-
Καλησπερα δεν εχω ξαναγραψει !
Διαβαζα και διαβαζα αλλα μαλλον (οπως και σε αλλα forum) ορισμενοι νομιζουν οτι αυτα που μπορουν να πουν στο τηλεφωνο ή ,μεσω Pm τα γραφουν εδω !
Ας μπω και εγω στο θεμα μιας και ειμουν παρων σε ολοκληρη την ''βολτα'' του Loeb !
Με αυτα που ειδα καταλαβα οτι ΕΠΡΕΠΕ να ειχαν σταματησει το citroen απο τα διοδια της Α.Ο.Χωρια απο το τρελο μποτιλιαρισμα και τα ανταλακτικα που αρχισαν να πετουν απο το citroen πολλες φορες ο ελεγχος ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολος και η πιθανοτητα να βρεθει καθετα στο δρομο ηταν μεγαλη!
Τα λεω αυτα γιατι ΔΕΝ ειχαμε κατσει ΠΙΣΩ ή ΠΛΑΙ απο τον Loeb Οπως δεκαδες αυτοκινητα αλλα περιπου 200-400 μετρα εμπρος και εβλεπα το citroen να ταξιδευει απο την Λ.Ε.Α. στην Δεξια λωριδα κυκλοφοριας .
Δεν ξερω για οικονομικα συμφεροντα και βαθμολογικα (μαλλον το δευτερο) αλλα η λογικη ελεγε STOP !
Αυτα Λευτερης!
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... E1078F1A15
-
APR, γιατι έχεις την εντύπωση πως οτι λες είναι απαραίτητα και το σωστό?
Αν έγραφα '...και αφήστε τις παπαριές που λέει ο APR'...σε ένα θέμα, επειδή απλά δεν θα συμφωνούσα μαζί σου θα σου άρεσε?
Δηλαδή, όποιος έχει άλλη άποψη είναι μ@$$@^ς?
Η πρέπει να έχει κάτσει σε μπακετ για να μιλήσει?!!!!
Για δείτε λίγο και την άλλη άποψη ρεεεε!!!
Ξεκολλείστε λίγο ρεεε!
Φιλάκια φυσικά!
Κουκους Μούκους and the other boys band...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΑΖΙΟ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ , ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΑΥΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ , ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ (ΙΣΩΣ ΚΑΚΩΣ ) Ο KRUSTERSEN ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ , ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΑΔΕΣ Κ.Α.Πολύ θα ήθελα να δω την απάντησή σου αγαπητέ αλλά δεν πρόλαβα. Είμαι σίγουρος όμως ότι κατά βάθος ήταν γεμάτη από λογικά επχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς όπως αυτοί πιο πάνω γισ τους οποίους σε ευχαριστώ μεν, σου επιστρέφω δε, χωρίς να τους ανοίξω, να τους βάλεις όπου εσύ νομίζεις.
Όταν χαλαρώσεις και είσαι σε θέση να συζητήσεις σαν άνθρωπος ακόμσ και με άτομα με των οποίων τις απόψεις διαφωνείς κάθετα, κι όταν μάθεις ότι οι σπόντες και οι ειρωνίες δεν αρκούν για να παρουσιάσεις και να αιτιολογήσεις τις όποιες θέσεις σου μέσα σε ένα φόρουμ, τα ξαναλέμε. Αν πάλι νομίζεις ότι με ύβρεις θα βρεις το δίκιο σου, καλύτερα ξανασκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις από αυτή τη 'συζήτηση'.
Μέχρι τότε τα ερωτήματα που σου έθεσα παραμένουν.
-
ΚΟΥΚ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΣ Σ'ΑΥΤΑ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΨΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ?
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ενώ στην αρχή ήμουν 50-50 στο 'ναι' και το 'όχι' και γιαυτό, αν και άνοιξα το θέμα, δεν είχα ψηφίσει, τελικά αναγνωρίζω πως υπήρχε θέμα ασφάλειας για τους υπόλοιπους οδηγούς (σίγουρα όχι για το ίδιο το πλήρωμα και σίγουρα όχι επειδή 'ήταν εκτός ελέγχου', δεν κάνεις 'εκτός ελέγχου' 70 χιλιόμετρα...) και άρα έπρεπε να τον είχαν σταματήσει και έπρεπε η οργάνωση του αγώνα να είχε κάνει κάτι για αυτό. Λάθος ΜΑΣ.
(Ιδίως μάλιστα που λόγω Superally δεν θα έχανε και πολλά ο αγώνας)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Nass , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ .
ΑΝ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ( ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΤ1 ) ΩΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ** ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΒΩΒΟΥ-ΕΛ-ΕΜ , ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΣΤΟ Σ.Π. ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ .
Κ. ΚΟΥΚ .... ΕΔΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΩ Η ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, Η ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΕΜΠ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ .
ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΒΟΒΟΥ , ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Π.Χ. , ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ , ΝΑ ΚΑΤΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ .
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ **ΠΙΣΤΕΥΩ ** ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ , Η ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΗΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ .
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ωραία.
Είπες την γνώμη σου. Κάποιοι άλλοι είπαν την δική τους.
Από αυτό, πως φτάνουμε στις 'παπαριές', τους χαρακτηρισμούς και τους αφορισμούς?
Απλά είναι γμτ τα πράγματα...
... ....φιλάκια
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Για να πάμε σε μιά τεκμηριωμένη ανάλυση, μπάς και βγάλουμε άκρη....1). Σε κάθε Ακρόπολις, υπάρχει ανώτατος αξιωματικός (με βαθμό τουλάχιστον Ταξίαρχου) της ΕΛΑΣ 'παρα τον/την Αλυτάρχη' (δίπλα δίπλα είναι τα γραφεία τους) κι αυτό για να υπάρχει η ΑΜΕΣΗ δυνατότητα διευθέτησης προβλημάτων που δημιουργούνται κατα τη διάρκεια του αγώνα, με εντολές που δίνει (καθ υπόδειξη του τρόπου επίλυσης του προβλήματος απο τον/την Αλυτάρχη) ο ανώτατος αξιωματικός στα όργανα της τάξης που είναι διασκορπισμένα στη διαδρομή του αγώνα.
Ο ανώτατος λοιπόν αυτός αξιωματικός της ΕΛΑΣ, υποτίθεται οτι έχει ενημερωθεί απο πολύ πρίν, για όλα τα πιθανά 'προβλήματα' που μπορεί να ανακύψουν στη διάρκεια του αγώνα, και με τη σειρά του υποτίθεται οτι έχει φροντίσει να ενημερωθούν όλοι οι κατώτεροί του που εμπλέκονται στον αγώνα, ώστε ή να δράσουν αυτόβουλα (πάντα με βάση τις εκ των προτέρων οδηγίες του) ή τουλάχιστον να τον ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ αν συμβεί κάτι σχετικό.
Υποθέτουμε οτι όλα αυτά έγιναν, απλά κάπου 'έσπασε' η αλυσίδα.
Αλλοιώς πρέπει να θεωρήσουμε οτι ήδη το περιστατικό Loeb ήταν σε γνώση, αλλά 'αφέθηκε' να ...εξελιχθεί...2). Οι judges of facts που κυκλοφορούν στη διάρκεια του αγώνα με τις moto, αποδεδειγμένα ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Loeb στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους στην Ε.Ο και την Α.Ο.
Θεωρητικά είδαν...3). O FIA Technical Delegade κ.Τοκέ με το βοηθό του κ. Ξαβιέ, ήταν (με το διπλοκάμπινο Mitshubishi) ΣΥΝΕΧΩΣ στα 5 μέτρα πίσω απο τον Loeb σε όλη τη διαδρομή...
Θεωρητικά κατάλαβαν περι ποίου και τίνος πρόκειται...4). Το ελικόπτερο του κ. Bartos (στο οποίο σημειωτέον επέβαινε και ο κ. Peter Solberg !!!) ακολουθούσε 'διακριτικα' σε ΟΛΗ τη διαδρομή απο πάνω τον Loeb...
Ωραία η θέα της Αττικής απο εκεί ψηλά...
Γιατί δέν μπορώ αλλοιώς να φανταστώ οτι ο FIA Safety Delegate (ο οποίος μετα μανίας προσπαθούσε να εκδιώξει τον θεατή που ήταν ανεβασμένος πάνω στο πεύκο στην τουλίπα 4 σελίδα 138 της ε.δ. ΨΑΘΑ-2 'ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ') αδιαφόρησε για την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα τών όσων (100, 1000, 5000) οδηγών που χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα την Ε.Ο και την Α.Ο. απο τα εξαρτήματα που 'εσπερνε' ο Loeb στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο S.P.Εγώ ΔΕΝ έβγαλα άκρη...
ΕΣΕΙΣ μήπως ???**
Μήπως πέρα απο τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις έχει τελικά κανείς τη διάθεση και τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σοβαρά στο θέμα ???
Στοιχεία σας έδωσα, αλλά πολύ απροθυμία βλέπω να πέφτει...** -
Τα διαβασα Κώστα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που το πας ή τι ψάχνεις.
Αν έχεις κάτι να μας πεις, πές το.
Ολοι τοποθετήθηκαν. Αλλά προφανώς κάτι έχεις ακούσει ή γνωρίζεις.
Οπότε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Αν έχεις κάτι να μας πεις, πές το........κάτι έχεις ακούσει ή γνωρίζεις..... Οπότε....Θα το 'βγάλω' όταν έρθει η ώρα του...
-
thevoice συμφωνω μαζι σου 100% με αυτα που λες γιατι ειναι πολυ λογικα και μιλας με επιχειρηματα.κατι που ειναι αναγκαιο σε μια συζητηση.
τωρα αν ο αλλος δεν σου απανταει και λεει τα δικα του και εχει επιχειρηματα για το αν την βρισκεις η οχι απλα μην ασχολεισαι.
ο κοσμος διαβαζει και κρινει.
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
...Αν έχεις κάτι να μας πεις, πές το........κάτι έχεις ακούσει ή γνωρίζεις..... Οπότε....
Θα το 'βγάλω' όταν έρθει η ώρα του...
Αντε πεστα γρηγορα,γιατι ο σταθακης θα βγαλει νομο που θα απαγορευει στον καθενα να περνει πατροναρισματα και αυτοκινητα αγωνιστηκα για τα παιδια του με ορθοδοξο τροπο.Και μαλιστα ,οποιος τον παρεβει το νομο θα τον βαζει να πηγαινει πισω απο τον loeb σε ολους τους αγωνες του παγκοσμιου
-
Hannibal εισαι ΠΟΛΥ ακυρος ρε μλκ, ειναι δυνατον να λες οτι καλως κυκλοφορουσε ετσι αυτοκινητο? Σε δημοσιο δρομο με ΤΟΟΟΣΗ κινηση? Ελα σοβαρεψου ρε συ, αν ειναι δυνατον...
-
Kacey distyxws kserw ti lew..........................
Apla den mporw oyte na to dwsw na to katalaboyn alla den exw pleon kai thn oreksh na toys to dwsw na to katalaboyn mesa apo ena forum giati oloi einai me paropides.....8ymoynte toys kanonismoys kai toys nomoys mono otan toys symferei kai malsta oi perissoteroi apo aytoys toys an8rwpoys einai 8eates kai apla 8eloyn na kerdisoyn entypwseis kai na kanoyn toys polykseroys..... Les kai exoyn na kerdisoyn kati ama toys pei kapoios megalos mprabo................ apo tis 18 selides edw mesa kai ta tosa post mono merika kai malista metrhmena sta daxtyla einai swsta.... Kai apo tis dyo pleyres... H mia einai bash kanonismoy kai nomo8eth (koinws olwn aytwn poy einai sthn ap'eksw) kai h allh apo thn pleyra toy agwnizomenoy poy prepei pash 8ysia na ftasei sto SP (apo to bucket pleyra dld).Kai distyxws opoios den exei perasei apo thn mesa pleyra den mporei na katalabei kai ayta poy lew...... -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
thevoice συμφωνω μαζι σου 100% με αυτα που λες γιατι ειναι πολυ λογικα και μιλας με επιχειρηματα.κατι που ειναι αναγκαιο σε μια συζητηση.τωρα αν ο αλλος δεν σου απανταει και λεει τα δικα του και εχει επιχειρηματα για το αν την βρισκεις η οχι απλα μην ασχολεισαι.
ο κοσμος διαβαζει και κρινει.
Σ'ευχαριστώ.
Κατανοώ βέβαια τους λόγους που κάνουν ορισμένους να μη θέλουν να δουν αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα σε όλους, αγωνιζόμενους και μη, παραθέτοντας δικαιολογίες του τύπου 'αφού υπάρχουν κι άλλα στραβά στην Ελλάδα, καλώς το κι αυτό' ή 'εδώ παίζεται παγκόσμιο, για ασφάλεια μας μιλάτε;' ή 'πρέπει να δείτε τα πράγματα μέσα από μπάκετ για να καταλάβετε γιατί έχετε άδικο που δε διαπραγματεύσετε την ασφάλεια σε αυτό το επίπεδο', αλλά τι να κάνουμε, αυτοί είμαστε. και καθένας κρίνει με βάση τις δικές του εμπειρίες, προτεραιότητες, ανησυχίες, και λογική.
Υ.Γ.
Όποιος κατάλαβε γιατί θα έπρεπε οι mods να σβήσουν το μήνυμα που ακολούθησε τους έμμεσους χαρακρητισμούς του ARP προς τον ΕL-EM ας μου πεί κι εμένα..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο LOEB ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟ S.P. ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΕΛ-ΕΜΠΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΛΩΡΗ ΜΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΚΟΚ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .
ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ .... ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΝ ΤΟΥ LOEB ) ,** H AΡXH TOY ΣΠΟΡ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . **ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , Η ΦΙΑ Η ΕΘΕΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΡΑΨΕΙ ..........
ΕΣΥ ΛΩΡΑΚΟ ΜΟΥ , ΛΕΣ .....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ? ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?
**ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ **(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ) , ΣΟΥ **ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ **ΑΠΛΑ ....... ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΕΜΠ , ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΡΑΞΑΝ ...... ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟ , ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΤΕ .
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ , ΟΤΙ .........
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ** ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ** ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΡΙΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ...... ΣΧΕΣΕΩΝ .ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑAΓΑΠΗΤΕ APR,
ΕΠΕΙΔΗ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΣΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΜΥΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE PARK ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ LOEB ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΨΑΘΑ 2,ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ 3 ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟ S.P.) ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ/ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΥΜΑΡΤΟΝ ΛΩΡΗ ΜΟΥ ΥΜΑΡΤΟΝ .
ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ...ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.....Α ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΑΛΥ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ , ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣ
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΥΑ ΑΡΩΣΤΟΣ APR ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 'ΓΕΙΑ' ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΛΩΓΩ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[quote='el-em
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΥΑ ΑΡΩΣΤΟΣ APR ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 'ΓΕΙΑ' ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΛΩΓΩ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
KAI EΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ PC ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΕΙΣ ΛΩΡΗ ΜΟΥ ?
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΩΡΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΣΟΥ Ε Ε Ε ?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,..... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Γ@Μ#ΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ?
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΩ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ .
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΡΑΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .........(μπορει να βαλει οτι θελει ο καθενας ) ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΩΡΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΣΟΥ Ε Ε Ε ?
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΩ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ .
OΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΜΟΥ,ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΛΕΣ Η ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΔΕΣΜΟ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στην ηλικία σας θα χαρακτηριστείτε και μερακλήδες
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Στην ηλικία σας θα χαρακτηριστείτε και μερακλήδες -
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?????
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ???????????????ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ ΜΕ BETADINE?????
ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΚ2 ΜΕ ΠΑΠΙΑ????
ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ LOEB?????
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LICANCE ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΡΥΠΟΥΣ Ε??? ΑΑΑ!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 80.000ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΦΛΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ...ΡΕ ΣΕΙΣ...
ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΤΩΡΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 200 ΡΩΣΙΔΕΣ, 76ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ???
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?