-
εγω τοσα χρονια οδηγω χωρις διπλωμα! αν με σταματησει η αστυνομια σε μπλοκο ενω πηγαινα 'σφεντονα'
και εχω διπλωμα, θα μου το παρει, αν δεν εχω θα παρει τα @@ μου.στα σοβαρα τωρα:
@giannis13 περιμενε μεχρι να παρεις το διπλωμα στα χερια σου! τοσα χρονια ησουν χωρις διπλωμα και πηγαινες
με τα ΜΜΜ θα χαλαστεις για 1 μηνα που θα κανει να ερθει? αν εμπλακεις σε ατυχημα θα μπλεξεις ασχημα
και θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν ειναι ελεφαντας! η ασφαλιστικη θελει φωτοτυπια του διπλωματος
για να σε βαλει στην ασφαλεια, δεν γινεται διαφορετικα. -
Οι ασφαλιστικες δεν ασφαλιζουν ντε κ καλα τον οδηγο, οι περισσοτερες (ακομα) ασφαλιζουν το οχημα.
οτι σου ειπα: το διπλωμα το ΚΑΤΕΧΕΙΣ απο την ημερα εκδοσεως. Που δεν ξερεις ποια θα ειναι, ασχετα με το ποτε περασες τη πορεια. Οποτε αν εισαι ατυχος κ προκαλεσεις το οτιδηποτε πριν την ημερομηνια εκδοσεως, τοτε για το νομο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οι ασφαλιστικες δεν ασφαλιζουν ντε κ καλα τον οδηγο, οι περισσοτερες (ακομα) ασφαλιζουν το οχημα.οτι σου ειπα: το διπλωμα το ΚΑΤΕΧΕΙΣ απο την ημερα εκδοσεως. Που δεν ξερεις ποια θα ειναι, ασχετα με το ποτε περασες τη πορεια. Οποτε αν εισαι ατυχος κ προκαλεσεις το οτιδηποτε πριν την ημερομηνια εκδοσεως, τοτε για το νομο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.
Kacey και στα 3 αυτοκίνητα που οδηγώ, μου έχουν ζητήσει φωτοτυπία του διπλώματος για να βάλουν το επασφάλιστρο οπότε πιστεύω ότι οι ασφαλιστικές το ζητάνε στην περίπτωση του επασφάλιστρου.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
πως θα βαλεις επασφαλιστρο οταν ειναι υποχρεωτικη φωτοτυπια του διπλωματος το οποιο ΔΕΝ το εχεις στα χερια σου??????????????????????Διαβασε αυτο που γραφω παραπανω και μετα απαντα. Ειπα εγω αν εχεις δικο σου αυτοκινητο? Εμενα δε μου ζητησανε επισης στην εθνικη φωτοτυπια του διπλωματος. Οπως και αν το παμε ετσι μετα την εκδοση του διπλωματος μεχρι να ισχυσει το επασφαλιστρο και δε ξερω εγω τι δε πρεπει να παιρνεις το αυτοκινητο κλπ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
.......Και αν σε σταματήσει η τροχαία τι τους λες;Οτι το ξέχασες σπίτι το δίπλωμα;
-
Σήμερα σχολάω στις 1.15, φουλ βροχή, και καθώς πάω να διασχίσω τον κεντρικό δρόμο βλέπω να έρχεται γνώριμο λευκό Yaris Mk1 FL, με γνώριμο πρόσωπο να οδηγά... Ένα παιδί που είμαστε μαζί στην κατεύθυνση (Γ' Λυκείου) και σίγουρα δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη ώστε να έχει δίπλωμα! Δίπλα η μάνα του και νομίζω είχε και άτομο από πίσω... Και δεν πήγαινε και αργά, ειδικά για τα δεδομένα βρεγμένου τερέν!
Φαντάζομαι καν δεν του έχει περάσει απ' το μυαλό η πιθανότητα τρακαρίσματος, ακόμα κι αν του πέσει άλλος επάνω...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.......
Και αν σε σταματήσει η τροχαία τι τους λες;Οτι το ξέχασες σπίτι το δίπλωμα;
Οχι οτι εχεις περασει την οδηγηση και το περιμενεις. Εμενα προσωπικα το διπλωμα εκδοθηκε, την ιδια μερα που εδωσα οδηγηση.
-
.......
Οχι οτι εχεις περασει την οδηγηση και το περιμενεις.
Οπότε δεν έχεις δίπλωμα ακόμα.Οπότε είσαι παράνομος viewtopic.php?f=5&t=18665&start=255#p2680790
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.......
Οπότε δεν έχεις δίπλωμα ακόμα.Οπότε είσαι παράνομος viewtopic.php?f=5&t=18665&start=255#p2680790
Ειπα εγω οτι δεν εισαι? Ακομα και αν δε κουβαλας το διπλωμα απανω σου εισαι παρανομος.
-
Ο χρήστης Plst έγραψε:
Οι ασφαλιστικες δεν ασφαλιζουν ντε κ καλα τον οδηγο, οι περισσοτερες (ακομα) ασφαλιζουν το οχημα.
οτι σου ειπα: το διπλωμα το ΚΑΤΕΧΕΙΣ απο την ημερα εκδοσεως. Που δεν ξερεις ποια θα ειναι, ασχετα με το ποτε περασες τη πορεια. Οποτε αν εισαι ατυχος κ προκαλεσεις το οτιδηποτε πριν την ημερομηνια εκδοσεως, τοτε για το νομο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.
Kacey και στα 3 αυτοκίνητα που οδηγώ, μου έχουν ζητήσει φωτοτυπία του διπλώματος για να βάλουν το επασφάλιστρο οπότε πιστεύω ότι οι ασφαλιστικές το ζητάνε στην περίπτωση του επασφάλιστρου.
Ναι σαφεστατα, οταν μιλαμε για επασφαλιστρο για νεο (σε ηλικια ή εμπειρια) οδηγο. Εγω μιλαγα γενικοτερα.
.......
Γιατι το παιδευετε τοσο? Διπλωμα δεν εχει (κατα την εννοια του 'δεν κατεχω αδεια οδηγησης') αν δεν εχει εκδοθει. Μπορει κ να εχει εκδοθει, μπορει κ οχι. Το οτι δεν εχει φτασει στα χερια του δεν εχει καμμια σημασια. Το θεμα ειναι αν το ρισκαρει.
-
πως θα βαλεις επασφαλιστρο οταν ειναι υποχρεωτικη φωτοτυπια του διπλωματος το οποιο ΔΕΝ το εχεις στα χερια σου??????????????????????
Διαβασε αυτο που γραφω παραπανω και μετα απαντα. Ειπα εγω αν εχεις δικο σου αυτοκινητο? Εμενα δε μου ζητησανε επισης στην εθνικη φωτοτυπια του διπλωματος. Οπως και αν το παμε ετσι μετα την εκδοση του διπλωματος μεχρι να ισχυσει το επασφαλιστρο και δε ξερω εγω τι δε πρεπει να παιρνεις το αυτοκινητο κλπ...
τωρα μαλλον πλακα μας κανεις....
ακομα και το αυτοκινητο αλλου να οδηγεις για τα πρωτα 3 χρονια (απο την στιγμη εκδοσης του διπλωματος για τον δευτερο οδηγο) ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου πληρωνει αυξημενα ασφαλιστρα κατα περιπου 30%...αν λοιπον δεν εχει ο δευτερος (νεος) οδηγος διπλωμα στα χερια του πως θα μπορεσει να τον συμπεριλαβει (ο ιδιοκτητης) στην υπαρχουσα ασφαλεια του αυτοκινητου?πρωτα διαβαζω και μετα απανταω...σε προτρεπω να κανεις το ιδιο...
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα.