-
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ.........
-
ΘΕΛΩ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΩ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΑΜ ΣΤΑ 'ΒΟΥΝΑ' ΤΟΥ ACROPOLIS!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΩ ΝΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....................
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ...........
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ -
Αληθεια τι εχει να πει μετα το Ακροπολις η κυρια Πασσαλη που ολοι αγαπατε και εκτιματε?Δεν κατακρινω μονο αυτην αλλα ολοκληρο το υπερεκτιμημενο ομολογουμενως team σχεδιασης και οργανωσης.
-
Κύριοι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα
δεν έχουμε και πολλές επιλογές ένα Acropolis έχουμε και αυτό πως το έχουμε, η μεγάλη μας αγάπη λοιπόν είναι αυτό και αυτό πάμε να δούμε και όχι την Παπαριζου και γενικά οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη αν θέλαμε Παπαριζου θα πηγαίναμε Eurovision.
Καλλιτέχνης στον χώρο μας είναι οποίος κάνει μαγικά πράγματα με το τιμόνι και αυτό μας το στερήσατε κύριοι. -
Εγώ με το λίγο μου μυαλό λέω ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Τουλάχιστον όχι όλη.
Το περυσινό ήταν σχεδόν άψογο, πως λοιπόν αποφασίστηκε να αλλάξει κατά 99,9%. Με αποκορύφωμα την υπερβολή του Ο.Α.Κ.Α..Όσες πιέσεις και να δέχτηκαν από την FIA (αν δέχτηκαν) μπορούσαν να μοιράσουν τη πίτα και να μη χαλάσουν τον αγώνα.
Μακάρι να γίνουν πάλι οι κινήσεις που θα βοηθήσουν ο αγώνας να πάρει πάλι τη θέση του στο χώρο όπως του αρμόζει.
Αυτοί που έχουν τη τύχη του αγώνα στα χέρια τους (στις τσέπες τους κατά άλλους) ας κάνουν ένα κόπο να δούν τις απόψεις του κόσμου.
Εγωιστικές αποφάσεις ποτέ δε βοηθούν κανένα και τίποτα. -
Τελικά φαίνεται οτι δικαιωθήκαμε όλοι εμείς που είχαμε τις αντιρρήσεις μας σε αυτό το topic.Ηταν άλλωστε οφθαλμοφανές οτι θα αποτύγχανε και θα πέρναγε στα ψιλά το φετινό Acropolis,όσο κι αν κάποιοι πίστευαν το αντίθετο...
Ελπίζω κάποιοι να βάλουν μυαλό και να ξανακάνουν το Acropolis όπως ήταν:
Ενα ράλλυ κοντά στην Ελληνική φύση και όχι στην διασταύρωση Κηφισίας και Σπύρου Λούη... -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ!!!!!!
καταλαβατε ή ξανα?εχω και αλλα αλλα βαριεμαι!ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 4x4 'Η ΜΗΧΑΝΗ 'Η ΑΠΛΟ ΙΧ
ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ 6χλμ -
Περιμενω, αλλα δε βλεπω, τις εντυπωσεις απο 'κακα τα ψεμματα' γνωστους οδηγους αγωνων που διερρηγνυαν τα ιματια τους περσι υπερ της μεταφορας στην Αθηνα, με διαφορα γελοια επιχειρηματα.
Τελικα ο MOYA θα εφταιγε γιατι απο εκεινον ξεκινησαν ολα...Scripta manent και γυριστε στα περσινα μηνυματα να δειτε ποιοι λαλιστατοι φετος εχουν καταπιει τη γλωσσα τους.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Αληθεια τι εχει να πει μετα το Ακροπολις η κυρια Πασσαλη που ολοι αγαπατε και εκτιματε?Δεν κατακρινω μονο αυτην αλλα ολοκληρο το υπερεκτιμημενο ομολογουμενως team σχεδιασης και οργανωσης.Ας βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δε νομίζω ότι η Πασσαλή και το επιτελείο της είναι 'υπερεκτιμημένοι', κάθε άλλο. Έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια με το ολοένα καλύτερο Ακρόπολις(με αποκορύφωμα το ανεπανάληπτο 52ο) ότι είναι ικανότατοι και κορυφαίοι στο χώρο τους. Ακόμα και φέτος κανείς δεν τους ψέγει για χοντρά οργανωτικά λάθη, μιας και σχεδόν όλα πήγαν 'ρολόι'.
Αντιθέτως, όλοι εμείς που αγαπάμε τον αγώνα τους 'κατηγορούμε' γιατί τον οργάνωσαν έτσι που δεν ήταν αρεστός σε εμάς. Γνωρίζουμε καλά ότι μπορούν να κάνουν Ακρόπολις που να ευχαριστήσει όλους και να μη μας στερήσει όλα αυτά που αγαπάμε: την εκδρομή, τις παρέες, τα απίστευτα μέρη της Στερεάς, την Παύλιανη, τις Καρούτες, την Ελάτεια. Ακριβώς γι' αυτό έχουμε και τόσο ψηλές απαιτήσεις, και στραβώσαμε τόσο πολύ φέτος, και φτάνουμε στο σημείο μερικοί από εμάς να λέμε ότι αν ξαναγίνει το φετινό χάλι δε θα πατήσουμε σε ειδική. Κατακρίνουμε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ της οργανωτικής επιτροπής, και όχι την αποδεδειγμένη ικανότητα τους.
Εν ολίγοις: Αφού είστε οι καλύτεροι και το έχετε αποδείξει, ξέρουμε ότι μπορείτε να κάνετε το Ακρόπολις του 2007 έτσι που να μας βουλώσετε όλους. Κάντε το και τα βουνά θα πλημμυρίσουν από κόσμο, συμπαρασύροντας και το Ο.Α.Κ.Α, που μπορεί να γεμίσει ξανά!
-
Βάλτε 2-3 Group B να κάνουν γύρους επίδειξης και θα δείτε για πότε γεμίζει το ΟΑΚΑ!
Αααααχ...το είπα και ξαλάφρωσα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βάλτε 2-3 Group B να κάνουν γύρους επίδειξης και θα δείτε για πότε γεμίζει το ΟΑΚΑ!Αααααχ...το είπα και ξαλάφρωσα!
Tότε πληρώνω κι εγώ! Αλλά και με τους κατάλληλους οδηγούς, όχι τίποτα ταξιτζήδες? Πρέπει απαραίτητα να έχουν πάρει Παγκ.Πρωτ. ή τουλάχιστον να έχουν κερδίσει αγώνα παγκόσμίου.
(και με άλλους θρύλους Gr.A δεν θα είχα πρόβλημα)
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Για τις φωτογραφίες με τους 'μαϊντανούς' ουδέν σχόλιο, δε γνωρίζω τόσα όσα προφανώς γνωρίζεις εσύ, αλλά θεωρείς ότι ο Σταθάκης θα έπρεπε να αρνηθεί να πάει στο ΟΑΚΑ, στη θέση που βρίσκεται, αντί να πάει να κάνει όσα του πρότειναν και να δει με τα μάτια του τι γίνεται εκεί; Και να δείχνει και κατσουφιασμένος;
Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε.
Δεν είναι θέμα 'γνώσεων', απλώς μεταφέρω αυτά που είδα με τα μάτια μου (κι όχι αυτά που μου μετέφεραν άλλοι). Για να μην το κουράζω, καλά έκανε και πήγε, και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε και σε άλλους αγώνες, που ΔΕΝ θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.
Επιμένω, πάντως, όταν έχεις τη δύναμη και τα μέσα για να ακουστείς, καλή είναι η τηλεόραση, αλλά αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις κάτι, πηγαίνεις κατευθείαν στην αρχή του σπορ και τα λες έξω από τα δόντια (χωρίς να αποκλείω να το έχει κάνει ήδη) .
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τουλάχιστον να έχουν κερδίσει αγώνα παγκόσμίου.Σκέφτομαι τον Duval με S4 και με πιάνει ανατριχίλα
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Αληθεια τι εχει να πει μετα το Ακροπολις η κυρια Πασσαλη που ολοι αγαπατε και εκτιματε?Δεν κατακρινω μονο αυτην αλλα ολοκληρο το υπερεκτιμημενο ομολογουμενως team σχεδιασης και οργανωσης.Με όση γνώση του αντικειμένου μπορώ να έχω, θα σας παρακαλούσα θερμά να αφήσετε στο απυρόβλητο την Ανίτα, τον Χατζημίχο και όλο το εκτελεστικό team.
Οπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου σε άλλο thread 'προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ΜΕ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ'.
Για λεπτομέρειες έχετε υπομονή.
ΕυχαριστώΥ.Γ. Και για να μή λένε ορισμένοι οτι γράφουμε ανυπόγραφα (άσχετα αν οι περισσότεροι με γνωρίζουν)... Κωστής Λουίζος
-
Και κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να αναφερθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι η ευθύτητα του Λώρη (el-em) πού σήμερα στην ωριαία μετάδοση της ανασκόπησης του αγώνα απο την ΕΤ-1 είχε την παρρησία και τη δύναμη να πεί τα πράγματα με το όνομά τους.
Παράδειγμα για μίμηση (πάντα επωνύμως για να ξέρουν οι αποδέκτες οτι ούτε λίγοι είμαστε ούτε 'τσογλάνια'). -
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Και κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να αναφερθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι η ευθύτητα του Λώρη (el-em) πού σήμερα στην ωριαία μετάδοση της ανασκόπησης του αγώνα απο την ΕΤ-1 είχε την παρρησία και τη δύναμη να πεί τα πράγματα με το όνομά τους.
Παράδειγμα για μίμηση (πάντα επωνύμως για να ξέρουν οι αποδέκτες οτι ούτε λίγοι είμαστε ούτε 'τσογλάνια').Πριν μερικούς μήνες ,ηταν Θιασώτης θερμός της μεταφοράς του Ρ.Α στην Αθήνα ,ενω εμείς κράζαμε....
Δεν εχω υπόψη μου τι ειπώθηκε στην ΕΤ1 γι'αυτο να μου συγχωρέσετε τυχόν αυθαιρεσία...
Οσο γιάυτά που εγραφα εγω σε διαφορα topics STHN ENOTHTA αυτή ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΩ ΜΕ ΝΟΗΜΑ .OSO ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Σ/Κ και τα μπανάκια μου εκανα σε ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ -ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟ και τη γουρνοπούλα την τσάκισα.....
ΣΤΟ LEDRA MARRIOT HTAN KALA.....????????? ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ,ΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΕΛΙΑ.......... -
σε τι ακριβως αναφερθηκε ο Λωρης μας?γιατι δεν ειδα την εκπομπη
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τουλάχιστον να έχουν κερδίσει αγώνα παγκόσμίου.
Σκέφτομαι τον Duval με S4 και με πιάνει ανατριχίλα
Σκέψου και τον Loeb με Audi Quattro να προσπαθεί να το πάει σαν μπροστοκίνητο, να ανεβάσεις πυρετό
-
Φέτος τελικά προτίμησα να μείνω σπίτι.... και μάλλον δικαιώθηκα για την επιλογή
΄Ενοιωθα ότι δεν υπήρχε το απαιτούμενο κίνητρο για να πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια ,εγκαταλείποντας δουλειά και υποχρεώσεις για 2-3 μέρες...
Δυστυχώς το Ο.Α.Κ.Α. είναι μακρυά απο το φυσικό κέντρο του Ακρόπολις δηλαδή την Λαμία.
Αυτό το γεγονός έμπλεκσε τα πράγματα, όσον αφορά το σχεδιασμό του φετινού αγώνα , με αποτέλεσματα τελικά χειρότερα απο πέρυσι.
Επειδή λοιπόν είναι πολύ σημαντική η διοργάνωση μιας SS ( για διάφορους λόγους ) κοντά στην Αθήνα θα πρέπει να βρεθούν και ειδικές σοβαρές να την πλαισιώσουν...
Προτάσεις...
- Επιλογή ειδικών με έμφαση στο θέαμα και την ομορφιά της Ελληνικής φύσης.
Ελευθεροχώρι και Πάυλιανη απλά δεν αντικαθίστανται με τόση ευκολία ....
...με Μάνδρα και Αυλώνα!!! Κοινό σημείο μόνο έχουν πώς γίνονται στην ίδια χώρα!
-
Όταν επιλέγουμε εκκίνηση με κέντρο την Αθήνα δεν νοείται το Ράλλυ Ακρόπολις να μην ξεκινά κάτω απο τον Ιερό Βράχο.Οι μνήμες ύπάρχουν...
-
Η υπερειδική να γίνεται μόνο μια φορά με γνώμονα πάντα το θέαμα και την απόλαυση των αγωνιστικών !!!
Θα ήταν πολύ όμορφο να ήταν χωμάτινη με πολύ καλά πατημένο χώμα ( ίσως και ψιλοβρεγμένο? ) ώστε να έπερνε την μορφή drift show!!!
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σηκώνει πολύ συζήτηση και μπορεί να γίνει σε άλλο τόπικ.....ΑΛΛΑ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αν θέλεις να μαζέψεις κόσμο....
- Η παρακολούθηση ενός αγώνα απαιτεί κάποια έξοδα ( διαμονή,κάυσιμα,φαγητό... ) και θέλουν ικανοποιητικό αντάλλαγμα για να διατεθούν σε χαλεπούς καιρούς......
Φτηνό και προσιτό για ΟΛΟΥΣ εισιτήριο για την υπερειδική λοιπόν !!!!!!
- Επιλογή ειδικών με έμφαση στο θέαμα και την ομορφιά της Ελληνικής φύσης.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τουλάχιστον να έχουν κερδίσει αγώνα παγκόσμίου.
Σκέφτομαι τον Duval με S4 και με πιάνει ανατριχίλα
Σκέψου και τον Loeb με Audi Quattro να προσπαθεί να το πάει σαν μπροστοκίνητο, να ανεβάσεις πυρετό
ΟΗ YES !!!!!!!!!!!!
Αυτό το είδα μια μέρα στον ύπνο μου .... κα%^%$λα !!!!!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !