giati den ixamai dikaioma ef oson eimastan ektos agonos....kai ola afta vevaia..en vrasmo psixis...den tha thelamai pote na vgi kapoios ekso...apla eginai gia to gamoto.........afti einai .....i alitheia.....efxaristo -
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ
ΕΛΛ. ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΠΘΣ ΑΦΩΝΟΔΙΚΕΣ ΤΗΣ FIA ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΟΙΟΤΙΔΑΣ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ. -
Ο χρήστης rallytec έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ
ΕΛΛ. ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΠΘΣ ΑΦΩΝΟΔΙΚΕΣ ΤΗΣ FIA ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΟΙΟΤΙΔΑΣ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ.A Παναΐα μου... Και ποιός πληρώνει τώρα αφού ο κ. Πετρόπουλος μας λέει πως δεν τους άφησαν να κάνουν ένσταση γιατί βγήκαν εκτός αγώνος;
Και κάτι που ακούστηκε για μια επιταγή των 10000 ευρό (στιλ λύστε ανοιχτά), παραμύθι ήταν.
Ο καημένος ο Ψύλλος (ιδιοκτήτης του Έβο) τι θα κάνει τώρα; Θα πάρει ένα αυτοκίνητο στο ζεμπίλι γιατί έτσι υπέδειξε κάποιος που ήταν εκτός αγώνος και συνεπώς δεν είχε έννομο συμφέρον;
Σα να μη μας τα λένε καλά.
Όχι πως μας τα έλεγαν και πριν, αλλά πολύ μπερδεμένα διαβάζονται όλα τα παραπάνω. Νας, που είσαι; Τι γίνεται με την ιστορία λύσε/δέσε ένα τουτού που αποδεικνύεται νόμιμο;
Ποιός πληρώνεςι το μάρμαρο; Στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον...
Γιατί το μάρμαρο το πληρώνουν όλοι οι ελληνικοί αγώνες, καθώς όσοι ξένοι πήραν πρέφα το γεγονός, γελάνε με την καρδιά τους, αναγνωρίζοντας την παγκόσμια πρωτιά του να τσακώνονται ο 12ος με το 13ο για τη θέση στο πόντιουμ του ρεζιλέματος...
Ω καιροί, ώ ήθη, ώ κατάντια να διασυρόμαστε από 45χρονο ερασιτέχνη (χίλια μπράβο Γκασπάρ2) συνοδηγό και να πλακωνόμαστε κιόλας... -
Η ένταση έγινε κανονικά και πληρώθηκε το αντίστοιχο παράβολο.
Οι αγωνοδίκες την απέρριψαν χωρίς να την εξετάσουν επί της ουσίας, σύμφωνα με το άρθρο 179 του ΔΑΚ (http://www.fia.com/resources/documents/1158037540__International_Sport_Code_a.pdf) που λέει για ένσταση 'με κακή πίστη' και παρέπεμψαν το θέμα στην ΕΘΕΑ.
Ο χρήστης άρθρο 179 του ΔΑΚ έγραψε:
179. Protest without foundation
If the protest is rejected or if it is withdrawn after being
brought, no part of the protest fee shall be returned.
If judged partially founded, the fee may be returned in part,
and in its entirety if the protest is upheld.
Moreover, if it is proved that the author of the protest has
acted in bad faith, the ASN may inflict upon them one of the
penalties laid down in this Code.Η παραπομπή του θέματος στην ΕΘΕΑ έχει δύο σκέλη:
-
Το τεχνικό, αν δηλ. το αυτοκίνητο ήταν σύννομο. Η ΕΘΕΑ θεώρησε πως δεν έπρεπε να μείνουν υπόνοιες ως προς αυτό και παράγγειλε το 'λύσιμο' του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την ένσταση. Το οποίο έγινε και το αυτοκίνητο βρέθηκε σε όλα κανονικό. Τυχόν έξοδα θα καλυφθούν από το ήδη καταβληθέν παράβολο και από τον ενιστάμενο (εφ΄ όσον δεν βρέθηκε τίποτα).
-
Το πειθαρχικό, δηλ. τυχόν συνέπειες για τους εμπλεκόμενους λόγω της 'κακής πίστης' της ένστασης, για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα.
Ελπίζω να μην ξανασχοληθώ με αυτή τη θλιβερή ιστορία.
-
-
Και αντιθετα απο καποιον αλλον γραφοντα πιστευω οτι αυτο το αθλημα σωζεται ....αλλα με θεληση και παραμερισμο των μικροσυμφεροντων του καθενος απο εμας.
Μετα τιμης
ΤURTLEΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ TURTLE , ΠΩΣ ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ πχ ,(ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ) ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ?
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ( ΠΟΥ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ) , ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ , ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΣΗ , ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ , Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ..... ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ , ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΒΕΤΑΙ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΡΟΜΠΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΨΕΥΤΟΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ Γ@Μ#ΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ .
ΚΑΙ Γ@Μ$ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ . -
ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ TURTLE , ΠΩΣ ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ πχ ,(ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ) ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ?
KAI ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...'ΡΕ ΑΜΑ ΑΝΟΙΚΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.....Η ..ΕΧΩ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ!!!.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ 3,4 ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.Ε!! ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ.
-
πετροπουλε καλα τα λες αλλα αφου υπαρχουν κανονισμοι γιατι δεν φροντισες να προστατεψεις τον οδηγο σου και ριχνεις ευθυνες σε μια νομιμη και νομοτυπη ενεργεια του πληρωματος που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχαν ολο το δικαιωμα απο τον κανονισμο να το πραξουν και τους εχεις ριξει στην πυρα για σε παρακαλω συγκεντρωσου λιγο και προσπαθησε να εισαι πιο αντικειμενικος και δικαιος γιατι θα αρχισω να σου λεω και τοτε θα αναροτιεσαι που τα ξερω βουβα λοιπον κυριοι ξερολες
-
Λοιπον , παρακολουθώ τη συζήτηση και ενώ δεν ήθελα να μιλήσω, είμαι πλέον αναγκασμένος, γιατί ακούγονται μισες οι αλήθειες....
1ον. Το θέμα ένστασης στον Χ''στοπάνη, άρχισε από έναν κριτή, ο οποίος τράβηξε και την περιβόητη φωτογραφία. φανταστήτε Νιώρα και Γουσέτη, να οδηγούν και να τραβάνε και φωτο...
Α! ρε, ικανότητα το πλήρωμα!!!!!
2ον. Είναι παράνομο το γεγονός???? Τότε γιατί η πικρία κι η συζήτηση?
3ον. Γιατί αναφέρεστε κύριοι (κάποιοι που απαντήσατε στο ποστ), στον Νιώρα ως 'Μπάτσο'????
Γιατί απαξιώνετε ενα επάγγελμα και μια κοινωνική ομάδα???
Ανεβαίνει το κύρος του φόρουμ έτσι?
Κι εσείς θεματοφύλακες του φόρουμ, γιατί δεν ανακαλείτε στην αξιοπρέπεια αυτούς που υβρίζουν?
Αλλά δεν βρίζουν δικά σας παιδια.....
4ον. Η υποστήριξη (για τους ευαίσθητους φορολογούμενους) που έχει ο Νιώρας απο την ΕΛΑΣ, είναι αυτό το μουλάρι το Nissan κι ένα βανάκι για τα σέρβις. Όλα τα άλλα είναι από χορηγούς κλπ. Και μην πείτε ότι δεν εκπροσωπεί άξια την ΕΛΑΣ στους αγώνες!!!!
Και οσο για τα σχόλια για επιδόσεις κλπ, σας υπενθυμίζω ότι ο Γρηγόρης 20 χρόνια δεν έχει 'έβγα' και σπασμένα τουτού..... Το μοναδικό ήτανε πέρσι στο τελευταίο ράλυ του 05, όπου και τούμπαρε το Ν10....
Γι αυτό του εμπιστεύονται αυτ/τα και έχει και χορηγούς!!!!
Αν συνυπολογιστούν τα παραπάνω, οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες!!!!!Τελειώνοντας, δεν με ενδιαφέρουν οι ενστάσεις και οι μικροπρέπειες (πιο μικροπρεπής, άστοχη και στο κενό τελείως...., η ένσταση Χατζητσοπάνη κατά Νιώρα....), αλλά τα παίρνω με τις υπερβολές!!! και τις ανακρίβειες.
Τόσο για την ένσταση, τη φοτο κλπ, όσο και για το ότι ο Νιώρας τρέχει με λεφτά φορολογουμένων.
Επίσης με εκνευρίζει να αποκαλούν τους αστυνομικούς, 'Μπάτσους' .
Με τιμή, Θοδωρής Λάσκαρης. -
Πολλές φωτογραφίες ή και καταγγελίες επώνυμες μπορεί να υπάρχουν αλλά το θέμα είναι ποιός τις χρησιμοποιεί.
Κάποιες φορές οι άγραφοι νόμοι είναι πιο σημαντικοί για τους ανθρώπους.
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
.για το ξυλοτο οποιο φαγαμε προχθες εμεις οι φοιτητες απο αυτους ,που εσεις δεν θελετε να αποκαλουμε μπατσους εχετε να πειτε κατι? το κομπλεξ το ποιο εχουν κυριε, δεν κρυβεται δυστυχως!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
.για το ξυλοτο οποιο φαγαμε προχθες εμεις οι φοιτητες απο αυτους ,που εσεις δεν θελετε να αποκαλουμε μπατσους εχετε να πειτε κατι? το κομπλεξ το ποιο εχουν κυριε, δεν κρυβεται δυστυχως!
Καμιά σχέση το ένα με το άλλο...
-
την περιμενα την απαντηση σας κυριε kouk, αλλα εχω την αποψη οτι απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι!!!
-
μάλλον τα έχεις μπλέξει λίγο τα πράγματα, αλλά δεν πειράζει.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...............................