-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ 'Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.
-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ 'Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.
-
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ 'Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ PEUGEOT 206 1.4 8V ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ MF2 ME ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ BMC,5o ΜΠΕΚ ΚΑΙ INTERCOOLER.O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.ΑΠΟ 75PS ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 140PS ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 8V ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΑΠΟΨΕΙΣ/ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
-
O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ.άκυρον
-
O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ]
ξέρεις ότι μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο Καρκίνου τους γυρω σου ειδικά αν το έχεις σε παρκινγκ?
Πως το αντιμετωπίζεις αυτό? μάλλον λέγοντας 'δε βαριέσαι μωρε αδελφέ'
-
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ PEUGEOT 206 1.4 8V ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ MF2 ME ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ BMC,5o ΜΠΕΚ ΚΑΙ INTERCOOLER.O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.ΑΠΟ 75PS ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 140PS ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 8V ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
με την Αυστραλία τι σχέση έχεις;
ευτυχώς που δεν πείραξες τη μηχανή
Όσο για τον καταλύτη (και τους υπόλοιπους που τους αφαιρούν όπως και τους προκαταλύτες) απαράδεκτος κι επικίνδυνος.-
-
Η αφαίρεση του καταλύτη είναι μαγκιά;
-
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ PEUGEOT 206 1.4 8V ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ MF2 ME ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ BMC,5o ΜΠΕΚ ΚΑΙ INTERCOOLER.O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.ΑΠΟ 75PS ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 140PS ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 8V ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΑΠΟΨΕΙΣ/ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
Εγώ θα έβαζα ένα μεγαλύτερο κινητήρα, πολύ πιο αξιόπιστη λύση με λιγότερα λεφτά. Αν έβαζες τη τουρμπίνα σε δίλιτρο...
-
Ρε παιδια τον αποπηρατε τον ανθρωπο οσο αφορα ολα πλην ομως του καταλυτη. Όντως περα απο αυτο το ατοπημα, ο ανθρωπος εβγαλε 140 ροπατα αλογα, ασχημα ειναι δηλαδη για τον χαλια 1.4 8v?????????????????????????????. O ανθρωπος προφανως θελει να ακουσει αποψεις σχετικα με το τουρμπισμα και σχετικα με την αξιοπιστια γενικα και αν ειναι δυνατον ειδικα.
-
Οκ, δεν είναι κακό να θέλει κανείς να κάνει μια μετατροπή στο αυτοκίνητό του. Κι εγώ κοίταγα κάποια στιγμή το ενδεχόμενο να βάλω τον κινητήρα του Starlet GT (1.3 turbo) στη θέση του 1.3 της Corolla μου. Μόλις έμαθα τις λεπτομέρειες το απέρριψα, γιατί η μετατροπή ήταν πολυ πιο εκτεταμένη απ'ότι νόμιζα. Έπρεπε δηλαδή να ανοιχτεί τρύπα στο καπώ για το intercooler, να κοπεί η πλεξούδα του 1.3 και να κολληθεί του 1.3T, να κατασκευαστεί χειροποίητη εξάτμιση από το χταπόδι και μετά, και πάει λέγοντας. Άσε πια το κόστος και την πτώση της αξιοπιστίας, η οποία μεχρι τώρα ήταν άριστη!
Για να μη μακρυγορώ, καλή στο αποτέλεσμα η μετατροπή του φίλου SILVER TOURBO, δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστη είναι και σίγουρα δεν έπρεπε να βγει ο καταλύτης! Βάλε έναν που να ταιριάζει με τη μετατροπή σου, μέτρα και τα καυσαέρια να μην είσαι ούτε παράνομος ούτε επίκινδυνος (και για τον εαυτό σου και για τους άλλους) και θα είσαι μια χαρά! Μέχρι κάρτα καυσαερίων θα βγάζεις! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ PEUGEOT 206 1.4 8V ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ MF2 ME ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ BMC,5o ΜΠΕΚ ΚΑΙ INTERCOOLER.O ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.ΑΠΟ 75PS ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 140PS ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 8V ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
Εγώ θα έβαζα ένα μεγαλύτερο κινητήρα, πολύ πιο αξιόπιστη λύση με λιγότερα λεφτά....
Η καλύτερη κίνηση.
-
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JIM ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΡΜΠΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΧΤΑΠΟΔΙ ΓΙΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ.ΑΡΑ 'Η ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 'Η ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ.
ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ??? -
.ΑΡΑ 'Η ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 'Η ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ.Το καυσαεριο που βγαζεις φιλε δεν αφορα μονο εμας αλλα και εσενα!!Αν δεν εχεις προβλημα με αυτο...μπορει να εχεις μακροχρονια...
-
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΡΜΠΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΧΤΑΠΟΔΙ ΓΙΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ.ΑΡΑ 'Η ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 'Η ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ.
ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ???Αν ανέπνεες μόνο εσύ τα καυσαέριά σου, πίστεψέ με, δεκάρα δεν θα δίναμε!
Από τη στιγμή που αυτοκίνητό σου ξερνάει καρκίνο...
-
ΝΑΣΟ GREENPEACE ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ???Αν ανέπνεες μόνο εσύ τα καυσαέριά σου, πίστεψέ με, δεκάρα δεν θα δίναμε!
Από τη στιγμή που αυτοκίνητό σου ξερνάει καρκίνο...
ασε μας ρε charmak και συ με τις ιδεολογιες σου...δε ντρεπεσαι να μιλας ετσι????????????
ετσι τους ειπαν οι βελτιωτες, ετσι κανανε....εσενα τι σε κοφτει...?
λοιπον εφοσον το λενε εδω τα φιλαρακια, ας μαζευτουμε ολοι, να κλεισουμε ενα συνεργειο να βγαλουμε τους καταλυτες....μας κοβουν αλογα...
να μιλαμε με στοιχεια ρε παιδια...γιατι να τη πουμε στα παιδια...
θα σας γεμισω σπαμ και μπαμ μπαμ και θα παω και σε συνεργειο αθιγγανων...
επισης θα τουρμπισω και το ψυγειο μου...αλλα ξεχασα! εκει εχει καταλυτη?
-
ΝΑΣΟ GREENPEACE ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?Να το βάλω ή να μη το βάλω το εμοτικον;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω γιατι του την λετε.αυτο γουσταρε αυτο εκανε.
αμα φοβαστε τοσο πολυ καμια αρρωστια βγειτε να μοιραζετε φειβολαν κ γραφτειτε στην γκρινπις.ετσι γραφεται?(greenpees)?
λες κ ο καταλυτης του νεαρου θα μας σωσει..
βγειτε στον δρομο να την πειτε σε κανα τσιγγανο-γυφτο...Αν ολοι ομως σκεφτονταν σαν τον νεαρο...τοτε μας λες τι θα γινοταν??
Υ.Γ.Για την ιστορια κι εγω ειχα κανει μετατροπη turbo στο punto μου αλλα ο βελτιωτης εδινε και συρματινο καταλυτη και το αμαξι περναγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ καυσαερια στο ΚΤΕΟ και εβγαζε ΚΑΝΟΝΙΚΑ καρτα καυσαεριων...
-
Συγχαρητήρια μάγκα και σε ευχαριστούμε για τον ΚΑΡΚΙΝΟ που μας ταίζεις και δεν έχεις και την ευγένεια να κάνεις το κορόιδο.
Αυτός που σου έβαλε την τουρμπίνα και σου είπε τα ' κόλπα ' με την εξάτμηση, το χταπόδι, το καλαμάρι και τα άλλα μαλάκια όταν ραίσει η πολλαπλή που έχεις πες του να μας γράψει την πατέντα να την αντιγράψουμε και εμείς οι ' άσχετοι '.
Ζητάς να μιλήσουμε με στοιχεία, πιά στοιχεία, αυτά τα Greeklish? SILVER TOURBO ? Οπως είπε και ο Jim01 που το ευχαρίστησες για την συμπαράσταση, ΕΚΑΝΕΣ ΑΤΟΠΗΜΑ και ρωτάς εκ των υστέρων για την αξιοπίστία .
Με τι πίεση, με τι overboost ? άλλαξες τα εσωτερικά του μοτέρ ? το 5ο μπέκ είναι για να στέλνει περισσότερο καύσιμο ψηλά, όταν η υποπίεση γίνεται πίεση στο τούρμπισμα ο μαμά ' εγκέφαλος ' τι κάνει ? όλα εντάξει ? Με διπλασιασμό της ιπποδύναμης περιμένεις να αντέξουν τα έμβολα, οι μπιέλες και τα μέταλλα ? πόσα χλμ είχε το μοτέρ ? MF2 είναι το εγκεφαλάκι που σου βάλανε και όχι η τουρμπίνα. Μας είπες ιπποδύναμη, ποιά είναι η ροπή του ? το δυναμομέτρησες ή στο είπε ο μηχανικός σου ? Δώσε στοιχεία για να μιλήσουμε με στοιχεία.
Επειδή όπως λές είσαι καλός στις πράξεις φτιάξε μια καλή μαντεμένια πολλαπλή, βάλε και ένα καταλύτη μεγαλύτερο επειδή έχεις περισσότερα καυσαέρια και πάψε να ασχολείσαι με την πίεση της τουρμπίνας στη έξοδο, απο θερμοκρασία γίνεται η ζημιά παντογνώστη και απο κακή στήριξη επειδή όλα κοκκινίζουν αν το τσιτώνεις συνέχεια. Δηλαδή μας λές ότι έβαλες την τουρμπίνα στην μαμά πολλαπλή που είχε σαν ατμοσφαιρικό με λίγα κολλήματα για το πλακάκι της τουρμπίνας ? αυτό λές ? και περιμένεις να αντέξει ? Αντε γειά.
ΑΠΟΨΕΙΣ- ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤURBO