-
Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
. Η αληθεια ειναι οτι οσο αφορα στη διαδρομη, αν ειχαν παραμεινει τα 'Βασιλικα' κτηματα και η πισω Παρνηθα, σημερα θα ειχαμε πολυ λιγοτερα παραπονα.
Δε βλέπω πουθενά σχολιασμό σχετικά με με το γιατί δεν παρέμειναν τελικά αυτές οι δύο διαδρομές, τη στιγμή που είχαν 'φωτογραφηθεί' απο την Οργάνωση στην ιστοσελίδα.Ποιός σχεδίαζε χωρίς τον 'ξενοδόχο';;;;;;......
Λοιπόνννν, για να σοβαρεύουν σιγά σιγά τα πράγματα....
**ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2005 ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 53ου ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FIA ???**
ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΑΚΑ,
ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙΣΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ;;; -
Ο χρήστης anivasgr έγραψε:
Θα ήθελα να προσθέσω και μια άλλη διάσταση κατα την ταπεινή προσωπική μου γνώμη. Πόσες πόλεις και χωριουδάκια ζούσαν απο το Ακρόπολις αυτές τις 3-4 μέρες οταν αυτό γινόταν εκτός Αττικής ; Ιτέα, Δελφοί, Αράχωβα, Γαλαξίδι, Αγόριανη, Αμφίκλεια, Τιθορέα, Λιλαία, φυσικά Λαμία, τα χωριά του Μπράλου, Γραβιά, Πάυλιανη, Πυρά και πόσα ακόμα.Ξέχασες και την αγαπημένη μου Καλοσκοπή με το καφενείο- σουβλατζίδικο- πιτσαρία στην πλατειούλα με το όνομα 'Καλοσκοπίτσα'
Δεν κάνω πλάκα.Έτσι ονομάζεται.
Ευφυής ο νονός της Καλοσκοπίτσας
Ρε τι χάσαμε φέτος και για πάντα... -
Ο χρήστης CDL έγραψε:
...εκτός και αν η SSS γίνει στο Βόλο
22.700 θέσεις και μιά πρώτη οπτική επαφή στο link
http://www.stadia.gr/panthessaliko/panthessaliko-gr.html
Και η απόσταση Λαμία-Βόλος 110 Χλμ.
Μαλισταααα. Αληθεια με δεδομενο το κοστος για να στηθει η υπερειδικη, δεν κανουμε μερικες πραξουλες να δουμε ποσο θα στοιχιζει ενα εισητηριο, οχι για να βγει κερδος αλλα για να ερθει ο ισολογισμος στα ισια;
-
Θα βαλω στο τραπεζι μερικες ψυχραιμες σκεψεις και προτασεις, που ενδεχομενα μπορουν ν αποτελεσουν βαση συζητησης.
Αρχιζω με την υποθεση (που εχει αρκετα σοβαρη βαση) οτι το Ρ.Α. δεν μπορει να φυγει απο το ΟΑΚΑ σαν κεντρο του αγωνα. Κακα τα ψεματα ειναι ο μοναδικος χωρος που προσφερει τοσα στην οργανωση , τον τυπο και τα ΜΜΕ.Ετσι:- Service Park και Γραμματεια (κ.λ.π.) το ΟΑΚΑ. Με την εμπειρια που αποκτηθηκε φετος, χρειαζεται να βρεθουν τροποι να ειναι πιο 'ανθρωπινο' και φιλοξενο και ευκολοτερα προσβασιμο στους θεατες.
- Ειδικες: O Υμητος με λιγο πιο εγκαιρη δουλεια δεν θα ενοχλησει κανεναν. Αρκει να βρεθει τροπος να παει κοσμος.
Σκουρτα Η Αυλωνας, γιατι οχι , αν κι εκει μεταφερθουν εγκαιρα σωστα υλικα οδοποιίας και βεβαια μονο σε μια φορα (κατευθυνση)
Μανδρα ναι, Αγ Σωτηρα ΟΧΙ.
Θηβα σιγουρα ναι.
Κινεττα ναι μεχρι το πευκο, η εστω και την κατηφορα μεχρι το ποταμακι με προετοιμασια απο νωρις και μετα στροφη προς Αγ Ραφαηλ και Λουτρακι.
Ψαθα ναι με λιγη βελτιωση
Μας λειπουν χιλιομετρα. Μπορουμε να τα βρουμε στη νοτια Βοιωτια, ισως στην Ανατολικη Αττικη (Βαρναβα Γραμματικο, Λιμνη Μαραθωνα) η και κοντινη Κορινθια.
Μακαρι με μεγαλυτερη πιεση να παιρναμε Παρνηθα και 'Βασιλικα'.
Υπερειδικη: Πιστευω οτι το ΟΑΚΑ καηκε φετος. Τι μπορει να γινει για αναθερμανση του ενδιαφεροντος? - Χωματινη υπερειδικη στο Τατοι. Σιγουρα λιγοτερο κοστος για Μεκανο Κερκιδες απο το ΟΑΚΑ, χωμα που δεν σηκωνει σκονη (υπαρχει) κι αφθονο θεαμα με ιστορικη σημασια για τους Ελληνες.
- Επισης χωματινη υπερειδικη σε καποιο αλλο μερος.
- Ασφαλτινη υπερειδικη πολης. Ας πουμε Καστελλα. Ακομα και κεντρο Αθηνας-Στυλοι Ο.Δ., Ζαππειο).Πλεονεκτημα η τουριστικη-φωτογραφικη αξιοποιηση, πρωτοτυπη ιδεα, μπαριερες που στοιχιζουν λιγοτερο απο ΟΑΚΑ, χωροι για κερκιδες (αρα εσοδα) και πολυ φθηνο εισιτηριο σε αρκετες αλλες περιοχες. Διαδρομη αργη, με εμφαση στο θεαμα.
Να σημειωσω οτι το Παραλληλο (ανα 2)εχει την γοητεια του, αλλα φαινεται οτι το κυνηγι του χρονου σε συνδιασμο με τον εγωισμο του 'θα μου ριξει αυτος μπροστα σε τοσο κοσμο?' σκοτωνουν το θεαμα.
Τωρα αν με ρωτησετε τι προτιμω??????
Ελευθεροχωρι, Παυλιανη, Δροσοχωρι...
-
Aς ελπισουμε οτι ο φωτεινελης να εχει διαβασει λιγο φορουμ γιατι θα εχει εκπομπη το σαββατο με καλεσμενους οδηγους που ετρεχαν η τπτ τετοιο και δεν θελουμε να ακουσουμε οτι ηταν μια χαρα το ραλι κλπ..Επισης αν εχει τον Νασουλα πρπει να του τα πει ενα χερακι γιατι αυτος ηταν που αλλες χρονιες ελεγε Στο ακροπολις τρεχω μονο και μονο να εξασφαλιζω τις χορηγιες..Μπραβο του....
-
§
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Aς ελπισουμε οτι ο φωτεινελης να εχει διαβασει λιγο φορουμ γιατι θα εχει εκπομπη το σαββατο με καλεσμενους οδηγους που ετρεχαν η τπτ τετοιο και δεν θελουμε να ακουσουμε οτι ηταν μια χαρα το ραλι κλπ..Επισης αν εχει τον Νασουλα πρπει να του τα πει ενα χερακι γιατι αυτος ηταν που αλλες χρονιες ελεγε Στο ακροπολις τρεχω μονο και μονο να εξασφαλιζω τις χορηγιες..Μπραβο του....Ώρα;
§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Aς ελπισουμε οτι ο φωτεινελης να εχει διαβασει λιγο φορουμ γιατι θα εχει εκπομπη το σαββατο με καλεσμενους οδηγους που ετρεχαν η τπτ τετοιο και δεν θελουμε να ακουσουμε οτι ηταν μια χαρα το ραλι κλπ..Επισης αν εχει τον Νασουλα πρπει να του τα πει ενα χερακι γιατι αυτος ηταν που αλλες χρονιες ελεγε Στο ακροπολις τρεχω μονο και μονο να εξασφαλιζω τις χορηγιες..Μπραβο του....
Ώρα;
§
Θα σε γελασω...Αυτη την εκπομπη την εχει το Σαββατο το απογευμα..5 νομιζω..Στο ματζικ...
Θα μου πει καποιος τι ειναι το σπορ+ της ετ1 που ξαναδειξε την ανασκοπηση που δεν εχω δει? -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
§
Aς ελπισουμε οτι ο φωτεινελης να εχει διαβασει λιγο φορουμ γιατι θα εχει εκπομπη το σαββατο με καλεσμενους οδηγους που ετρεχαν η τπτ τετοιο και δεν θελουμε να ακουσουμε οτι ηταν μια χαρα το ραλι κλπ..Επισης αν εχει τον Νασουλα πρπει να του τα πει ενα χερακι γιατι αυτος ηταν που αλλες χρονιες ελεγε Στο ακροπολις τρεχω μονο και μονο να εξασφαλιζω τις χορηγιες..Μπραβο του....
Ώρα;
§
Θα σε γελασω...Αυτη την εκπομπη την εχει το Σαββατο το απογευμα..5 νομιζω..Στο ματζικ...
Θα μου πει καποιος τι ειναι το σπορ+ της ετ1 που ξαναδειξε την ανασκοπηση που δεν εχω δει?Ψηφιακή τηλεόραση...
-
§
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Θα μου πει καποιος τι ειναι το σπορ+ της ετ1 που ξαναδειξε την ανασκοπηση που δεν εχω δει?ευχαριστώ...
Το σπορ+ είναι ψηφιακή υπηρεσία (θέλεις ψηφιακό αποκωδικοποιητή -οι φτηνότεροι κάτω από 100 ευρώ-, εκτός αν τον έχει ενσωματωμένο η τηλεόρασή σου)...
Μην το μπερδέψεις με τη δορυφορική, το σήμα είναι επίγειο απλά χρειάζεται αποκωδικοποίηση...
Όσον αφορά την κάλυψη λογικά πρέπει να καλύπτει Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια καθώς για την ώρα νομίζω ότι είναι νωρίς/δεν αξίζει...
§
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λιγο σεβασμό σε εμας που φωνάζαμε **1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α του εθνικου αγωνα ** και ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ κτλ.κτλ.κτλ
Οταν έρθει η έκθεση της FIA θα σου απαντήσω σε αυτό.
Εκτός από το να φωνάζεις ξέρεις τίποτα άλλο ?Τελικά δεν εγινε μαθημα το παθημα εε,, ,τις αντιδράσεις του κοσμου δεν τις ειδες,δεν τις διαβασες ,περιμένεις την εκθεση της FIA εε,
Δεν ξερω τιποτε αλλο απο τις φωνές ,αλλά που να πιασουν τοπο ,στους καρακλοκένταυρος των Αθηνών .Τι καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου τωρα ..ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ...Υ.Γ Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις [/quote]
-
Τουλάχιστον εγώ τον αγώνα τον είδα από μέσα και όλα αυτά που λες τα άκουσα και τα ξέρω από πρώτο χέρι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να διορθωθούν του χρόνου.
Εσύ περίμενε με το φραπέ στην παραλία να στα πουν από το forum και από τους δημοσιογραφίσκους των Αθηνών.
Αντε γειά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τουλάχιστον εγώ τον αγώνα τον είδα από μέσα και όλα αυτά που λες τα άκουσα και τα ξέρω από πρώτο χέρι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να διορθωθούν του χρόνου.Εσύ περίμενε με το φραπέ στην παραλία να στα πουν από το forum και από τους δημοσιογραφίσκους των Αθηνών.
Αντε γειά.
Ακριβώς ετσι φιλε μου,μονο που στη παραλία ειμαστε πολλοί και δεν χωραμε και ερχονται και αλλοι και κατα συμπτωση ειμαστε ολοι αυτοί που τρεχαμε στη Γκιώνα και στο Καλλιδρομο....
-
Τόσοι 'πυροβολισμοί' δε νομίζω ότι χρειάζονται σε αυτό το επίπεδο.
Ο nass έγραψε ότι θα περιμένει την έκθεση της FIA για να απαντήσει αν το Ακρόπολις πέτυχε 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ' (όπως διατύπωθηκε πιο πάνω), όχι ότι είναι στραβός και δεν είδε τι έγινε. Ας μην το πάμε παρακάτω. -
Το Ακροπολις 'απέτυχε' για τους Ελληνες (δικαιολογημένες οι φωνές των θεατών αλλα όχι και των αγωνιζομένων) αλλά πέτυχε για τους ξένους.
Μην εκλπαγείτε αν το δείτε στο top3 των αγώνων και φέτος. Με όσους υπεύθυνους ομάδων συνομίλησα ήταν όλοι ενθουσιασμένοι με την οργάνωση, την φιλοξενία και γενικά τον αγώνα. Οταν μάλιστα τους ρώτησα για το πόσο σκληρός ήταν ο αγώνας, μου απάντησαν αφοπλιστικά όχι σκληροτερος απο την Σαρδηνία (πράγμα που επιβεβαίωσε ο Λάμπρος περνώντας απο την Κινέτα μετά το τέλος του αγώνα)
Και πως να μην είναι όταν σε 5 λεπτα απο το αεροδρόμιο είναι στο υπερπολυτελες τους ξενοδοχείο και σε άλλα 5 στο κάλυτερο SP του Παγκοσμίου.
Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε ότι τις αποφάσεις για τους αγώνες δεν τις παίρνουν ούτε οι θεατές, ούτε καν οι οδηγοί, και αν μου πείτε να συγκρίνω τους τρεις αγώνες που έχω δει έως τώρα με το Ακρόπολις, με το μάτι της FIA και της ISC, o αγωνας μας ήταν μακράν καλύτερος όλων!
Όποτε δεν βλέπω να αλλάζει κέντρο (τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον), αλλά πραγματικά ελπίζω οι οργανωτές να πήραν το μύνημα απο τις άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ αλλα και τα παράπονα των οδηγών για τα κομμάτια των ειδικών που χρησιμοποιήθηκα 4 φορες. Αν βρεθει η λύση για αυτά τα δυο βασικά λάθη τότε σίγουρα ο αγώνας θα επιστρέψει στην κορυφή (αν και μπορει να μην 'πεσει' απο εκεί φέτος) -
§
Έχω την αίσθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που έγραψε ο pavlos:
'Το Ακροπολις 'απέτυχε' για τους Ελληνες (δικαιολογημένες οι φωνές των θεατών αλλα όχι και των αγωνιζομένων) αλλά πέτυχε για τους ξένους.'
Ίσως η οργάνωση προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, τη συνέχεια του αγώνα, και να ξεπεράσει τις άλλες χώρες, έπρεπε να πάρει αποφάσεις που δεν μας άρεσαν...
Θα έλεγα ότι κάθε αρχή και δύσκολη, ευχόμενος το Acropolis αλλά **κυρίως το WRC **να βρει το δρόμο του και να παραμείνει ένα sport που μας 'τρελαίνει'...
kubiak.
§
-
Χασαμε την μπαλλα Παυλε. Εδω μεσα γραφουμε το πως μας φανηκε , το πως νοιωσαμε το Ρ.Α , απο την πλευρα του ο καθενας. Πως ο θεατης, πως εγω ο πληβειος συμμετεχων, πως...
Οπως θα ειδες, σχεδον κανεις δεν παραπονεθηκε για αμιγως οργανωτικες παραλειψεις. Αντιθετα.
Τωρα, αν ακουσω κανενα 'δεν σ αρεσε, μην ξανατρεξεις' δεν θα μου φανει καθολου παραξενο, αλλα σιγουρα δεν θα το εκτιμησω σαν πραξη 'Εθνικης Σωτηριας'.
Στο κατω-κατω δεν θα πρεπει να παω σωνει και καλα με τα νερα οσων απολαμβανουν κερδη απο αυτη την υποθεση, εστω κιαν η βαθμολογια ειναι 100%. Σ αυτο ακριβως απετυχε το σχεδιο. Οτι δεν ελαβε υποψη του οτι σ αυτο που για χρονια ο Ελληνας συμμετεχει , το θελει και λιγο 'δικο' του. Τι να πεις? Ελληνες γεννηθηκαμε, στην Ελλαδα ζουμε, γιατι πρεπει να γινουμε 'Παριζιανοι'?
Τελος παντων, καλο θαταν , οι υπευθυνοι να σκεφτονται πως θα ικανοποιησουν πρωτα τους δικους, κοντινους ανθρωπους κι υστερα τους ξενους. Ετσι δεν κανουμε σπιτια μας, στον κοινωνικο μας περιγυρο, παντου? Αλλιως γιατι θυμωνουμε οταν μας λενε ραγιαδες?
Λεω τωρα... -
Κατι ασχετο?!!Ισως και οχι ομως...
Τοσα χρονια ζηταγαμε να βρεθει ενας μεγαλος χορηγος να σπονσοραρει το Ακροπολις για να πεσουν λεφτα!Τωρα τον βρηκαμε!(BP)Αλλα αυτος επεβαλε τους ορους του.Και δεν μιλαω για την επιστροφη του ραλι στην αθηνα αλλα για τα σοου κλπ.
Τωρα τι κανουμε?τον ξαναδιωχνουμε? -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Κατι ασχετο?!!Ισως και οχι ομως...Τοσα χρονια ζηταγαμε να βρεθει ενας μεγαλος χορηγος να σπονσοραρει το Ακροπολις για να πεσουν λεφτα!Τωρα τον βρηκαμε!(BP)Αλλα αυτος επεβαλε τους ορους του.Και δεν μιλαω για την επιστροφη του ραλι στην αθηνα αλλα για τα σοου κλπ.
Τωρα τι κανουμε?τον ξαναδιωχνουμε?Δε νομίζω ότι ο χορηγός επέβαλε τους όρους του... Πιο πιθανό μου φαίνεται ότι ο προσελκύστηκε από το 'πακέτο' του αγώνα ή να το πω καλύτερα ότι ο αγώνας φτιάχτηκε έτσι ώστε να προσελκύσει χορηγό...
-
Mπορει να ειναι και ετσι.Παντως δεν νομιζω οτι κερδισε τελικα φετος..Ποιος του ειχε πει οτι θα γεμισει το σταδιο δυο φορες δεν καταλαβαινω.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χασαμε την μπαλλα Παυλε. Εδω μεσα γραφουμε το πως μας φανηκε , το πως νοιωσαμε το Ρ.Α , απο την πλευρα του ο καθενας. Πως ο θεατης, πως εγω ο πληβειος συμμετεχων, πως...
Οπως θα ειδες, σχεδον κανεις δεν παραπονεθηκε για αμιγως οργανωτικες παραλειψεις. Αντιθετα.
Τωρα, αν ακουσω κανενα 'δεν σ αρεσε, μην ξανατρεξεις' δεν θα μου φανει καθολου παραξενο, αλλα σιγουρα δεν θα το εκτιμησω σαν πραξη 'Εθνικης Σωτηριας'.
Στο κατω-κατω δεν θα πρεπει να παω σωνει και καλα με τα νερα οσων απολαμβανουν κερδη απο αυτη την υποθεση, εστω κιαν η βαθμολογια ειναι 100%. Σ αυτο ακριβως απετυχε το σχεδιο. Οτι δεν ελαβε υποψη του οτι σ αυτο που για χρονια ο Ελληνας συμμετεχει , το θελει και λιγο 'δικο' του. Τι να πεις? Ελληνες γεννηθηκαμε, στην Ελλαδα ζουμε, γιατι πρεπει να γινουμε 'Παριζιανοι'?
Τελος παντων, καλο θαταν , οι υπευθυνοι να σκεφτονται πως θα ικανοποιησουν πρωτα τους δικους, κοντινους ανθρωπους κι υστερα τους ξενους. Ετσι δεν κανουμε σπιτια μας, στον κοινωνικο μας περιγυρο, παντου? Αλλιως γιατι θυμωνουμε οταν μας λενε ραγιαδες?
Λεω τωρα...Χρήστο, σε θεωρω έξυπνο ανθρωπο, και παρόλη την ηλικία σου , βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικα απο τους συνομηλικους σου, γιαυτό και θα σου απαντήσω.
Οταν διοργανώνει μια χώρα ένα παγκόσμιο Κυπελλο Ποδοσφαίρου ποιος θέτει τα standards της διοργανωσης; Η FIFA έτσι; Ενα Eurobasket προφανώς η FIBA. Πιστευω πως συμφωνείς εως εδω. Παμε λοιπον παρακάτω...
Το Ακροπολις έιναι ένας αγώνας που εντάσετε στο ΠΠΡ, άρα τους κανόνες τους θέτει η FIA. Ειναι ένας αγώνας που γίνετε για τους κατασκευαστες τα WRC τα JWRC και τα PWRC. Σωστα; Σωστα λεω εγώ...
Εμεις λοιπόν οι φτωχοί πλην τίμοι (όχι πάντα, αλλα λέμε τωρα) Ελληνες αγωνιζόμενοι, όπως και οι Γάλλοι, Αγγλοι, Ισπανοι κ.α. συμμετέχουμε στο Ακρόπολις κάνοντας το κέφι μας. Σωστά; Πάλι Σωστα λεω εγω.
Όμως στην FIA δεν καίγετε καρφάκι τι θα κάνει το νούμερο 85 πχ του Ράλι Ακρόπολις ή Σαρδηνίας ή Αγγλίας. Και αυτό μπορω να στο διαβεβαιώσω απο την μικρή μου εμπειρία σε περιστατικά που έχουν συμβει στους αγώνες του FSTi (που στο κάτω κάτω είναι μέρος του ΠΠΡ με split time χρόνους, δικές του τέντες και hospitality από την ISC), και που δώσαμε αγώνα με τις πλάτες της M-Sport για να αλλάξουν.
Έτσι λοιπόν και η ΕΛΠΑ κινείτε, ίσως καλύτερα ακροβατεί, πάνω στους νέους κανονισμούς και απαιτήσεις της ISC προσπαθώντας να έχει ευχαριστημένο και τον Ελληνα αγωνιζόμενο αλλά πρώτα απο όλα την FIA και την ISC.
Ξαναλέω ότι έγιναν λάθη, η εικόνα της υπερειδικής ήταν λυπηρη την Κυριακή, αλλά αυτό διορθώνετε. Οι ειδικές δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν 4 φορες. Και αυτό διορθώνετε.
Δικαια φωνάζουν οι θεατές ότι προτιμούν τα βουνα της Στερεας Ελλάδας, και εγω ευχαριστιόμουν την εκδρομη και είχα μια καλή δικαιολογία για τον ευατό μου να την κοπανήσω 3 μέρες απο τις δουλείες μου. Δυστυχώς όμως για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους Παγκόσμιους στην Ελλάδα, έστω και στην Αττικοβοιωτία-Κορινθια, ο αγώνας πρεπει να προσαρμοστεί.
Δεν υπάρχουν περιθώρια, 6 υποψηφιοι αγώνες περιμένουν σαν τα κοράκια να αρπάξουν την θέση οποιουδήποτε αγώνα 'στραβοπατήσει'.
Δυστυχως, σε αντίθεση με την Γερμανία-Αγγλία-Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία δεν έχουμε καμία αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα να στηρίζει τον αγώνα, και οι πωλήσεις της Ελλάδας σε αυτοκίνητα είναι πολύ χαμηλότερες απο τις προαναφερόμενες χώρες. Άρα τι μας μένει;; Να κάνουμε τον καλύτερο αγώνα έτσι ώστε να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας τον στερήσουν. Αυτο προσπάθησαν να κάνουν και για τους 'κουτόφραγκους' τα κατάφεραν. Εμεις μείναμε παραπονεμένοι!! Γιατι; Γιατι ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που δουλέυουν για τον αγώνα μπορούν να το κάνουν ακόμα καλύτερα, και αν τωρα τους βοηθήσουμε και δεν πέσουμε να τους 'φάμε' του χρόνου θα το κάνουν. Ειμαι σιγουρος ότι και εσύ το πιστεύεις!! Το είπες άλλωστε και στην υπερειδική!!!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !